sábado, 3 de mayo de 2014

EL DILLUNS PLENO ORDINARI DE MAIG

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 5 de maig de 2014

Este dilluns, 5 de maig, es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clik en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.WEB-LOGO AJUNYTAMENT PLE MUNICIPAL
Enllaç:  

17 comentarios:

  1. I el pressupost per a quan?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'han d'aprobar en solitari i en minoría en comissió. Seria la primera vegada en la historia democrática de Tavernes, que un pressupost s'aproba amb este talant o taranà.
      Després es plenen la boca parlant de transparencia i democracia.

      Eliminar
  2. Per a quan Jordi Juan se li acabe la paciència i se'l treballe de cap a peus, sense esperar a Víctor Borrás.
    Vaja, res de nou. Com els altres anys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe Jordi juan no sap fer ni un pressupost. De cap a peus? si ell no sap ni on té la ma Esquerra.

      Eliminar
  3. Este és un ple totalment buit de contingut. Podrien estalviar-se'l i no passaria res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que passaria, ens estalviaríem prou diners. Una altra vegada van dir 3000€ per ple? Aixo sembla una burrada si es així.

      Eliminar
  4. No estic defensant res, però l'aigua clara i el xocolata espes.
    Unes voltes per altres, per les voltes que comença a les 8 i acaba a les 11 com ha passat ja més d'una volta. Enrique es testic d'això.
    Habitualment els plens solen durant un màxim de dos hores, mes bé horeta i mitja. I que fem com ha passat moltes voltes que duren 2'30 a 3. ¿Els diguem què cobrem més?
    Açò es com tot: quan s'ajusta un preu per unes faenes que es fan reiterativament (com manteniment un ascensor) unes vegades els tècnics estan 10 minuts i altres 1 hora i altres 2 hores i sempre es paga el mateix al mes de manteniment. Això passa continuament en la meua finca i Enrique sabra d'això molt. ¿I en la vostra no passa? O viviu en xalets individuals als Sequers?
    Parlar per no callar i sempre amb ganes de criticar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I què te que vore això amb que tinguen un poc de trellat i no concoquen plenaris sense contingut.
      Si acaben tan tard és per què es dediquen més a discutir i fer politiqueo que a solucionar els problemas. I Enric Estruch també et dirà el mateix. Si tots miraren pel poble i es dedicaren a solucionar els problemas sense politiqueo, en hora i mitja seria més que suficient.

      Eliminar
  5. L'alcalde va dir fa moltes setmanes en la Casa de la Cultura que el pressupost seria de 14'8 milions d'euros però encara ni l'ha portat al pleno ni l'ha aprobat en junta de govern i ja estem a maig. Es veu que els números no cuadre.

    ResponderEliminar
  6. Cobrar 230 € per estar 2 o 3 hores en el pleno està prou ben pagat.
    La setmana pasada 230€ * 14 regidors que cobren son 3.220 € per fer un sorteig i ara altres 3.220 € i apart els jornals de l'alcalde, Borràs i Llacer.

    ResponderEliminar
  7. Des que hi ha plens a l'Ajuntament i jo els conec de tota la vida, que hi ha marcat determinat un preu FIX per sessió. No s'especifica si la sessió serà de mitja hora, una, dos o tres hores.
    Només s'aprova sempre al principi de legislatura la indemnització per assistència a plens: x pessetes abans, x euros ara.
    I tot el demés de si este és curt o massa llarg sobra.
    Espere que quan dure més del que és normal, també digueu que els paguen més.
    I ara no canvieu i digueu si es paga molt o poc - que vos conec- que no és eixe el debat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La qüestió no és el que dura el plenari, ni el que es pague per plenari. La qüestió és si te contingut o no. Vols dir que el plenari del sorteig de les taules electorals no podía fer-se abans del plenari del dia de Sant Vicent? Era necessari fer un plenari extraordonari per a eixa bobada?
      Després es plenen la boca en que no son jornalers de la política! No ni poc!

      Eliminar
    2. L'únic que fan als plenaris és politiqueig, això sí, sense perdonar ni un €.
      Són o no uns jornalers de la política, començant per l'alcalde?

      Eliminar
    3. Jo tambe espere una legislatura en que ningú cobre per dedicar-se al que han triat voluntàriament: treballar pel poble. I lo de cobrar el que altres els costa guanyar-se treballant tota la setmana el que ells per anar a una reunió mensual ja es de traca. Despres als discursos que fan alaben a la gent que treballen desinteresadament a les associacions locals. Que s'apliquen una mica mes el discurs i menys paraules boniques.

      Eliminar
    4. Anonim de les 15:14
      Eres un complet ignorant del tema.
      Si la llei i la norma diu que s'ha de fer en un ple extraordinari, es fa en un ple extraordinari.
      Per que la gent parla sense saber les coses?

      Eliminar
  8. 230 eurets per hora i mitja de jornal. Be, be anem. I si es feia abans ja ho cobraven els de tots els grups i encara ningú ho ha canviat. Jo crec que a 30-40€ com cobren L'Hora alguns de bons conferenciants o professors amb moltes mes aptituds i treball al darrere que la mitja dels politics ja estaria be. Pero no, 100 o mes €/hora, per molts i molt de temps que usen en barallar-se,desdir-se o ximplement escoltar i callar com fan altres. I aci ningú ha anomenat les comissions, que son reunionetes que poden durar alguna horeta pero que moooooooltes vegades acaben en 10 minuts. I s'en fan varies i n'hi han politics que en van a varies. No sabeu perquè Candido no volia amollar el mos de la seua regidoria. 1000€/mes per fer acte de presencia com unic representant d'EU i no calfar-se el cap tindrien la culpa?
    Aixo de les comissions com els jornals de la Mancomunitat es una vergonya i una burla. Pero el PSOE ni el Bloc no han canviat eixa tradició tan roïna que arroseguen del PP. Ara compren i-phones per a tots i tenen gabinet de premsa. Per aixo no me'ls crec. De transparència i mirar pels ciutadans,res de res. En aixo, com el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rabinjut i KM: Lamentable. Els dos que volen donar-se les de listos nomes demostreu que sou totalment uns antisistema i damunt sense argumentar res, i demostrant el despreci mes gran per la tasca dels regidors.
      ¿Es cobra pel temps de plenari o es cobra per tota la faena que es fa en un mes i que es plasma en el plenari?
      Quan el tecnic va a ta casa i el cobra 100 euros per ajustar-te un aparell, es l'ajust o es tot el treball de formació, preparació etc que porta?
      Un metge, un fisio, etc el cobra 100 euros pel quart de la visita privada a la que has anat o per tota la preparació anterior?
      Vergonya tindria jo de caure al mateix nivell del fem com caigueu.

      Eliminar