viernes, 5 de julio de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL, noticies locals

TROBEM EN LAS PROVINCIAS QUE :


El paro cae en Gandia en 506 personas

La tasa se reduce en la Safor, con 494 desempleados menos, pero aumenta en las localidades de Oliva y Tavernes 

Las cifras del paro se han reducido durante el mes de junio en la Safor. La tasa ha decrecido tanto a nivel comarcal como en Gandia, pero ha aumentado en poblaciones como Oliva y Tavernes, lo que ha permitido que muchas personas encuentren un empleo gracias a la llegada de la temporada estival.
Los datos que dio a conocer ayer el Servicio Valenciano de Empleo (SERVEF) indicaban que la Safor cuenta con 20.029 personas sin un trabajo.
Esto supone que 494 han encontrado un trabajo en las últimas semanas. De estos más de 20.000 parados, 14.000 pertenecen al sector servicios, mientras que 2.461 son parados de la construcción, 1.983 pertencen al área de la industria y 973 son del sector agrícola.
Gandia es la única gran ciudad de la Safor que ve como baja la tasa del desempleo durante este mes. La ciudad ha reducido esta lista en 506 personas y en estos momentos cuenta con 9.425 parados.
No sucede lo mismo en Oliva o Tavernes, ya que en ambas localidades el paro ha incrementado. En la Vall ha aumentado el desempleo en 27 personas, mientras que en Oliva la tasa suma siete parados más.
Los datos que ofreció el SERVEF también dejan una cifra en términos interanuales. La Safor cuenta con 946 parados más que hace un año. En Gandia, el aumento en doce meses ha sido de 475 personas, mientras que en Tavernes la cifra es de 102 desempleados más y en Oliva es de 81 (...) .

I això en plena temporada turística ... i el govern local mentrestant racanejant amb l'aportació per a crear un taller d'ocupació . Això sí , per a festes que no manque no siga cosa que els senyors reis no vinguen este any : De moment ens han portat carbò . 

I en quant a l'ubicació del taller en la platja que voleu que vos diga, això es entorpir i crear més despessa als afectats , que es voràn precissats d'un vehicul per a poder accedir als cursets : I qui no en tinga o no tinga per a combustible que fà ? Perquè son persones en teoría en risc d'exclusió social i per tant moltes estaràn sense siquiera mitjans de desplaçament .   


Vercher afirma que la moción de censura «es legal y sigue adelante»

Cortes de luz en las calles de Divina Aurora


De abdòs noticies ja vos hem donat compte en este blog pel que no cal més explicació .

El Auditorio de la SIUM de Tavernes acoge este domingo a las 12 horas el primer concierto que la Banda Simfònica local llevará a cabo como ensayo general con público de cara al Certamen Internacional de Bandas de Música Ciudad de Valencia. Este acto se celebrará los días 13 y domingo 14 de este mes.
El programa a interpretar, en las tres audiciones previstas, será el mismo con el que esta formación, compuesta por 135 músicos, se presenta a la Sección de Honor del certamen. También concurre las bandas de Torrent, Alberic, Alzira y la Unió Musical de Llíria.
El concierto comenzará con el pasodoble torero Lagartijilla, de José Martín Domingo, al que le seguirá la obra obligada para esta edición Phobos, sinfonía nº 3 de José Suñer Oriola y acabará con la pieza de libre elección Chakra, del compositor holandés Maurice Hamers. En total, cincuenta minutos de música de alto nivel de la que podrán disfrutar todos aquellos que no puedan viajar a la capital valenciana el día del certamen.
Aún así, desde el lunes 8 al viernes 19 de julio, la Banda Simfònica llevará a cabo ensayos generales todos los días, además de los preceptivos ensayos parciales por familias en los que el director, Carlos Revert Espí, realizará los últimos retoques técnicos y matices interpretativos para conseguir el nivel deseado. Además, en los ensayos generales del 18 y 19 de julio, la Banda contará con la presencia del compositor de Chakra, al que se le ha invitado para supervisar y dar el visto bueno a la interpretación de su obra y a asistir al certamen.
Després d'un muntò d'anys sense anar-hi desprès d'haver participat molts anys en la màxima categoría amb uns resultats sempre excel.lents, la nostra banda torna al certamen més important a nivell valencià que ve a dir ser quasi el mateix a nivell nacional, i  el que supossa un gran sacrifiçi tant personal dels músics doncs tenen que assaigar moltíssim dies , totes les nits durant quasi dos setmanes, i económic per a la societat musical , la qual normalment es reforça per a este certamen amb músics professionals locals però que treballen arreu de tota Espanya en les més prestigiosses bandes, orquestres i conservatoris nacionals . 
Enhorabona a una agrupació a la que em sent per raons familiars molt unit .


