viernes, 23 de mayo de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre LA POLÍTICA DEL TRIPARTIT A TAVERNES

La concejal progresista recuerda al alcalde nacionalista de Compromís, Jordi Juan, cuando se cumplen los 3 años de su gobierno, Tavernes sigue sin presupuestos y lidera la destrucción de empleo, la caída en la venta de inmuebles y la pérdida de población en la Safor-Valldigna.


VERCHER VALORA COMO DESASTRE ECONÓMICO Y FRAUDE A LAS POLÍTICAS PROGRESISTAS LA POLÍTICA DEL TRIPARTITO DE TAVERNES

Cuando se cumplen los tres años de la investidura del alcalde nacionalista de Compromís Jordi Juan con el apoyo de PSOE e Izquierda Unida, la concejal progresista Karina Vercher que dejó el gobierno municipal por negarse a apoyar un presupuesto antisocial en marzo 2013, ha realizado una valoración de la marcha económica y social del municipio de Tavernes.

Para ello, Vercher ha recurrido una vez más a aportar datos concretos sobre la marcha de la economía de la capital de Valldigna. Concretamente, Vercher ha recordado que Tavernes de la Valldigna que fue la único de los grandes municipios de la Safor-Valldigna en que el paro no bajó de forma significativa, ha sido también el que más empleo ha destruido durante la presente legislatura, concretamente un 17,7 % del total de las altas en la Seguridad Social, frente al menos del 10 % que se destruyó en municipios como Oliva o Gandia.

Así mismo, Tavernes, según datos del Ministerio de Fomento, registró en 2013 una venta de inmuebles un 76 % menor en 2013 (131 inmuebles) que los datos de 2007 (552 inmuebles) fecha de inicio de la crisis. Estas cifras según Vercher pulverizan las cifras de bajadas registradas en Gandia u Oliva y se pueden extender a otros ámbitos de la actividad económica del municipio.

Frente a este desastre económico, Karina Vercher, recuerda que el nacionalista Jordi Juan es el alcalde de la Safor que más dinero cobra, más de 130000 euros en tres años y el único que se ha mostrado incapaz de aprobar 2 presupuestos en lo que se lleva de legislatura.

Por todo ello Vercher recomienda al nacionalista Jordi Juan, que deje de fomentar la crispación social saludando concentraciones y manifestaciones de sus partidarios y que empiece a trabajar en vez de asistir a procesiones y hacerse fotos para justificar su sueldo.

Finalmente, Vercher ha lamentado por su parte haber dado su apoyo en la investidura al alcalde que pasará a la historia de Tavernes como “el alcalde de la crispación, del paro y de la parálisis municipal en el gobierno que más impuestos ha impuesto a los ciudadanos” todo ello con el apoyo incondicional del PSOE y EU. 

46 comentarios:

  1. Tota la raó. Les dades que dóna són demolidores.

    ResponderEliminar
  2. I això que s'ha deixat més de la meitat de les traïcions al programa electoral en tot el que fa a l'esquerra... I el tren? I les beques de menjador? I la transparència en la contractació? Que cal fer per a entrar en FCC? Algú m'ho pot dir? A Karina sols li ha faltat dir una cosa (imagine que no vol més enemics) i és: Jordi ho fa tot igual que el PP però amb més xuleria i menys inversions, però d'esquerres estos ja no tenen ni el nom... quin Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És veritat! Per a treballar per a l'ajuntament has de ser de la CORDA i fer-li el caldo ben gros a Jordi Juan. Si el PP enxufava a coneguts, estos no es queden curts. Menos mal que anaven a canviar la forma de fer política. Per ara l'únic que han canviat son els enxufats.

      Eliminar
    2. I mira que quan estaven a l'oposició no paraven de queixar-se de que s'enxufava a la gent. I ara van ells practiquen el "quitate tu pa ponerme yo" i enxufar als de la corda. Em pregunte si el PSOE o Esquerra Unida ha enxufat algú. Segurament que Jordi Juan sols vol enxufar als seus per a pagar favors. No entenc com PSOE i EU s'han deixat enganyar per aquest partit que per a res és d'esquerres!!

      Eliminar
    3. I que tontos que sou que no es feu de la CORDA.
      Penseu-se-ho perquè igual interessa apuntar-se a la llista. Per ara hi ha 8 apuntats.

