miércoles, 3 de julio de 2013

ULTIMA HORA : Messures cautelars derogades

Ens arriva informació de que la jutje que va otorgar les messures cautelars que reintegraben a Karina Vercher com a membre del grup municipal d' Esquerra unida les ha revocades , pareix ser al tenir en compte el recurs que pressentà l'ajuntament alegant que no havía tingut en compte les alegacions d'este al mateix en el sentit de que el jutjat de lo civil, que es qui te que determinar sobre l'expulsió , no les havía concedit , entre altres coses .

Pel tant , quines consecuències té açò? 

Si escoltes a uns diuen que este auto té sòls conseqüències desde la data en que es dicta i per tant Karina no era trànsfuga quant pressentà la moció i per tant esta està ben pressentada i seguirà endavant si el jutje a qui s'ha recorregut la paralització de la mateixa així ho considera , doncs este auto no té efectes sobre el fons pel dit . 
Per contra si sents als altres el diuen que este auto d'ara s'aportarà davant eixe jutje i este sense dubte acabarà amb la moció donat que al anularse les messures s'anulen les conseqüències d'esta i per tant Karina era sense dubte trànsfuga en el moment de presentar la moció i per tant no podía fer-hom .

La veritat, jo no done per a més i no se que dir, no m'atrevisc ja a obrir la boca, temps al temps i el jutje superior dirà qui té la raò dels dos . Seguirem intentant obtindre més informació i anirem publicant el que sapigam .   

29 comentarios:

  1. Està contrastada esta informació?
    Qui te la fet arrivar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Contrastadisima i per les dos parts i per aixo dic el que diu cadascuna sobres les consequencies . Sobre la font evidenment no vaig a desvelarla . Sols dir a aquells que em digueren que si aço o allo quant vaig anunciar fa uns dies que l.auto estaba al caure : Bocaxancles !!!

      Eliminar
    2. Enrique, deixes més o menys clar qui es una de les fonts, però l'altra? No serà eixa font familiar directe o el mateix representant de l'ajuntament al qual se li notifica primer esta decisió judicial??

      Eliminar
  2. Sta no se la esperaba Xu-Lin. Ara resulta que tant ell com CC han prevaricat i poden ser inhabilitats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu sabras. La mocio no se com quedara, pero Xunlin i CC han dafanyarse per trobar una Llei que diga que u pot saltarse els autos judicials quan vol... que algunJutge safanye a derogar lauto de la jutge entre el dia que el va dictar i el de hui.
      Ara un i laltra coneixeran que fa Urengo amb aquells dels seus als qui vol eliminar...

      Eliminar
    2. Enrique, a partir de quan es retiren les cautelars? Tenen caràcter retroactiu? És a dir, anula les cautelars i ho fa desde la data en que es van concedir o s'anulen a partir de hui?

      Eliminar
    3. Lo de que haja prevaricat CCM (no em referisc a Caja Castilla la Mancha) podria ser, però Xu-Lin 1 en que ha prevaricat?

      Eliminar
    4. No he llegit l'auto i per tant poc puc dir sobre ell , però pense que el quit de la qüestió està en si ha anulat o si ha revocat : Mentres La Cotorra parlar d'anulat, del altra part em diuen que ha revocat . En el primer cas al anular entenc i pareix clar que també anula les seues conseqüències però en el segòn cas, la revocació, no ho tinc clar perquè ho he consultat amb advocats i no es possen d'acord .
      Pel tant pense que hi hauría que llegir el auto per a poder dir més i així i tot podría ser que de la redacció del mateix no quedara clar si anula o revoca i es tinguera inclús que demanar aclaració a la jutje .
      Pense que fins a que el tribunal superior de justicia no es pronuncie no ho tindrem clar .

      Eliminar
    5. Al de Xu-lin dir-te que tens menys trellat que una mona furgant-se el nas amb un pal, a vore si t'enteres sobre que ha fallat la jutge i tu Enrique tant de parlar de crispar i crispar i deixes al covard anònim i mig home eixe dir-li Xu-lin al teu alcalde. És el teu bloc i és responsabilitat teua i saps que estan faltant a la veritat.

      Eliminar
    6. Va no et poses nerviós que encara queda per al proper plenari. Pareix ser que tu eres tan anònim con els altres, aixi que podem dir que tots som mitjos homes, no? Pareix ser que la veritat absoluta la tens tu, no? Dis-li a jordi que t'ensenye l'auto i fas una miradeta i després parlem.

      Eliminar
    7. Nerviós jo?? El que necessita de l'insult i del morbo per què no té arguments eres tu. Tu i enrique estruch (en minúscula) que per a mi ha perdut el prestigi com a home de política local permetent comentaris deningrants de gent com tu.

