lunes, 12 de mayo de 2014

El Quadern informa : DEMÒCRATES VALENCIANS EN LA COSTERA (actualització)

Frederic Ferri denuncià les tropelíes
i entrebancs del Partit Popular
 
Davant un centenar de persones, el partit Demòcrates Valencians i el seu soci local Acció Cerdaní Democràtica pressentaren la seua alianza així com el nomenament del líder i un dels dos regidors d'esta formació local, Jose Luís Gijón com a Coordinador Comarcal demòcrata per a La Costera i La Vall d'Albaida, comarques on s'han iniciat nombrossos contactes amb persones i grups independents, entre ells en la pròpia capital de la comarca , la ciutat de Xàtiva .

L'acte va contar amb la pressencia de varis membres demòcrates i entre ells el fins fa poc Coordinador General Carmel Ortolà , Primer Tinent i ex-Alcalde de Pego pel partit local Ciudatans de pego, que en la seua inetervenció va parlar sobre l' importància de que els independents s'unisquen amb partits xicotets però d' àmbit valencià com DV , i la del actual Coordinador General Albert Sarriò, que parlà de valencianisme. També intervingueren el mentat líder local,  i l'afiliat de ACCEDE Toni Martínez, que parlaren dels problemes concrets del poble de Cerdà .

I a destacar l'intervenció del pressentador de RTVV ( recordeu que no els han despatxat encara com bé va dir ... )  Frederic Ferri , el qual va acudir en condició de convidat per les seues relacions personals i familiars amb este poble, del qué és natural, el qual denuncià la corrupció del PP . Es va emportar un bon grapat de signatures a favor de la IPL en favor d, una rtv Valenciana .

A l'acte acudiren afiliats demòcrates de ciutats de tota la comunitat, des del Campello fins a Alboraia, repressentat per la seua regidora demòcrata,  passant pel cap i casal, Benicull amb una dels seus dos regidors, Alzira, Carcaixent per mig de la regidora demòcrata en este municipi, Pego, Gandia o Tavernes, i interessats en el projecte vinguts de varies poblacions veïnes de La Costera e inclús de La Safor, en concret de Palma i Ador .

Molt promptes es prevé pressentar el partit DV en Alzira i Oliva, així com al poble de Benicull, on hi han dos regidors d'esta formació valencianista .


Albert Sarrió, Coordinador General de DV,
durant la seua intervenció . 

NOTA : Les cadires ussades en el acte varen ser deixades per l'Alcalde de Torrella , cadires que a tot açò portaven el logo de la Diputació , eixa que es supossa és de tots,  i que el "popular" Alcalde de Cerdà els va negar, a més d' intentar amb entrebancs jurídics que han ressultat estèrils , menys mal que per damunt d'estes actituts encara hi han orgues jurídics com la Junta Electoral de Zona en este cas, que no es fera este acte . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario