jueves, 22 de mayo de 2014

El Quadern denuncia : LLEGIT EN LA PREMSA DIGITAL

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha anunciat ara que realitzarà una sèrie d’actuacions en la zona afectada per l’incendi de dilluns passat al camí de Magraner (...) 

29 comentarios:

  1. Perfecta la imatge "a buenas horas mangas verdes"
    Definix exàctament al bipartit. Tot tard i mal.

    ResponderEliminar
  2. Ara actuacions? Si ja s'ha cremat! Arribeu tard polítics de "chica y nabo", quina cuadrilla tenim manant!

    ResponderEliminar
  3. L'obligació no es de l'Ajuntament sino dels propietaris, com no es obligació vindre a netejar-me ma casa.
    Si els bancs als quals el teu PP va propiciar i potenciar la venta de les terres feren cas del que li va dir l'Ajuntament dos voltes per carta, ara no parlariem.
    Són els teus amics, els que tragueren profit, els bancs i altres, com inmobiliaries, els que haurien de netejar que per alguna cosa son els amos.
    Ací sempre van a remolque de les noticies que trauen els demes i damunt manipulant-les.

    Explica perquè l'Ajuntament no pot entrar en les terres aixina com aixina i deixa de dir monsergues. Ves i la teua amiga Canet que t'explique perquè no es mou un poc mes com a regidora d'Agricultura i d'Urbanisme, o siga que li toca pels dos costats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Resulta increible que sempre tireu la culpa als demes. Si no voleu responsabilitats agafeu els trastos i paca casa.

      Eliminar
    2. I el teu amic Jordi Juan (l'ancalde) que fa que no es posa dur amb la banca i els obliga a netejar. Hi han moltes ferramentes legals per poder obligar a netejar, el que passa és que al señor ancalde no li dona la gana desemvolupar ferramenta legal per a obligar-los. És més fácil no fer res i tirar la culpa als demés.
      No podem tenir un alcalde que pareix un xiquet malcriat, que sols sap plorar i tirar la culpa als demés.

      Eliminar
    3. Les lleis les fa el PP i les ha fet sempre a favor del bancs i dels especuladors.
      No ens vingues amb milongues i traga quina. Tot el merder que vau fer els darrers anys de les vostres legislagtures amb governs absoluts i que no pensaven en el poble si no en els vostres amics dels bancs i grans empreses mobiliaries com Lubasa i cia es tornen en contra vostra. Sou els culpables dels PAIS frustats, sou els culpables dels milers de terres abandonades i sou els culpables dels incendis per no haver deixat clar tot el problema de propietats.
      Quines ferramentes parles tu si les lleis les fa el PP i este ni es mulla ni es mullarà contra la banca, ¿o es que per exemple les normes dels desahucios també les fa el Bloc? O el canvi de l'articles de la Constitució també la va fer el Bloc i no el PP i el PSOE agarradets de la mà?
      El que hem de llegir en comentaris de gent que no te ni trellat ni seguida.

      Eliminar
    4. Aci ningu tira la culpa els demes.
      Simplement es diu de qui es la culpa perquè agafe la seua responsabilitat.
      Pero el PP ha desfet Tavernes, ha desfet el terme i la seua agricultura i de assumir les responsabilitas de la seua nefasta gestió res de res.

      Si ara resultarà que els PAIs son un invent del Bloc i tots els projectes de Merenys 2A no fets son també del Bloc.

      Assumiu, assumiu la vostra responsabilitat i no amageeu el cap davall la terra com els avestruços.

      Eliminar
    5. Un xiquet que vos dóna i vos ha donat per a salar de manera que heu perdut l'alcaldia i tardareu anys i anys en tindre-la de nou.
      Un xiquet amb un parell de.... per anul·lar-vos una moció de censura i deixar-vos en ridicul.

      Eliminar
    6. Tirar la culpa als demes ja no cola. Estem vegent de que no teniu di p.i. de governar. Les urbes deixaran fora de l'Ajuntament als plorons i malcriats.

      Eliminar
    7. Siii, les urbes i els urbanites faran fora als lladres corruptes!!!

      Eliminar
  4. I a les de es zones amb perill semblant que?

    ResponderEliminar
  5. Cañete a tardar cinc dies en demanar perdó a les dones i vosaltres esteu tardant anys i anys en complir promeses com que el paro s'acabaria, o que no baixareiu els sous, o no tocarieu l'IVE, no rebaixarieu sou o no llevarieu pensions o pagarieu els dependents.
    Hi ha una diferencia en les dos coses: tot el que he dit es competencia directa vostra, del PP.
    Netejar les parcel·les es una obligacio dels propietaris no de l'Ajuntament.
    Sempre parla qui tindria que callar.

    ResponderEliminar
  6. Sense traure les coses de contextes vull que tinga-u en compte que totes les casetes que hi han per eixa zona son totes il·legal i els que les han fet ho saben que no poden demanar ningun servei que fa molts anys que s'havien d'haver tombat totes......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots els del Bloc Compromis penseu que les casetes dels marenys son il.legals?