      Eliminar
  3. Vergonyós, que publiques comentaris com eixe d'insult a l'alcalde.
    I son moltes voltes les que ho deixes passar.

    I una altra cosa: l'auto, resolució o aclariment l'ha firmat avui mateix la jutgessa. Porta data d'avui mateix. No sé com t'atrevixes a donar-te-les que si ja sabies el que anava a passar.
    Que s'ha firmat per la jutgessa avui mateix, 3 de juliol. No te les dones de coses que no pots saber.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. XU LIN és un mot no és un insult. També es diu de Manolo que és un cadàver polític. Si l'alcalde es mostra xulesc, doncs li traguem el mot de XU LIN. Es piqueu de no res. Pareix que Jordi siga intocable i que no se li puga dir res. Llibertat d'expressió, què és això que el Bloc demana sols quan està a l'oposició.

      Eliminar
    2. Efectivament, Petete Estruch, eres un visonari. I un imprensentable des del moment que estas acceptant comentaris insultants.

      Eliminar
    3. Tenen raó... els ilumitants del Bloc mai insulten ni desqualifiquen a ningú en el Blog del papá de la creatura. Allí son exquisits... mai dirien Xu-Lin. Dirien Xulo i prou.

      Eliminar
  4. Això de Xu-lin ofén a la vista.
    No sigues igual que els del PP de bròfec.

    ResponderEliminar
  5. Recordem que si Karina guanya el judici del dilluns passat tornarà a pertanyer al grup municipal. Si el perd continuarà siguent no adscrita. Faltarà saver si les cautelars sob anulades o revocades. Si son anulades, la moció serà desestimada. Si és revocada, el jutge pot ordenar la cel.lebració del plenari de moció de censura, amb el que Karina no podria votar. 8 a 8, qui guanya? Com no hi ha alcalde.... no hi ha vot de qualitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bla bla bla bla, va home!!! Una cosa és el que és i altra el que tu voldries, el que dius no es sosten per cap lloc.

      Eliminar
    2. I si ens quedem sense alcalde que passara amb Tavernes ? Ay mare quin lio

      Eliminar
    3. Si, és trist això de Jordi, Tant crescudent que estava davant l'anulació que havia prevaricat en el tema del BIM. I mira ara... va i resulta que modificació no és igual que anulació. Tot per ser de Ciències...

      Si jo fora ell, aniria a Egipte, allí en lloc d'eleccions fan manifestacions en places com a ell li agrada... i a més els militars nomenen presidents a dit. Allí podria ser un dictador de veres.

      JOrdi, Egipte et necessita, els militars esperema una persona ferma i poc democràtica... és la teva gran oportunitat.

      Eliminar
  6. Jordi si que sap el que diu l'auto ja que és el primer que el rep. I pressumptament és ell qui ho haurà filtrat a la premsa, directa o indirectament. Per tant ell té l'auto i sap el que posa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I mira que va amagar dies el primer auto. Que democrata que es va perdre Mussolini!! Si, el tenia de bon mati i tant els ha desagradat que el seu NODO aviar ha tardat hores en dir mu. Xu-Lin... Tu que ja et veies conducator vitalici de la Vall a lo Ceaucescu.

      Eliminar
    2. Un altre fantasma que no sap ni el que diu. El que rep les comunicacions oficials, com en tots els organismes oficials, i mes quan les coses van dirigides genericament a l'Ajuntament es Secretaria General.
      La resolució d'un jutge no va dirigada mai a l'alcalde sino a l'Ajuntament com organisme, i això es un tema de secretaria general.
      Que no t'enteres.
      Supose que el paper de water se li haurà acabar hui al secretari quan ho ha llegit.

      Eliminar
    3. I que fa el secretari quan la rep.... Inmediatament avisa a l'alcalde i li ho fa saver. I la font d'estruch és molt propera al sr Juan. El primer auto el tenia el sr Juan avans que Karina. I el segon d'avuí també. Et penses que no ens enterem de que va el tema o que?

      Eliminar
  7. Efectivament no t enteres i ho acabes de demostrar. Això que dius ahir no va passar. Que BO, NO t'enteres.


    ResponderEliminar
  8. S'heu fixat que l'únic argument que tenen els peperos és insultar? Quant argumentareu i deixareu de fer el brofec?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els peperos no insulten a ningu normalment. En tots els colectius sempre hi ha algu que s esmarra. Però si lliges els comentaris, els del bipartit son, la majoria, insultants, radicals i totalitaris. Només tens que llegir un poc i, si eres honrat, reconeixeràs que és cert.

      Eliminar