miércoles, 28 de mayo de 2014

Nota de Premsa de BLOC-COMPROMÍS : Retirada propaganda electoral

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                               
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna


COMPROMÍS-BLOC DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA PROCEDEIX A LA RETIRADA DELS CARTELLS I ALTRES DEIXALLES DE LA CAMPANYA ELECTORAL

        
   Els militants i simpatitzants del col·lectiu Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna, han retirat ja tots els cartells i pancartes utilitzats durant la campanya d'eleccions al parlament europeu. Així, a l'endemà mateix, dilluns, i durant el dimarts; es procedí a la retirada de tota la cartelleria i demés propaganda electoral.

    Des del nostre col·lectiu entenem que hem de donar exemple de civisme i urbanitat, així com també, respecte pel medi ambient. Una vegada finalitzada la campanya electoral tots aquest cartells electorals només serveixen que per a embrutar el nostre terme, i produir més contaminació.

   Així les pancartes que podem utilitzar en pròximes eleccions han sigut arreplegades i guardades, així reciclem elements i aquells cartells que han estat posats a les parets amb cola, han siguts llevats completament, destruïts i depositats als contenedors corresponents.


El col·lectiu de Compromís-Bloc de Tavernes de la Valldigna, com sempre ha fet després d'unes eleccions, ja ha retirat tots els cartells apegats a les parets del nostre terme, així com també, ha retirat les pancartes penjades al mobiliari urbà.  

29 comentarios:

  1. Un 10 per a Compromis i un 0 per als socialistes que encara no han llevat els cartells.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara entenc la nota de premsa. És per a desprestigiar al PSOE i dexar-los com a "gorrinos". I quedar vosaltres com als "guapets" de la peli, no?

      Eliminar
    2. Si, tan gran equip de treball que formen a l'Ajuntament,una vegada estant allí no els costava molt llevar-los tots. Tant d'anar a misa i processons pero encara no han depres res de la caritat cristiana!

      Eliminar
  2. Els de Podemos tambe han retirat tots els cartells i pancartes. Han acabat la feina abans que els de Compromis. I han estalviat en paper i contribuit en gran mesura en tenir cura de l'entorn i del medi ambient.

    ResponderEliminar
  3. I als de EU no els denunciesn per omplir de pegatines les papereres?

    ResponderEliminar
  4. I la majoria dels que es presentaven tambe. Com que crec que es un tema de educació ambiental i els politics deurien donar-ne exemple, si no ho fan per voluntat pròpia els obligaria i si cal els sancionaria. Ara be, si els politics son els que pengen cartells i els que sancionen, quien le pone el cascabel al gato? Algu coneix algun alcalde o regidor multat pels seus municipals?

    ResponderEliminar
  5. Publicat a la cotorra. Aixi tracten als seus socis de govern.

    Anònim 28/05/2014 17:55:00

    Per cert les papereres estan plenes de pegatines de paper de propaganda d'Esquerra Unida que ara será molt difícil de llevar.

    Seria un detall per part dels membres d'eixe partit que deixen el mobiliari urbà en les mateixes condicions que abans de la campanya electoral estava.

    ResponderEliminar
  6. El pp ho va fer abans i costes no trauen ninguna nota de premsa. Pot ser tinga rao el bloc i siga la opción mes valida Per a dir este poble.

    ResponderEliminar
  7. És de molt mal gust fer quedar mal als socialistes per a penjarse la medalla els del BLOC.
    No era necesari posar als socialistes de model del que està mal fet.

    ResponderEliminar
  8. Hi ha que tres tindre molt mala llet per aprofitarse del retras dels socialistes en llevar els cartells.
    No fan falta enemics tenint amics com els del BLOC.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son uns mal socis de govern. Intentar deixar mal al partit que vos ha donat l'alcaldia per 2 vegades, esta lleig? Si 2 vegades, investidura i mocio de censura. I no es la primera vegada, ja que en cap d'any li la jugareu a Carmen Canet en la no festa.

      Eliminar
  9. Els de Compromis hagueren pogut llevar els cartells dels seus socis els socialistes perquè no quedaren mal però han preferit fer fotos per fer-los quedar mal.
    Això no és deu de fer als socis de govern a no ser que vullgues tensar la corda per comprobar quina és la capacitat de fer el ridicul i humillació dels socialistes sense deixar el govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vergonyos el que fa Compromis. A les paelles, en cap d'any,... Massa aguantem el PSOE. Tenim mes classe, no vivim de la foto i la propaganda i tenim mes trellat.

      Eliminar
    2. Compromis, el partit dels mestres, ha donat un bon eixempre de companyerisme. Els agrada fomentar el companyerisme i bon rollo a les aules, pero no s'ho apliquen a ells mateixa. Vergonyos.

