lunes, 19 de mayo de 2014

Editorial : PEL BON CAMÍ

Dissabte estiguerem, com vos avançarem en imatges  en la Fira del Interior celebrada en el cap i casal tot el cap de setmana, junt i dins de la plaça de bous : Més cèntric impossible . Doncs bé, huí volem comentar el que vegerem.   

En dita fira hi havíen dos parts diferenciades :

En l'exterior expossició d'una trentena de pobles i mitja dotzena de Mancomunitatrs, entre elles La Valldigna, en unes cassetes de fusta tipus la de la fira de Juliol d'ací, on s'expossaven fullets, plànols, cartells ... amb dos estils diferents també , segons cadascú ha decidit :  Els que estaven darrer el mostrador i esperaven a que le públic s'acostara a demanar informació; I els que eixíen fora de "la barrera" i reclamaven als vissitants mitjansant diversos productes com globus, bufes, caramels, menjar  ... 

I a l'interior venda de tickets pels que per un euro adquiríes beguda i per 1'50  una ració, podent trobar menjar de tot tipus a càrrec també d'una trentena de pobles i unes quantes Mancomunitats, amb plats típics de la Comunitat , tant dolços com salats : Pinxos, empanadetes, bollería, tapes, arroç de varis tipus, fideuaes ... Per cert, La Valldigna no tenía expossitor d'este tipus, sòls Simat per mig de Ca Ramonet : Perquè ? No ho sabem, hem sentit enfrontades opinions, ho preguntarem, si algú sap quelcom per favor que ho diga i així ho aclarim .  

I sobre tot algo que creguem molt possitiu i més si cap en una zona com la nostra, com es donar a coneixer als valencians la seua terra, fomentant el turisme de a prop, un alternativa vàlida com sabeu defenem en esta editorial davant la crisi i com a possible via de dessestacionalització. I en el cas de La Valldigna venent patrimoni, cultura i esport a més de sol i platja.    . 

Hem trobat a faltar, com vos diguem, que també haverem oferit la nostra gastronomía i un poquet de "marxa" en la forma de mostrar el producte, però molt bé en general, felicitacions als promotors del event i que es prenga nota, perquè de vegades no per anar lluny es trau més rèdit, la mare de deu no sempre fa més miracles quant està més lluny i ací a més no estracta de miracles sino de pensar com oferir el producte, que es vol vendre i com fer-ho.        

1 comentario:

  1. Eixe és el camí però l'alcalde va passar d'anar com denuncia el diari de Tavernes
    http://www.eldiaridetavernes.es/2014/05/i-el-sr-juan.html

    ResponderEliminar