viernes, 23 de mayo de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, una de calç i altra d'arena

Levante-emv : 

Fieles críticos con el párroco de Sant Pere de Tavernes piden su relevo al arzobispo

José Vicente Calza ha protagonizado polémicas con varias asociaciones y con el propio alcalde


Fieles críticos con el párroco de Sant Pere de Tavernes piden su relevo al arzobispo
Fieles críticos con el párroco de Sant Pere de Tavernes piden su relevo al arzobispo

Un grupo de feligreses de la iglesia de Sant Pere de Tavernes de la Valldigna ha iniciado una campaña de...
No sabem massa del tema, però hem de dir que tot el que hem sentit al respecte de la formes i maneres d'actuar d'este sacerdot son negatives, seguirem informanti i si sabeu quelcom preguem ho comenteu per a entre tots donar llum a esta noticia , això si, sempre des del respecte a la persona i la tolerància a les idées i creències .  

Tavernes organiza la fiesta fin de campaña con más de 500 niños en la liga intermunicipal

Las instalaciones valleras se llenarán mañana sábado con la competición de minibàsquet

El Club Bàsquet Tavernes junto a la concejalía de Deportes organiza mañana sábado la gran fiesta de final de temporada del club local con la disputa de una liga intermunicipal d 9 15 horas. 


Participarán en esta jornada equipos de minibàsquet de diversas comarcas valenciana. Se esperan más de 500 niños y niñas con sus respectivos acompañantes que llenaran las instalaciones municipales. 
El CB Tavernes quiere dar las gracias a todos los clubes amigos que han confiado un año más en la organización de este campeonato que hace que los niños y niñas practiquen durante meses su deporte favorito. Este sábado tendrá su colofón final con la disputar de un torneo entre los diferentes equipos y tras el mismo se entregarán los correspondiente diplomas. 
Final autonómica alevín
Al margen de este supercampeonato que centra la agenda competitiva del sábado, el equipo alevín del Club Bàsquet Tavernes jugará también mañana en Algemesí contra el Valencia BC la final autonómica de la categoría. Los valleros, subcampeones de la liga regular, han eliminado al Dénia en las semifinales para acceder al choque de este sábado.
La final se presenta muy difícil para el equipo mixto del Tavernes que dirige Abilio Muñoz por el potencial que atesora el rival de turno, pero no hay que olvidar que los valleros ya lograron un triunfo histórico ante el Valencia hace varias semanas en partido de la liga regular.

Enhorabona l bàsquet de Tavernes per tot el aconseguit . 



9 comentarios:

  1. Te problemes amb l'alcalde i este es desvia neix per anar a les processons?
    A Dios rogando y con el mazo dando.

    ResponderEliminar
  2. Jo tinc problemes amb este psudodemocràcia i no per això deixaré de votar.
    Jo tinc problemes amb Bankia i no per això deixe d'anar a Mestalla a vore el Valencia
    Jo tinc problemes amb les tonteries que amolles i mira per on no deixe de llegir-les. La risa es un bon remei per a moltes coses

    ResponderEliminar
  3. Un altra maniobra del Sr Juan que no pot soportar que el retor li diga les coses a la cara
    Ell voldria tindre un retor que li rendira pleitesia encara que vinga un humoriste-catalaniste i ridiculitze als que som creyents i tambe al Sant Pare

    ResponderEliminar
  4. Que siga el tercer en les teues prioritats darrere el partit (politic) i el partit (de futbol) m'afalaga.
    O em preocupa, ja no ho sé.
    Que et faça risa que el nostre alcalde dirigísca baix palio les processons es el que hauria de preocupar-te. Tranquil, que prompte vé el Corpus i podreu tornar a eixir tots dos juntets lluint tratge. I ho tornaré a escriure i et tornaràs a riure. Es el cercle perfecte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, l'alcalde no va sota pal·li. Això t'ho deixem per a tu quan el presentes, i et trien alcalde.
      He dit que em fan risa les teues tonteries i voler mesclar les coses.
      Perquè no dius també que l'alcalde va a les reunions de l'Associació de Veïns, o a les assemblees del futbol i presentacio d'equips, també a lesdel basquet, o es reuneix amb directives de les associacions, perque no dius que va a les reunions de les assemblees de l'ONG del tercer mon, o dona diners de les paelles a Caritas, perque no dius que va a la falla de la gent discapacitada, o es reuneix amb els d'ADISVA i un llarg etcetera, com va a les reunions amb entitats a Valencia com alcalde.
      O es que nomes es alcalde per allò que voleu vosaltres que siga. Qui eres tu per dir-li dins de la seua llibertat personal on te que anar o no anar? Sou uns sectaris: és l'alcalde de tots, i on el conviden com alcalde, perquè el paper que rep ho diu ben clar: Exc. Sr. Alcalde de Tavernes i no ciutada Jordi Juan.
      O tu creus que si un dia el col·lectiu àrab o pakistani el convidara a un acte com a màxim responsable i en representació de Tavernes no aniria? Jo crec que si, perquè l'alcalde de sectari no te res i creu que ho té ben clar: tots son veïns de Tavernes. I va on el conviden si no te altra obligació.

