miércoles, 4 de septiembre de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER

Karina Vercher afirma que el Alcalde Jordi Juan ha incumplido su promesa de restaurar la partida de 25000 euros de material escolar con lo que puede dejar sin ayudas a más de 200 niños del municipio.

 KARINA VERCHER DENUNCIA QUE PSOE Y COMPROMÍS COMIENZAN EN EL CURSO ESCOLAR DE TAVERNES CON UN RECORTE DEL 96 % EN LA PARTIDA DE MATERIAL ESCOLAR

La concejal progresista Karina Vercher ha denunciado que PSOE y Compromís comienzan en el curso escolar de Tavernes con un recorte del 96 % en la partida presupuestaria dedicada a material escolar. Vercher ha recordado que en el mes de junio el gobierno del nacionalista Jordi Juan exigió recortar esta partida para poder dotar de presupuesto suficiente otras partidas presupuestarias prometiendo su recuperación posterior.

Karina Vercher afirma que el Alcalde Jordi Juan ha incumplido su promesa de restaurar la partida de 25000 euros de material escolar con lo que puede dejar sin ayudas a más de 200 niños de Tavernes ya que cada familia suele gastar unos 125 euros al año en material escolar. Según Vercher “hasta el momento el gobierno minoritario de socialistas y nacionalistas no ha presentado ninguna modificación de crédito para recuperar esta partida por lo que no se podrá atender a las familias que necesitan ayuda para material escolar sin disminuir el dinero destinado a ayudas sociales”.

Karina Vercher ha exigido a Jordi Juan la recuperación de la partida de material escolar para el próximo plenario de Octubre aunque considera probable que el alcalde vuelva a vetar de forma antidemocrática el aumento de gastos sociales.

Finalmente, la concejal progresista ha lamentado que Jordi Juan haya decido ser el alcalde de los sueldos indiferentes a la crisis y de los recortes sociales en lugar de ser el primer edil de todos los valleros. Karina Vercher ha agregado que “a mí me llenaría de tristeza ser el alcalde de los grandes gastos en sueldos y en actuaciones de artistas afines y pasar a la historia de Tavernes por dejar a decenas de niños sin becas de comedor y sin ayudas de material escolar”.

24 comentarios:

  1. I després bloc i psoe son els primers en agafar la pancarta i anar a protestar contra els retalls en educació.
    A vore si en compte de tirar els diners en gavinets de prensa, rentings de miniterenys, cuines toscanes, botifarrades, xavis castillos, festiverns,.... i mil històries, destinen els diners on fan falta, que son les beques de material escolar i les de menjador.
    Encara no han arrivat els bous al carrer (que eixos si va a pagar-los l'ajuntament) i el govern de Jordi ja ha començat a fer retallar.
    Ara donaràn la culpa a uns altres, però al final, al igual que este estiu, no hi hauràn diners per a beques.

    ResponderEliminar
  2. Jordi és el alcalde de los de su cuerda. Quiere fiesta y de la suya. Él nunca ha pasado hambre ni ha necesitado ayudas para material escolar. Puede ser esta la razón de su falta de tacto hacia la gente con menos recursos.

    ResponderEliminar
  3. La solució seria que eixos 25.000 € ixiren de la rebaixa dels sous dels polítics.

    ResponderEliminar
  4. O siga, que tenen diners per al que volen. Tant de maestrillo que hi ha en eixe partit, però ningú coneix els problemas que tenen algunes families per comprar el material escolar del curs.
    Pareix que estiguen en un altre mon.
    I la pregunta seria:
    Si hi havia una partida de 25.000 € per a beques de material escolar, en que se l'han gastada?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En festes i hores extres del cap de policía.

      Eliminar
  5. Algú pot parar la desbaratamenta que te este govern? No hi ha algú que pose sentit comú al desgavell de govern que tenim?
    En que s'han pulit els 25.000 €?

    ResponderEliminar
  6. ¿Y por qué en vez de coger el dinero que necesitaban, no lo cogieron de sus sueldos? ¿Por qué van siempre a por el más débil?