      Eliminar
  3. Este xic és de tot menos progre. És un xiquet mimat que sols pensa en reportatges de fotos per a figurar. Tavernes porta 2 anys sense pressupostos, però a este xiquet li dona igual, mentre que a final de mes cobre els més de 2.400 euros.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que els pressupostos prorrogats no són pressupostos?
      Pues dis-li-ho al PP de Sagunt que els porta 4 anys prorrogats i en esta legislatura encara no n'ha fet cap.
      Val mes pressupostos prorrogats amb superavit. que tots els anys pressupostos malfets com Manolo Vidal i acabats en negatiu. i damunt ens cobrava 3.000 euros de l'ala tots els mesos.

      Eliminar
    2. Pues si que s'ensenyeu dels del PP. Esteu agafant tots els seus mals habits.

      Eliminar
  4. L'alcalde està de baixa laboral?

    ResponderEliminar
  5. Jo no mire que done cap dada qeu siga com a consequencia de la politica de l'Ajuntament. L'alcalde te la culpa que no es compren pisos? o que les grans empreses del poble hagen tancat? Mire que dona dades que son resultat de la situacio derivada de la crisis que ens ha dut el PP i el PSOE, i ara especialment del PP dels seus amors.

    No se esta xica a qui vol engannya. Ara amb eixos arguments el que fa es demostrar el poc trellat que té. Jo la feia mes llesta, pero enganyar-se es d'humans.

    I res, si en eixa baixa de la SS estará la de Karina Vercher que ja no cobra els 1.200 euros al mes de la mitja dedicació. Va bé! Vora dos anys cobrar per no fer res.

    Vergonyos que apliques el resultat de la politica del teu PP en el poble, quan ha destruït ocupació amb les seus politiques que han fet que tanques les empreses puntures valleres, que ha destruit l'agricultura amb el PAIs i que ens ha deixat a tot sense cap possibilitat de res perquè des del 2004 ha sigut incapaç de tirar endavant res del PGOU.
    Que vols dir que amb unes politiques des d'un Ajuntament destrossat pel PP i sense diners Federico Giner no hauria tancat? Ni Tabervall hauria fet un ERE? Ni Motilla hauria portat el magatzem a Carcaixent? Vols dir que tot això la culpa es de l'alcalde?
    Que poca vergonya tens i que demagògica eres?
    Per cert: dis-nos solucions concretes i no veguetats. A vore quines son les teues politiques i solucions? Dedicar 10.000 euros més a Caritas?
    Suposem que passara com l'ordenança dels bancs. Que no has fet res.
    L'alcalde passara a la historia com l'alcalde que va fer tocar el genoll a terra a una transfuga que li dien Karina Vercher que va trair el seu partit i el govern que formava part. El dia que la teua descendencia ho llija li caurà la cara de vergonya.
    i el recorde que les politiques de impostos aplicades fins el 2013 les vas aprovar tu amb el teu vot. Tu votares els pressuspostos primer del 2011 per uns mesos, aprovares el del 2012 i el prorrogat per al 2013. O siga que tu aprovares eixa pujada d'impostos que no veu ningu nomes que tu. Les baixades del 20% de l'IBI ja no estaves en el govern, no ho oblides.

    A qui vols enganyar? Que el creus que el poble es tonto? La crispacio creada per una mocio de censura d'una transfuga i el PP, l'arruinador del poble, el paro creat per les polítiques del PP amb promeses de PAIs i demes el partit que defensa la transfuga i uns impostos aprovats pel PP en passades legislatures com l'IBI, fins el 2016 pel PP i que este alcalde ha abaixat.
    Si tingueres un poc de dignititat i estima personal ja te n'hauries anat a casa. Que no veus que pel poble no el vol ningú i que tots parlen darrere quan passes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 21:00. El que dius és molt greu.
      Dius que aquesta persona cobrava 1.200 euros per no fer res, però no se l'expulsa fins a que vota en contra dels pressupostos. És a dir l'alcalde, coneixedor de que no feia res, l'aguanta al govern i permet que cobre un sou, perquè necessita del seu vot per a ser majoria al plenari. En quant perd esta majoria, l'expulsa. I resulta més escandalós saber que entonces esta persona ja feia més de mig any que estaba expulsada del partit, i continuaven aguantant-la per interés.
      Tot això en el meu poble és diu PREVARICAR. I el señor Jordi Juan ha prevaricat, al pagar-li un sou a esta persona a canvi del seu vot per a ser majoria (encara que no pegara ni brot).