12 comentarios:

  1. Falta un noticia. A Tavernes puja l'atur. Hi ha 27 veins més sense treball.
    Ja hi ha 2.060 aturats a Tavernes.

    http://www.lasprovincias.es/v/20130705/safor/paro-gandia-personas-20130705.html

    L'atur baixa a Gandia (governat pel PP) i apuja a Tavernes i Oliva (governats pel BLOC)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raó.
      No son opinions. Son dades.
      Redeu!! Ja hi ha 2.060 aturats a Tavernes?
      I Jordi no ha volgut fer cas a l'oposició i no ha volgut invertir 50.000€ en el taller d'ocupació en lloc de 10.000. I damunt en les bases de la convocatoria dels tallers diu clarament que puntua la aportació municipal.
      No vullc ser gafe però amb 10.000 eurets no crec que ens donen el taller d'ocupació i perdrem 500.000 eurots en jornals i treball pel poble.
      Lamentable Jordi. Lamentable.

      Eliminar
    2. El sr Juan li dona prioritat 0 a la cració de llocs de treball i aixi va quedar patent als pressupostos que encara té sense aprovar ja que no baixa del burro. Un acte més d'inconciència de Jordi, que pareix que els diners estàn per al que es vol. S'ha volgut apurar tant, que ens podem quedar sense taller. Al cap i a la fí els 50.000 euros es revertirien en el poble, no es perden. Això sí, per a informes interessats si que hi han 7.200 €. I després diuen que son d'esquerres!

      Eliminar
    3. Disculpeu però no l'havía vist al estar encapselada en gran com a noticia de Gandía . Ja està localitzada , publicada i comentada : Gràcies per la vostra ajuda en fer públiques aquelles coses d'interés local , ENTRE TOTS FEM QUADERN .

      Eliminar
  2. Eixa noticia també falta a la cotorra

    ResponderEliminar
  3. Al poble no queden industries i tampoc es fomenten polítiques per a trobar feina. Tampoc es busquen inversions i quan podem conseguir alguna, es planteja mal. No sé en que pensa el nostre alcalde. No sé en quin mon viu, però no és el mon real en la que vivim els vallers. No s'estan fent polítiques d'esquerra, s'està fent la mateixa política de retalls que a nivell nacional i s'estàn gastant els diners on no toca.

    ResponderEliminar
  4. I La Cotorra criticant que a la comunitat no abaixe l'atur tant com a ls resta d'Espanya.
    No hi ha més cego que qui no vol vore.
    El.mateix que li va pasar a Zapatero. Va estar 4 anys negant la crisi i mireu ara com estem El mateix pasara a Tavernes: Jordi no vol vore el problema de l'atur i ens està portant al pou.

    ResponderEliminar
  5. El que han de fer és modificar els pressupostos i destinar més diners a politiques per crear llocs de treball, i que es deixen ja de cavalcades, retens de policia, renting de cotxes, elevats sous de polítics, actes nacionalistes, etc. i mirar més per a conseguir inversions per a Tavernes i crear llocs de treball.

    ResponderEliminar
  6. Oliva i Tavernes, governades per el Bloc, son les poblacions on puja l'atur.

    Sera casualitat?

    ResponderEliminar
  7. I açi Jordi Juan no vol posar 50.000€ per al taller d'ocupació que pot donar treball i formar a 30 veins de Tavernes.
    Despres diran que la culpa de que no porten el Taller és del PP.
    Segur que tots els Ajuntaments que s'emporten els talles hauran aportat 50.000€

    ResponderEliminar
  8. El bloc-catalaniste i el seus palmeros del psoe ultimament lo unic que els interesa es insultar a Manolo,Karina,Cesar el secretari i als regidors del PP.
    Jordi Juan va aceptar la alcaldia en el vot coaccionat de Karina pero aixo esta be.
    Jordi Juan va perseguir a Gines en expedients i sancions ,pero aixo esta be.
    Jordi Juan va fer que Remigio sen tingera que anar del poble para que entrara el nyau,pero aixo esta be.
    Jordi Juan fa que acudixca la policia,el jefe incluit.cuant ell es baralla,pero aixo esta be.
    Jordi Juan fa que la policia estiga varios dies buscant un gos,pero aixo esta be
    Jordi Juan fa retalls als funcionaris pero aixo esta be.
    Tota la culpa es de este poble que no es dona conter de la sort que tenim de tindre a un ser superior que tenim que admirar i idolatrar.
    Lo mateix pasava en Hitler.Stalin,Franco,etc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja saps si no parles bè de Jordi et censuren (a la cotorra) o ixen els seus seguidors incondicionals per a desqualificar-te i desprestigiar-te. La figura de Jordi Juan no es pot questionar, com si d'una secta es tractara i el seu lider es meravellós. Com dius tu, com als règims totalitaris. I després li anomenen progressisme i d'esquerra.

      Eliminar