miércoles, 28 de mayo de 2014

Nota de Premsa del PARTIT POPULAR : INNACCIÓ DEL GOVERN LOCAL EN FOMENT D'EMPLEO

Des del Partit Popular de Tavernes demanem al govern municipal que deixar de banda l’immobilisme i comence a treballar pels veïns aturats. Donada la dolenta situació de moltes famílies pensem que el treball i la formació han de ser una prioritat.

El passat dia 16 es va convocar el programa de tallers d’ocupació i des del PP valler sol·licitem que l’Ajuntament de Tavernes presente un projecte, prioritàriament enfocat de cara al turisme i al medi natural, per a que durant sis mesos un grup de veïns i veïnes majors de 25 anys i aturats puguen formar-se i treballar.

En tota la Comunitat Valenciana estem vegent com el turisme s’està fent camí com a motor de la recuperació econòmica, mentre ací a Tavernes trobem a faltar una aposta clara i contundent en aquesta línia. El govern nacionalista de Juan no ha tingut temps en tres anys de planificar una estructura de treball flexible que permeta el resorgiment del turisme valler. La falta d’iniciatives del govern municipal està fent que altres municipis vagen arrancant i creant ocupació mentre Tavernes es queda parat, i això no ens ho podem permetre. El Partit Popular ha estat i estarà recolzant totes aquelles iniciatives que suposen un creixement econòmic i una millora de les dades d’atur al nostre poble.

De la mateixa manera, el noste entorn natural necessita ser atés ja que enguany ha hagut poques pluges i ens unes setmanes hem patit ja diversos incendis.

Aprofitem a més, per recordar que per sol·licitar estes i moltes altres ajudes i subvencions que poden afavorir la creació de treball cal tindre una consignació pressupostària. Actualment el govern del senyor Juan encara no ha portat a votació el pressupost econòmic de 2014, raó per la qual no es té pressupost previst per a un projecte com aquest que, repetim, pot suposar un punt d’inflexió per a la societat vallera.

Per tant i una vegada més, el PP de Tavernes demanem al govern municipal que pose per davant de les seues prioritats als veïns i no la política de la fotografia i presente un pressupost municipal que incloga una partida mínima de 500.000 € destinada al foment de l’ocupació, des d’un projecte i una planificació que tinguen en compte la iniciativa privada; ja que actualment gaudim de superàvit i hi ha una necesssitat patent dels veïns.

34 comentarios:

  1. I el taller que el sr Llacer volia fer a la platja com ha quedat? Ens l'han donat?

    ResponderEliminar
  2. A vore si eixe superhabit el gastem be donant faena i amb beques de menjador este estiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que vols dir, que després de quedar-se en el 10% de les necessitats, la Diputació tornarà a fer la mateixa passada i fara un programa curt?
      I per a què volem a Manolo? SuperManolo aconseguirà tot el que faça falta!!! Faltaria mes!!
      I ja que estem, i amb tres anys d'assessors: ¿que ha aconseguit per al poble? Algu ho sap?
      Per ara nomes consta que ha aconseguit 38.000 euros tots els anys de no fer res, per al poble vull dir.

      Eliminar
  3. Això, això que ens tornen els 1'8 milions de l'aparcament i eixos diners que els posen en eixa partida de 500.000 euros.

    Que poca vergonya que teniu!!

    Jordi Juan demana el canon de l'aigua potable fins l'any 2050. El PP t'ho aprovarà perque ells van fer igual i ho van destinar a turisme.

    O millor encara: Que ens pague la Generalitat del PP eixe milio llarg que ens deu i el superavit sera real i no sobre el paper comptable.

    Ni tenen vergonya ni la coneixen.

    ResponderEliminar
  4. Plouve porco governo. Mai qui governa es el PP. Vuit anys a la presó el considerat millor polític del PP, i vostés ens venen en pistol·letes d'aigua. Vaja polítics arribistes que tenim quan no saben distingir realitat i atac. Resumint deixe-nos el legislatiu i notareu canvis en la realitat. O que són els PAIs , incendis, Qué és l'Alta Tensió, pedregades, Qué és de la nostra Industria, disecada per falta de pagament de les Coorporacions on mana el PP. Qui esta atracant a aquesta societat, ho sabrem prompte , van anant a la presó. I quan gaunyen la Generalitat encara se'n voran més. Porco Governo

    ResponderEliminar
  5. Seria possible que explicareu i fereu propostes d'on han d'eixir eixos 500.000 euros mínims que demaneu? No es prou dir-ho, cal presentar propostes creibles.
    Per tant espere un aclariment a eixa proposta en el sentit d'indicar de quina partida es retrauen eixos 500.000 euros en un pressupost que segons es va dir serà menor que l'any passat i no arribaran als 15 milions.

    I digueu 500.000 euros, no de 3.000 o 5.000. Espere que presenteu alternatives i digueu propostes. També estic segur que no ho fareu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. del superhabit!! A no ser que siga tot una mentira i no tingam superhabit.

      Eliminar
    2. Jo tinc un super-hàbit de corregir al que no escriu be.
      Va, que son ja dos o tres vegades!

      Eliminar
    3. Clar que no hi ha superhabit. Tot es una mentira per traure's la foto l'ancalde.
      Tots conchabats en la Xunta ment per dir mentires.

      Eliminar
  6. Els ciutadans entenem que els partits polítics tenen l'obligació de proposar mesures que beneficien els ciutadans. És en aquest context on entenem que han de treballar per donar resposta a les necessitats de Tavernes.
    I eixa tasca es manifesta principalment amb propostes, i eixes propostes s'han de fer amb la suficient racionalitat perquè siguen realistes i tinguen cabuda en uns documents que s'anomenen en sentit generic pressupostos. Per tant, no es prou dir farem això i allò, més propi de les campanyes electorals, sinó que hem de dir: farem això, i ho farem així, i amb aquests recursos.

    Davant la proposta de dedicar recursos perquè l'Ajuntament faça política de pal·liar l'atur, hem de recordar i remarcar que és pròpia, d'unica i exclusiva responsabilitat del partit que governa la Generalitat i la Nacio, i no de l'Ajuntament que no té cap competència en matèria de treball i descoupació.

    Dit això i perquè copsem que eixes entitats no fan res pel treball sinó més be han destruit molt de treball, li he de dir al PP que no es prou demanar 500.000 euros. Ni es prou ni es suficient.
    El PP sap, com a partit que ha (des)governat Tavernes durant anys, que tota proposta ha d'anar acompanyada del seu finançament. I això no ho veig enlloc.

    O siga, el PP no s'ha calfat massa el cap. Igual no té ningú siga capaç d'unir a la proposta, com finançar eixos 500.000 euros. En altres paraules, que diga i presente un estudi seriós d'on pot traure l'Ajuntament eixos 500.000, que diga de quines partides concretes s'ha de retallar per aconseguir-los, i mes enguany quan les seues bromes "aparcamentistes" en el Passeig ens han costat 1.8 milions d'euros i damunt este govern ha renunciat generosament a ingressar 1'2 milions que és el que ens ha rebaixat de l'IBi a tota la ciutadania.

    Dit això, la proposta del PP és simplement un brindis al sol, parlar per parlar, com haguera pogut proposar una pista d'esquí al Pla de les Creus, almenys mentre no presente una proposta de finançament pressupostari per a eixa despesa de mig milio d'euros.

    PD: Esperem que el PP no caiga en la demagogia barata de dir que no cobre l'alcalde. El poble, que no es tonto, sap que el seu sou son els diners més ben empleats dels darrers anys. I el que ho confirma és la economia sanejada de l'Ajuntament i el poble amb el recolzament que ha donat al seu partit fa uns dies.

    ResponderEliminar
  7. ¿No serà que voldran apuntar-se ells al curset vist el futur que se'ls espera?

    ResponderEliminar
  8. Per a donar feina no hi han diners, però per a cotxes de policia en tenen de sobra.

    Renting de 2 cotxes per a 3 anys sense opció de compra

    1.782 euros mensuals + IVA cadascun

    Quan finalitze el rentin s'haurà pagat per cadascú d'ells la mòdica quantitat de 77.624 EUROS.
    155.248 EUROS pels dos.

    Això si que son polítiques d'esquerra, 0 EUROS per donar feina i per a menjadors socials i 155.248 EUROS (Quasi 26 milions de les antigues pessetes).

    Mare de Deu Santa!!! Quin desgavell!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres poc hipocrita xavalet! Tu has llegit el comentari de dalt?? Vamoos, pues eso, seguiu igual...

      Eliminar
  9. Pel que es pot extraure dels comentaris dels cotorros, ni pla d'ocupacio ni res. Aci sols hi han diners per a renting de cotxes de policia i alquilar locals fantasmes per a la policia. I per a donar feina als amiguets de fora. I per als de casa que es muiren de l'asco.

    ResponderEliminar
  10. Anonim de les 20:22:
    Eres un mentirós i un buscalios. I damunt no saps ni de que parles ni calcules bé.

    PRIMERA MENTIRA: Dius que: 1.782 euros mensuals + IVA cadascun

    Segons consta amb el web municipal el passat 19 de maig es va formalitzar el contracte per un import de 1485 euros i amb IVA un total de 1782 euros PELS DOS COTXES.

    SEGONA MENTIRA: Dius que : Quan finalitze el rentin s'haurà pagat per cadascú d'ells la mòdica quantitat de 77.624 EUROS. 155.248 EUROS pels dos.

    La quantitat total al cap dels tres anys (1784 x36) és 64.224 euros PELS DOS COTXES. I si no ho saps son vehicles hibrids, d’alta gama, i estan dotas amb una serie d’equipaments especial de la policia que costen molts diners i això també està inclòs en el valor.

    Mes coses: Hi ha dos vehicles que s’han de donar de baixa. Igual estan ara ja donats. No son bons, es passen mes temps al taller que al carrer i les reparacions son costoses.
    Segons l’estudi econòmic dels tècnics municipals en els tres anys s’estalvia sobre els 45.000 euros entre reparacions i combustible amb els dos nous vehicles respecte als actuals. O siga que si llevem al preu l'estalvi els dos cotxes ens ixen els tres anys per uns 20.000 euros.
    Es senzill: el que em costa menys el que m'estalvie = cost real

    No m’ho digues que ja ho sé: com ho diuen els tècnics i els del PP digueu que els tècnics municipals no saben res, tot el que dic no aprofita. Per a mi el problema es el que he pogut llegit en facebook, on també ha insinuat alguna cosa així alguna persona massa pròxima a un dels socis minoritaris del govern.

    Els cotxes de la policia fan moltes hores, toquen moltes mans i les avaries son continues i el manteniment resulta car. Ara mateix hi ha cotxes que es donen de baixa que passen mes tems al taller que al carrer. EL RECORDE QUE EN EIXE PREU VA VEHICLE I TOT EL MANTENIMENT.

    No es compren que es critique que l’Ajuntament dote de vehicles nous a la Policia Local en una cosa que beneficia a tots, inclosa la imatge de la mateixa policia i de l’ajutnament especialment a l’estiu quan ve el turisme. Això nomes passa a Tavernes i des de que el PP ha perdut l'alcaldia.

    I Enrique si hi ha després lios en els blogs es perquè es consentixen comentaris com el d'este mentiros quan es molt facil multiplicar 1872 x 36 i vore que dona.
    O consultar la web de l'Ajuntament

    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2014/190.26%20Anunci%20formalitzacio.pdf

    Punt 6 formalització del contracte.

    Com de costum davant de falta d'arguments els peperos fan de la mentira la seua raó de ser. El problema es que ara esta tot en la web, cosa que ells no feien, i se'ls desmonta en seguida.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així i tot 10 milions d'antigues pesetes (5 milions per cotxe) a mí em sembla molt per 3 anys de cotxe.
      Des de la ignorància, dic que no sé perque fins ara costen 45.000€ en reparacions els dos cotxes que van a donar de baixa (lo de l'estalvi per combustible només s'enten per models moderns amb menys consum) per molt vells que siguen. Ix a més d'1 milio ptes. per any i cotxe en reparacions. Jo conec cotxes d'empresa que toquen varios treballadors i no els canvien els embragues totes les setmanes.
      Tampoc entenc si és precís tindre uns cotxes híbrids, a no ser que s'haja de patrullar per sendes forestals i estaria bé preguntar als tècnics de l'informe i preguntar-los quins són eixos equipaments policials tan cars dels nous cotxes, imagine que els vells també els tindrien. Qui ha fet la defensa de la inversió i sap tan bé els comptes deuria averiguar-ho i especificar-nos-ho per quedar-nos més tranquils i no tornar a parlar del tema.

