I es que anit, vora les dotze, quant vaig pegar una miradeta als comentaris per a donar-los el vist i plau o no, em vaig quedar bocabadat i huí més si cap al vore els de ara, bon matí , de Juanjo Sala i Robinjut i altres que de seguida s'havíen sumat al aquerrale, acussant-me d'algo així com de censura, de haver-me inhibit de no sabía qué cosa, per no haber publicat el no sabía que . 

I ha segut altre comentarista el que ha sugerit davant la meua afirmació i reafirmació de no haver rebut ni censurat rés, de que mirara en spam, i he ahí que efectívamnet ahí
estava allò del que es supossava m'havia inhibit, censurat ... i encara no tinc perquè ahí dalt teniu la prova , i ací baix el que ens va enviar Juanjo .

Per tant, estimats Juanjo , Robin, els dels aquerrales, aquells que de seguida s'apunteu a bombardetjar a qui siga i pel que siga, espere que prengau bona nota abans d'actuar altra vegada així, que demaneu el que teniu que demanar, i per a que no torne a passar vos pregue em telefonetjeu, guardaré l'anonimat, no patiu, igual que ho faig ara mateix amb els tres pseudònims que escriviu de seguit. I sobre tot a tú, Juanjo, tens el meu telefon i ens coneguem personalment des de fa un grapat d'anys, no tornes a apuntar-te a aquerrales, i més tu que els sufrixes, no va amb tu . 

Saluts a tots i bon dia .

Signat Enric Estruc, administrador de Quadern .


Correu rebut de Juanjo Sala i que estava en spam , no em pregunteu perqué, no entenc del tema :  

La Cotorra: "El dilluns, dia 26, s'obri la matriculació de l'Escola d'Estiu del 2014"

Anònim ha dit...
Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de San Quintín. Jo propose una adjudicació directa.
24/05/2014 1:06:00
Juanjo Sala Escrihuela DNI 20.007.598-J (gerent Juanjo Tradicions) ha dit...
L'ultim comentari dona a entreveure el nivell periodístic d'aquest llogaret, donant a entendre que els concursos es donen a dit des de la nostra administració local. Es una acusació molt greu cap una empresa local i sobretot als nostres politics governants i funcionaris, cosa que sembla mentida publique sense demanar signatura amb noms i DNI com sol demanar aquest blog en les acusacions personals.Poca personalitat en mantenir les pròpies normes de publicació, fent-se o no segons per on bufa el vent.
25/05/2014 1:25:00
Admin. Cotorra:
Ens estem recordant allò de "Justificatio non petita, acusatio manifesta". Serà aquest el cas? preguntem.
Ací ningú ha dit cap nom.
El nivell és el mateix quan es publica un comentari que algú, pel motiu que siga no li pot agradar, com quan se'ns diu en forma despectiva "aquest llogaret".
Efectivament sempre hi ha que va segons bufa el vent: altres vegades hem llegit agraïments de vosté quan la noticia li ha interessat o li ha convingut
25/05/2014 7:04:00

Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
Em sembla molt greu que un blog publique un comentari que pot fregar el delicte per suposada difamació d’una empresa local, i sobretot dels funcionaris i polítics locals de qui depenen els concursos dels contractes, fent creure a la gent que les CONCESSIONS ES DONEN, i deixar entreveure de que sempre siga PER A UN MATEIX. 

Admin. Cotorra:
La Cotorra no té cap obligació de publicar res i ho deixem clar:ens reservem el dret i ho diguem clar en l'encapçalament del blog.
A casa nostra, les normes les marca l'equip de casa, i qui vol juga i qui no vol no juga.
I les discussions estèrils i que no porten a cap lloc, intenten de seguida tallar-les.
Vosté ha dit la seua i nosaltres la nostra. Estem en les paus.
I problema acabat.
26/05/2014 16:31:00

Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
És lamentable que l’administrador amague una difamació darrere de que no s’anomena a ningú, quan diu DONAR-LI-HO AL DE SEMPRE, i els darrers quatre anys ha guanyat el contracte la única empresa local que es dedica al món de l’animació, coneguda per tot el poble. És precís dir nom i DNI? Per altra banda, quan hi ha acusacions greus, tant en eixe blog com en Quadern es demana identitat (ben fet) per poder comentar, sino la responsabilitat de la publicació depén de l’administrador que ho permet.
A més a més,correcte que a casa seua marque les seues normes,però siga conseqüent i faça-ce-les complir a vosté mateix, reservar-se el dret es veu que és el mateix que censurar, així que si ha de decidir quins comentaris meus li interesen i quins no, lleve’ls tots. No m’agrada eixe joc de trnasparència i democràcia.

Admin. Cotorra:
Li ho hem dit. Problema acabat.
26/05/2014 17:15:00
Juanjo Sala ha dit...
Tot el contrari.
El problema us acaba de començar.
26/05/2014 17:49:00

Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
De pau ni problema acabat,res.
D'acord que les normes les facen vostés, però si no són capaços de fer-les complir ni vostés mateixos (ens reservem el dret=censurem) no compten més amb mí per ací.
Ni per defendre'm.
Ja que per la senda del diàleg hi ha vegades que no els interesa fer-ne cas, quan ho considerem oportú anirem per altres vies on faça falta.
Vostés ho han dit més d'una vegada, cada blog es fa directament responsable del que publica i encara que no diga noms, quan és clar a qui al·ludeixen això no li lleva un cèntim de gravetat al DELICTE. Així que amb compte del que s'escriu o es deixa d'escriure.

Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
I lo del problema que us vé no serà cosa meua, sino per la manera vostra de fer i perque sempre quedaran altres mitjans pels que s’acaba enterant tota la gent.


El penúltim comentari sí l’han publicat, per fer quedar com a escrit amenaçador, pues van jugant amb la paella a la mà a este no el publique, este altre sí.
No extranya la preocupació nacionalista de que vé Podemos i ocupapapart de lloc seu, hi ha massa gent dins el Bloc que no acaba de digerir que açò de la vella manera de fer política ha d’acabar, i amb ells,l’amiguisme i la manipulació de la gent.

Juanjo Sala Escrihuela, DNI 20.007.598-J