sábado, 31 de mayo de 2014

Info-DEMÒCRATES : VALORACIÓ RESSULTATS EUROPÈES

Després del 25-M

Com sabeu, des de Demòcrates Valencians decidírem no presentar-nos a estes eleccions al Parlament Europeu. Bàsicament, perquè el partit es troba en un procés de consolidació, després del seu naixement fa poc menys d´un any, i encara ha d´afrontar el seu primer Congrés, el qual serà clau per a marcar les línies futures del mateix. Participar en estes condicions, i a més amb una circumscripció única que ho posa molt complicat a les forces autonòmiques i desvalencianitza els comicis, no haguera sigut positiu per a un partit en formació com el nostre. La nostra primera cita amb les urnes coincidirà amb les eleccions autonòmiques i municipals de 2015 i, per a concórrer a elles com toca, treballem intensament perquè volem ser mereixedors de la teua confiança.
parlamento-europeo
A banda d´este recordatori, volem expressar una anàlisi concisa dels comicis. Lamentem, primerament, l´auge dels populismes de dretes i esquerres arreu d´Europa i en el nostre sistema polític, el que no lleva que reconeixem les errades comeses pels partits tradicionals i que han erosionat un suport que s´ha perdut, precisament, en direcció a estes forces extremistes i a l´abstenció. La baixa participació, per tant, també és una circumstància preocupant, encara que l´escàs atractiu d´un format que afavorix els grans partits amb seu a Madrid tampoc ajuda a incrementar-la en estos temps d´alta desafecció. Des de la moderació de la qual fem bandera els centristes valencians, treballarem per a guanyar-nos el favor d´una ciutadania farta de la crisi i de la corrupció i a la qual volem oferir l´autèntica regeneració, la que construirem els propis valencians i que pensem que no trobaran en els partits tradicionals ni en els vells i nous populismes divisors.
Saludem amb alegria la davallada del bipartidisme. Els partits que s´han repartit l´administració i les seues prebendes durant dècades mereixien un càstig i la gent s´ho ha fet pagar amb certa contundència. Estos resultats –i el consegüent ascens adés esmentat dels populismes- són simptomàtics d´una desafecció rellevant amb la praxi dels partits amb responsabilitats en el nostre sistema polític. Renovem, per tant, el nostre compromís de construir, de baix cap a amunt, una alternativa engrescadora que ajude a solucionar els problemes de la societat valenciana.
Per últim, l´absència d´un referent aglutinador del centrisme valencià s´ha vist contrastada pels resultats i això referma la nostra convicció de la seua necessitat. Apostem per continuar forjant eixe espai, amb generositat i una crida reforçada a la convergència entre tots els qui, des dels consensos estatutaris, volen un partit valencià, fort i obert a la majoria de la nostra societat.
Per a les pròximes eleccions ja estarem preparats, comptem amb tu!.


22 comentarios:

  1. "Podem Tavernes de la Valldigna" ja ha obert pagina en facebook

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No fotis?? Ja estan aciii? Un altre partit d'esquerres mes. Ja en tenim a 6: PSOE, Bloc, EU, Iniciativa, Podemos i Esquerra Republicana. I que no apareguen mes.. A mes d'un partit de centre DV que arrapa vots a dreta i esquerra.

      Eliminar
    2. Ara els cotorros a atacar, que son competencia

      Eliminar
    3. El que teniu que fer es apoiar a compromis i...... De qui son estes paraules??

      Eliminar
    4. De qui van a ser eixes paraules...??? D'algún dels mandamassos locals de Compromís!!

      Eliminar
    5. Podemos ja ha dit que no es d'esquerra, es de BAIX. Tots els demes partíts son de DALT (o ho pretenen ser).

      Eliminar
  2. Enriue, unes preguntes, en ànim constructiu, sobre els plantejaments ideològics de DV:

    Què penseu sobre l'avort?

    Creus en els permanents dèficits públics de les administracions públiques?

    Qué penseu de les Diputacions?

    Qué penseu sobre les quotes femenines?


    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El proper 28 de Juny fem el congrés constituient del partit i aprovem la ponéncia ideológica, que vos donaré a coneixer .