      Eliminar
    2. Un alcalde dret i fet l'haguera fet fora abans (de ser cert que no deia res). L'alcalde és el màxim responsable de la corporació i no es pot consentir que mantinga a les persones per interés i per a guanyar votacions als plenaris. Això no és DEMOCRACIA i està lleig que Jordi Juan ho haja permés.

      Eliminar
    3. Ja vorem qui li parla a qui i perqué... per això hi ha eleccions. De fet este diumenge hi haurà un primer recompte. Efectivament la gent no és tonta i no li agrada que li prenguen el pel diguent-li que JJ després d'intentar evitar-ho durant mesos ha baixat els impostos... ara jo pague més que mai que voleu que us diga. JUNTOS PODEMOS. Prou ja de corruptes vestits de progres.

      Eliminar
    4. Seràs l'unic del poble. O igual encara no has pagat l'IBI i el creus que encara tindràs la pujada que va aprovar Manolo Vidal per al 2016.
      No, que això s'ha acabat: enguany és un 20% menys. No, no ha sigut Manolo qui ho ha baixat que ja no es alcalde. i

      Eliminar
  6. Açò que es? a vore si li lleva algun vot de les Europees?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per això no fa falta tant. El candidat de Primavera Anticipada, és nefast. No te ni idea del que és i significa Europa. És més, son contraris a pertanyer a la unió europea. Sols volen conseguir entrar per a tindre més fonts d'ingressos. Perquè dis-me tu a mí que s'aconseguix amb un membre a la UE que fa la guerra pel seu compte. Si no en traus 10 no pintes fava, Però bé, tot siga per a que Compromís tinga una Font més d'ingressos per a les mamandurries de Compromís.

      Eliminar
    2. Menuda animalada amic. I que panxo t'has quedat.
      Tu que acuses als demes d'ignorants en temes d'Europa demostres que estas pitjor en no saber que Primavera Europea s'integra en el grup Els Verds, que és el tercer més nombros del parlament europeu, i de fet la candidata a president del parlament Ska Keller ha estat estos dia a Madrid fent campanya iunt a Jordi Sebastia i els candidats d'Equo.
      I que sempre parle qui hauria de callar.

      Eliminar
  7. L'odi és molt mal conseller i tu tens molt d'odi i molt poc de coneixement.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que no coneixes bé al teu amiguet de l"alma" Jordi Juan. És un malcriat i té molt , però que molt mala llet.

      Eliminar
    2. No, realment no el conec, ni he parlat mai amb ell, però conec als peperos, capaços de vendre a la vostra mare per un vot i per governar. Vots no en tindreu molts, però sobres de sobresous...

      Eliminar
  8. Ves en compte Jordi i no poses un "ME GUSTA" en esta noticia. Pel poble es comenta que has clavat la pota hasta el sobaco posant "ME GUSTA".

    ResponderEliminar
  9. Amb lo tranquils que estaven els cotorrets i ha tingut que vindre Karina a dir les veritats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veritats? No n'ha dit mai en la seua vida. Si es mentirosa compulsiva, ens va enganyar a tots els del partit.

      Eliminar
  10. Les difamacions dels Peperos no se les creus ningú.
    Per cert eixa xica Karina Vercher deu ser la que anava alçant el puny i presumint d'esquerres i de comunista, la que s'ha deixat tota la ideologia tancada en el tercer caixó de la taula i s'ha venut al capital i per un bon jornal que, li va fallar.

    ResponderEliminar
  11. ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA,ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA,ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA,ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA,ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA,ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA, ME GUSTA.

    Content i pagat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres Jordi? Ves en compte que estos me gusta no es poden llevar

      Eliminar
  12. No, i si sóc Karina?. ¿I si estic contenta i pagada de que parlen de mi?. Encara que siga malament. I a eixe que ha dit que la meua ideologia l'ha tinc tancada en un caixó.... ¿es pot tancar allò que no es té?.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El cap d'alguns cotorros demostra que si ;-)

      Eliminar
  13. Ja esta acabant el mes de maig, altre mes a pagar lloguer. I el reté de la policia local tancat. Aixó es administrar bé les coses del poble. Altre mes, suma i sigue.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En mig any no han llevat ni el cartell de modus vivendi.