      Eliminar
    2. Una llàstima que l'Ajuntament de Tavernes s'estiga perdent tan gran lumbrera com tu. Quina llàstima mes gran, el tecnic que s'estan perden!

      Mira, perquè no vas i li dius a Karina Vercher que ho pregunte als tècnics? Per què no vas a l'Ajuntament i ho preguntes tu? Segur que t'ho diuen, o al cap de policia o
      al regidor responsable. I el lleves del cap tots els problemes i preocupacions.

      Tu mateix t'ho dius: des de la ignorancia.... per tant des de la ignorancia no cal discutir valoracions i propostes fetes pels tècnics que nomes fan eixa faena en l'Ajuntament: valorar.

      ¿No sabran en l'Ajuntament el que estan pagant ara de reparacions i combustible? ¿No sabran en l'Ajuntament i en els tallers on reparen en quines condicions estan els cotxes? ¿O es que tu ho saps millor? Si es aixi ens ho dius. I criticarem tots el govern municipal. Jo pel que sé, ja fa temps que els cotxes s'haurien d'haver canviat.

      I per favor, llig be: 45.000 euros en reparacions i combustible durant tres anys, TAMBE EL COMBUSTIBLE que tu t'ho deixes interessadament.

      Jo no voldria tindre una experiencia on em fera falta una cosa de la policia local (per cap cosa urgent ni res de vida o mort) i que tardaren mitja hora mes del normal i vore'ls apareixer en un altre cotxe de l'Ajuntament que no siga el policial i que el diigueren: no em pogut vindre abans perquè hi ha un cotxe al taller i l'altre no ha volgut arrancar.
      ¿Tu saps si això ja ha passat? Però ¿I parlar? I criticar? I facen el que facen, no estar conformes en res.

      Eliminar
    3. El Peperot és mentirós de cuidao, però tu anònim de les 10:48 no ho has arreglat massa. A esta despeça has de sumarli els dos turismes disfressats de tot terreny que costen 1.590 € cada un. Això son altres 20.000 EUROS a l'any per unitat. Si sumem les 4 perles adquirides, ens costaran uns 60.000 EUROS anuals (10 Milions de les antigues pessetes) i sense dret a compra. Molt bona negociació, sí senyor!

      Eliminar
    4. Això que dius deu ser totalment mentira; no cites cap font ni cap document que ho atestigüe, com fa l'anonim anterior que es basa en la nota oficial i el document d'adjudicacio que esta en la web.

      Eliminar
    5. Amic de les 17:12
      Llig be i que no et cegue l'odi visceral i irracional amb el pseudònim del comentari.
      Dius que no dic res del combustible. Fals: (lo de l'estalvi per combustible només s'enten per models moderns amb menys consum) els tècnics diuen estalvi en reparacions i gasoil, pero com be et dic deu ser perque ara gastaran menys gasoil, crec que no ha baixat el preu del litre, i en gasoil estalviat no variarà el preu al doble ni la meitat. Tambe em dius que es per a tres anys, i jo conteste que no cal em faces memòria: se dividir entre 3, com dic: Ix a més d'1 milio ptes. per any i cotxe en reparacions. -> 45.000/3= 15.000 any /2cotxes= 7500€ reparacions+carburant! jo dic mes de 6000€ en reparacions x cotxe pensant en que el carburant usat de menys no sera significatiu.
      No et su fosques tant i dona dades,ja que has començat tu, jo nomes comentes les que dius tu i les valore segons el sentit comú, no dubte dels teus comptes,pero tampoc em satisfan al 100%.
      Tindrem dret a saber-ho amb pels i detalls si es paga amb els nostres diners,no?

