viernes, 5 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER

La concejal progresista afirma que el gobierno en minoria de Jordi Juan ha perdido el norte en el peor momento para Tavernes, que es una de las pocas ciudades valencianas en las que ha aumentado el paro en junio.

KARINA VERCHER CONSIDERA UN GRAVE ERROR QUE PUEDE COSTAR 500.000 EUROS A TAVERNES LA REDUCCIÓN DEL PRESUPUESTO  DEDICADO AL TALLER OCUPACIONAL ASÍ COMO SU UBICACIÓN EN L’ESCOLETA DE LA PLATJA

Karina Vercher considera que la decisión del nacionalista Jordi Juan de reducir en un 80% el presupuesto destinado al Taller Ocupacional, así como la elección de l’escoleta de la Platja de Tavernes como posible ubicación del mismo, evidencia que el gobierno local trabaja sin ningun plan y a salto de mata.

 Para Vercher, por increible que parezca, la decisión de Jordi Juan consigue afectar negativamente al mismo tiempo a los vecinos de la Platja de Tavernes y a los del núcleo urbano, dado que supone tácitamente que Juan renuncia a abrir la guarderia de la Platja que se reclama desde hace años, al tiempo que perjudica a los desempleados que, en caso de aprobarse el Taller Ocupacional, deberan desplazarse en su mayoría del núcleo urbano de Tavernes a la Platja para poder realizar las clases, recibiendo a lo sumo una cantidad insignificante para cubrir los costes y las molestias del desplazamiento.

 La concejal progresista se muestra convencida que la decisión del alcalde, el nacionalista  Jordi Juan, se debe al hecho que consintió en desmantelar la aulas homologadas de las que disponia en un centro del municipio, el Dolores Rojas, que ya había albergado el Taller Ocupacional anteriormente.

 La exconcejal de Benestar Social i Foment Local ya manifestó hace unas semanas que desmantelar las aulas del Dolores Rojas era un grave error. Vercher espera que el hecho de haber descartado las aulas homologadas situadas en el núcleo urbano, unida a la decisión del alcalde Jordi Juan y del concejal de hacienda Víctor Borrás de reducir en un 80% la aportación municipal al Taller Ocupacional no lo cuesten a los valleros perder medio millon de euros en ayudas de la Generalitat. En todo caso, Vercher ha apuntado que “Por suerte, los técnicos del Ajuntament de Tavernes siempre realizan magníficos proyectos y pese a los desaciertos del señor Juan, confío en que Tavernes finalmente conseguirá esta inversión tan necesaria en estos momentos en los que el paro crece de forma descontrolada en Tavernes”.

 Finalmente Vercher ha añadido que “Nadie en Tavernes entendería haber dejado  escapar 500.000 euros en ayudas al fomento del empleo para ahorrar 40.000 euros al erario municipal, cuando luego se gastan una cantidad similar en el sueldo de un asesor del partido o en una cabalgata. Todo ello además cuando Tavernes es uno de las pocas ciudades medianas de la zona en las que ha crecido el desempleo durante este mes de junio”.

12 comentarios:

  1. No ens podem permetre el luxe de quedar-nos sense taller ocupacional. El sr Juan i el sr Borràs haguèren d'haver destinat els 50.000€ al taller, ja què en cas de obtindre'l els diners queden a casa. Si és dediquen 30.000€ per a una cavalcada de reis que dura unes hores, tambè deuen hiauré 50.000 per al taller que dura tot l'any. Esperem que al final ens el donen.

    ResponderEliminar
  2. Això sí , per a festes que no manque no siga cosa que els senyors reis no vinguen este any : De moment ens han portat carbò .

    I en quant a l'ubicació del taller en la platja que voleu que vos diga, això es entorpir i crear més despessa als afectats , que es voràn precissats d'un vehicul per a poder accedir als cursets : I qui no en tinga o no tinga per a combustible que fà ? Perquè son persones en teoría en risc d'exclusió social i per tant moltes estaràn sense siquiera mitjans de desplaçament .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. tens tota la raó Estruch. També te tota la raó Karina quan diu que Jordi va desmantelar les aules homologades que hi havien al centre Dolores Rojas. Que té dins al cap el senyor alcalde permitint que desapareguen eixes aules? Ara donar les clases del taller de ocupació a la platja.
      Este alcalde que tenim es dedicava a l´ensenyament? "no me lo puedo creer". Quina barbaritat eliminar unes aules homologades i posar el jutjat. Això es el que li agrada a Jordi, els jutjats, ja que té mes d´un assumpte que es resoldrà en el jutjat.

      Eliminar
  3. Calla, lo millor la contestacio de Jordi. Li encoloma el mort a Llacer i este ix diguent en paraules seves que loposicio ha votat a favor del seu projecte (veure Veu Valldigna o Web Ajuntament). No tenen vergonya ni la coneixen.

    ResponderEliminar
  4. La señora (es un decir) concejala olvida que ella votó a favor cuando era gobierno para contratar ese asesor. No fue "aprobaron" sino "NOSOTROS APROBAMOS". Tambien era gobierno cuando se realizaron las cabalgatas y también era gobierno y tenia delegada la competencia cuando se desmanteló el aulario y a pesar de tener la competencia delegada no dijo nada.