      Eliminar
  7. Això si que és capacitat de previsió. Ha tingut que succeïr una desgracia per a prendre mesures. Hi ha que exigir que Bankia neteje les seues parceles. Els cotorros és plenen la boca parlant de que se li passen per alt moltes coses a la banca, però ells també els passen per alt moltes coses com el que no netegen. De progres tenen ben poc.

    ResponderEliminar
  8. L'alcalde Xordi Juan sols va anar a fer-se la foto. Capcacitat de previsió CERO. Tant de vendre en campanya lo bon gestor que és, i que si doctor cum laude i que si patatin i que si patatan.... I alhora de la veritat el xiquet este fa aigua per tots els costats. I per si no era prou, va posant ME GUSTA on no toca, cosa que està mol relletja per a una alcalde que és la imatge de tot el poble. A vore si algú li diu ja d'una vegada, que siga alcalde i no un xiquet malcriat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Disculpa: doctor titulat europeu cum laude i premi extraordinari a la tesi doctoral per la UPV. No li lleves merits.
      Altres van fer el CAP i tenen la titulació sense haver anat només que a la primera classe. També és un merit això.

      Eliminar
    2. Per a ser alcalde no fa falta tant d'estudi, sols trellat i no tindre mala llet.

      Eliminar
    3. Trellat era lo que no tenia Manolo: Tavernes arruinat
      Mala llet en tenia molta i si no que li ho pregunten a aquells que pegava crits i els deia inutils en el despatx i això se sentia per tot l'ajuntament.

      Eliminar
    4. A l'anonim de les 23:32,
      La titulitis no es cap merit per se, nomes una carta de presentacio i una assegurança de que has estudiat, no de que despres sàpigues que fer amb eixos coneixements. Mira sinó Manolo amb dos carreres.
      Amb Jordi el mateix.

      Eliminar
  9. Ja estan aci els peperets?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, quant de peperot hi ha per aci. No patiu xe, que a Jordi Juan se'l volen carregar desde dins del partit. El duran a unes primaries que no va a guanyar.

      Eliminar
  10. Son els peperets i son els manipuladors, els mentirosos dels twitters, els balafiadors valencians, els destrossa pobles, els acabacases (cases=Tavernes) i encara sort que Jordi Juan fa aigua per tots els costats, perquè en els plenaris els manté a ratlla, no tenen capacitat de res, els destrossa la moció de censura, els destrossa la legalitat dels plenaris fets en ple estiu i damunt, per posar la cirera a la torta, ens arregla la situació economica i ens baixa l'IBI.
    Visca el xiquet!!

    I sort que va anar a fer-se la foto, però va anar. El PP ni es va moure del poble, I l'incendi va ser a les 5 fins a les 8 del miting (era important el miting amb un incendi en el poble?) tenien tres hores per anar. Hagueren pogut anar Manolo i Rus agafadets de la mà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Para fer de modelo ja esta el Sr Juan
      Manolo i Rus treballen no com altres

      Eliminar
    2. Manolo i rus treballen???? Jajajaja jajajajaja pegant osties sino voten a cañita no??

      Eliminar
    3. La proba de que Jordi no fa res es que necessita penjar-se les medalles dels altres i fer-se fotos per a justificar-se. I mira fins a on arriva la cara dura que diu que tot es merit d'ell perque te totes les competencies delegades. Pro de la no festa de la platja no va voler assumir part de culpa. Lamentable el comportament d'este xiquet malcriat.

      Eliminar
    4. Lamentable es el teu comentari parlant desde el desconeixement i diguent falsetats i mentires. Mira si arribes a ser maleducat i cara dura que no reconeixes que s' ha gestionat el poble en 3 anys molt millor que els ultims 8. Quan ha baixat el PP el IBI? En la vida! Qui ha fet les obres inutils i ruinoses? El PP. Qui ens ha deixat sense un duro? El PP. Qui va vendre fum i fum en els PAIs? El PP. Qui esta en la diputació colocat pel seu amic Rus com a premi de dur-nos a la miseria? Qui va permetre construir les vivendes en el vergeret? I qui va traure les castanyes del foc al problema?
      No esteu precisament vosaltres catalogats per a donar lliçons de moralitat. Assumiu, assumiu els vostres desastres cares dures, que no teniu vergonya ni la coneixeu. Xafau terra i sigueu realistes.
      I parles de la festa de la platja??? Tela si eixos son els problemes que tu veus a este govern! Quan de poc trellat, com si aixo li importara a algú...

      Eliminar
    5. Per cert, continues tinguent greus problemes en les b i les v.

      A vore si el xiquet malcriat vas a ser tu... Ja m'entens no?

      Eliminar
    6. El problema és del corrector, que està configurat en castellà.
      Però hi han problemes més greus: la moralitat, l'ètica, el ser bon company de govern, ser generós, ser realment "transparent", anar de cara,.... Jordi Juan no reuneix cap d'aquestes qualitats que ha de reunir tot governant.

      Eliminar