      De moment t'avançe que sobre l'avort lliberat de conciència i de vot, diputacions ofra i a favor de les comarques com administració més propera al ciudatà, déficit sí si els diners estàn ben aprofitats i sobre tot en benestar social però sempre a un terme raonable, quotes femenines per impossició no , nosaltres en la cúpula segúrament (estem encara tancant-ho) tindrem dos dones entre onze per mèrits propis, tenim una afiliació 50/50 i tres dels nostres sis regidors propis i tres dels quatre d'altre associat son fèmines . En Tavernes la gestora està encapselada per una dona i compta amb quatre dones més i dos homens .

      Eliminar
    2. Diputacions fora volía dir.

      Eliminar
    3. Més P.D: La nostra responsable màxima en Alacant i memebre de l'actual gestora és també dona i a més extranjera de naiximent però espanyola de residència, casada amb un espanyol i amb dos fills espanyols naiscuts ací .
      La que coordinará als regidors es dona .

      Eliminar
    4. I tu,que en penses d'aixo,Gekko?
      De passada,especifica'ns tambe el que sempre dius del govern de JJ:que hi ha "cosetes" que no t'agraden,pero no dius quines. A lo millor diguent-les,els demés haurien de llevar-li el diminutiu.
      Atrevits-te i sigues sincer com Enrique.

      Eliminar
  3. Quin panorama tenim a Tavernes, la dreta de capa caiguda i l'esquerra mes dividida que mai.

    ResponderEliminar
  4. Això és de veres? Saps algo Estruch??

    ResponderEliminar
  5. No sé rés de Podemos Tavernes .sòls he sentit rumors i que han obert una plana de facebook amb continguts generics .

    ResponderEliminar
  6. Els cotorros que no s'encanten, que podemos es un tros del pastis que van a repartir-se a les locals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A por ellos, oé!! A por ellos oé!! Es pegaran colzades a les pròximes!!

      Eliminar
  7. Com es va comentar, si es traslladen els resultats de les europees a unes locals, tendriem Bloc 5, PP 5, Psoe 3, EU 2, Podem (Si formen partit)1 i UPyD (DV) 1. Tornariem a un tripartit. Quina seria la combinacio, Bloc PSOE EU / Bloc PSOE Podemos / Bloc, PSOE, DV / Inclus Bloc, EU, Podemos, DV.

    ResponderEliminar
  8. Estruch, DV Tavernes1 de junio de 2014, 7:52

    Pel que ens pertoca dir que DV apoia que siga Alcalde el de la llista mes votada i a partir de ahí no mirará colors si no persones i programes realistes .

    ResponderEliminar
  9. Creus que "Podemos" pot afectar llevar vots a DV o li llevarà a altres partits? Jo crec que "poden" traure algun regidor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dels resultats de les passades eleccions locals, es pot extraure que:

      1. Hi han molts vots prestats: Els vots de centre estan bàsicament en mans del PSOE (Crmen Canet). I part dels votants socialistes, van votar per primera vegada al Bloc.
      2. Els partits Alternativa x Tavernes i Gent de Tavernes van arreplegar vots de centre i de la dreta. Gràcies a ells el PP no va obtindré altra majoria absoluta.

      I amb això és pot esperar que:

      a) DV arreplegue molts vots de centre, els que estan en mans del PSOE i els que van parar en mans d'Alternativa i Gent de Tavernes. També de la dreta en mans del PP. I d'ací ixen 2 concejals segur.
      b) Podemos pot aconseguir els vots d'esquerra, que el PSOE va "prestar" al Bloc. Estos votants "poden" estar molestos per la poca política d'esquerres que ha fet el Bloc, amb consentiment del PSOE.
      c) Podemos també pot aconseguir part dels vots d'EU, per desencant amb la vieja guardia de l'antic Partit Comunista.

      Per tant, Podemos a DV no li lleva res.

      Eliminar
  10. En 4 mesos els de Podemos han tret més vots en la Comunitat Valenciana que el BLOC que porta 30 anys fent campanya. I això fot i molt. Han passat a ser la 6a força política per darrer de UPyD i Podemos que no tenen representació a les Corts Valencianes

    ResponderEliminar