martes, 6 de mayo de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, innovació


El Campus de Gandia crea una Cátedra de Innovación


El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acoge el lunes 12 de mayo a las 12 horas la formalización de la Cátedra de Innovación, cuyo objetivo es contribuir a la innovación ycultura emprendedora en la Safor y en su entorno. En la Cátedra se han unido la UPV y las nueve organizaciones de la Safor que aportarán 30.000 euros anuales para la realización de diferentes acciones. El Ayuntamiento de Gandia contribuye con el 14,7%; el de Oliva, con el 5%; y el de Tavernes, con el 4,3%. El portavoz del gobierno, Víctor Soler, manifestó: «Se trata de unificar recursos en una apuesta por el emprendedurismo y apoyar proyectos empresariales importantes para la comarca».

El de Gandia será el Ayuntamiento de mayor peso específico en esta iniciativa, y su aportación anual será de 4.400 euros. Las cátedras de empresa son la forma más adecuada de formalizar una colaboración cualificada, diversa y duradera entre las Universidades y las empresas, para potenciar las relaciones con el entorno socioeconómico. Con la Cátedra de Innovación se realizarán actividades formativas, divulgativas y de investigación y se da un paso más a la hora de conformar una Universidad como centro integral de formación para el mundo real.
La Cátedra trabajará en tres áreas: empresas, con acciones que fomenten, estimulen y aceleren los procesos de innovación y la actitud innovadora en el seno de las mismas; emprendedores, para fomentar, estimular y acelerar los procesos de emprendimiento y la actitud emprendedora y jóvenes, para fomentar la cultura de la innovación y la actitud emprendedora entre los jóvenes preuniversitarios.
Com ha participants en els cursos que s' estàn fent sobre innovació i emprenedurisme , felicitar al senyor Llàcer perquè son algo pràctic i molt possitiu , i este conveni el seu marc .  

4 comentarios:

  1. Pots explicar lo de cursos "pràctics"? En quines empreses o millores d'empreses s'ha incidit?

    ResponderEliminar
  2. En el moment en que t'informa de les ajudes pràctiques i reals que dona este campus per a emprenedors i que en son un muntò i de varis tipus .

    Jo estic assistint a tots els que puc, huí mateix un altra sessió, i aconselle a tothom que tinga interés o inquietut que ho faja , i sobre tot que no es critique el que no es coneix , abans hi ha que assistir i després opinar .

    ResponderEliminar
  3. Pero dona'ns algun exemple d'aplicacio practica.

    ResponderEliminar
  4. Si tu vols montar una empressa o comerç, o innovar en la teua , o tens una idea i no saps com encarrirar-la o si tindrà possiblitats de funcionar, o com financiar-te, la Universitat t'oferix un servici gratuït d'assesorament de tot açò , e inclús a preu quasi zero els estudiants el fan la publicitat de tot tipus, te fan també de froma gratuïta un estudi de mercat , te busquen la financiació i t'asssesoren sobre ésta, tenen un viver d'empresses , tenen mecenes e inversors que invertixen en elt eu porjecte si els apanya , etc etc .
    Tot açò sí qué és realment ajudar al emprenedor i en innovació de froma pràctica i real, doncs en quant arrives allí el recibix una persona a tal fí concret .
    I tot açò també amb col.laboració amb el nostre viver d'empresses, que és el que primer t'orienta i el diu els passos a seguir , i te'n facilita ja per davant un grapat .
    Tal volta amnca que esta infroamció arrive a la ciudadanía, però també pense que la gent no es te que quedar en cada esperant que li arrive del cèl i deu d'anar a estes activitats , al que el convide i així a vore si en dones la raò o no .
    Huí en concret es parla d'economía del bé comú, demà vos fare una ressenya i així col.laborem a difundir .
    Si tens més dubtes ens ho preguntes, per a açò estem .

    ResponderEliminar