sábado, 31 de mayo de 2014

Nota de Premsa del PP : DENUNCIA DE LA DEIXADESA I LA FALTA DE PREVISIÓ DEL BIPARIT DE TAVERNES

Foto de perfil de Partit Popular Tavernes de la ValldignaJa estem a juny, ha començat la temporada d'estiu i el govern del Sr. Juan encara no han adjudicat ni el servei de socorrisme, ni l'escoleta d'estiu ni els xiringuitos i serveis de la platja. El govern de Tavernes encara no s'ha adonat que alguns serveis que es contracten tots els estius i la seua contractació s'ha de fer amb temps suficient per a evitar que passe el que succeint enguany.

El plec de la licitació dels serveis de platja diu que la temporada estival comença l'1 de juny ja acaba el 30 de setembre però ja estem al juny i encara no se sap qui es quedarà la concessió dels xiringuitos, hamaques, kioscos o serveis nàutics que s'instal·laren aquest estiu en la nostra platja amb el consegüent perjudici per al turisme i per als seus adjudicataris.

En el cas de l’escola d’estiu el socialista Borràs ha optat per obrir el termini de matriculació sense que el servei de contractació, que gestiona la nacionalista Sansaloni, l'haja adjudicat encara a cap empresa. L’escola d’estiu comença el dia 1 de juliol pel que no hauria d'haver-hi cap problema en què el servei aquest adjudicat en aquesta data però haguera sigut mes correcte que s'haguera adjudicat abans d'obrir el període de matrícula.

El cas mes preocupant és el de l'adjudicació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de la platja. Es tracta d'un contracte bianual valorat en 365.000€ que ha de començar a prestar-se el pròxima dia 16 de juny i encara no aquesta adjudicat. Esperem que el dia 16 de juny les nostres platges tinguen aquest servei adjudicat perquè ni els ciutadans ni els turistes poden córrer el risc de venir a gaudir de les nostres platges sense servei de salvament i socorrisme.

Aquesta altra mostra de com gestiona Tavernes el bipartit que dirigeix el nacionalista Jordi Juan.

Uns serveis que s'han de contractar periòdicament i haurien d'estar adjudicats fa mesos, com ja nostra veïna Gandia, i ací encara estan en l'aire.

43 comentarios:

  1. El PP te tota la raó. La seua nota ho deixa tot ben clar.
    L'alcalde ha de donar explicacions de estos retrasos perquè son tres les errades que han fet i totes relacionades amb serveis que s'han de donar a l'estiu.
    Ja fa tres anys que estàn al govern i haurien de saber com s'han de fer les coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estaven centrats a les eleccions. Sols viuen de ka foto i del vot.

      Eliminar
  2. El servei de salvament i socorrisme ja té nom, VADEPSA , el plec de la licitació està fet per a ells: mateixa forma de treball, efectius i mitjos. Aixina que no es preocupeu que de segur que els treballadors ja saben quin dia tenen que estar al lloc de treball.

    ResponderEliminar
  3. ja he deixat un comentari semblant a un blog que "ventileja" però com sé que no ho publicaran...

    dic jo que una mica d´autocrítica no estaria mal per part del PP després dels resultats de les eleccions europees al poble. per a nosaltres millor (els no votants del PP), però enlloc de fer autocrítica i assumir responsabilitats continuen llançant "piuaes" a l´aire desviant qualsevol cosa que els puga afectar a ells. he sigut votant del PP i tinc hasta vergonya de dir-ho, massa voltes ho he fet. però açò s´acabat, i per sort en el poble ja la gent sap qui són i qui està, el xiquet vos ha pujat a cavall peperets!

    ResponderEliminar
  4. Es molt fàcil criticar dos dies abans d'algunes adjudicacions.

    Lamentable és que el PP no sàpiga que el dilluns està previst l'adjudicació dels xiringuitos i que ja fa dies que es van obrir els projectes de salvament i socorrisme i s'estan avaluant i puntuant les ofertes. Encara que potser tot el contrari, com dilluns ja no podra criticar ho trau avui dissabte, dia laborable a tots els efectes i 31 de maig.

    També estranya que no diga res que fa quinze dies es van obrir les pliques dels llocs del mercats per adjudicar.

    I que parle de l'adjudicacio de Salvament i Socorrisme el que va fer l'empastra fa uns anys de primer llevar-li'l a la creu roja i després adjudicar-lo a partir de juliol en anys naturals i això ha dut no es puga resoldre l'adjudicacio abans, perquè per procedir a una nova adjudicació a principi d'any com vol el PP has d'indemnitzar a l'empresa. I damunt que parle el de l'empastra.

    Sempre mentint, sempre manipulant.


    Això tampoc ho diuen.

    ResponderEliminar
  5. Caldria primer que el PP explicarà d'on ve això d'adjudicar Salvament i Socorrisme quan ja estem en l'estiu. ¿Per què no ens conta la història de l'adjudicació del 2010 per a dos anys prorrogables dos mes?
    Per què no conta com van adjudicar pràcticament en juliol i tot el desgavell que hi ha ara es deu per la seua adjudicació en anys naturals? I de l'adjudicació casi juliol del 2010 ens anem a casi el juliol del 2014 i gràcies a ells.
    També ens podem contar el desgavell que van fer i que va impedir a la Creu Rojo continuara en el servici.
    O siga que damunt que van fer el mal ara en comptes de demanar perdo van criticant.
    Visca el cinisme.

    ResponderEliminar
  6. Eixa empresa es la triada pel PP per a Sagunt. Si el PP la tria per a Sagunt sera la millor ¿no?.
    ¿No es l'empresa que va triar Manolo per tirar fora a la Creu Roja? Com quedem? si la trie jo la millor i si ho fa un altre un desastre.
    Moralitat i etica del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vist des d'altre punt de vista. Quan esteu a l'oposicio es nefasta i quan esteu al govern es la millor!! Sou igualets que el PP! Jo voldria a Creu Roja, abans i ara.

      Eliminar
    2. Perdonad pero estáis confundidos. El PP adjudicaba el socorrismo a Cruz Roja sin hacer concurso, pero fue el PSOE y el Bloc quienes estando en la oposición exigieron al PP que hiciera un concurso para la licitación del servicio. El PP ya advirtió que sí había concurso cualquiera podía ganarlo. Se hizo el concurso que PSOE y Bloc pidieron y Cruz Roja perdió la concesión.

      Eliminar
    3. Això que dius es una afirmació gratuïta i mentidera. El convide a que ens digues ací quan la gent del govern actual ha dit essent oposició que eixa empresa que va buscar i estar dos anys fent servici amb Manolo es nefasta i roin.
      No ho voràs ni ho trobaràs.
      Acuses i difames sense trellat i damunt t'ho consentixen. Visca el morbo i els destrellats.
      I jo també voldria a Creu Roja però sembla que Creu Roja no vol estar en el poble. I si no pregunta pel tipus de projecte que ha presentat. Sembla fet a posta per a no guanyar i damunt sense seguir el guió de les bases.

      No ho dic jo, ho va dir un alt alt responsable quan va eixir de l'acte d'apertura de documents fa uns dies. Pregunta-ho.
      I això també demostra que la nota del PP està feta amb tota la mala intenció i nomes buscant difamar perquè ells això que estic dient i que el procés esta en marxa ho saben, com saben millor que ningú que tot el que passa es culpa de la seua darrer adjudicació.

      Eliminar
    4. Gran aportació anònim de les 7:51.

      Eliminar
    5. Anònim de les 8:46. No fa falta difamar. La mala gestió en la contractació salta a la vista.

      Eliminar
    6. Es veritat. No sé perquè parlem.Tot el mon sap que la mala gestió en l'adjudicació i sobre tot per les bases, va fer que no es donara en Creu Roja.
      Damunt no se quina empastra va fer el PP que va haver d'esperar a adjudicar en el mes de juliol. Com l'adjudicació es per anys, resulta que ara acaba la concessió casi en juliol. Totalment d'acord: la mala gestió del PP la paguen els de ara. No passa res. Estan acostumats a solucionar destrellats d'anys passats.
      I si no saps de que parle pregunta-li-ho al regidor del PP Salvador Sansaloni, que ell estava en Creu Roja i va manifestar algunes coses en els mitjans locals sobre el tema.

      Eliminar
  7. atenció a Podemos! ja estan en Tavernes i Simat! al menos en facebook!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I..... van a lligar els gossos amb llonganisses?

      Benvinguts. Quan més, més ens divertirem.

      Igual resulta que tota la jovenalla que duia el PP darrere com a interventors el passat dia 25 se'n va a Podemos després de vore que estaven recolzant un partit d'imputats, de corrumptes i el partit que està retallant sous als seus pares i jubilacions als seus iasios i fa que tots els joves espanyols es queden sense pervindre i hagen d'anar-se'n a l'estranger.
      Igual aprofita per que obriguen els ulls ja que els partits d'ara no ho han fet.

      Eliminar
    2. En Simat també?? A hores d'ara deuen d'estar entrant en Benifairó.

      Eliminar
    3. Podemos de dreta??? Anònim de les 8:50, saps massa bé que podemos arrapa més vots d'esquerra que d'altre sector. Potser això és el que molesta, no? Sols hi ha que vore que a la comunitat valenciana han tret més vots que Compromís. I això que apenes han fet propaganda. És nota que vos han tallat el creixement i aneu a per ells.

      Eliminar
    4. No home no. Que no t'enteres.
      Proximes eleccions nova coalició: Compromis! Perque Podem.
      A que sona be?!

      Y tiembla PP que tienes las horas contadaaaaaasss.

      Eliminar
    5. Siii? Pos serà que no t'enteres que ja tenen facebook a Tavernes. S'han posat en contacte amb Compromís?
      Preocupeu-se d'anar junts amb iniciativa, que ja faríeu prou!

      Eliminar
  8. Molt de divagar i criticar al PP però la veritat és que no hi ha res adjudicat encara.
    Bipartit=tardons

    ResponderEliminar
  9. Els preferisc tardons que corrumptes i balafiadors.
    1'4 milions d'euros en palmeres o 1'7 milions per un aparcament que no aprofita per a res, per dir-ne nomes dos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pots citar algun concejal del PP de Tavernes imputat per corrupció?? O és que ja val tot i ho utilitzem tot a nivell de poble també!!!? A vore si apreneu un poc de Carles Gimeno!! Persones com ell fan falta a Tavernes!

      Eliminar
    2. No fa falta ser imputat per mangonejar com ha passat en la piscina. Va, Enrique, tu que ho saps conta-li-ho.
      Pots fer una noticia "Com una empresa dedicada a parques es fa gestora d'una piscina sense tindre experiencia". Es una bonica història.

      Eliminar
    3. Si Enrique conta-ho. Conta també com es va planejar el tancament de la radio. Que caiga qui haja de caure, siga del PP o del Bloc.

      Eliminar
    4. Entonces per què parles d'imputats? Mangonejar, mangonejen tots, els s'abans i els d'ara.

      Eliminar
    5. Al de la ràdio, temps al temps, quant m'autoritzen els implicats, i els afectats que m'han donat informació,

      Eliminar
    6. A quin comentari el referixes? No l'he trobat. Ha sigut publicat?
      Això ja ho vas dir quan van tancar la ràdio.

      Eliminar
    7. Parla, parla, des del principi quan es va produir el "apagón postelectoral"

      Eliminar
  10. Però expliqueu o no expliqueu perquè el 2010 no li van donar el salvament a Creu Roja i perquè es va adjudicar ja en el mes de juliol?

    ResponderEliminar
  11. La veritat és que estem a 1 de juny hi ha res adjudicat no busqueu excuses. Esta vegada la culpa és del bipartit i no del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'escola d'estiu què? Encara ningú ha aclarit com va a fer-se.

      Eliminar
    2. Victor Borras es el mes prudent de tots els regidors i segueix la seua tàctica de no eixir ni enviar a ningu a comentar a les xarxes socials,com si fan altres. Ni per a lluir-se ni per amagar-se,sap que açò es una navalla de doble fulla i li te respecte.
      Eixirà pels mitjans oficials abans de que ens enterem per aci,com tot el que fa ell.

      Eliminar
  12. A Xeraco ja hi ha servei de socorrisme i ací encara no està ni adjudicat.
    COMENÇA EL SERVEI DE SOCORRISME A LA PLATJA DE XERACO - http://diariserpis.com/index.php/comarca/xeraco/item/3121-comenca-el-servei-de-socorrisme-a-la-platja-de-xeraco

    ResponderEliminar
  13. Sembla ser que el quedaràs en les ganes. Estos no tenen cap voluntat d'explicar perquè el 2010 no li van donar el salvament a Creu Roja i perquè van el servici adjudicar ja en el mes de juliol?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui son estos? El Bloc? Expliquem el d'ara que encara que és el que importa i quan ho expliquem, fem memòria i anem a 2.010!

      Eliminar
    2. Sembla ser que el quedaràs en les ganes. Estos del PP no tenen cap voluntat d'explicar perquè el 2010 no li van donar el salvament a Creu Roja i perquè van el servici adjudicar ja en el mes de juliol?

      Eliminar
    3. En el seguent enllaç podeu vore la mare de tots els mals

      http://euroalert.net/contracts.aspx?idl=699609

      Com pots vore el PP havia previst obertura d'ofertes

      Fecha: 31.5.2010 - 08:30
      Lugar Casa consistorial.
      Personas autorizadas a estar presentes en la apertura de ofertas Sí
      Mesa contratación y licitadores.


      Primer conclusió: el PP critica al govern actual el que ell feia i més tard: les ofertes d'enguany es van obrir ja fa dies i no el 31 com feia el PP

      Segon conclusio: eixe any va tardar més temps en adjudicar per una serie de problemes. El va adjudicar en juliol. I els 24 mesos conten des de juliol i per això sempre s'ha arrastrat eixe problema fins ara.

      Com de costum mentixen i manipulen al seu interes

      Eliminar
    4. L'anonim de les 7:51 es un mentiros compulsiu

      El PP adjudicava a dit el Salvament i Sorrisme botant-se la llei que obliga a fer concurs. Això li ho va recordar alguns anys el PSOE i el Bloc al PP, que l'Ajuntament que governaven estava incomplint la llei, cosa que finalment el
      secretari va confirmar en el ple (Consulta actes).
      I el mateix secretari va dir que s'havia de procedir per no caure en il·legalitat que la concesió era per concurs.

      Es va fer el concurs i el PP va cometre la imprudencia de no posar entre els merits per a puntuar l'experiencia de salvament en la platja de Tavernes, cosa que permetia a Creu Roja sumar punts que altres no tenien, i una altra empresa va oferir millor condicions i s'ho ha va emportar.

      Aci està la crònica del Sr. Gimeno, on explica que el PP estava cometent il·legalitat encara que ho diga per la boca baixeta i sense donar massa explicacions. No interessava parlar massa de les il·legalitats del PP.

      http://www.lasprovincias.es/v/20100611/safor/empresa-privada-vigilara-playa-20100611.html

      Anonim de les 7:51: Mentiros i manipulador o igual ignorant.

      Eliminar
  14. Vols dir que si el Partit Popular havera posat entre els merits un apartat on es puntuara l'experiencia en la platja de Tavernes hauria guanyat el concurs? I que el PP no ho va fer?
    No vull malpensar, però igual va ser tot preparat pel partit popular per que la Creu Roja no fera Salvament i Socorrisme.

    ResponderEliminar
  15. Si, es el que sempre van dir en converses privades alguns membres destacats de Creu Roja.
    Com les bases les feia l'Ajuntament eixe apartat de millora el podia posar, com també haver puntuat tindre uns servicis sanitaris (ambulancia...) propis que pogueren reforçar el de la platja.

    La culpa de la situació actual és la mala gestió del concurs que va fer en el 2010 el PP.

    ResponderEliminar
  16. Com ha quedat lo dels xiringuitos?

    ResponderEliminar
  17. Ai mare quanta manipulació. Suposant que el PP contracta en Juliol per a 24 mesos. Per què Llum Sansaloni no fa un contracte de 11 mesos per a tornar a una situació normal per contractar en juny? El cap el tenim per a pensar o per a fer política?

    ResponderEliminar