lunes, 23 de septiembre de 2013

BARALLA SÒLS DELS XIQUETS O TAMBÉ ENTRE ELS MAJORS ?

Diari Serpis :


Per contra, fonts de Compromís han declarat que la vertadera politització de l’acte de les paelles ha estat “portar al secretari general del PSPV per a passejar-se i donar la mà als centenars de persones que participaven a l’acte en un clar gest de proselitisme que no pertoca en un acte festiu”.


Blog Joves Socialistes de Tavernes, el mateix dia :

(...)  Des de Joves Socialistes del País Valencià, volem destacar que aquestes festes son unes festes de Tavernes i per a Tavernes, on l’Ajuntament mitjançant els voluntaris reparteix a cadascun dels participants de les paelles un avio per a que cadascú puga elaborar la seua respectiva paella. Per aquesta raó la nostra agrupació creu que l’actuació que realitzaren membres destacats de l’agrupació local de Compromís-BLOC deixa molt que desitjar de l’esperit de les festes, donat que mai ningú havia repartit res en nom de l’Ajuntament duent cap insígnia o camiseta amb el logotip del seu partit, una coherència que el Comprimís-BLOC ahir va trencar.
Per aquesta mateixa raó esperem que Compromís-BLOC demane disculpes públiques a la ciutadania, donat a la seua falta de sensibilitat, perquè l’acte de repartir el menjar de les paelles no és un acte per a fer apologies partidistes de cap tipus.
I els majors, els majors que tenen que dir ? Esperem amb ansietat les paraules dels senyors Perfecto i Borrás com a més alts càrecs orgànics a nivell local dels dos partits .

49 comentarios:

  1. Ja comença el politiqueo. Ara ja poden eliminar el gabinet de prensa, per evitar suspicàcies.

    ResponderEliminar
  2. Perfecto era un dels que portava la samarreta. No poden viure sense anar disfressats de militants del bloc nasionaliste.

    ResponderEliminar
  3. Carmen, això son les gràcies per haver parat la moció. I el procés judicial continua.

    ResponderEliminar
  4. Quan van ixir de casa amba la samarreta del Bloc Nasionaliste, ja sabien al que anaven. Tot el que están diguent son excuses de mal pagador, per a què tot parega un accident.
    Massa bè saben el que fan. Ja no ens la peguen estos nasionalistes.

    ResponderEliminar
  5. Jo t'ho diré com va ser. Es van enterar que venia Ximo Puig i van decidir preparar una estrategia per a ser els protagonistas de la festa per a eclipçar al líder Socialiste. Quan ú ix de casa amb una samarreta del seu partit, massa bè sap el que va a fer.
    No hi ha que polititzar-ho tot, perquè la gent ja està prou farteta dels polítics. El bloc nasionaliste, pagarà car tot el que està fent.

    ResponderEliminar
  6. però estos del bloc qeu xarren ara? si l'any passat eren ells els qui es passejaven amb el baldoví!, però clar si ho fan els altres està mal, sobretot està mal si ens toca la berinoca, no bloc? vergonya de govern mafios.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exactament. L'any passat va vindre Baldoví i el PSOE va callar. ara utilitzen com a excusa a Ximo Puig, per a dir "i tu més". Sempre tenen una excusa per a no asumir responsabilitats i dir que s'han equivocat.

      Eliminar
    2. Mafiós i oscurantiste.

      Eliminar
  7. Els joves socialistes poden esperar sentats una disqulpa del sr. Perfecto i su "camarilla".

    ResponderEliminar
  8. Sols puc dir que els socialistes estem tinguent molta paciència amb els nacionalistes. Però ells tensen i tensen la corda cada vegada més. Esperem que la corda no es trenque.

    ResponderEliminar
  9. Els socialistes de Tavernes tenen que demanar ja un cap de premsa del seu partit, un secretari del seu partit i l'alcaldia per al seu partit per la resta de legislatura.
    En Xeraco el Bloc, amb dos concejals, acaba d'arribar a l'alcaldia i els socialistos d'açi estan mantenint a Jordi en l'alcaldia i a un secretari i a un cap de premsa del BLOC. A que esperen per a demanar el que es mereixen?

