miércoles, 21 de mayo de 2014

Editorial : DE INCENDIS

Com sabeu, estos dies s'han produït varis incendis a tot arreu de la nostra Comunitat i en la resta d'Espanya , i el darrer que més diréctament ens ha afectat, el de dilluns en els marenys, que va afectar a més a varies vivendes rurals . 

I este és el que més perill directe per a la nostra població ha comportat, doncs varen hi haure inclús tres intoxicats pel fum, i és el que ens dona peu huía a denunciar algo que venim advertitnt des de la nostra vertent professional a l'administració local, donat que varis inmobles al oest del casc urbà de la platja estàn apegats a horts secs abandonats pels motius urbanístics que tots coneguem, amb el consegüent perill que això comporta en un cas donat en que com este darrer s'inciendaren, i no sòls per l'efecte del foc en sí sino també pel fum.

S'imagineu en plé més d'Agost, amb els inmobles plens que es declarara un incendi en qualsevol lloc d'eixa zona i s'estenguera ràpidament, el que no és rés descabellat sino tot el contrari, per tota la zona de ponent de la platja, amb millars i millars de metres quadrats com sabeu, en un dia de ponentà i amollant fum  i fum cap a les vivendes ? .

Es veritat i així hi ha reconeixer-ho des de la neutralitat que ens caracteritza, que s'ha avanzat en el tema i s'ha obligat a netejar moltes propietats, també es cert en algunes ocassions per la mateixa administració i per motius aliens com es el fer un pàrking públic, però també es cert que com els fets han demostrat no és suficient, pel que demanem no es pare ni un minut en fer complir la legislació al respecte i s'obligue a mantindre nets els ara solars, abans ocorrisca algo no dessitjable, no siga cossa que iscam en altres per fets més luctuosos, pensem .

Però també volem saber la vostra opinió, doncs mentres en uns blog locals es culpa a la mala praxis de l'autoritat local i demanen menys instantànees i més actuar , en altre li tiren la culpa a la especulació urbanística propiciada pels governs d'abans a este, que ha comportat estos milers i milers de terrenys abans agrícoles i productius, i ara secarrals abandonats, impossibles de mantindre  i més, afegim, per la situació en que han quedat varis dels propietaris : Qué penseu ? .

Levante-emv : 
Los propietarios de parcelas sucias deberían pagar el dispositivo que apagó el incendio´

Vecinos de Tavernes afectados por el fuego narran el «infierno» que vivieron para hacer frente al incendio del pasado lunes

´Los propietarios de parcelas sucias deberían pagar el dispositivo que apagó el incendio´
´Los propietarios de parcelas sucias deberían pagar el dispositivo que apagó el incendio´


La ropa perforada de Chelo Gimeno era la huella palpable de lo que ella y su marido, Pepe Grau, «Requena»,...



9 comentarios:

  1. Que facen un banc d'horts rurals, tal i com va prometre Jordiet. A vore si compleix ja d'una vegada alguna promesa electoral. Menos estacions de Borderia i mes trellat. Que obliguen a netejar i qui no ho neteje, que ho faca la brigada municipal i li pasen la factura al propietari. Menos fotos Jordiet i mes eficacia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'hauries d'enterar primer primer dels procediments administratius per poder entrar en una propietat privada i que cal fer, quins passos ha de donar l'Ajuntament, com aconsegueix entrar sense ser acusat d' "allanamiento" de propietat i poder actuar, i moltes mes coses que entren dins del camp de pressupostos, consignacions i demés. Abans de parlar, informeu-vos. O que t'ho explique Manolo Vidal o Enrique Estruch si ho considera convenient perquè supose que ell per escriure el de dalt ho haurà preguntat i ho sabrà.

      Eliminar
    2. per a entrar a apagar el foc fa falta permis? Tambe es allanamiento de morada? Si es vol es pot, la questio es voler. Quan no hi ha interes, clar que no es pot. Quan ereu oposicio si que es podia, que ha canviat?

      Eliminar
  2. Hi ha que obligar a que netejen els horts

    ResponderEliminar
  3. Ja saben com es va encendre el fic i si hi ha algun responsable?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que se sap és que Jordier estava tancat a la seua habitació llevant els "me gusta" i els retuits comprometedors que havia posat!! A vorem els assessors que té si li donen un sermonet i que no la cague tant el xaval este!

      Eliminar
  4. Redimonis quina inventiva, anònim de les 20:51.
    Mentix i manipula que alguna cosa quedara.
    Això és un invent amb molt poc de trellat.

    ResponderEliminar
  5. Que pague BANKIA. La majoria d'horts son seus. A que espera l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan son oposicio diuen una cosa i ara fan altra ben diferent. Quan han entrat a governar s'han oblidat del programa i de les promeses electorals, perque tots els politicas van a lo mateix.

      Eliminar