      Eliminar
    3. A vore si en compte de tanta foto treballen més i donen faena als parats. Encara que siga de paparazzi de l'alcalde!

      Eliminar
  10. Els del PP teniu ganes de crear conflicte entre compromís i PSOE, penseu que ho aconseguireu? Teniu ganes de rotllos, per que el PP ha quedat fatal de la muerte en estes eleccions.

    ResponderEliminar
  11. Mira que hi havien cartells per fotografiar i han anat a buscar els que estaven al costat del PSOE per fer-los quedar mal. Podrien buscar cartells del bloc i del PP, pero no te tant de morbo. Sempre ho fan per a que semble un accident, pero saben massa be el que fan. Ho tenen ben medidet. Hi ha que ser miserable!!

    ResponderEliminar
  12. Però, els draps bruts no es llaven dins casa?
    Després es queixaran de que les esquerres no estan unides.
    Però estaran contents quan Borràs no entra al tema de les paelles denunciades per Joventuts socialistes o posen a CC a dispossició del Bloc en la moció.
    Es que són d'agraïts estos bloquers vallers...

    ResponderEliminar
  13. Mira mira els 4 peperets entrant al drap i criticant als partits d'esquerres, parlant de podemos, difamant tota, tota la legislatura sobre el bloc Compromis i el psoe... Intentant crear alarma inexistent... I es que si estes son les coses que la dreta utilitza per fer política, vaja partit i vaja director d'orquestra que tenen, igual que les seues notes de premsa tan absurdes com tota la politica que porten fent estos 3 anys.
    Xe, i malparlen com les marujes del meu poble, que parlen d'altra gent per a NO fixar-se en els propis problemes. Per a intentar apaliar de forma ridicula els seus mals resultats, la sangria de vots perduts, la gran moció ilegal fracassada, que el xiquet vos ha guanyat les eleccions, la pèrdua de diners del poble per les seues obres inútils... Alguns no coneixen la vergonya!!! Alguns tenen molta por, i es que el final els arriba.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Partit d'esquerra el Bloc?
      Ara sabreu qui és el PSOE!!

      Eliminar
  14. L'artistr del Gabinet de Comunicació i Premsa de Compromis ha clavat la pota i ben clavada posant els cartells socialistes.

    ResponderEliminar
  15. Jo crec que queda mes elegant que siguen els demés que parlen be d'uno, pero bo, a sa casa cadascú fa el que vol. A la dels demés sobren estos publi-reportatges. Despres et diuen que el nivell del blog es molt baix, Enric. Quan interesa,clar.

    ResponderEliminar
  16. Les fotos de la nota de premsa sobraven. Curiós que sols ixquen a les fotos cartells de Compromís i del PSOE. Ha sigut un altre accident?

    ResponderEliminar
  17. Xè! No feu idiota a la gent. Primer feu una nota de premsa per deixar mal al vostre soci de govern i ara desvies l'atenció cap al PP. Si entren o no entren al trap, serà gràcies a que algú li ho ha possat a "huevo", no creus??

    ResponderEliminar
  18. Els que han criticat EU en la cotorra, per tirar la propaganda a la basura deu ser del PP, per a clavar llennya. La nota de premsa segur que es cosa del PP, que ha elegit fotos del prropaganda electoral del bloc i del PSOE per a crear mal ambient entre els dos. Estic segur que el bloc no ha fet res pobret. Vinga ja!! Que mos coneguem de les paelles!!

    ResponderEliminar
  19. Mira els peperots com reneguen!!! Jajajajajaja seguiu seguiu que no aneu a crear mes Zitzània, per cert el PP ja ha netejat o encara no??? Mira que els cartells de Manolo de les eleccions passades encara van per ahi. Ale va a netejar!!!

    ResponderEliminar
  20. Estos del bloc fan propaganda fins per a l'acte d'anar a fer de ventre. Xè més treballar i menys fotos. I mira que esteu aprenent de les males costums del PP, tirant els diners en cotxes de rentin per a la policia. És normal gastar més de 60.000 euros a l'any alquilant cotxes? I 40.000 euros de lloguer en un local que esta tancat i en el que no s'està fent obra? No seria millor utilitzar estos diners per crear llocs de treball reals? Menos xarles d'emprendurisme i de plagiar projectes d'altres pobles i doneu faena a la gent, que falta en fa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però ja heu llevat els cartells? Els de Manolo també?

      Eliminar
  21. Hui, 31 de maig, a les 18 hores hi havia cartells tots blau en diferent punts de la platja i camí Marenys.
    No els han llevat. I el dia de després d'inici de campanya hi havia encara cartells de Manolo de les municipals. No, no digues que no, que tinc la foto de Primavera Europea i al costat el de Manolo de les municipals. Perquè jo crec que Manolo no es presentava a les europees? O si, i per això estava allí el cartell.

    ResponderEliminar