jueves, 15 de mayo de 2014

Editorial : NO HO ENTENEM... O SÍ

Ens referim a que de cada 10 vegades que en les teles que es supossen "progressites" es parla dels abussos urbnanístics dels darrers anys , 7 es parle de la Comunitat Valenciana . I no es que neguem que no hi hasgueren, que sí evidénment, però no més ni menys que en altres llocs d'Espanya, sobre en totes les costes del mediterrani i ja no digam en les illes .

I ja ni diguem de la sanya en que ahir es despatxaven en una d'elles parlant de Marina d'Or i el concurs d'acreditors , arrivant a la burla del que havera pogut ser i no ha segut . No se si haveu estat allí, però si hi ha un modèl d'urbanització quasi diríem que exemplar es eixa urbanització, amb una densitat de construcció i mitjana d'altures baxíssima, zones verdes a gogó, i una primera línea de mar expédita . Tot això unit a una densidat de tràfic també moderada i amb avingudes i carrers en general amplis i amb molta zona d'aparcament ( sí, ja ho sabem, alguns començareu amb la cantinela del agent inmobiliari .... ) . 

I ens dona que pensar si en el fons no hi ha un transfons polític que aprofitant que ací mana qui mana, i més al sud mana qui mana, se supossa que algú més de caire progressita, no s'aprofita per a en la cara dels valencians pegar-li bofetades al PP .

I sí, si que se les mereixen i tal volta ens les mereixem els valencians per legislatura darrere legislatura apoiar-ho en les urnes , però, nosaltres almenys, ja estem un poc cansats d'eixir en eixes teles per a lo roïn, quant esta terra ha segut el motor d'Espanya i mai sen's 'ha reconegut : Vosaltres no esteu ja un poc fartets de que sempre sigam els mateixos el exemple negatiu ? .  

Així que pensem va seguent hora de que els valencians li peguem la volta a la tortilla , començant pel dia 25 : No es farem desgraciàdament fora perquè ací no dimitix ningú ni siquiera amb uns péssims ressultats (si el papa fora espanyol encara estaría ahí, caiguent a trosos, com el monarca, però ahí , donant la murga) , però almenys donem-los un bons esglai . 

I a vore si entra aire, siga del color que siga, nou , ventila el pati i començem a eixir en eixes teles, però com a modèl d' economía social i sostenible a seguir : Contem amb vosaltres per a acoseguir-ho , alguns ja estem obrint i fent camí . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario