martes, 27 de mayo de 2014

Nota de Premsa de COMPROMÍS-BLOC sobre les eleccions europèes

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                               
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna

COMPROMÍS-BLOC DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA AGRAÏX ALS VOTANTS DE TAVERNES EL SUPORT MOSTRAT EN LES PASSADES ELECCIONS EUROPEES

         Des d'aquestes línies tot el col·lectiu de militants i simpatizants de Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna vol agrair el recolzament rebut pels ciutadans de Tavernes en la jornada electoral de diumenge passat doncs gràcies a vosaltres, tenim ja un representant valencià i valencianista de Compromís al Parlament Europeu.

            Els 2168 vots que s'obtingueren han permés a la nostra formació fer història per partida doble: per un lloc hem conseguit els nostres millors resultats a unes eleccions europees i per altre som, per primera vegada, la formació política més votada a Tavernes de la Valldigna i és per això que vos agraïm de tot cor la confiança depositada en nosaltres. Ens heu donat ara una gran responsabilitat i anem a seguir treballant amb més esforç encara.

            Des del col·lectiu Compromis-Bloc, pensem que calia ja una opció valenciana i valencianista que defensara els interessos valencians a Europa, doncs des de Madrid mai s'ha fet o almenys, no amb la suficient força. Els resultats d'ahir és una mostra més de que altra política és possible; una política propera, preocupada i centrada amb les persones.

            Ara més que mai tenim un COMPROMÍS amb tots els ciutadans de Tavernes, i des de la humiltat i l'esforç dur i costant, treballem i continuarem treballant pel nostre poble. Serà un treball on destacarà transversalment la transparència, totes les nostres actuacions seran conegudes per la ciutadania i estarem més que dispostos d'escoltar les vostres sugerències.

            Volem correspondre a la confiança que heu depositat amb la Coalició Compromís, amb més treball i empenta cap a un futur millor. Nosaltres seguirem sent els mateixos, tenim els peus a terra i no se'ns pujarà l'èxit al cap, sempre seguirem treballant per la nostra gent i pel nostre poble.

            Podem felicitar-nos totes les agrupacions polítiques de Tavernes, doncs la jornada electoral del diumenge passat transcorregué plàcidament, amb un bon clima de cordialitat i sense cap incident. Hem donat un bon exemple de civisme i bénestar malgrat la rivalitat política. 

            Des del col·lectiu de militants i simpatitzants de Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna, moltíssimes gràcies pel vostre suport!

10 comentarios:

  1. Després de vore que a l'esquerra ja no teniu més lloc, aneu a tirar cap a la dreta? Si voleu la majoria absoluta a Tavernes no vos queda altra. Realment sols vos queda dir obertament que sou de dretes, perquè les polítiques que feu ja les feu de dretes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que es dediquen al centre-dreta com el PSOE i DV que a l'esquerre ja estan EU i el pròxim PODEMOS. La part de patronal,fútbol,bous,falles i processons ja la van treballant bé.

      Eliminar
  2. I erre que erre. Que això no ven. No has vist els resultats?

    I en tota la Safor? I en tot el País Valencià? Ai, no perdona que som de dretes, vull dir en la Comunitat Valenciana.

    ResponderEliminar
  3. Anonim de les 0:13,

    Entre tots NO PODEMOS

    vosaltrs nomes SI QUE PODEU. Heu sigut suficients per arruinar el poble, el País Valencià i a tota la classe treballadora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però no anem tots junts i som d'esquerra? Què passa, que no Podeu suportar que Podemos us ha avançat per l'esquerra? Als de podemos ens agrada respectar les normes de circulació i adelantar per l'esquerra als que van per la dreta!

      Eliminar
    2. Ai! que mal porteu en que l'esquerra no vos puga vore a Compromís! La dreta a castigat durament al PP, perquè s'ho té ben guanyat! I l'esquerra a castigat a PSOE i Compromís. Pensàveu que anàveu arrassar i Podemos ha "PODIDO con Vosotros"!!

      Eliminar
  4. PP perd 8 diputats

    Compromis no en tenia cap: En te un
    Podemos: no en tenia cap. En té cinc.
    Enhorabona a Compromís i Podemos. Els dos guanyen. PP perd.

    I com se sol dir: no hi ha mes cera que la que crema.
    Deixeu de mirar els altres i arregleu-vos casa, que amb la que vos ha caigut en les europees, faena teniu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas poc verd. Malaltia que teniu amb que tots els que vos critiquen son del PP. El PP ho te verd i encara se'n anira mes cap avall. Compromis esta estancat. Es per a fer-se-ho vore, uns i altres.

      Eliminar
  5. Jajajaja ira els peperets quina mala llet... Xe, no ho oblideu! El xiquet vos ha guanyat en casa! Per a quan altra moció manolo i karina?

    ResponderEliminar