      Eliminar
    2. En aquest blog es va dir per activa i per passiva que no hi havia cap document legal del local. És per això que s'està tardant tant. Si pegueu una volteta per l'antiga tenda de modus vivendi, podreu vore com no s'ha avançat gens.
      Això passa per fer les coses de forma precipitada. Vorem quants mesos paguem del local per no tenir servici. Per ara van sis mesos o el que és el mateix, 20.000 EUROS tirats al fem.

      Eliminar
    3. Es molt bonic i no molesta a ningú. A mi em molesta més el pajarraco eixe que he posat en el Paseig que ofen la vista i el trellat del personal.

      Que hi haja encara gent que recolze i vaja allí, a la seu del partit corrumpte, els dels mes de 100 imputats i sobresous i sobres de Barcenas. Vorem, vorem a partir d'ara quan vaja tot explotant, com ara la TVV i els 1.300 milions que ningu sap on han anat a parar, qui esta encara al costat dels corruptes.

      Eliminar
    4. Ací les amollen i es queden tan amples, les burraes vull dir.

      Com es pot ser tan lleuger de dir "que no hi havia cap document legal del local"? Menuda burrada!

      O siga l'Ajuntament se'n va i ocupa un local que no es seu i del qual no té cap document de cessió de lloguer, fa prou propaganda que esta fent obres de millora en el local per al reten de policia, es diu ací i en mil llocs mes i els propietaris del locals no diuen res, ni denuncien l'ocupació de l'Ajuntament?
      Es pot dir animalada mes gran.

      I després dius "vorem quant mesos paguem del local".
      Com quedem? Hi ha document legal per ocupar el local o no hi ha? S'esta pagant lloguer per ocupar el local i damunt sense cap document de contracte? Tu creus que un Ajuntament pot fer això?
      Home, que el contradius.

      Eliminar
    5. Es deu referir a la sol.licitut de llicencia d'activitat. Com ja no va a ser tenda de venta de mobles, s'ha de fer una nova en la que es justifique que el local i les instal.lacions s'ajusten a la normativa i llei vigents. Aquesta documentacio no es tenia.
      Home, jo no he vist cap reforma que mig any despres esta com al primer dia. Pots dir que s'ha ejecutat en mig any? No han llevat ni el cartell de modus vivendi!!

      Eliminar
  14. En fin. 0 en administració, 0 en aconseguir inversions, 10 en pagar tots més impostos que en cap altre any de la història del poble... serà eixe el 10 del Cum Laude?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Podem entrendre que feu politica de mentira, desficacis i manipulació de la realitat a nivell estatal. Ara el que es inconcebible es la ignorancia que teniu en les coses i com es penseu que els demes som ignorants.

      Com es normal en la gent del PP, confon les taxes amb els impostos. Una taxa es allò que un ciutada paga pel servei que rep: tenim una taxa per l'aigua potable, com tenim una altra pel fem o una altra per circunlació.
      I les taxes no les posa a la seua voluntat l'Ajuntament, sino que es partix sempre del precepte legal: tant costa, tant recaptes. O siga, si el fem costa 1 milio, l'Ajuntament ha de cobrar eixe milio. Es la llei i prou exigent. S'ha d'enviar els estudis a la Ganeralitat i Hisenda perquè els aprove abans d'aplicar la taxa. Es nota que has xafat mai cap ple on es diuen els informes d'Hisenda, d'intervencio, els estudis propostes de les empreses, etc. etc. Ignorancia al grau màxim.
      Per tant per eixe costat no hi ha cap augment d'impost, sino una adecuacio de la taxa al cost real del servici on per cert, en l'actual legislatura la taxa de fem, aigua potable i circulació ha pujat molt menys que la darrer legislatura del PP. Això son faves comptades. El govern de Jordi Juan ha pujat molt menys les taxes que les va pujar el PP entre el 2007 i el 2011. Que el PP el mostre els informes de Intervenció i Tresoreria.