    ResponderEliminar
  10. Pero que diu esta gent? Si tots els anys els del bloc, tots, porten camiseta. Fa dos anys, fa tres, la de Ovidi també l'any passat. Que digueu? I quina estrategia? Es penseu que aci la gent nomes pensa en la politica quan s' anaven a fer 4 paelles i a passar-ho be. Aci tens a la mateixa gent del pp, els 4 de sempre, opinant sobre coses que ni fu ni fa. Com no tenen faena, i no eren ningu en paelles.... Anem a clavar merda. El que mes ens agrada!
    Ara, si els joves socialistes per un acte aillat de una persona i per ajudar, van a trencar relacions, que no crec, pues avant. Ganes de embolicar sense trellat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els del bloc sou llops amb pell de corder. Massa bè sabieu el que feieu. Volieu tot el protagonisme per a vosaltres i quan es s'assabentareu que venia Ximo Puig, no podie estar quiets i tenieu que liar-la. Això d'avissar per whatssap a 4 persones, curiosament amb la samarreta del bloc ho diu tot.
      L'any passat ja repartireu tiquets de les paelles amb el segell de bloc compromís, este any han sigut les samarretes.
      ací ningú es xupla el dit i ja sap tot el mon com se les gasteu. ara pareix ser que el PSOE comença a obrir els ulls i a vore qui sou realment.
      Més val tard que mai.

      Eliminar
    2. Què te que vore una camisa del Bloc amb la d'Ovidi Montllor? Torneu a mesclar política i cultura.

      Eliminar
    3. Si el PP per ara no ha dit res. Els únics que han dit algo han sigut els joves socialistes i per cert, no deixen en bon lloc al sr. Perfecto i la seua tropa.

      Eliminar
    4. La merda se la tireu vosaltres mateix, fent d'un dels events més importants de l'any i de germanor de tot el poble on acudixen més de 6.000 persones, en un acte partidista en la recerca de vots. Vergonyós!!!
      PD: esperem que siga un punt d'inflexió per al PSOE de Tavernes que s'ha passat dos anys dormint.

      Eliminar
    5. Es poseu vosaltres la samarreta, es poseu a repartir l'avio de les paelles i la culpa la tenen els socialistes per dir-ho. Els del BLOC sou de lo que no hi ha!

      Ara els bloquerets voleu fer callar als joves socialistes? Tenen tota la raó. Els del BLOC voleu l'ou i la gallina. Voleu ser la novia en la boda i el mort en l'enterro. Lo que no entenc és com els socialistes vos aguanten. Tot lo bo ho fa el BLOC i lo roin que ixca Carmen o Borras a donar la cara.

      Com que ni fu ni fa xe! Si vols convidar a paella convida amb els teus diners i no convides amb els diners dels meus impostos.

      Eliminar
    6. Anònim de les 13:48, fes-t'ho vore. Son els vostres socis de govern els que vos acusen de polititzar l'acte. No desvieu l'atenció cap al PP. Per a una vegada que no fan una nota de prensa.

      Eliminar
    7. Tots tots els anys el bloc ha portat camisetes seues i per a la seua gent! No lieu, mentirosos. No es cap acte partidista ni res per l'estil. Casdacu fa i es lliure de posarse la camisa que vulga.
      Ovidi Montollor es un cantautor q ens agrada molt, no te res que vore. Li vam fer una camisa molt bonica com a homenatge i ens la vam posar tots fa 2 o 3 anys. No ho recorde.
      I que tinga que estar jo aci donant-li explicacions a la dreta absurda, cerril i capitosta de este poble... Els 4 estos que purulen per aci fent merda...

      Eliminar
    8. Xe tens rao! Vaig fer una paella, perdo 4, dels teus impostos i vaig convidar a tota la gent del bloc que passava!! Ojo! Dels teus impostos!! El poc trellat va que vola entre els 4 peperets! Encara no heu començat la uni??

      Eliminar
    9. Rentat les orelles i contesta a qui et demana explicacions. El PSOE diu que és la primera vegada que això passa, que és repertisca algo en nom de l'ajuntament i es porten simbols i camises dels partits politics. Están esperant una resposta i unes disqulpes.

      Eliminar
  11. I el Cotorro no s'ha enterat del que ha passat?
    Ell que està compromes amb la informació no sap res del que ha passat?
    S'ha quedat mut i sord el Cotorro?

    ResponderEliminar
  12. Pareix ser que els joves socialistes li tenen més amor al seu partit que el señor Borràs que encara ni s'ha pronunciat.
    Que tindràn els sous de l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  13. ¿Será sin duda el final de una muerte anunciada?
    La realidad la teníamos muy clara, ya todos conocemos en esta localidad quien es quien, y no es de extrañar que a sabiendas de que la cosecha está por los suelos todos se afanan en salvar lo que pueden, y para ello unos no dudan en vestirse de colores, y los demás nos pasean al Sr. Pancarta ->por la típica velada de las paellas valencianas, (que mas tendremos que ver)
    Un pueblo hipotecado, un ayuntamiento bloqueado, pactos políticos de locura, un gobierno local contra las cuerdas.
    Si fuera torero pensaría que el gobierno local -tras ser toreado por todo vicho viviente, y en lenguaje taurino, está a la espera que le den la puntilla.
    Y esta nave sigue hundiéndose cada vez más. Sin remisión. Y lo peor de todo es que hasta que no consigamos librarnos del lastre de políticos que tenemos, esto seguirá así.
    ¡Y todos se miran y se dicen lo mismo!
    ¡Coño! Pues lo mismo que arias tú si pidieses sentarte en la bien pagada y cálida poltrona. ¡Pedazo de gilipuertas!
    Y seremos la comedilla de la comunidad Valenciana.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  14. Un 10 per als joves socialistes. Ja era hora que algú li cantara les veritats al Bloc Nasionaliste.
    Un 10 per a ells, si señor!

    ResponderEliminar
  15. Enrique, què vols que diguen els majors? Si perfecto era un dels que portava la samarreta i Borràs sols pensa en que arrive el final del mes per a cobrar.

    ResponderEliminar
  16. Yo no dejo que me pidan perdón. A mí no me sirve de nada y a la otra persona la hace sentir mejor.
    Sin embargo pedir perdón es en primer lugar una buena intención, pero eso sólo no nos bastará. No sirve simplemente con un arrepentimiento interior, una intención que reconoce un error cometido. Es necesario actuar, es necesario realizar cambios notables en nuestro comportamiento y acercarnos a las personas a las que ofendimos y expresar nuestro arrepentimiento y nuestra humilde solicitud de perdón.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  17. Em sembla perfecte que porten al Puig, al Baldoví o al Rei d'Espanya. Però en el context en el que es deurien convidar, en de una festa del poble, on uns del poble ho fan a nivell d'amistat. No caldria ni que ens enteràrem, ni haurien d'aprofitar eixos liders per saludar a la gent del poble com si del pare de la boda es tractara. No té sentit fora del context d'un míting polític i a mí em sembla fins i tot ridícul. Però bò, ja sabran ells que fan, per una part es vol cultura d'altos vuelos i després ens pretenen comprar amb un avio de paella. Que s'ho facen vore.
    Lo de les samarretes polítiques estaria bé dins del "casal" de cada partit o amb actes públics amb diners dels propis partits, a molts pobles en festes he vist polítics i inclòs regidors que arrimen el muscle en la preparació dels actes i qui no els coneixem no sabem ni qui són, com que van "de paisà". Per tant, els favors no ens els feu amb els nostres diners. Més hores extres per a la brigà i menys pel cap de policia.

    ResponderEliminar
  18. Estarà cuinant-se una moció de censura per part del PSOE?

    ResponderEliminar
  19. Els menuts del PSOE tenen més trellat que els majors del PSOE.
    En el BLOC els menuts no pinten res sols esta Perfecto i els de la seua colla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que Perfecto és un del pp disfressat de secretari del bloc nasionaliste. Es poden fer més malament les coses?

