martes, 6 de mayo de 2014

AHIR PLENO

Tal i com vos informarem i en menys d'hora i mitja de duració, es va celetbrar ahir el Pleno Ordinari del mes de Maig, més burocràtic que rés .

Així, es va començar informant fora del Ordre del Dia l'Alcalde d'un incendi en la muntanya de Les Creus, de lo que vos donim deguda informació en article a part .
En el punt d'aprovació de les actes pendents d'aprovar, s'aprovaren tres d'elles per unanimitat (les de 3 de Març i 7 i 28 d'abril ) , es va deixar damunt la taula la de 10 de Març per una errada , i es va aprovar amb l'abstenció de Karina Vercher al no estar conforme en la redacció de dos punts i el vot possitiu de la resta de regidors la de 7 d'Octubre.

Després de l'aprovació de la modificació puntual avançada de l'inventari de bens, es passà a tractar la moció socialista per a pal.liar l'Impost de Plusvalúa davant les execucions hipotecàries, per la que es demanava que no s'aplicara dit impost en dits cassos , aprovat per unanimitat després de les intervencions del portaveu popular senyor Vidal fent una serie de matitzacions, i de la portaveu nacionalista Llum Sansaloni donat-li suport sense matitzos a la proposta .

Seguint amb els punts previstos, s'aprovà per unanimitat l' acceptació a favor del Ajuntament de l'execució de obres de accesabilitat en la piscina municipal descoberta, financiades en base als Plans Provincials de la Diputació per a Obres Públiques previstos per al binomi 2014-2015.  

Per contra, es va desestimar el recurs de respossició fet per una funcionaria de cultura, al ser negatius els informes de sindicats i jurídics municipals, rebujant-se la proposta socialista de demanar un segón informe extern al considerar el PP i Compromís que obriría una porta a altres cassos , pel que socialistes i Vercher
s'abstingueren i la resta votà a favor.

Després de donar compte de varios temes administratius , es va entrar en Precs i Preguntes, renunciant el portaveu popular a elles en ares de poder atendre per part de l'Alcaldía l'assumpte del incendi, demanant-li a este informara als portaveus de la seua evolució , contestan-li l'alcalde que li havíen acabat d'informar de que s'havía pogut controlar amb els mitjos locals sense tindre que intervindre mitjans aeris .

I la polémica va sorgir quant en resposta a la pregunta en plenari anterior de la popular María Císcar sobre les hores extres del Jefe de policía Local, el regidor Evarist Sansaloni les va assenyalar com ja va fer en Juny com a necessaries i justificades , entrant-se en polémica al comparar les hores amb les del Jefe de Policía en la legislatura anterior, i al afegir Perfecto Benavent l'assumpte de la empresa Troiano Seguretat pagades en dita darrera legislatura i entrant a anomenar les millores económiques del seu govern , constestan-li el portaveu popular després d'un xicotet rifirafe amb l'Alcalde sobre el tema a tratar per alusions , en el sentit de que en l'anterior legislatura no l'opossició ara govern fiscalitzaben dites hores extres del dit anterior Jefe de Policía i ara que estàn en el govern pretenen que no les fiscalitze tampoc la ara opossició .  

14 comentarios:

  1. Molt poc trellat amagar que ha fet el cap de la policia per cobrar 14.000€ en hores extra.
    No hi ha transparencia en el govern i es fa política de "i tu més".
    Que diguen el que feia el PP però han de contestar clarament el que es pregunta en el pleno.

    ResponderEliminar
  2. Es va contestar. Si tu no saps escoltar és el teu problema. Sembla ser que no recordes la frase on despres d'explicar les tasques del cap de policia el regidor responsable va dir, dirigint-se a Vidal una cosa aixi com també una altra sèrie de qüestions més sensibles i que entren dins de la confidencialitat i discreció i que com alcalde que ha sigut Vidal hauria de conéixer i que no eren per anar fent públic.

    ResponderEliminar
  3. Imagine que les hores d'eixir a les processons també li les paguem entre tots a eixe xicón.
    No me gusta, com diu el Facebook.

