martes, 13 de mayo de 2014

Editorial : TODOS LOS TIRANOS SE ABRAZAN COMO HERMANOS

Diu una coneguda cançò que canten Víctor Manuel i Ana Belén .

I és que este cap de setmana estiguerem en un acte polític, i ens contaven que a més d'intentar per tots els mitjans que han pogut que dit acte no es fera, ha tingut que intervindre la Junta Electoral de Zona, es demanà al Alcalde que es deixen les cadires municipals, que per cert portaven el segell d'eixa diputació que es supossa que és de tots, cosa normal per altre costat en els pobles xicotets, i se li negaren, deixantli-les al final l'Alcalde d'un poble veí .

Dites cadires son utilitzades habitualment pel partit en el govern en eixe poble, a més del ara tancat bar municipal , utilitzat per a les jaranes del senyor Alcalde i els seus acòlits , Alcalde que va a utilitzar la seua majoría per a dedicar-li un carrer dels nous en el poble al molt honorable Pressident de la diputació de València Alfonso Rús . 

I tot açò perquè ? Perquè eixe grup de rebels perillosos que organitzaren l'acte s'atreviren fa tres anys a , després d'eixir-sen del PP per discrepàncies amb les formes dictatorials del "popular" Alcalde, pressentar-se per mig d'una llista independent , traguent 2 dels 7 regidors i per uns pocs vots quasi llevar-li la majoría absoluta al caciquet de torn , al haver obtés els socialistes altre regidor . 

I ara a més s'han adjuntat amb un altre grup de perillosos insurgents que volen fer valencianisme de centre i regenerar la vida política dels valencians , i clar, això a alguns es pareix algo digne d'exterminar siga com siga. 

Però no podràn perquè les enquestes bufen en contra dels dictaurets, caciquets i demés fauna que pobla este terra. Els queden "dos telediaris" com es diu "popularment" i com ho saben estan dels nervis i els ix la seua veritat ànima, la de la dreta més extrema , que teníen disfressada de centrisme : És l'hora de dessenmascarar-los fer-los fora, comencem el proper 25 .

No hay comentarios:

Publicar un comentario