lunes, 19 de mayo de 2014

Article d'opinió : TODO POR LA PATRIA

Fa uns anys en qualificaven/desqualificaven de blaver, búnker-barraqueta, secesionsita ... 

Després, quant en vaig ficar on no debía pensant que era una cosa i era un altra, de jacobí, espanyolista, nacionalista espanyol ...

I ara, per la postura del meu partit respecte a la llengua i el apoio a la AVL, de catalanista renegat .

I amb un punt comú en tot açò : Sempre per part d''aquells que no entenen que perquè no penses igual que ells eres un "mal bixo" . 

Que li anem a fer, seguirem lluitant pel que creguem i tractant de reconvertir als intolerants : Tot siga per la pàtria ...

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Secretari de Coordinació de Demòcrates Valencians.    

12 comentarios:

  1. Acaba de vore en La Sexta al senyor Rivera de "Ciutadans". Segons ells, al seu partit se li ha de dir "Ciudadanos" quant no siga en unes altres comunitats on també es parle català que allí es dira "Ciutatans".
    No ha dit quines altres comunitats, però si parla en plural (altres comunitats), eixe plural entenem que es referia a Valencia i les Illes.
    Conclusió: un altre partit al qual tampoc votarem.
    Estos catalans son tots uns mal bitxos i Albert Rivera sembla que es català.

    ResponderEliminar
  2. Si el teu partit, quan era UV diu una cosa, tu a creure el partit. Si era UPyD i ja sabem que diu, tu a fer cas a UPyD i si ara DV diu una altra, tu a canviar. No es això el joc de la veleta?

    Tan facil que es: zapatero a tus zapatos: I no va per tu, sino perque deixem que els filòlegs i linguísten facen la seua faena i no posem a curanderos a guarir el cancer, que per ara no ha donat resultat ni n'han curat cap.
    Una cosa: Saps que hi ha una Academia Argentina de la Llengua (o un nom semblant) que defensa a capa i espasa que el argentino no es español? El bo de tot es que comencen també en altres paisos sudamericans a pensar el mateix.
    Serà bo saber que diuen tots els que aci en Espanya neguen la unitat de la llengua catalana-valenciano-balear i que en pensen d'això.

    ResponderEliminar
  3. Efectivament deixem als filolegs que parlen que per aixo son els que deuen de parlar.
    I en quant a la veleta jo millor dic que u a lo llarc del temps evoluciona al anar agafant experiencies , deixa de creure en dogmatismes i a pensar i analitzar per si mateix .
    I per aixo en el seu moment vaig deixar UV i junt a un grup de companys formarem Opcio Nacionalista Valenciana , oritge d Democrátes , i que ja va deixar el tema de la llengua als filolegs i en el nostre cas a la AVL .
    I en quant a UPyD va ser un mal son , una errada i gran , doncs creguent com molts espanyols que era una cosa , ressulta ser el que ara anem vegent que es , dreta pura y dura y antinacionalista acerrima . I per aixo mateix que u els dogmes ja fa temps que els deixa a un costat quant ho va vore des de dins que es on millor es veu, va eixir espitat.
    En este projecte actual no correc eixe perill saps perque ? Estic ajudant a consolodarlo

    ResponderEliminar
  4. P.D. s.ha tallat , coses del móvil .
    I tant estic en lo de la consolidació que estic coordinant la ponencia organitzativa i sere un dels cinq que li donaran o no el vist i plau al esborrany de estatuts que es pressentaran a votació en la assamblea donat que estic en estos moments en la direcció del partit al mes alt nivell i seguiré una temporadeta si els companys aixi ho volen .
    Pero be , ja hem xarrat un poquet : En ressum, evolució i res de veletes , i crec que per a be perque la nostra terra necesita ara mes que mai d,una opció com la que repressenta DV.

    ResponderEliminar
  5. Està això molt bé Enrique.
    Dues opcions: A la dreta-centro, la teua DV i a l'esquerra, Compromís

    Només cal que almenys s'entenguen quan hagen de defensar els interessos dels valencians per damunt de tot, com ara a Europa. Per això, perquè es tracta d'Europa, estic segur que vas a reconsiderar el teu vot i votaràs a Jordí Sebastià (hauries d'haver vingut a saludar-lo al Mercat, molt bo i les idees molt clares) perquè cada dia es veu més clar que nomes ell ens pot defensar a Europa.

    Per cert hui acte del Pepes. Amb el Rus i Manolo Vidal. Caldra anar per vore, primer qui son els de Tavernes que encara recolzen el partit corrupte, dels imputats i el que ha afonat els valencians i Tavernes, i com no vore quin nou circ ens oferix Rus.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que tu vas a vore qui recolça al Partit Popular?
      Voleu fer un fitxero de persones que no pensen com els catalanistes?
      Tavernes afonada?
      Fa falta tindre molt poca vergonya i ser un sectari para utilitzar eixe tono amenatzador i sinistre,per si no eu saps ,la gent pot anar lliurement aon vullga sense por de inquisidors com tú

      Eliminar
    2. A l'anònim de les 10:22,
      Deixa'm dubtar lo de que Compromís queda a l'esquerre, això no ho diuen ni molts dels propis components.
      Compromís en un inici es denominàven d'esquerres, però actualment perque algunes veus internes ara es destapen com liberals o de centre-dreta i per que ara ja es pot usar el lloc de dreta nacionalista que deixà UV.
      Per això us molesta que puga tindre èxit DV, perque us agafe eixe lloc abans de que el consolideu.
      De totes maneres ho teniu difícil, per molt que feu l'ullet a la patronal i la esglesia encara us tenen penjat el cartell d'antiespanyolistes i ahí no hi ha res a fer. Ara, a nivell local les relacions són altra cosa, ací tot és possible.

      Eliminar
    3. Ací falta un comentari. No sé per que tinc que pedre el temps fent comentaris. Quan no interessa, nyas! censura

      Eliminar
    4. Si no insulta, posa'l, Enric.

      Eliminar
  6. No he dit cap de mentira ni he usat cap to amenaçador: Està clar que aniran aquells que se senten identificats amb el PP i per tant recolzen l'acte i recolzen el PP amb la seua presència. O no demaneu els partits polítics recolzament amb l'assistencia?
    I que siga el partit dels corruptes i dels imputats no ho dic jo: ho diuen els jutges i les citacions judicials començant per Barcenas i acabant pels de la comunitat.
    I el que ha afonat els valencians amb obres faraòniques que no aprofiten per a res i amb sobrecostos bàrbars no ho dic jo, ho diu la Sindicatura de Comptes, i qui ha gastat milions amb la Formula 1 mentre molta gent passa fam, no ho dic jo ho diu Caritas.
    I on està el to amenatzador? Jo no el veig.
    La veritat vos farà lliures i jo nomes dic la veritat que es la que diuen diariament centenars i centenars de periodics, radios i tv.
    Per tant, a vore si vosté, senyoreta, que això sembla pel llenguatge i com el gasta, primer que res es calma, es pren algun "tranquillium" ( la tila sembla poca cosa per a vosté) i deixa de molestar-nos amb eixes de to com les que fa.
    Ah, una cosa, no aniré però si que sóc un dels "afortunats" als quals haveu telefonat per dir-me que vaja, que m'espereu. I ja voldria jo saber d'on heu tret el meu telefon! El teniu encara del fitxer del club esportiu al qual estic escrit? Qui vos ha donat permis per gastar-lo i telefonar-me?
    I damunt soc jo el poca vergonya. Increïble la vostra cara!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El unic partit que te comdenats per corrupció son els vostres socis del Psoe
      Dir que es el partit dels corruptes eu dius tu i aixo es faltar e insultar a millons de persones que van donar el seu vot al Partit Popular aon la inmensa majoria es gent honrada i treballadora o en el teu Bloc tots son honrats?
      La comunitat Valenciana estara afonada si algun dia,espere que no,governeu
      I que el Bloc parle de Caritas !! Pero si li eu negat un local munincipal per atendre a la gent necesitada !!!
      Les obres faraoniques han possat a Valencia en el mon que arriba molt mes lluny que els vostres paisos catalans
      I lo de senyoreta...tens un ull que es massa

      Eliminar
  7. Jo crec que qui insulta amb els sobres de Barcenas, els no se quants sous de la vostra Cospedal i de l'expresidenta de la Diputació de Leon (q.e.p.d i dit sense sarcasme), els casos de la cooperació de Blasco, el cas Noos i Urdangarin de Valencia, el cas de la depuradora Emarsa, la imputacio ara del segon alcalde de Valencia, les adjudicacions al senyors del cas Gurtel, les implicacions de Joan Cotino en l'afer de la Formula 1 en Hongria a més de molts altrs en visita Papa i Gurtel, el cas TVV... això si que es faltar i insultar a milions de persones honrades i treballadores que van votar el PP. Tot el demés ja sobra.
    I això del Bloc que és? Jo no sé que es. A no ser que siga eixes peces que aprofiten per a fer parets.
    I socis meus? Jo l'unic soci que tinc es el que treballa amb mi en l'empresa i si algu ens contrata.

    ResponderEliminar