      Després tenim els impostos com l'IBI. I ací el govern ha abaixat el 20 % l'IBI enguany, i el baixarà l'any que vé i el baixarà el 2016. Som l'unic poble de la comarca que ha abaixat l'IBI. I això es gracies a les gestions d'algun alcalde que no podeu vore perqupe vos menja el terreny.

      I no em vingues repetint que si el Bloc si va pujar l'IBI el 2012 i el 2013 que tot el mon sap, excepte els del PP i alguns altres perquè els interessa, que nomes es va pujar el que estava aprovat en plenari, allò que l'any 2006 vosaltres vau aprovar com a pujades que hi hauria durant 10 anys, fins el 2016.
      Mai haveu volgut baixar l'IBI, i el recorde que en el 2010 els partits de l'oposicio (PSOE, Bloc i EU) van demanar quan es va aprovar el pressupost que abaixara el 'IBI. No cal que et diga que la resposta del PP va ser que no.

      Si els arguments que aneu a usar contra el govern, be contra l'alcalde, és que es paguem molts impostos no seguiu perquè aneu a fer el ridicul. No teniu cap credibilitat en el que digueu despres d'arruinar el poble i mes valdria que deprenguereu d'una volta que taxes i impostos no son el mateix.
      Ja està be de mentir, enganyar i manipular als veïns.

      Eliminar
    2. Enganyar? Si el govern ens enganya molt més!! Parles d'un 20 % de rebaixa de l'IBI i ara et contestaré en dades reals (com comprendràs, un 20 % és un numerat massa redó per a ser veritat).

      Carrer Sant Benet (on visc jo). La reducció ha sigut d'un 6,15 %.
      Pis de la platja (el meu pis de la goleta): La reducció ha sigut del 7,12 %
      Passeig Colón (pis d'un company): La reducció ha sigut del 8,32 %

      Com pots vore, la reducció ha sigut d'un 7 % de mitja, xifra molt distant del 20 % anunciat. Per tant, l'alcade Jordi Juan HA MENTIT (altra vegada).

      Eliminar
    3. Qualsevol que conega a Jordi Juan sap que de mentider res.
      Jordi Juan no ha dit que baixa el 20% ho he dit jo en el comentari anterior.

      Ara, una cosa es veu clara i es que no interpretes be els numeros i això es el teu problema. Tu fas un error i és que partixes del valor del 2013, però eixe valor del 2013 no pot servirte per al calcul del 2014, perque la base de calcul del 2014 no es la del 2013. Ahi fas trampa.

      Tal com tu dius SEGUR SEGUR que no has tingut en compter que enguany havia de pujar la contribució al voltant d'un 10% mes la pujada del valor cadastral que aplica el govern de Rajoy en els pressupostos de l'Estat.

      O siga enguany hauria pujat més del 10% i tot això perquè eixos son els valors que va aprovar el PP en el 2006 i amb aplicació que s'havia de fer el 2016. sobre un 10% cada any i sumat el de l'Estat..

      Si tu agafes eixe 10-12 % (arredonint) QUE HAVIA DE PUJAR I NO PUJA després de la rebaixa del 20% del valor cadastral a la qual cal sumar el que abaixa de l'aplicació del gravamen municipal ens anem a quantitats mínimes del 15%, segons casos.

      Mira per on la meua novia també viu al Carrer Sant Benet i l'any 2013 va pagar 345 € d'IBI. I estava previst, abans de la baixada del govern de Jordi Juan, i per culpa de les pujades aprovades pel PP que pagaria: en el 2014, 375 €, en el 2015 408€ i en 2016 439€.
      Totes eixes xifres han baixat gracies a la rebaixa de Jordi Juan enguany en paga 325€, el 2015 en pagara 327€ i en el 2016 en pagarà 329€.

      O siga en els tres anys s'estalviarà 242€ sobre les previsions que havia de pagar amb els preus de l'IBi aprovats pel PP. I eixos 242 euros son un 70% del valor que va pagar en el 2013. O siga una mitjana del 23% per cada any que queda d'aplicació de la rebaixa de Jordi Juan.

      Tot això esta massa estudiat amb numeros i contrastat. Ves consulta i enterat, amb numeros oficials. I no de ta casa nomes, sino de moltes cases i zones del poble.

      i si vols comparar mes:

      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/02/informe-tot-el-que-cal-saber-sobre-libi.html

      Pero compara bé. I tin en compte el qeu variava enguany. Es molt bonico agafar les xifres com volem i no com havien de ser. L'estalvi jo el faig en base al que havia de pagar ARA, en el 2014, no el que vaig pagar fa temps.

      Eliminar
  15. I van.... fins que arriben als diners malgastats del pesudopolicies d'empresa privada que vigilaven el poble. Segur que amb 20 o 25 anys no arriben a eixe nivell. O posen també aquells que anaven amb un braçalet ajudant a la circulació del poble?

    Es que sou desficaciats. Quan volies que es feren les reformes, abans de tindre en lloguer el local? Sembla que tu fas reformes en una casa que tens previst llogar abans de llogar-la i tindre el contracte firmat.
    La logica i el coneixement de les persones diu que primer llogue i després faig les reformes o millores que crega.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home ridícul. Jo no soc del PP i ara pague molt més de contribució que quan el Sr. Manolo pujava els impostos anys rere any... Sou tots iguals, però els del tripartito a més ens heu traicionat. D'esquerres no teniu ni un de les dos mans i mira que això és difícil.

      Eliminar
    2. En els 3 anys que porten no han fet ninguna política d'esquerres. Sols s'ha sanejat l'ajuntament per imposició del govern central (que a la vegada segueix ordres de la sra Merkel). Les pràctiques que han fet han sigut les mateixes que les de l'anterior govern, encara que a menor escala, perquè tampoc hi han molts diners per a gastar, però no hi ha massa coneixement en fer-ho.
      Les pràctiques d'enxufisme i amiguisme eren pròpies de l'anterior legislatura, i l'esquerra de Tavernes ho va criticar durament. A més continuen les dietes de la mancomunitat per no fer absolutament res. L'eixemple més clar, Jordi Juan, que cobre 600 euros tots els mesos per no fer res ni assistir a res. Això també es criticava a la passada legislatura i no s'ha tocat res.

      Eliminar
    3. Tu no eres del PP i usant "tripartito" en castellà, com el PP, amigasho de les 22:50? ja, ja ja.
      Tu del PP i mentiréos.
      Es paguen ara menys impostos que quan estava Manolo.
      I clar que d'esquerres a soles no som, som d'esquerres, valencianistes i ecologistes i ens morim per defensar aquesta terra i aquest país que vosaltres heu desfet.

      Eliminar
  16. I perquė no exigir la cessió dels terrenys d'iberdrola al costat de la gasolinera i fer alli les inversions pertinents sense haver de pagar cap lloguer?

    ResponderEliminar
  17. L'anònim de les 3:31 diu: no exigir la cessió dels terrenys d'iberdrola al costat de la gasolinera i fer alli les inversions pertinents

    Inversions com a Gandia en el retén? 2'3 milions IVA inclos.
    Paga aparcament 1'8 milions, paga piscina que es calcula sobre els 3 milions i ara vols que es pague el reten, sobre els 2 milions com Gandia i mentrestant que papa Ayuntamiento deixe de cobrar 1'2 milions de la rebaixa de l'IBI d'enguany i una quantitat semblant l'any que ve.
    Un altre que es pensa que els diners els caguen els gossos.
    I damunt en un solar que pel que es veu Iberdrola no té cap voluntat de cedir-lo. Menut enganyabovos el del PP fent creure que Iberdrola anava a donar el solar. I ja portem 4 anys. I si, com es va dir temps arrere en el ple, ja se li ha demanat en reunions i per escrit a l'empresa i es va el llonguis i com pareix ser que els papers no es van fer massa bé.... vorem vorem que passa. És així, Enrique, tu que vas a tots els plens?

    Perquè abans d'escriure no penseu un poc que aneu a dir?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és així, ni tampoc justifica que s'opte per un local sense opció de compra, en el que ja s'han tirat a la basura 20.000 EUROS. Per a quan estarà el retén?
      Pensant en clau política, Jordi Juan voldrà inaugurar-lo abans de les eleccions. Per a eixes dates ja s'hauran tirat al fem quasi 50.000 € d'alquilar (més de 6 milions de les antigues pessetes).

      Eliminar