    ResponderEliminar
  4. Resulta curiós que a tots se'la ha escapat un fet una mica extrany: ahir el PP i Compromís varen sumar els seus vots per a eliminar la figura de tècnic de cultura municipal en contra de l'opinió del PSOE i Vercher. Serà el preludi d'un acord més ample?

    ResponderEliminar
  5. No, amic, qui smpre cobrava hores per eixir en les provesons era l'anterior jefe de policia. Això el PP sempre ho ha tingut molt calladet i tu ho tindries que saber.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si jo ho sabera tot no suposaria res ni vindria acir a preguntar. Per sort ja et tinc a tu per a informar-me.Tampoc crec que la policia cobre amb el PP i no amb el Bloc, pero em dona igual, encara sense cobrar no ho trobe necessari.Vergonyosa connivencia de nacionalisme modern amb representacions tradicionals de l'Espanya cañí.

      Eliminar
    2. Amen i lloat siga Deu.
      Vergonya per a mi és fer coses males i lletges, com criticar sense trellat, buscar sempre el doble sentit de les coses, i demostrar una falta de tolerància i respecte a les idees que puga tindre un altre, totes eixes coses que alguns comentaristes en demostreu tindre per a donar i vendre a cabassos.
      Tot el demés, fum. fum i fum (no del 25 de desembre)
      Tot el demés, fum de bova.

      Eliminar
    3. Cada vegada et senta millor això de lloat siga Deu. Com sempre quan un politic aplega a manar, ja no cal dissimular ni res, l'objectiu ja esta complit i la ideologia es secundària. Pero queda gravat en hemeroteca. I en la consciencia d'algun que altre.

      Eliminar
  6. Igual dona que mane el PP que el BLOC. El jefe de la policia sempre cobra un dineral en hores extres com si no tinguera ja un bon jornal.
    "Mas de lo mismo"

    ResponderEliminar
  7. Y dónde está el problema?

    ResponderEliminar
  8. I si fa les hores, per que no les ha de cobrar? El policies que acompanyen en la processo tambe les cobraran, dic jo. I la guardia civil?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema, i aixi conteste als dos ultims, es que , per a mi, eixir a una processo no es fer cap hora, per a mi no es una feina i es podrien negar, no veig en eixa representacio un afeina util al poble i jo, com molts altres no em trobe representat per a res. Com si anaren al futbol o a una falla a representar-nos.I els politics, el mateix. Una vergonya!

      Eliminar
  9. Amen.
    Vergonya es fer coses males, com enredar, criticar sense trellat, buscar sempre cinc peus al gat, que per cert en tenia tres, escampar tot el verí i rancunia en els escrits sense vindre a compte.
    Tot el demés, fum de bova.

    ResponderEliminar
  10. Ara resulta que les opinions progressistes com la desafecció dels governs amb les creences religioses d'UNA PART DE LA POBLACIÓ son criticar sense trellat, buscar peus al gat, fer fum de bova, i falta de tolerància (?!). De veres que no entenc la teua argumentació del tema que ens ocupa i a molts ens preocupa. Altres vegades s'ha veu desmarcat amb lo de les majories i lo de actes tradicionals. Tambe era tradicional que les dones no treballaren ni fumaren ni conduïren, i que la gent anara a misa i processons pel que diran i amollar els gossos perque cagaren pels carrers. Tambe les majories han donat molts governs fascistes ni la majoria no sabem angles ni tenim estudis superiors. Per regla de tres deurieu mantenir les velles tradicions i promoure sempre el que sol fer la majoria.
    Mentres uns argumenten idees claríssimes fora d'àmbits conservadors, altres s'en van per peteneres amb la consabuda rancúnia i verins imaginaris. Dona pena que agafeu el mateix camí que el PP amb els catalanistes, quedeu a l'altura.
    Mira't el video de la Oltra i reflexiona sobre les teues contestacions. Deuria agafar vergonya, a qui la conega.

    ResponderEliminar