viernes, 16 de mayo de 2014

Editorial : JO, JO I JO MATEIX

HUÍ UNA XICOTETA EDITORIAL PERÒ QUÉ SEGUR QUE SI ALGÚ ES DONA PER ENTÉS PORTARÀ COLA DE COMENTARIS I ATACS AL EDITOR PER PART DELS DE SEMPRE ...  

Hem esat estos dies pegant una miradeta als mitjans d'informació i hem estat reunits amb varies persones de diferents caires, i no sé vosaltres, però a nosaltres ens dona l'impressió i a cada dia més i més, de que hi ha persones qué o bé no hi ha ningú més i ho fan ells tot, o donen l'impressió de que son omnipressents i estan en tots els cacaus, o almenys s'asignen o els asignen directa o indiréctanment tots o la gran part dels  aconseguits pel grup que dirigixen o del que formen part . 

I a més es dona en tots els camps de la vida : Social, cultural, polític, esportiu, d'oci ...

I vosaltres, teniu la mateiuxa impressió o és sòls quimera nostra ? . 

17 comentarios:

  1. Yo sé de uno al que sólo le falta ponerse el mono de albañil , coger la paleta y rematar los nichos del cementerio , subirse al palo y colocar personalmente la bandera azul e ir apagando luces para dar ejemplo de ahorro por dentro del ayuntamiento , y así seguir y seguir saliendo en las fotos .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al menos ese uno no suelta barbaridades (valencianas) como que Marina d'Or es un modelo casi ejemplar.

      Eliminar
  2. Un editorial clar i ras, si senyor, Periodisme pur i dur, com ningun altre. Els directors dels principals diaris deuen estar tremolant de por...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menos fotos i mes treballar!!

      Eliminar
    2. Efectivament. Menys promeses incumplides (depuradora, circumval·lació, PAIS, parc cantalot... ) i menys arruinar el poble i més haver aprofitat el temps i els diners que vau cobrar de plusvalues i plans Zapatero y Camps en la passada legislatura.
      Els mes gossos quant a profit per al poble donant consells, on s'haura vist!

      Eliminar
    3. Els dos PP i Bloc heu incomplit moltes coses. Però em dol més que el Bloc haja copiat les males polítiques de enxufisme i amiguisme pròpies de la dreta.

      Eliminar
    4. I que no pugau entendre que el Partit Popular guanya 5 vegades consecutives les eleccions locals,3 per majoria absoluta
      Que se enpenyeu en fer de menys els que durant tants anys lliurement votaren Partit Popular
      Que li diges gossos a unes persones que durant 5 legislatures van obtindre el recolçament majoritari dels vallers
      Ningun partit trau eixos resultats si el balanç general no es positiu o el penses que la gent es tonta i no sap lo que vota?
      Altre asunt es respetar als demes i en defendre a la totalitat de les idees democratiques i aixo no sabeu

      Eliminar
  3. Que vos diem ? Vegeu com ja hi ha qui comença a sentir-se aludit i a atacar al editor ... I es que alguns sou de previsibles ...

    ResponderEliminar
  4. Està parlant de l'alcalde?

    ResponderEliminar
  5. Censura que algo queda.
    El meu comentari que demostra que la noticia es pot aplicar a qualsevol persona amb responsabilitats i carrecs publics o en associacions, inclos l'Administrador del blog, no interessa?

    ResponderEliminar
  6. No interessen les mentires que avoques sobre l'Escola d'Adults : Tolere els atacs contra mi fins cert punt, em va en el càrrec d'aspirant a polític local, i pel mateix les crítiques polítiques respetuosses, però el que no vaig a permetre es que difames des del anonimat , si tens el que tens que tindre signa el comentari i te'l publique .
    A qué no ? .

    ResponderEliminar
  7. Segur que no.
    Quant els comentaristes signen jo signaré el primer.
    I de mentires cap. I sobre l'Escola d'Adults menys. Que sòc del poble, no de Pinito de Abajo, i amic, molt amic, dels profes.
    Vostè de què va? Tu tampoc tens el que cal tindre de publicar-ho i posar-me a parir després desmentint-ho, que serà dificil. Això no seria la primera volta que ho fas: publicar alguna cosa per a desmentir quan t'interessa. Per tant publica-ho tot i els lectors que valoren.
    El que fas en el meu poble es diu a amagar-se darrere l'EPA.

    ResponderEliminar
  8. Mira llest, més bé deus de ser amic del pimpinelo. Quant dones la cara, ho pots fer per mig del meu correu, no ho desvelarè el teu nom , tranquil, ho publicaré així, en igualtat de condicions, podré defendre'm i el constestaré .

    Au cacau , ja has tingiut el teu minut de glòria, ja ho tens bé .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què està pressumptament passant? Tu que saps Estruch?

      Eliminar
    2. Sobre qué ? Jo no tinc res que amagar pero no vaig a donar-li pavul a un anónim .

      Eliminar
  9. Es diu per ahi que hi hagut alguna cosa mal feta des de l'Associació de l'EPA i les contractacions que fa del professorat i han tingut problemes. ¿Hi ha alguna cosa de veritat?
    També es diu que hi ha gent que cobra per estar en la Junta Directiva. ¿Es cert això?

    ResponderEliminar
  10. NINGÚ cobra per estar en la Junta i sobre lo altre está tot "atado y bien atado" com día aquell . I qui vullga saber mes que vaja a escola, en este cas a la de adults, i com alumne en la assablea de Juny li se informará de tot el que vullga .

    ResponderEliminar