viernes, 30 de mayo de 2014

Editorial : DE DAVIDS I GOLIATS

" Todos los tiranos se abrazan como hermanos " : Si este "estribillo" ( no se com es diu en valencià, m'apareix "tornada" en el SALT ) d'una coneguda cançò del Víctor Manuel i Ana Belén ja l'ussavem fa uns dies per a denunciar l'actitut caciquil d'un "populart", Alcalde d'un xicotet poblet de La Costera, huí el tenim que per desgràcia tornar a ussar per a denunciar l'actitut esta vegada d'un "pardalot" i dels grans .

Vos recorde : Fa uns dies denunciavem l'actitut d'un"pardalet" que després intentar per tots els mitjans legals que no es fera un acte d'un xicotet partit i no conseguir-ho gràcies a la Junta Electoral, ho va intentar mitjansant la pressió a la ciudatanía negant-li al partidet les cadires i taules que ell si que ussa i de debò per als seus, incluit l'antic bar municipal, ara niu particular dels "pardalets", tenit que deixar-los les cadires, de la Dipu per cert, eixa qué és de tots, l'Alcalde d'altre poblet veí .

Doncs bé, ahir coneguerem altra tasa de caldo amb l'intent per part d'altre Alcalde amb aspiracions de cacique, esta vegada un pardalot i dels grans i que es creu que es el "duc" de la ciutat germana que presidix, de que no es fera un acte del partidet de marres , arrivant a amenazar al responsable d'una residència privada de que s'atenguera a les conseqüències si l'acte es fea allí, davant el qual es va fer al final en un restaurant d'un jove que no li té por al cacique.  

Es veu que eixe partidet (fascinerossos, que sou uns fascinerossos ... ) no ho es ja tant i preocupa i de debò als del pardalet , s'ha convertit per a "Goliat" en un "David" al que li tenen més por que una tronada ... 

Però sabeu el que més ens preocupa ? Que eixe pardalot i el seu niu de rapinyaires encara seguixen sent els més votats en este país, Espanya, i en esta patria, la valenciana, havent tebut el vot de tres de cada deu valencians . Sòls ens consola el que en estes darreres europèes ja s'han emporat un bon revolcó, de fet el pardalet ha perdut el 50% dels seus vots i el pardalot quasi : A vore si a les properes els fem fora del tot i no els deixem ni les plomes .  

9 comentarios:

  1. Ui, si jo et contarà les pressions als mitjos de comunicacio de la ciutat del duc que els fa eixe pardalot. I la pressio que gasta: els negara i els llevara la propaganda i demes si apareix molt per eixos mitjans un cert alcalde del Bloc d'una ciutat veïna.
    Un detall: mira la premsa del dimarts i mira si trobes alguna cosa "mes" destacada en referencia al resultat de Tavernes o si trobes alguna manifestacio d'eixe alcalde vallero o valoracio seua del resultat electoral.
    Mira el Levante com li telefona al perdedor i no parla ni diu res del guanyador.
    Si tens amistat o coneixes algu que en tinga amb algun dels mitjos d'alli, els ho preguntes i que t'ho conte.
    O ja no te'n recordes fa un any? En les teles ducals programes especials a posta on anava Vidal a vore com Pina insultava a l'alcalde de tavernes. En cap va estar l'alcalde de Tavernes per defensar-se.
    Despres vingueren les sentencies. Ni una referencia ni cap manifestacio de l'alcalde de Tavernes en eixos mitjos.
    Eixe es Torro, el fidel exemple i model del partit de la corrupcio que ens governa.

    ResponderEliminar
  2. Per favor, traduiu lo de pardalets,pardalots,poble amic,David,Goliat,partidet...
    ...a vore si aixina ens enterem d'algo, que sembla que nomes vaja l'article als de les sectes politiques. Els de a peu no ens enterem de res.
    Al final es desprèn que el pardalet es el PP,diu que ha perdut la meitat de vots i vol acabar de fer-lo fora.Lo demés sembla mes una endevinalla, amb lo poc que costa dir les coses clares!

    ResponderEliminar
  3. Cacics hi ha en tots els llocs

    ResponderEliminar
  4. Karl, un pardalot , i les gavines ho son, alcalde d'una ciutat ducal, blanc i en botella, i si seguixes tenint dubtes llig el comentari que parla de pressions a la premsa . I en quant al pardalet, el partit d 'Enric es va pressentar fa uns dies a Cerda , un xicotet poble al costat de Xativa on l'alcalde vol ficar-li un carrer a Rus .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, anonim per l'aclariment.
      Conec el lloc, al costat de Xàtiva i tocant Torrella i Novetle. De vegades he estat per feina.

      Eliminar
  5. Sr Estruch,crec que el seu partit DV pot ser una bona opcio electoral en les munincipals del any 2015,voldria que ens aclarira alguns dubtes als ciutadans
    Pactara en Compromis si el seu partit es clau per tornar a fer fora al PP ?
    Podem confiar que no pactara en el PP?

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch i Ferrando30 de mayo de 2014, 11:57

      Per manasses en vers de publicar he eliminar este comentari , demane disculpes , en el q es pregutava si DV pactaria amb Compromis per fer fora al PP .
      Sols vaig a contestar a nivell local perque mes amunt es decidirá en el seu moment .
      I a nivell local la meua opinió personal i crec que compartida per la resta de la gestora local , ja es vora, es deixar governar a qui siga el mes votat i per tant en la elecció de alcalde votarse u a si mateix. I a partir de ahí i conforme ressulte parlar amb tots i decidir i sobre tot ficar un poc de pau si es possible entre tots i que es governe amb el major cosens possible .
      Per tant a priori i dels actuals amb representació municipal no descarte a ningu .
      Els possibles pactes tambe per a mi dependran mes de les persones i la confianza amb elles que dels colors.

      Eliminar
  7. com podeu ser tan cinics els del bloc!!!!!!
    el bloc ha pacatat, amb el pp, amb el psoe, amb eu.. em deixe a algun?
    laltre dia vaig llegir un comentari qua ja deia que el bloc pactaria amb podemos.

    ResponderEliminar