viernes, 23 de mayo de 2014

SABATES NOVES PER A LA POLICIA LOCAL

Este matí hem vist al Regidor de Seguretat Ciudatana, Evarist Sansaloni, amb dos policies i dos senyors de traje, supossem que comercials, pegant-li una miradeta al vehicle de les imatges . 

Com dia ma huela, que ens el disfrutem en salut !!! ( i dic "ens" perquè ès de tots i a tots ens donarà servici ) .







41 comentarios:

  1. Eixos son els del famós i polèmic renting?

    ResponderEliminar
  2. Més cotxes? Ja hi ha més cotxes i motos que policies!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En l'Academia Almi a l'estiu donen classes de sumar i restar, per si t'interessa.

      Eliminar
    2. I a l'hivern tambe en donen, podrien haver enviat a JJ, allí tambe expliquen lo del renting.

      Eliminar
  3. 35.000€ en propietat o llogats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llogats i sense opció de compra. Que et pareix? És veu que tot el que adquirixen per a la policía és sense opció de compra.

      Eliminar
  4. Barats. Menys que el sou de Manolo en Diputacio per a no fer res. Menys que 1'5 milions en palmeretes que ni adornen ni fan res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore si tan barats que son et veig llogar un cotxe per 17.500€.
      Amb guitarra d'altre, bons colps.

      Eliminar
    2. Pues hasta que aplegueu a 1,5 millors aneu malgastant. Quan siguen 1.500.001 € ja mos aviseu i comensem a criticaro.

      Eliminar
    3. Anònim de les 20:18, no val amb dir que és tiren menys diners. No es pot permetre que es facen estes animalades amb diners publics, siga 1,5 milions o siguen 35.000 euros. Lo que està mal, està mal.

      Eliminar
    4. Xe, pero si el mateix contracte de renting que té l'Ajutnament des de l'epoca del PP. El mateix que va firmar Manolo i Gines com a cap de policia i millorat.
      Es que totes eixes mentires i manipulacions està be que les digue al bar o en l'esmorzar dels amics. No les digueu aci que la gent sap que es renting, com funciona i per a que serveix.
      T'ho torne a repetir? Va, sí: el mateix renting que tenia el PP pero millorat, amb millors condicions per a l'ajuntament.

      Eliminar
  5. mes cotxes¡¡¡¡¡¡¡¡
    ole ole
    i les motos, ningu les garra?
    Jo si que se sumar, 4 motos, 2 quads, 3 cotxtes i una furgoneta i segur que em deixe algo.
    No hi han tans guardies per turno a vore si el que no saps sumar eres tu.
    que manera de cremar diners i no aprofitar el que tenim.
    Respecte del que parla del sou de manolo, que passa que amb eixa excusa tot et val???

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar que tot val! Hi ha que justificar els destrellatats!!

      Eliminar
  6. Que bé tracten a la policía: cotxes, motos, retens, hores extra per al seu cap. Eixe cap de policía mana més que Jordi Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que mana més que Jordi Juan segur que no. Però que mana més i te més prestigi i està mes ben considerat davant els agents que l'anterior, això es segur.
      I no ho dic jo, ho diuen els agents.

      Però si els crits que li pegava Manolo en el despatx per no fer be les coses i totes les ...... (no ho repetire per no ferir sensibilitats) que li deia se sentia en la casa. Que si Enrique, que es veritat.

      Eliminar
  7. Si home ara suma les motos de la passada legislatura, les de l'anterior, la bicicleta de la policia ruarl quan anava en bicicleta.
    Algun n'arretiraran no? No era un renting el que va fer Manolo, això voldra dir que s'emportaran els vells. Ara si els regalen pèrque l'emrpesa no els vol.
    Tu en ta casa segurament tens el 600 dels anys 60, i gastes encara la cuina de llenya per aprofitar el que tens. ¿ o vas canviant les coses? O igual tens un cotxe que no es trenca, no li passen els anys i no el canvies mai. O igual per aprofitar el que tens no el compres mai roba.
    A la rica barbaritat! Gentilesa dels peperos!
    Amb el sou de Manolo passa que amb els 38.000 que cobra a l'any per no fer res, els cotxes pagats. I amb els 200.000 del carril bici que va fer que no aprofita per a res... imaginat els anys.
    Hi ha que vore a quin nivell arribeu. ¿No saps que es un renting? Estudia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El carril bici és una gran cagada, però pel momento resulta més rentable que el retén de policía, pel qual s'ha pagat d'alquiler 20.000 euros i pel momento continua tancat. I va per a llarg.

      Eliminar
  8. Això no t'ho creus ni tu.

    ResponderEliminar
  9. La crisi afecta a tots però perquè afecta més a Tavernes que a Gandia o a Oliva? Tinc clar que la culpa és de l'alcalde, que cobra més diners que els alcaldes de Gandia i Oliva, que ni ha sabut crear riquea per donar faena, ni ha portat cap inversió al poble i ha posat els impostos més alts que mai.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser estar repetint la mateixa cantinel·la i acabaràs autoconvencent que dius la veritat. Ara, el recorde que ja no hi ha tontos, i ningú es creu que l'alcalde siga el culpable que tanque Federico Giner, faça un ERO Tabervall, haja desaparegut Taberluz, hagen desaparegut tots els magatzem de taronja, i se n'hagen anat del poble algunes empreses de construccio de la platja, com Urbas per exemple, o que LUBASA no haja començat el sector 17 ( Per cert totes les empreses del poble desaparegudes foren en legislatures del PP i les de Federico Giner i Tabervall comencen amb un govern del PP a Tavernes i a la Generalitat).
      Tu que vols que l'alcalde tinga la culpa? Vale per a tu la burra.

      I ara la pregunta del milio: en 12 anys de govern absolut del PP ¿quina riquea haveu portat al poble? I quina inversió? Els PAIs? Els sectors d'ampliació de la platja? Els horts tots abandonats? o la riquesa ha sigut deixar 16 milions de deute, 4 milions d'impagats a proveidors, per exemple? Bona riquea.

      Home que tenim memòria i això esta ahi al canto del temps. Esperat que passen 20 anys i ho contes i igual la gent s'ho creu. Ara se t'ha burlaran.

      I tot això es resum en: les competencies de treball i ocupació no les te l'Ajuntament ni l'alcalde. ¿ Saps qui les té? Si, efectivament la Generalitat i el govern de la nació . ¿I saps qui governna allí, en els dos? Clar que si.... governa Jordi Juan, si home que no el PP, és Jordi Juan i Rajoy. Això t'ho volen fer creure: governa Jordi Juan en la Generalitat i en Madrid.
      Que sí, lo que jo el diga: Jordi Juan és qui ha incrementat l'atur a Espanya i qui ha fet que a la comunité dels corrumptes el paro estiga en el 28% i els joves en el 56%.

      I no parles de Gandia. Els carrancs i Gandia s'agafen de la mà cada dia anant cap arrere... 256 milions de deute, els comptes hipotecats al banc i un llarg rosari. No lliges la premsa? Segurament no, perquè per a dir les animalades que has soltat sobre Gandia i sobre que l'alcalde es el culpable de la crisi de Tavernes.

      T'ho ho dit: ves repetint-ho i igual t'ho creus al final.

      Eliminar
  10. Ací hi han diners per al que volen. Ara que m'expliquen a mi per a que volen 7 vehícles i 3-4 motos si per cada torn de guardia son 6-7 efectius comptant amb el policía que es queda al ajuntament. Després l'altra jugada es perque es fan sense opció a compra sabent que després els vehícles es poden destinar a altres sectors ja siga la brigada, protecció civil o qualsevol altre departament. Vergonya, senyors vergonya.

    ResponderEliminar
  11. Disculpa però si no comprens que els vehicles vells es retiren, i mes en renting quan es canvien per nous, ni saps ni has entes res. Tens un gran problema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com es nota que quan es governa, es perd el coneixement. Quan vens acabar el renting, el vehicle el tens pagat. No em digues que amb 17.000 euros a l'any pels semi tot terreny no el tens pagat i repagat. I damunt no te'l quedes, ja que l'empresa el ven com a seminou, quan el vehicle s'ha pagat i requetepagat.
      Per tant, els cotxes de policia no han sigut un bon negoci, almenys per al consistori.

      Eliminar
  12. Tu si que l'has perdu el coneixement. Si que era tonto el PP que ha estat pagant renting durant anys i anys i ja els tenia pagats els cotxes i no se'ls quedava. T'hauries de preguntar perquè.

    I no se'ls quedava, ni crec que se'ls quede este ajunament, perque consten mes de mantindre en reparacions i demes que valen. Això qualsevol mecanic o taller t'ho pot confirmar. Parlem de vehicles que tots els dies fan kilometres i kilometres i que deixen pràcticament de ser nous al poc de temps.
    El renting el va inventar el PP i el va imposar el PP. Pagaven 1.300 euros al mes per cada vehicle en la passada legislatura. O siga 15.600 euros a l'any.
    Ara es paga un poc més perquè les condicions de manteniment son millors, entren més coses quant a reparació de més. Que estos no estan tontos.
    A mi un cotxe de la policia amb quatre anys de servici i vora un milio de quilometros, si he dit vora un milio de K i no exagere, no el vull ni regalat. No guanyaria ni per a reparacions i no eixiria mai del taller. Com passa ja, per això no se'ls queden.
    Pero no se'ls queden en l'Ajuntament de Tavernes, ni en Gandia, ni en Borriana, ni en cap poble d'Espanya.

    Les condicions i tot el demés ho redacten els tecnics, ho fan els tècnics de l'Ajuntament, titulats superiors, i aci ve qualsevol que igual no sap ni de que parla i deixa en ridicul tots els tècnics municipals, que sembla ser eren superbons per als rentings del PP i ara no son bons per fer el renting del govern d'ara. Per a riure de bon matí!

    I son un bon negoci, per això el fan el renting. Com fan renting la immensa majoria d'empreses en tot el món. Es nota que no tens ni idea.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tonto un i tonto l'altre per copiar la tonteria. És que, encara demostres menys coneixement per copiar les males practiques de l'anterior govern. El enxufisme és altre eixemple de mala pràctica. Quan anaves a l'escola també copiaves del més burro de la classe?

      I respecte la dada d'1 milió de Km:

      1.000.000 entre 4 anys son 250.000 Km, que dividit entre 365 dies son:

      685 Km diaris. (Mala BURRADA de KM).

      Mes dades. Els vehicles van pel terme, per tant la velocitat màxima a la que poden anar és d'uns 80 Km/h. No sempre van en marxa i la velocitat a la que circulen la majoria del temps és de 25-30 Km/h. Per tant, suposarem que la velocitat mitja diària és de 35 Km/h. Per completar els 685 Km necessitarien unes 19 hores i 30 minuts.

      O has patinat en la xifra, o el cap de policia no controla els km que fa cada cotxe i no demana responsabilitats als conductors.


      Eliminar
    2. 685 KM al dia??????

      Segons es va publicar ací:
      "...final està calculat segons els kilòmetres reals que cada any efectuen les unitats policials, i que es preveu sobre els 60.000 km"

      Que son uns 164 Km diaris, xifra que dista molt dels 685 Km. Per tant, el Cotorro ha patinat i de valent.

      I amb la patinada del Cotorro, se li desmunta la paradeta de justificar que un cotxe amb 240.000 Km està per a tirar, quan a 1.590 €/mes x 12 mesos x 4 anys = 76.320 €. Llevant uns 10.000 € de manteniment queden 66.320 € amb els quals pagues i repagues el cotxe.

      Enrique que pots dir d'estes negociacions? Son bones o males? A mi em pareix una animalada. I no em valen excuses de poc trellat de que els d'abans també ho feien.

      Eliminar
    3. Al del milió de km, no t'ho creus ni tu, i ara menys encara tinguent tant de vehícles. Si no estic enganyat el renting dels dos hibrids es per a dos anys. Pregunta a qualsevol policía per a que volen tant de cotxe, clar menys al senyor intendent, i el que el responga vens i ho comentes. Respecte al manteniment dels vehícles el mateix que ara, o es que la brigada i protecció civil tenen vehícles nous? Mira avore quans anys tenen eixos vehícles i els km que tenen. Que hi ha milió?....

      Eliminar
    4. Ni en Gandia, ni Borriana ni en cap altre lloc tenen el parc mobil de l'ajuntament tant desfassat i antic ( Menys la policía clar). No dic que son els primers que tenen que tindre els vehícles en millor condicions pero que tinguen 5 vehícles nous? Per a que? Si ja no son tants policíes, o es que ara fan patrulles unipersonals? M'agafa risa... 1.000.000 de Km.

      Eliminar
    5. Enric Estruch i Ferrando25 de mayo de 2014, 12:57

      Per a tindre una opinió necessitaría tindre xifres exactes , perquè els cossos policials de Gandia i Oliva sé que també fan este tipus de contractació per als vehicles policials, per algo deu de ser , ho desconec i per tant no vullc opinar sense basse .

      El que si puc dir per experiencia professional al front d'un taller on es portaven els vehicles policials marca Ford, es que no hi havía setmana que no passaren pel taller, sobre tot pel embrague, algo normal quant s'utilitzen botes de calçat i molts peus embragant moltes vegades al dia , per això he defés que es compraren cotxes automàtics, crec que els dos darrers ho son . De fet, el meu soci de recanvis en quant vea entrar un cotxe cap al taller ja preguntava al mecànic si anava demanant l'embrague ...

      Eliminar
    6. Enrique, no has comentat res del cost del rentin. A mi em sembla que pagar 38.160 € en dos anys per cada cotxe és abusiu. I damunt sense opció a compra.

      Eliminar
    7. En guitarra dels altres, bones guitarrades. Segur que amb els seus diners no fan estos rentings. Quin concejal te un cotxe de rentin amb estes condicions?

      Eliminar
  13. http://www.poderato.com/interradio/radio-inter-la-safor/08-03-2012-informativo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc el del milió.
      He posat un zero de demés. Volia dir mes de 100.000 km a l'any.
      Podeu continuar riguent-vos.

      Eliminar
    2. De tot el demes no canvie res.
      Jo calculava uns 80 km al dia amb la qual cosa eren mes de 100.000 km en els quatre anys.
      No me n'anava massa però en escriure he posat un zero de més, però no retire res del que he dit de demés.

      Eliminar
    3. Anònim del milió:
      "A mi un cotxe de la policia amb quatre anys de servici i vora un milio de quilometros, si he dit vora un milio de K i no exagere, no el vull ni regalat".

      No has posat un zero demés, ja que no has posat la xifra numèrica i a més ho has repetit dues vegades. El que volies era manipular, però t'hem pillat.

      En la Cotorra et posaran mala nota d'aprenent manipulador!!

      Eliminar
    4. I ara et dic jo, si hi han 4 vehícles de renting de segur que no li fan 80 km al dia als 4 vehícles. De segur que algún dels dos cotxes nous d'ací dos anys no tenen 200.000 km fets. I un cotxe d'eixes característiques esta fet per a durar 200.000 km no, 350.000 sense cap problema.

      Eliminar
  14. Hi ha que tindre poca vergonya per a fer eixos contractes.

    ResponderEliminar
  15. La poca vergonya es gastar-se diners millorant la policia local. Que els donen unes bicicletes de tres rodes i unes pistoletes de goma i ja ho tenen bé.
    Sembla ser que es el que vol el PP i els tindrem contents.

    ResponderEliminar
  16. Efectivament: Els Ferraris que han sobrat dels milions i milions i milons de la F-1

    ResponderEliminar