sábado, 3 de mayo de 2014

PROMOCIÓ TURÍSTICA DE LA VALLDIGNA EN EL CAP I CASAL

Entrada per Poeta Querol 
Ahir pel matí estiguerem en l'oficina de promoció turística de la Diputació en el carrer Poeta Querol cantó en Les Barques, pegadet al Teatre Principal, en el que des de Dijous i fins el diumenge està expossada l'oferta turística de La Valldigna , açí vos deixem unes imatges . 

Molt bon punt, inmillorable doncs es el centre financier i un dels més comercials del cap i casal , a més molt bona pressentació del producte . 

Però per a nosaltres dos "però" :

El producte es ven millor si ixes a vendre'l al carrer, de rés servixen dos persones atenent si no entra gent, que no dic que no entren, però segur en entraríen més sí algú animara als transeunts d'alguna forma a entrar i coneixer el que dins oferixes .

Ens han dit que demà de 10 a 13,30 estarà per fora i amb tal sentit " Frai Peruccio ", el monje que anima les vissites al monestir. Hem preguntat perquè no els quatre díes i ens han dit perquè no podía : Pensem que un actor i una disfressa adhient al que es vol oferir i per quatre dies no costa tant , no fa falta precís que siga eixe mateix personatge, en disfressar-se de frare o de rei En Jaume, per dir algo, sobrava . I costa menys encara quant de forma totalment gratuita algun que altre s'ha oferit a fer dita promoció externa ... i molt més. 

I el segón "però" , que dissabte i diumenge s'obrirà sòls mig dia .

Lateral pegat al Teatre en carrer Les barques







Se està oferint i incidint en el turisme d'esport
i cultural, a més del de sol i platja, i amb aixó
 La Valldigna com un conjunt amb moltes alternatives .  

6 comentarios:

  1. Cutre, tot molt cutre.

    ResponderEliminar
  2. Nomes horaris com els del nostre tourist-info? Nomes obert matins els festius quan els potencials clients tenen mes temps? Qui mes es preocupa de la promocio es la empresa privada del monestir i poc o gens les institucions publiques? Quina presencia te el nostre Ajuntament? Si qui ho monta la Mancomunitat nomes es publicita el Monestir per ser el seu president l'alcalde de Simat? Que li sembla tot aixo al expresident de la Manco JJ? Soc malpensat per relacionar PP de Simat i de Valencia o ho encerte?

    ResponderEliminar
  3. Molt bona iniciativa de la Mancomunitat de la Valldigna, fa molta falta el difondre quets tipus d'activitats i el turisme es una font de treball del futur i açi a la Valldigna tenim molt que mostrar als turistes. Aixó si, la Mancomunitat te que agafar mes protagonisme i tirar endavant altres projectes, per promocionar els pobles de la Valldigna.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'alcalde de tavernes Jordi Juan, quan va estar perquè no es va moure més. Es veu que els 600 euros sols donàven per al viatje de Tavernes a Benifairó i viceversa.

      Eliminar
  4. Tenia prou faena reflotant l'Ajuntament que deixareu a 20 metres baix terra.
    Vos recorde que va ser el PP qui no va voler que la responsable de turisme de Tavernes forme part de la Mancomunitat per coordinar Tavernes amb la resta de pobles i vau preferir Karina Vercher que no va a res,
    Si ara Tavernes no te prou pes, no es queixeu. Es la cosa que heu triat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si tenia tanta feina en altres coses, que havera deixat el càrrec (i el sou) que tenia per fer tan poc. I, per que pressuposts que l'anonim de les 10:04 es simpatitzant o votant del PP? A tots els demés ens ha de semblar be la relació qualitat/preu de Jordi a la Mancomunitat? Es el que argumenten molts, que per al que fa al nostre Ajuntament amb tot el que ha fet, cobra poc. Pues hi haurà que dir que a la Mancomunitat era inversament proporcional, allí ni pinchaba ni cortaba, pero si cobrava. Tambe es la cosa que hem triat, i Acabe dient que en el 99% dels casos no hi ha cap politic que cobre poc.

      Eliminar