martes, 27 de mayo de 2014

CURS SOBRE LA POTENCIALITAT TURÍSTICA DE TAVENRES

Ahir per la vesprada començà un curs de dos dies sobre la potencialitat turística del nostre poble, a càrrec d'un valler, Raúl Felis, i amb l'assistència de persones vingudes de la propia ciutat, Oliva, Denia o València, i de variades professions però totes relacionades amb l'activitat turística : Guíes turístics, diplomats en turisme, restauradors, agents inmobliaris, comerciants, personal d' oficines de turisme, membres de clubs esportius ...  

El curs va començar amb l'expossició del video promocional turístic de La Valldigna, i va continuar amb l'expossició per part del ponent acompanyat d'audiovissuals de les potencialitats del nostre territori, no sòls cenyit a Tavernes si no a tota La Valldigna com a conunt turístic .

Després una xicotet pausa , es va iniciar un torn de debat amb intercanvis d'opinió entre els participants, expossant-se punts pràctics i de la vida real fruit de l'experiència d'estos, fianalitzant este primer dia amb unes paraules de la Regidora de promoció Turística Carmen Canet.  

Demà es continuarà amb una classe pràctica, vissitant la cova del Bolomor amb les explicacions in situ a càrrec del ponent, arqueòlec de professió .        


Foto gentilesa de Raúl Gil . 

3 comentarios:

  1. Parlant de turisme, que passa amb Pablo del Restaurant el Medi? Segons parla al Facebook hi ha algú que ve fent-li la guitza i sembla que es des de alguna administració. Pel que es sent dir, es veu que li han prohibit muntar castells inflables a l'espai que te de terrassa exterior durant els events que celebra per als seus clients. Sense conèixer el cas exactament sembla una faena comparant-ho amb tots els demés negocis d'hosteleria on si els donen els pertinents permisos. Sembla rar que siga cap vendetta ni vengança ja que esta persona es un empresari treballador i modèlic i que mai entra al bou en temes de politica. Per aixo extranya mes la cosa.
    Enrique, pregunta als cercles d'Aceplat a vore si t'enteres del que passa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mania persecutoria de Bloc Compromis. Algu recorda el concert de la placa de l'ajuntament traslladat al vergeret? tot politica i exigencia de que paguen mes i mes els hostelers. Este alcalde no te vergonya. Els comerciants estan hasta els o.... del xiquet.

      Eliminar
    2. Pablo no ha sigut mai critic amb el Bloc, ni porta la veu cantant de les reivindicacions de la platja. Si haveres dit Aceplat...
      Que vols dir, que ja els fan a tots iguals i van a fer-los la vida impossible? Aixo seria molt greu.

      Eliminar