lunes, 26 de mayo de 2014

Article d'opinió : ENS FALTA ALGÚ PERÒ ESTEM TOTS

No hi ha bé , ni mal que cent anys dure. Al final, clar, hem de plegar. Com li ha passat a este senyor del basquet, posat a la política, a la política esportiva local... Posat a la política pel malestar, els excessius transtorns que li provocava esta trista societat.

Es veritat que li agradava la política, com a canvi social, mai per a medrar ni escalar. Qui va negar ser possible alcaldable del poble, un cartell davant i un altre darrere era capaç de portar. I el portava per les idees del partit on estava la seua germana, el seu cunyat, i un grup d’amics que ens tenia i el teníem per tal.

El seu anàlisi li solíem demanar, i el teníem de sempre per encertat. Tot i que, moltes vegades que li preguntàvem ens contestava callant. Era un home d’acció . Ens deia que ho jugàvem fort en açò de la política o no calia entrar.  Sempre ha estat al costat nostre, tot i no estar d’acord en moltes coses.

Tenia el seu geni, i el tranquil·litzava la seua pròpia solitud. El geni se’l sabia aguantar sempre pel bé comú del partit on estava treballant.  Era en realitat el nostre solitari defensor com difícilment en trobarem altre igual.

Com he dit, més d’una vegada ha fet d’home propaganda, com en la darrera campanya de Jordi Juan,-  recordem -, i ha anat davant de tots pel mig del mercat. Sense vergonya, amb el seu senyoriu -  planta alta, mirada penetrant, la seua raó i lleialtat . “ Que més dona , si tinc una gran part de veritat “.

Per a nosaltres, i la nostra edat, ha estat com un cometa passatger, que per un accident estrany de la vida que anomenen malaltia, ens l’ha furtat. Tant llarga que eixa traïdora ha estat, ens deixa, encara, com si no ens haguera deixat. Com si no ens haguera dit Adéu!! Per això ací està... ahí, allí, allà.......  Ací està.

I en la cara de Raquel, Rosa, Miquel... sempre el vorem reflectit..   Si  a  tu : Carlos Pellicer Vercher....

Un abraç fort de totes estes persones, que ens han votat... Per tu, treballant de valent,  hem guanyat. Anem.

                               Jaume , 23 de maig del 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario