miércoles, 3 de julio de 2013

Editorial : LÍNEA VERDA

Quant es pressentà la web " Línea Verda " vaig opinar sobre la forma, mai el fons doncs no l'havía estudiat prou ni per aquell entonces utilitzat , de la mateixa, i si no haguera pogut incloures dins de la web municipal general "Tavernes. es" com un servici més .

Doncs bé, huí si vaig a parlar del fons, d'un servici d'esta que estic utilitzant habitualment i que es el de comunicació al ajuntament de les incidències que veig en la via pública , i he de dir que es realment eficient : Escrius, el notifiquen la recepció, el comuniquen qualsevol incidència i quant ho reparen t'ho notifiquen ( altra cosa es si tarden més o menys o si solventen o no el problema , que majoritàriament sí i prou ràpidament ) . I altra cosa es també la resta de la web, que per a mi es podría solventar perfèctament en la genèrica municipal ( per cert,  ésta sobressalient) .

Pel tant, el servici de comunicació d'incidències positiu, la resta sustituible i pel tant torne a preguntar si no es podría incluir tot en la web genèrica i estalviar-nos els diners que costa ésta web específica : La veritat no li veig el sentit salvo siga que tècnicament no capiga en l'altra , que no crec.  

I vosaltres, qué opineu ? .

No hay comentarios:

Publicar un comentario