lunes, 5 de mayo de 2014

CICLE ECONOMÍA , 7ª sessió el proper dijous


17 comentarios:

  1. Altra vegada Pau Perez? Este xic és del poble?

    ResponderEliminar
  2. Els bens s'els reparteixen comument entre els politics. No se quin exemple de comunisme van a donar els politics actuals.

    ResponderEliminar
  3. Una taula rodona amb tres persones del mateix partit. Quina burla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No vages.
      Totes les nits aguantem en desenes de TV tertulies dels mateix partit podrit. Si no els vols vore, tanques la TV i en pau.
      No cal anar. Com jo no escolte ni veig Interecnomia i no em muic.

      Eliminar
    2. Fer com fan no es pecat?
      Per tindre credibilitat cal predicar amb l'exemple.
      Sembla que a la majoria de partits ja no interesa la credibilitat,tan sols interesen vots.

      Eliminar
  4. Soc jove,empresari i de Tavernes, així que crec que eixe curs aniria ideal per a les meues necessitats. Pero no aniré, crec que primer han de canviar les polítiques d'ocupacio tant estatals com locals i ni uns ni altres fan el que cal per aplanar-nos el camí als emprenedors, no hi han ajudes dels bancs ni subvencions ni exempcions de l'administracio, a l'inreves, majors taxes, impostos,autònoms i seguretats socials, massa burocràcia i menys serveis. Damunt, si almenys ens agrada la vessant formativa, deurien de dur a gent entesa en la empresa, no nouvinguts a la politica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc jove,empresari i de Tavernes, així que crec que eixe curs aniria ideal per a les meues necessitats.

      No el creus ni tu res del que has escrit.

      deurien de dur a gent entesa en la empresa, no nouvinguts a la politica.

      rancisco Álvarez Molina (Madrid 1946), es Doctor en Ingeniería Informática, Licenciado en Matemáticas, ambas titulaciones por la Sorbona de París, y MBA en Gestión Empresarial. Trabajó en la Bolsa de París desde 1971 hasta 1995. Durante sus últimos años en París, con cargo de Vicepresidente, ejerció como responsable de la estrategia internacional de dicha Bolsa. En 1995 fue nombrado Consejero-Director General de la Bolsa de Valencia y en el año 1997 Director General de la Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros. Fue elegido Presidente de la Asociación Europea de Centros Financieros Regionales en 1998 y desde el año 2000 hasta el 2002 fue Director General Delegado del Banco de Inversión.

      En la actualidad es Presidente de ÉTICA Soluciones Financieras. Es autor de No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa, de Adiós Peseta y de la actualización de la enciclopedia básica de la Bolsa editada por Tecnos. Realiza el espacio “La Bolsa y la vida” en RNE, participa en tertulias de radio y escribe en varios periódicos económicos. En el mes de mayo de 2001 el presidente de la República Francesa le impuso la medalla de “Chevalier de l’Ordre du Mérit Civil” por su labor en la promoción de la economía francesa en el mundo.

      Vaja nivell de comentaristes que tenim!

      Eliminar
    2. Crec que quan parlen de a qui haurien de dur es refereixen als posteriors de la taula redona. No has llegit lo de "politics"? Vaja nivell de lectors que tenim!

      Eliminar
    3. Ignorancia demostren altres amb la seua nula comprensio lectora.
      "No puc jutjar al conferenciant perque no el conec".Jo tambe se cortar i pegar.
      Que dic algo roin d'ell?
      A quin sant m'anomenes el seu curriculum,si ja l'haviem llegit tots?
      Ganes de bronca?

      Eliminar
  5. Al meu entendre, el conferenciant d'una xarrada es qui sap del tema a tractar i no puc jutjar en este cas perque no conec al ponent. De vegades com esta, despres es dona pas a una taula redona per discutir els problemes exposats a la xarrada, on lo ideal es que la moderarà el ponent. Si despres la taula redona es entre tres politics ja no es participativa, o els tres haurien de seure i exposar les seues idees des del principi. Conforme esta anunciat sembla una posterior taula politica, mes que tècnica, estaria be que no es quedarà en declaració d'Intencions i que es prenguera alguna decissio politica amb millores evidents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta ignorancia Enrique, quanta ignorancia!
      Del jove empresari i de Robinjut!!

      Desde 1971 hasta 1995 trabajó en la Bolsa de París, de la cual llegó a ser Vicepresidente, cargo desde el que se encargó de la estrategia internacional de la misma. En 1995 regresó a España para ser Consejero-Director de la Bolsa de Valencia hasta el año 2000. En la actualidad preside "ÉTICA Familiy Office". Es autor de “No le digas a mi madre que trabajo en Bolsa” y coautor de “Adiós peseta…”, ambas obras publicadas por Alianza Editorial. Asimismo, es autor de "La bolsa en tu bolsillo", publicada por la Editorial Almuzara

      Eliminar
    2. Per que em copies el currículum d'una persona de la que no estic parlant?
      D'ell, nomes he dit que no el conec, i per aixo no opine.
      No se a que ve nomenar-me.

      Eliminar
  6. No sabía qui era este senyor, vos agraisc el que hagau fer-nos arrivar el seu currículum perque si ja estava anant amb ganes a estes sessions per la seua qualitat, amb este ponent ja arrivem a lo mes alt , enhorabona repetisc a Llácer. I en quant a Pau mireu en titol de qué participa i sabreu perque está pressent en tots estos actes .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I Llacer i Juan com a experts de que participen?

      Eliminar
    2. Enrique pareix mentida que digues que participa en representació del Cercle Euram. El que es molt clar es que es un membre destacat del Bloc i en realitat ve per eixe motiu, que vulguen dir que es del Cercle Euram es voler enmascarar les coses. Sempre ve ell? Sempre un representant del Cercle Euram? Perqué no ve mai un representant de Faes? Perqué no ve mai un representant del Cercle de Economía de la Safor? Perqué no ve mai un de CCOO? Perqué no ve mai un representant de UGT? Perqué no ve mai un representant de ...?
      No sigues iluso, ve perque es del Bloc, i ve per fer-li el caldo gros als del Bloc de Tavernes.

      Eliminar
    3. Sempre un representant del Cercle Euram? Perqué no ve mai un representant de Faes? Perqué no ve mai un representant del Cercle de Economía de la Safor? Perqué no ve mai un de CCOO? Perqué no ve mai un representant de UGT? Perqué no ve mai un representant de ...?

      Quina pregunta mes tonta. Jo no els veig en el cartell. No estan en l'organització.
      El que tenen que fer es portar a Aznar i voras com totes les tonteries que digueu les oblideu.
      Només vos fot que estan duent a personatges destacats i de qualitat, en temes que si, son minoritaris alguns pero calen, mentre que els teus en 16 anys de govern no organitzaren ni una simple xarrada encara que fora per informar "del procés de procreació del gall indi en la Serrania de Conca", que sembla ser dirieu que es un tema més interessant.

      Eliminar
  7. No ho volen saber Enrique. No els preocupa només que criticar i prou. El perquè esta Pau Pérez en tots els actes està ben clar i només cal vore els organitzadors i entre ells EURAM i la UPV per comprendre que és el responsable en el cicle d'eixes dues entitats.
    A més tu saps que sempre en la presentació es diu. Però ells no hi van mai.

    Hi ha gent, com els comentaristes de dalt, que no li cal tindre malalt els ulls per no vore res. Ja m'entens.
    I no té importància el detall d'enviar-te el curriculum.

    ResponderEliminar