miércoles, 3 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA PP TAVERNES

3 19:52

NOTA DE PREMSA: El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna respeta la decisión de la juez, que vuelve a considerar a Karina Vercher concejala no adscrita.
 

NOTA DE PRENSA

 Hoy 3 de julio la juez titular del juzgado nº 3 de lo Contencioso-Administrativo ha revocado la medida cautelar que tomo el pasado 19 de abril.
Esto significa que mediante la mencionada medida cautelar el 19 de abril la concejala Karina Vercher era considerada miembro del grupo municipal EUPV , grupo al que deja de pertenecer en fecha de hoy, de manera provisional hasta que recaiga sentencia en firme, para ser considerada concejala no adscrita.
Esta resolución judicial que hoy ha dictado la juez no es firme y puede recurrirse por lo que Karina Vercher realizará aquello que considere más conveniente para sus intereses.
Por nuestra parte, el Partido Popular de Tavernes de la Valldigna, siempre hemos acatado y respetado las decisiones judiciales. El 19 de abril por resolución judicial la concejala Karina Vercher era miembro del grupo municipal de EUPV y se tomaron decisiones políticas entre ellas la de llevar a cabo una moción de censura contra el gobierno minoritario en nuestra ciudad del Sr. Juan. Hoy 3 de julio, la misma juez considera también por resolución que dicha concejala debe de considerarse no adscrita y nuevamente, nuestro partido así lo acepta salvo que concurran nuevas resoluciones judiciales.
Este respeto a la legalidad y a las decisiones judiciales no se han visto reflejadas en la misma medida por representantes del actual gobierno minoritario municipal PSOE – Compromís-Bloc del Sr. Juan que celebran o desacreditan al juez y las actuaciones judiciales cuando les interesa.
Desde el Partido Popular de Tavernes de la Valldigna manifestamos que continuaremos trabajando por nuestros vecinos a través de las herramientas que nos ofrece la ley.

12 comentarios:

  1. Xe mira ara resulta que no es sentencia firme i que es pot recórrer i abans que,,,,,(no vullc dir el que pense). Tambe diu que la sentencia entra en vigor hui i que desde hui la Sra. Vercher deixa de pertany al Grup de EU, crec que el Licenciat en Dret el Sr. Vidal, tindrà que repassar els apunts i busque que es anular o revocar un auto i quan entra en vigor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament, la jutge diu q en vista duna nova informacio... Ahir, el dia de la mocio i a finals dabril Karina era dEU i que, a partir de hui i fins q sueca dicte sentencia... Pos no. Altra cosa es si aixo absol JJ i CC dhaver incumplit lanterior auto q no ha esta anulat sino modificat.

      De res!

      Eliminar
  2. Ja heu fet prou el ridicul ppk??? Es tragareu les paraules sense contingut??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els fatxes del bloc sou molt agressius. Podrieu tranquilitzarse un poc i deixarvos estar de tragar, forçar,etc. No es la sentencia q esperaveu ni la q us havia promes Urengo. Que hi farem.

      Eliminar
  3. I que te que vore el PP amb un auto, resolució, dictamen, aclariment (o com es diga) que afecta a Karina Vercher?
    EStos del PP s'apunten a un bombardeo si amb eixo ixen en els papers. No tenen ni el minim sentit del ridicul, per això el fan tant.
    Ara presentaran en el plenari una altra moció per urgencia perquè es complisca el paperet de la jutge, i després besaran i abraçaran a karina Vercher dient com l'altra volta estem amb tu.
    I com no, sense vindre a cuento, diguen com tenen per costum mentires, enredant i volen clavar el clau per la cabota, acusant als demes de no se que de desacreditar la resolucions del jutge.
    A vore, una volta on això que digueu es complix i s'han desacreditat al jutge. Menuda fantasmà la del PP. quan no tenen arguments se'ls inventen. patetisme de nota i patetisme de voler justificar el ridicul espantos que han fet amb la moció i amb els abraços a Karina.
    I per acabar-ho de completar, diuen que treballaran per Tavernes. No s'ho creuen ni ells.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Auto no ha d'anar al plenari. S'ha d'acatar i punt. Demà ja s'ha de fer efectiu l'auto. I no com en l'anterior auto de les cautelars que el sr. Juan va voler demorar la seua efectivitat i per això el PP va haver de presentar-lo per motius d'urgència, per a que és fera efectiu. Amb les decissions dels jutges no es juga, s'han d'acatar i prompte.

      Eliminar
    2. Senyor Jordi: com pots consentir que el PP parle de Karina? Cal iligalitzar el PP. Espere que ho faces en el proper plenari o deixaré de dir-te Xu-Lin. Un nlíder suprem com tu no pot tolerar aquestes coses.

      Eliminar
  4. Xu Lin està amb un Compromís

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que té mal compromís es posacuernos

      Eliminar
  5. Al final la noticia no és QUÈ si no QUAN? El que dicta l'auto pareix ser passa a un 2n plànol i el què pareix preoqupar als dos bandos és A PARTIR DE QUAN DESAPAREIXEN LES CAUTELARS!

    ResponderEliminar
  6. A vore com li expliquen Xu Lin i companyia a Carmen Canet que el dia 29 de maig a les 12 del mig dia va prevaricar. Per cert Estruch, enhorabona per la teua predicció, es nota que tens bon ull per als temes jurídics.

    ResponderEliminar
  7. Mira mira els peperets com rabien i es posen a insultar. Quan no tenen la raó!!!! Karina es una transfuga, ho ja sigut sempre desde que va ser expulsada!!! Mai l'han volgut. Ni el poble la vol. Ara ens donen tots la enhorabona per la decisió judicial, I vosaltres una vegada mes heu tornat a fer el ridicul. Manolo i companyia assessoreu-se be!

    ResponderEliminar