      Que vols dir que tu si fores alcalde no aniries si el convidaren? Que dius que no? Què faries discriminació? Pues si que eres sectari i maleducat. I despres en ta casa ja faràs el que vulgues pero publicament dóna exemple i mes quan anat a un acte així no fas mal a ningú.

      Eliminar
    2. Si que va sota pali, al mig del carrer, amb el bastó de mando o la palma de diumenge de rams i entre la policia i guàrdia civil, al costat del retor. Tot aixo si no es que han retocat les fotos.
      Pero bo, com quedem, la llibertat de l'alcalde per anar es personal com dius o institucional? Veig que et fas un embolic per defensar l'indefendible. Que qui soc jo per dir-li on ha d'anar? Pues quant va com alcalde, un mes del total dels que representa, i com no em veig representat allí ho dic i m'indigne. Com ha d'anar a un acte àrab o pakistanès sino va ni als actes d'animacio que munten els evangèlics o els de Jehova al Passeig? Crec que tambe van vallers i no es excusa que no el conviden, no ho fan perque saben que no acudiria, mes voldrien ells que anara com alcalde a recolzar-los. Si que em crec que si hi hagueren molts àrabs que el convidaren a un acte religiós aniria, donat que no teniu principis ni moral i nomes vegueu vots. Pel mateix raonament, dis-me si España2000 convidara a l'alcalde a una manifestació en el poble si este faria acte de presencia. No anar seria sectari i maleducat i discriminació com tu dius, no?
      No se quines ganes de disfressar d'educació representar a tota la ciutadania entre la secta de la que tant reneguen despres als despatxos, cal tindre una mica de respecte per les institucions que es representa i tambe per la burla hipòcrita a l'esglesia i als creients vallers.
      Ara resulta que l'alcalde sense voler va als actes obligat nomes perque el conviden. Festival de l'humor, a vore si el conviden a una cura d'integritat ideològica, que li cal i molt.
      Pel perill de que puguen trobar-me a una processó, recorda-ho per a tota la vida que no em voras ni com persona ni com politic ni com alcalde, tots no som igual i ja teniu exemple en el vostre actual amic Eduardo Bononad que com alcalde MAI va acudir a cap processó. Tambe es ell un sectari i maleducat? Comentali-ho a la propera reunió, a vore que et raona del tema. Dels politics actuals nomes es salva de poder anar a actes religiosos Carme Canet, per conviccions, i sols per dalt la vorera, sense cap protagonisme.

      Eliminar
  5. L'esglesia com va dir Jesucrist no te el regne en este mon, per tant que el rector es preocupe del seu regne i done auxili espiritual a les animes parroquials i que deixe el govern del poble a qui li pertoca.
    la pleitesia li la doneu el PP i semblant, i per això fan el que fan. A vore i com exemple; Quin govern va canviar la llei perque l'esglesia poguera immatricular-se propietats que sempre son del poble, com l'ermita del Calvari.
    Solució: Aznar i el PP.
    Sembla mentira que tan cristians que sou el que menys teniu es caritat. Estudia l'Evangeli i no sigues sepulcre blanquejat que despres sou els primers que robeu als treballadors, els pagueu sou de miseria, mentiu a Hisenda, es divorcieu en contra del Sagrat Matrimoni i si cal porteu a avortar els fills a l'extranger, per no fer la llista interminable.
    Sepulcres blanquejats es el que sou mes d'un.
    Ridiculitar els creiens! Com Cañete ridiculitza les dones! No el fot la llei de l'embut que gasteu!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perfecte, que el rector es preocupe del seu Regne, i l'alcalde del seu poble, i deixe d'anar a les processons a presidir-les, allí a mi no m'ha de representar en res, nomes li interesa representar un suposat interes de cara als vots, com quan va amb xandall de la UD a la llotgeta del Camp d'esports o a presidir el cada fals dels bous. Si li agrada a nivell personal el futbol, l'església i els bous (crec que estes eren icones del nacionalisme,pero de l'espanyol) que els diumenges jugue amb els veterans,despres vaja a misa i mes tard a casa el seu amic a tirar-li una ma amb l'associacio taurina.
      Ens han eixit poc moderns, estos jovenets clavats a politics!

      Eliminar
  6. No sabiem que el rector era el regidor de festes i podia dir-li a l'alcalde com havia de preparar la programació. Pareix que igual era això el que feia quan governava el PP i com que el nou govern no li ho havia consultat perquè ho beneira estava tan empiptat.
    No passa res: a partir d'ara que l'alcalde li diga al rector com ha de fer les misses, si ha d posar musica rock, heavy o classica i si la comunió es donara amb pa de sego, de forment o de dacsa. I no em digues que soc un irrespectuos, que la comunió sempre s'ha donat amb pa normal i corrent, i si fem cas al Evangeli, amb pa àzim durant la Pasqua jueva, quan Jesucrit va instaurar la comunió.

    ResponderEliminar