jueves, 1 de mayo de 2014

Info-DEMÒCRATES TAVERNES : Ja eixim en la premsa autonómica i tot !!!

Quant el carro fa soroll
és perquè roda ...
Una nueva fuerza política de centro ha sido constituida en Tavernes, Demòcrates Valencians. La ejecutiva está formada por Vicent Cortés como secretario local, que en los pasados comicios lideró Gent de Tavernes. Enric Estruch es secretario de organización; Lourdes Valero llevará la administración, Carmen Salsa, el programa; Rosa Ibáñez coordinará los actos públicos; y la implantación del partido dependerá de Bernardo Boscà.
Encara que amb alguns errors, cosses dels "duendes " supossem ( Vicen Cortés i no Vicent , i Carmen Sala i no Salsa , no sé si serà que la veuen molt balladora o qué ... jejeje) , huí eixim en l'edició safor de Las Provincias : El porjecte valencianista va tenint resò, per algo serà ...

.

8 comentarios:

  1. DV pot aconseguir 1.000 vots que no tenen amo. Com que es necessitaràn més de 1.000 vots per a traure el 2n i com que no arreplegará tots els 1.000 vots sense amo, haurà d'anar de cacera a vore si li lleva algo al Bloc, PSOE, PP i EU.
    Serà un "qui li furta a qui!"
    - El Bloc li furtarà vots al PSOE i uns poquets al PP,
    - Iniciativa li'n furtarà a EU,
    - DV es quedarà amb la majoria dels vots indecisos (actualment en mans del bloc) i li'n furtarà al PP i al PSOE. També pot arreplegar-ne dels votants del Bloc que son Valencianistes i No Catalanistes-Separatistes.

    Conclusions:

    - El Bloc guanya molts de vots, però també perd molts vots prestats i dels que no están a favor de l'independentisme català.
    - El PP, EU i el PSOE son els únics partits és l'unic que en perden i no guanyen cap.
    - Els grans guanyadors: DV que tindrà representació segura (1-2 concejals) i Iniciativa amb 1 representant. I com que ningú tindrà majoria absoluta, poden ser clau de govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Açò fotrà al PP. Però a qui més fotrà será al Bloc, ja que hi han més de mil vots d'indecissos (en mans del Bloc) que poden parar majoritariament en mans de DV, si fa un programa coherent i amb molt de sentit co´mú.
      Enrique oblidat de posar Estacions de Borderia i de Megaciutats de l'esport i centrat en solucions reals i necessaries que necesita Tavernes. Quan vajes a redactar el programa, entre tots t'ajudem.

      Eliminar
    2. Enric Estruch, DV Tavernes4 de mayo de 2014, 13:41

      Moltes gràcies, compte amb tots els d'enmig per a fer-lo, no ho dubcteu .

      Eliminar
  2. DV serà la clau del govern de Tavernes en la propera legislatura.

    ResponderEliminar
  3. Que sort tens Enrique.
    Perque si el fixes fa mesos i mesos que el Levante no trau res de Tavernes (ni plenaris, ni processos de Setmana Santa que ens ha omplit de Gandia, ni cap cosa de novetat. Tavrenes no existix. Sort que estas tu i la Cotorra per dir-nos algo del poble, els altres del PP ni cas, no compten per manipuladors ni mentiroso) i de Las Provinicias, que vols que diguem, sempre sempre sempre amb la punxa contra el govern i també les noticies sesgades del poble i per baix ma amb un sentit sempre i no objectiu.
    Es una sort que isques en la premsa. Si veuen que li fas ombra al PP no eixiras mes, segur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho dubtes que li furtarà més vots al PP que els que puga furtar-li'n el Bloc. També li'n furtarà un bon grapat dels vots prestats que té el Bloc, que son uns 1.000 (els que va perdre el PSOE).
      Per tant, será un dels grans triunfadors a les properes eleccions municipals i que de segur que tindrà la clau de l'ajuntament.

      Eliminar
  4. El corresponsal que el Levante tenia ací abans era millor. Tots els dies noticies del poble i ara ixim ben poc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I qui t'ha dit a tu que eixe corresponsal no estiga en actiu encara??

      Eliminar