      Eliminar
  20. Collo si que doneu pa salar per un acte aillat. I si volen posar-se camisetes q passa? El seu problema es! I si va una persona a ajudar q passa? Siga del partit que siga. Tot este guirigall de comentaris de gent del PP pa crear mal rollos, de juanjuts, anonims de les NNGG es una tonteria. Que cadascu siga lliure per fer el que crega. Vinga Puig o Rajoy. Els del bloc tots els anys porten camises. Els mes de 100 persones que participen en la paella i es reunixen per passar-ho be. Tot lo demes son tonteries! I es una forma de criticar, discutir, etc perque les festes han sigut de pm. Molt participatives i amb dos cap des molt intensos! Enhorabona a Pilar i el seu equip! Tot lo demes, critiques patetiques de la dreta que ja no saben ni que fer...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu ho has dit, les festes son per a disfrutar-les i deixar la política a banda. Però això el bloc no hp entén. Necessita fer-se autobombo i portar camisa, ja siga els membres del jurat del carrer engalanat o en el repartiment del condumio a les paelles. Ja haguereu pogut fer-se una camisa d'estellés.

      Eliminar
    2. Que cada ú faça el que vullga! Visca el llibertinatge!
      Però els demés no podem dir mú, si ens sembla mal alguna actuació, encara que siga a nivell ètic i moral, per això no cal la llibertat.
      Les festes, bones i participatives!?, sino és per la crisi vories plenes com fa poc les agències de viatge per a eixa setmana. Clar que caps de setmana molt intensos! Com que de dilluns a dimecres no obriren ni els bars pa esmorzars, sino és per l'escola ningú pels carrers.
      Ala, anònim de la 1:06, ja pots continuar amb la idea de que tot són crítiques patètiques i que tots som de la dreta.

      Eliminar
    3. Els del bloc sempre hem portat camisetes. No tenim vergonya de ser d'un partit que no te lladres, no te a la mitat imputats, no son uns corruptes ni cobren sobre sous. Vosatros pleneu la tele tots els dies! Lladres!

      Eliminar
    4. Lo de que no teniu vergonya, és cert.

      Eliminar
    5. Anònim de les 18:41, ni soc del PP ni estic imputat. Ni el PP ni vosaltres, el bloc sou sants. Ací en tavernes no hi han sobresous però se'n han fet de bones, abans i ara. Sense anar més lluny, dis-me quin qualificatiu li posaries tu a demanar 50.000 € per a la pàrquing i no aportar cap pressupost per contrastar preus.

      Eliminar
    6. dis-me quin qualificatiu li posaries tu a demanar 50.000 € per a la pàrquing i no aportar cap pressupost per contrastar preus.


      Això és fals.

      Eliminar
  21. Entre nasionaliste, arrive i torne farem una festa!!

    ResponderEliminar
  22. Molt be Enrique!
    Enhorabona per haber donat a coneixer este desgavell del bipartit.

    ResponderEliminar
  23. Entre Samarretes i més figadetes el PP i la trànsfuga afegida al PP fregant-se les mans

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu creus? Si vullgueren traure rasquit ja haurien tret una nota de prensa. Per ara no ho han fet.
      Per altra banda, el que està esperant el poble es que bloc compromis done una explicació i unes disculpes, si cal. I ja tarden.

      Eliminar
    2. Si, ara mateixa el poble vol aixo... Quanta tonteria.

      Enrique publica el meu comentari de la esperada nota de premsa del pp i les declaracions de.manolo vidal.

      Eliminar
    3. El poble el que no vol es que es s'utilitzen els seus diners per a fer política quan no toca. I en les paelles no tocava. Però al bloc li dona igual, ells van al que van, a buscar vots encara que siga a costa dels diners de tots els vallers.
      L'any passat quasi un centenar de tiquets de les paelles se'ls vàreu quedar (pagant els 6 €) per a que els vostres amiguets forasters del bloc vingueren a vore a Baldoví. Haurieu de saber que molta gent es va quedar sense paella i que amb els seus impostos es va pagar les paelles d'eixos forasters de compromís que no paguen impostos a Tavernes.

      Eliminar
    4. Quanta mentira per favor.

      Eliminar
  24. el PP fregant-se tes mans. ja s'han fet amb Elena (el super advocat) i ara esperant a Victor x fer, junt amb KV, la mocio q done lalcaldia a KV... ai mare quin desgavell!!!!'

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta animalada. Si Victor no a eixit ni a defendre als seux caxorrets i el PP ni s'ha pronunciat, perquè no ha fet falta. L'ha que s'ha armat per no donar una explicació i si de cas unes disculpes. El bloc no sap mesurar les conseqüencies dels seus actes. La seua actitud autoritaria i prepotent li passarà factura a les properes.

      Eliminar