    ResponderEliminar
  7. Que poca vergüenza tienen en el gobierno local. Gastarse la partida de becas de material escolar.
    ¿Y ahora, como compran el material estas 200 familias?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Pero estos señores del gobierno de que van?

      Eliminar
  8. Estan fomentant la desigualtat social.
    Estes 200 families es queden sense beca de material escolar. Però damunt l'any que ve els pujaràn la contribució un 10 %, ja que el govern es nega a rebaixar el gravamen.
    Els pobres, cada vegada més pobres!

    ResponderEliminar
  9. ¿Y donde están los 25.000 €?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya se los han gastado. En el bolsillo de alguien, seguro.

      Eliminar
  10. Estarem atents a vore que inventa la cotorra. Ahir ja vam comprovar les seues arts en la manipulació, quan van traure la noticia de que l'atur havia baixat a Tavernes. Havien utilitzat les dades d'agost de 2.012 (les d'aquest any encara no s'han publicat). Vamos, "con las manos en la masa".

    ResponderEliminar
  11. Els 25000 euros? En la butxaca de Jordi i de Víctor. BUeno no... ells dos li costen a Tavernes 108.356 Euros anuals. Els 25000 són per la les seues pagues extres.

    ResponderEliminar
  12. Este govern s'ha tornat boig. Malgasta els diners en coses que avuí en dia no son necessaries i després no en te per al que realment fa falta, com son les beques de material escolar o beques de menjador.

    ResponderEliminar
  13. El sr. Mollà i el sr. Navarro del Bloc de Gandia, están fins al monyo d'estes polítiques del sr. Juan, ja que llencen per terra tot el treball que fa Compromís a Gandia amb iniciatives i denúncies al govern de Arturo Torró.
    Queda molt mal que Compromís demane coses al govern del PP de Gandia, que a Tavernes se les passen pel folre. Per tant, estaría bè que el sr. Juan tinguera més trellat, per a què la tasca de Compromís a Gandia fora efectiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi li està tirant una bona maneta a Arturo Torró. Este sols ha de fer referència a lo que està fent Jordi a Tavernes i tota l'oposició a menjar-se els punys a mossos!
      Si Jordi en el programa electoral, en compte d'estacions en Borderia i megacities de l'esport, hagueres posat el que estàs fent no t'haguera votat ni el Tato.

      Eliminar
  14. Cada dia em sorpren pren més esta xicota per la falta de coneixement que té de les coses. Necessita millorar, diria jo si fora un dels meus alumnes.
    Estava en Serveis Socials i no sap que mai no s'han pagat llibretes, llapis, gomes, pintures o altres materials fungibles als xiquets de families necessitades.
    Sempre s'ha fet així: les families necessitades reben els llibres de les AMPES i després Serveis Socials els pagava els llibres a les AMPES.
    Jo porte deu anys en una escola de Tavernes i mai he vist que Serveis Socials pagara eixes ajudes de 125 euros que diu la regidora no adscrita per material fora dels llibres.
    Ara, es fa igual que abans, al cap i a la fi, es el mateix pero amb una altra manera: es fa el banc de llibres i els necessitats i demes també agafen els llibres d'alli. Ni llibretes, llapis o altres coses fungibles.
    Mareu meu quina ignorancia de com es funciona.
    I esta xicota duia una regidora de Tavernes? Al final em creure que nomes buscava cobrar el sou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací el que no tens ni idea eres tu. I dius que portes 10 anys en una escola? Fes-t'ho vore.
      Si que existixen estes ajudes per a que les families més necessitades compren material. És donen directament a les tendes del poble, per a assegurar que es per a material escolar i no per a altres coses.
      Jo no voldria ser alumne teu, perquè per a aprendre mal, preferisc no aprendre.

      Eliminar
  15. Lo que tu digues, Karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja! A més de no tenir ni idea patiu mania persecutòria.

      Eliminar
  16. Eixos 25.000 hauràn anat a la pera!
    Estos del bloc ja van a mans plenes.
    25.000 de material escolar, 36.000 del renting i volien 50.000 per al parking. Medudo desfalco!

    ResponderEliminar