martes, 6 de mayo de 2014

Info-DEMÒCRATES : Seguim creixent



Presentació DV la Costera-la Vall 

d´Albaida


450px-Cerdà._Església
És un plaer convidar-vos als membres de DV i als valencians en general a la presentació oficial del nostre partit en les comarques de la Costera i la Vall d´Albaida.
L´acte se celebrarà al carrer 9 d´octubre de la localitat de Cerdà (la Costera) este dissabte 10 de maig. Començarem a les 18 i acabarem a les 19, quan podrem fruir d´un berenar popular en el qual volem que estigueu presents per a conèixer-nos millor i poder xarrar directament de les vostres aportacions.
El nostre coordinador comarcal de la Costera i la Vall d´Albaida José Luis Gijón Segrelles serà el mestre de cerimònies d´un acte en el qual també intervindran càrrecs públics i orgànics de DV. La vesprada s´aprofitarà també per a presentar l´acord entre Acción Cerdaní Democrática (ACCEDE), partit que ostenta dos concejalies en l´ajuntament de la localitat, i DV. Tant des de DV com per part d´ACCEDE estem molt satisfets per poder fer oficial un acord que considerem que repercutirà en beneficis per al poble i per a la Comunitat Valenciana en el seu conjunt. D´esta manera, s´aconseguix conjuntar independència municipal i unió de forces a nivell autonòmic.
Vos convidem, per tant, a acompanyar-nos en este dia gran a Cerdà. Una altra jornada important per a construir, entre tots, l´alternativa del centre regenerador valencià!

No hay comentarios:

Publicar un comentario