viernes, 23 de mayo de 2014

Article d'opinio : VOTA EN CLAU VALENCIANA EN LES EUROPEES

Vist en el facebook de Junts Baix els plecs : 



europees. Si encara no saps a qui votar o no pensaves votar, no tires el teu vot al fem,.TRIA UNA OPCIÓ VALENCIANA!!!. I tú, a qui vas a votar???

Hem de soterrar la idea de que els partits valencians només tenen sentit per a defendre noms, banderes i llengues, i no els importa res més. 

Per a tot lo atre, hem de buscar als de fora, que eixos si que saben fer les coses i són de lo més sabuts. TRIST.

Als partits valencian els importa el futur dels valencians, i només tenen com a finalitat la defensa del nostre poble. VOTEU PARTITS VALENCIANS!!!


HO COMPARTISC AL 100 X 100 : 

Entre altres, hi han opcions valencianes, encapselades per valencians, que opten a eurodiputat.  Poden tindre punts de vista totalment contraris en quant a certs punts, però en el fons estem segurs que compartixen lo comú, i qué és la defensa de lo valencià, cadascú des del seu punt de vista, i dels interessos dels valencians per damunt de tot , al cent per cent, sense cap de dubte. 

Per tot açò particularement i mai en repressentacio de ningú, que quede clar, demane el vot per en les europées per a una d' estes opcions, amb les que compartisc el comú, que és la defensa de la nostra maltractada i prostituida terra per part dels de sempre i lo de sempre.  

VOTA i fes-ho en clau valenciana   

Signat, Enric Estruch i Ferrando 

3 comentarios:

  1. A qui votem? No hi ha cap partit valencià que jo sapiga.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es pressenten almenys dos alternatives encapselades per dos valencians i valencianistes, amb dos maneres d' entendre i viurel la realitat valenciana totalment respetables encara no ho compartisques al cent per cent, i que son per un costat Compromís dins de la coalició anomenada Primavera Europea, i Proyecte Europa , participat entre altres per Unió, Renovació i Acció Nacionalista Valenciana .

      Eliminar
  2. Primavera Europea i Proyecto Europa son valencians? Jo crec que alguns dels seus membres son valencianistes però les coalicions no ho son del tot.

    La wikipedia diu: "Primavera Europea es una coalición política española formada de cara a las elecciones al Parlamento Europeo de 2014 e integrada por organizaciones de izquierda, ecologistas y nacionalistas federalistas de ámbito estatal y de la Comunidad Valenciana, Castilla y León, Castilla-La Mancha, la Comunidad de Madrid, Aragón, Extremadura y Ceuta, aunque también reciben apoyo de partidos de Andalucía, Canarias y Baleares"

    Proyecte Europa no està en wikipedia però està personat per partit valencianistes i altres d'Aragó i Andalucia.

    ResponderEliminar