miércoles, 11 de septiembre de 2013

Editorial : ALLIOLI

Em dia dilluns un comentariste que em repetisc més que l'allioli , em referència a la publicació, huí altra més, d'una nota de premsa del partit Demòcrates Valencians . 

I li contestaba que seguiría repertint-me tot el que faça falta, perquè en este blog , dins d'uns llimits com es normal, no es censura a ningú, i menys quant porta noms i cognoms, i per tant es publiquen quantes notes de premsa ens envia qualsevol força política o associació legalment registrada , inclús d'aquelles en les antípodes ideológiques del administrador del blog, la prova la teniu de seguit .

I si no en publiquen més d'estes es perquè per a ells com no som sants de la seua devoció això es suficient per a vetar-nos, eixa es la gran diferència entre uns i altres.

De fet i com a botó de mostra de que amb el perill i tot de ser com l'allioli no censurem, dimecres passat es publicaren en un mateix dia tres notes de premsa del PP i dos del Grup Muntanya Valldigna : Les remeten i nosaltres les publiquem perquè per damunt de tot està l'informació , i a més amb la possibilitat de réplica . 

Així que, allioli, maionesa o salsa tàrtara, açí estem i açí seguirem mentres tots vostes seguisquen apoiant-nos , i seguirem publicant , sempre d'uns d'un llimits , es clar, tot el que ens remeta qui vullga remetrens , i seguirem opinant del que cregam opinable .

I al que li repetisca, que prenga bicarbonato ... o se'n vaja a altre lloc .

11 comentarios:

  1. Que no puguen amb tu Enrique. Tenen por a que presentes una opció que els lleves vots?

    ResponderEliminar
  2. Hui apareix en La Cotorra dos articles lloant a Baldovi . Pero no apareix el del Levante sobre que s.obri el jui contra este per dir del portaveu popular de Sueca que esnifa . Podeu llegirho en les noticies comarcals de dit diari .

    ResponderEliminar
  3. Enrique, Siempre tendremos enfrente a quienes no respetan la opinión de los demás y de ahí que de forma continuada intenten acallar las voces que les critican, es por lo que pienso que! ¿Quien no quiere pensar ó solo piensa lo que le indican es un rastrero fanático; quien no puede pensar por sí solo, es el perfecto idiota para estar en un partido sin hacer y cobrar; a si pues quien no osa pensar en realizar cambios que mejoren su perspectiva de vida es un cobarde?
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si fanáticos son un rato!

      Eliminar
    2. Fanaticos con el escudo del aguila y la mano levantada. En todos los rincones, en todos los pueblos.

      Eliminar
  4. LEVANTE EMV

    Ramírez denunció a Baldoví ante la Guardia Civil por haber expresado "ya viene de esnifar" cuando se reincorporaba al pleno del pasado 4 de octubre tras haberse ausentado unos minutos. El portavoz popular requirió su atención, a lo que el concejal nacionalista respondió con "la figa ta mare", según denunció el edil popular. Las presuntas expresiones no se apreciaron en la transmisión en directo que realizaba la televisión municipal, ya que el el micrófono estaba cerrado.
    Ramírez, en aquel momento portavoz del PP, solicitó en varias ocasiones del alcalde, Salvador Campillo, que se realizara un receso para que Baldoví reconociera "los gravísimos insultos e injurias" y pidiera disculpas públicamente. Campillo aseveró no haber escuchado nada y preguntó al edil de Bloc-Compromís si tenía alguna cosa que decir al respecto. Baldoví dijo que hace uso del micrófono cuando desea que algo se oiga y conste en acta, así que este no era el caso. Ante esta situación, los diez ediles del PP, único partido en la oposición, abandonaron la sala.

    ResponderEliminar
  5. Baldoví, la cinta de cassette amb dos cares:

    https://www.youtube.com/watch?v=vSf6MK2yjak

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és per donar raó al PP ni llevar-la a Baldoví, però com a màxim representant del Bloc en Madrid, en açò no ha donat gens d'exemple. El parlar a un plé dirigint-se a la gent asssenyalant amb el dit, tampoc és un signe de respecte per la democràcia. Pur autoritarisme que semblen imitar altres membres del seu partit. Així no aneu per bon camí. Una llàstima el "ara manem nosaltres i fem el que volem", no és un eximent el que altres encara feren pitjor, i cal donar millor exemple. L'autoritarisme s'imposa, l'autoritat s'ha de guanyar.

      Eliminar
  6. SE TERMINA EL VERANO Enrique, como veras, mientras hemos comentado los devaneos políticos de esta localidad, y les hemos hecho ver donde tenían los fallos, fallos que han ido corrigiendo a la larga de meses.
    Creo hoy que ya está bien de tanto informar- hay que pararles ya los pies a todos los políticos que de alguna manera estén propiciando con sus políticas estén hundiendo toda la economía de nuestro pueblo.
    Si, si, incluso este verano hemos llegado a hacer bromas de las cosas más inverosímiles de la política local ya ves,,,, la verdad es que dan ganas de llorar,,,,, pero terminadas las vacaciones de verano y con ello ha llegado septiembre cargado de sorpresas políticas,,,,,,,, fuera de las típicas bromas,,, pero el día que guarde silencio, ese día será para empezar a decir preocúpense señores políticos, el chollo se termina y no queda tanto,,,, porque entonces estaré pensando las cosas 2 VECES antes de hacerlas efectivas.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  7. ja se q no te res a vore en la noticia que has publicat pero m'agradaria saber q et sembla q hagen pujat la matricula d l'escola d'adults fins a 60€ (el doble q altres anys).
    Se que eres alumne de l'escola d'adults i coneixes el tema.
    Ahi ho deixe

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em pareix fatal que es tiren diners on no toca i després no queden diners per al que considere més important; millorar la nostra formació per tenir més possibilitats en trovar feina.
      I pose un eixemple numèric:
      Si en compte de fer un renting de cotxes de policía, s'haguera fet d'un sols, eixos 19.000 €/anuals que estalviariem podrien anar per a pagar la meitat de la matrícula de l'escola d'adults, és a dir 30 €.
      Amb açò, s'aconseguirien subvencionar més de 630 matricules.
      Ahí ho deixe

      Eliminar