miércoles, 4 de septiembre de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Com vos diem ahir, en endavant sòls comentarem aquelles noticies de la premsa que cregam mereixen comentari , i esta ho es :


El PP de la Vall exige conocer la programación de las fiestas

                   ( Teniu la nota del PP en article a part ) 

I es que dia a dia es van superant les lìnees rojes que no deuríen ser superades, en les males relacions entre el govern local i l'oposició, i açí tenim un exemple més . I no me val si algú alega, que no sé si era així, que el PP fea el mateix : Si era no així , sigau en tot cas millors qu'ells perqué en contra del dit popular, fer com fan SI es pecat i ho pagareu en les urnes .

3 comentarios:

  1. Es que quan estaven a l'oposició es queixaven de que el PP era un rodillo. I el bloc-psoe vol ser-ho pero en minoria i això ja és fer-ho pijor que ells.
    Pd: anem a tindre el parking amb deficiències estes festes?

    ResponderEliminar
  2. Enrique, es comenta pel poble que el govern de Jordi Juan ha fer una SUPER RETALLADA en les beques de llibres. Que pots dir-nos sobre este tema?

    ResponderEliminar
  3. El que diu Karina en la nota de huí : Es va gastar la partida en altres menesters per mig de modificacions de crèdit , advertin-li ja des de l'oposició que el repossara abans fera falta, i fins a huí .

    ResponderEliminar