    Karina Vercher ese comportamiento es propio del PP. Cada dia te pareces más al PP. Cada dia eres más imprensentable en tus argumentos. Haces tu las notas o el PP, porque son casi identicas. ¿Por que no te callas?

    ResponderEliminar
  5. Algú sap si les aules de la guardería de la platja estàn homologades o poden ser homologades? Quants diners ens costarà homologar-les? Els aseos no estàn disenyats per a xiquets menuts? Les aules no seràn molt xicotetes? Si s'adapta la guarderia a taller d'ocupació, per al proper estiu es podrà utilitzar com a guarderia novament o es tindràn que fer noves reformes? Podría contestar el sr Llàcer a totes aquestes preguntes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El puc dir que homologades no ho se, però efectívamnet els aseos estàn pensats i equipats per a xiquets pel que s'ha voràn de adaptar, més despessa, i no hi ha mobiliari . Hi han tres aules tipus escolar pel que no se dir-te si seràn prou grans per a treballar trenta persones o ho faràn en varis grups, depén de com siguen de pràctiques o no les clases, però dubte que 30 adulst estiguen còmodes en aules pensades per a xiquets xicotets .Això sí, un bon pati per a recreo si tenen ... i per aparcar coxtes també :
      Ara bé el que tinga que dependre dels 4 autobusos en cada sentit del hivern per arrivar allí, a més del euro i pico del viatge, apanyats van .

      Eliminar
    2. Enrique per què parles sinó tens ni idea??

      Eliminar
    3. No, no sé ni on està, ni he vist mai el porjecte, ni l'he vist construir, ni equipar , ni acabar els alrededors ... i tú, estimat sabudet, tú que ho coneixes perquè no ens "ilustres" de si son adecuades o si no i perquè ? Gràcies de bestreta .

      P.D: No te rés que vore que casualment tinga el despatx de la platja just enfront de l'escoleta ... i que com a membre d'Aceplat probablement coneguera el projecte de l'escoleta prou abans que altres . Ara, del que si no tinc ni idea es del horari de autobús en hivern, i això que el publique en este blog de seguit ...

      Burro que es ú , menys mal que vos tenim a vosaltres, els iluminatis , però per favor, corregiu un defecte : Abans d'insultar doneu-mos la llum per a eixir de la nostra ignorància supina . Gràcies de nou , mestre .

      Eliminar
    4. Anònim de les 11:37, no s'ha donat cap detall de com estàn les instal.lacions de la guardería i del que costaría adaptar-les per al taller. I si es tenen que tombar parets perquè les aules actuals tenen uns 30 m2 i no van a cabre 30 persones adultes una vegada es pose el mobiliari necessari (a no ser que siguen contorsionistes). Tampoc dius perquè s'ha desmantellat l'anterior taller del Centre Dolores Rojas per posar un jutjat de pau que ja tenia un emplaçament al carrer la Barca. Ni tampoc aclariu si la guarderia podrà tornar a ser això, guarderia quan es done per finalitzat el taller (en el ca de que ens el donen, esperem que si), ja que els aseos s'haurien d'adaptar novament. Ni tampoc deixeu clar si la platja va a tindre guardería, recordem que cada vegada son més els joves que es casen i van a viure a la platja i els vindria de perles tindre una guarderia.

      Eliminar
  6. Sol.licitar un taller d´ocupació o qualsevol altra cosa semplant que puga ajudar els desocupats per a trobar feina sempre es bo. Però vaig vejen cosetes que hem demostren que Llàcer no sap hon està.
    Donar les clases a la platja, pero si no hi ha mobiliari. Si haveren possat mes diners per part de l´ajuntament a mes a mes de que tindrien mes punts en la valoració de la seva sol.licitud podrien equipar tot el centre que al fi i a la postre es per el poble.
    Com faràn els desplaçaments'? També li preguntaria tot el que diu el comentari de les 06:09 que está molt encertat.

    ResponderEliminar
  7. Pareix que han sol.licitat el taller d'ocupació per obligació i m'explique. L'han sol.licitada a presses i a carreres per a evitar crítiques de l'oposició. El Bloc sap massa bè que tenen poques possibilitats de que els donen el taller ja que han racanejat molt amb l'import que aporta l'ajuntament (10.000 euros son sols el 2% de la inversió). A més Jordi va assumir les delegacions de Karina i quan va vore vindre el bou li van faltar cametes per correr i donar-les a Borràs i Llàcer. Llàcer acaba d'arribar a foment i ja te un mort amb el que carregar i es nota que no sap per on pegar i està més perdut que el guionista de "perdidos" que no savia com acabar la sèrie. Per al Bloc no és problema lo del taller, perquè saven sobradament que no ens el donaràn. Després la culpa serà del PP i dels tècnics que han redactat el projecte, perquè ells mai tenen la culpa de res! I aixina anem, perdent inversions per a Tavernes i aumentant l'atur!

    ResponderEliminar