      Eliminar
  11. Anonim de les 22:42
    No es diu "als amiguets de fora". Es diuen els noms de les empreses de fora i parles clar.
    ¿Ho dius per FCC que va triar el PP? ¿Per l'empresa de Salvament i Socorrisme que va triar el PP i dexant fora Creu Roja?

    Si ho dius per eixes, jo calle. I si no es aixina digues el nom d'eixes empreses de fora. Si no ho fas es confirmara lo que eres: un mentiros: Tot el mon sap que les obres del poble les estan fent gent del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho deia pels GREIXERS de Castelló del Rugat, que sense registre sanitari ni carnet de manipulador d'aliments va servir un sopar per a més de 200 persones el passat cap d'any. Això si, si eres de Tavernes i vols fer 1 tapeta, necessites estar inscrit al registre sanitari i tenir el carnet de manipulador d'aliments. Trist però cert.

      Eliminar
    2. I a eixos es va contractar l'Ajuntament?
      Va ser a l'Ajuntament on anava la gent a apuntar-te i pagaves el sopar?
      Cavallers, més mentires.

      Eliminar
    3. L'ajuntament a de vetlar per la salut dels seus ciutadans. Al igual que els hostelers de Tavernes i de qualsevol poble o ciutat, necessiten estar inscrits al registre sanitari i tenir carnet de manipulador d'aliments, L'Ajuntament ha de vetlar per a que el Festivern i totes les empreses que li prestaven servicis, tingueren tots els permisos per fer-ho. Es tracta d'aplicar la llei i el mateix nivell d'exigència que es va aplicar en la NO FESTA de la platja. Si no arriveu a este raonament, no esteu preparats per governar, que al cap i a la fi és gestionar i aplicar la llei a tots per igual.

      Eliminar
    4. Home, als comerciants del mercat tampoc els llogava l'Ajuntament per fer les tapes.
      Si la norma diu que al mercat no es pot cuinar sense els papers en regla, a un event al Camp d'esports tampoc es podria.

      Els comerciants del mercat heu de llogar a greixers per fer la ruta de la tapa, ja estan dient-vos que si no es cosa de l'Ajuntament no hi haurà cap pega.

      Eliminar
    5. Si fora un comerciant del mercat em sentaria fatal que no se me permeta fer tapes, mentre Greixers de C. del Rugat pot fer el que li rote. A vore si els cotorros poden explicar-li-ho als comerciants del mercat.

      Eliminar
    6. Aci molt de parlar pero ningú no ha demostrat eixes afirmacions i jo no me les crec.
      Dubte que algu se les crega despres de que l'empresa del Festivers està 10 edicions fent el mateix cada any. Com tampoc em crec que vos importe massa la sanitat i la salut, i menys els del PP que ja veiem que fa amb la sanitat publica. Ací la costa està en criticar el Festivern com siga i de la manera que siga.

      Eliminar
    7. Deu anys fent el catering dels Festiverns ilegalment i ningu ho denuncia? Es que en Espanya tot para be,les lleis fetes nomes per quan interesa uns i altres.

      Eliminar
  12. Això si que es pegar-li amb tot els morros al gavinot pepero que ha fet els comentari eixe amb numeros tan mal fets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo dels cotxes de policia i el local arrendat no te nom. 10 millons de pessetes a l'any en renting de 4 turismes de policia, sense possibilitat de compra. I 6 millons a l'any alquilant el local que encara esta mes verd que ina seba.

      Eliminar
  13. Com que no te nom? Clar que te nom: mentires dels peperos quan en realitat es busca i es conseguix una millor eficàcia, gestio i més bon servici per als ciutadans cosa esta de la que no es preocupava el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eficacia de qui? vull dir, de butjaca de qui?

      Eliminar
  14. Ja estem!!! Xe tu, el de les 21:23, que ací parlem de Tavernes.
    Els casos de corrupcio del PP amb Noos, Gurtels, Bigotes i similars, o cooperacio de Blasco ara no tocar parlar d'ells.

    ResponderEliminar
  15. Xe tu, el de les 23:25 no toca o no vos interessa? I si que toca del renting? I del sopar del Festivern?

    ResponderEliminar