lunes, 26 de mayo de 2014

Editorial : ANALITZEM ELS RESSULTATS LOCALS

NOTA : Con este matí hem tingut temps , hem canviat l'editorial que teniem publicada des d' anit,  per esta mes adhient a l'actualitat .


VOTOS POR PARTIDOS EN TAVERNES DE LA VALLDIGNA
PARTIDOVOTOS
PRIMAVERA EUROPEA217028.92 %
PP188125.07 %
PSOE111714.89 %
EUPV-EV77310.3 %
PODEMOS4155.53 %
UPYD4005.33 %
EPDD1251.66 %
C'S781.03 %
MOVIMIENTO RED750.99 %
PACMA580.77 %
VOX460.61 %
P.C.P.E.450.59 %
EB350.46 %
ACNV-R.E.P.O-UNIO270.35 %
PARTIDO X230.3 %
D.E.R.190.25 %
PIRATAS170.22 %
FE DE LAS JONS120.15 %
I.FEM90.11 %
RECORTES CERO90.11 %
LEM70.09 %
PH60.07 %
CILUS60.07 %
CEU50.06 %
ALTER50.06 %
D.N.50.06 %
EH BILDU-BNG40.05 %
M.C.R.40.05 %
R.R.U.E.40.05 %
PT40.05 %
F.A.C.30.03 %
IMPULSOSOCIAL30.03 %
PARTIDO ANDALUCISTA20.02 %
EXTREMADURA UNIDA10.01 %
P-LIB10.01 %
PREPAL10.01 %
Font, diari El País 

A estes hores segur que ja voreu fet, estimats lectors, lectura d'estos ressultats, de fet el mateix diumenge nit ja les fereu en quant es saberen els ressultats.

Nosaltres ho hem fet huí, dilluns, de bon matí i a la fresqueta, i a més tractant que siga de la forma més objectiva que pugam i per a això anem a fer-ho comparant els percentatges de vot obtessos pels partits en la ciutat front als autonòmics.

Així, comparant es clar que a Tavernes ha tingut un clar guanyador, que és Compromís, el qual ha quasi quatriplicat eixa mitjana autonòmica, del quasi 8 al quasi 29 % , en el que entenem un refrendo a les polítiques locals de Jordi Juan, i no així del seu equip en conjunt donats els ressultats dels socialistes, i dels qui han sabut vendre eixos ressultats .

Per contra i tal i com veníem advertint, els socialistes de Tavernes s'han enfonsat més si cap que els socialistes autonòmics i nacionals, amb més de sis punts percentuals per baix els d'aci front als seus companys autonòmics. I més enfonsament si comparem amb el pobles veïns vallers de Simat i Benifarió : Es clar que tant els socialistes locals com els nacionals requeixen d'un plan renove però a fons, no valen recanvis teòricament nous però que ja porten ahí un temps, i en lo autonòmic el recanvi no està funcionant . I cal preguntar-se, cenyint-nos a nivell local que és el que ara pretenem analitzar, si ací a Tavernes existix eixe recanvi : Per a nosalters sí, es dona, jove, atractiva, triomfadora i amb una simpatía desbordant, el que no tenen en quant a lo darrer els actuals teòrics recanvis .

En quant a Esquerra Unida, els ressultats locals d'estes autonòmiques no creguem es reflexen en unes locals donat que no vegem un líder huí per huí capaç d'arreplegar eixos vots i refrendar-los en el nostre poble, sino pel contrari, les mateixes cares de fa un grapat ja no d'anys sino de dècades i a cada vegada menys i menys cares.

I ahí entra Podemos, el segon gran triomfador local, perquè sense campanya ni candidats, ni formació orgànica , ni rés de rés ha obtés un 5,53 % que amb una llista decent podría convertir-se en un regidor tranquilament. També es veritat que s'ha quedat a quasi la mitat de lo obstés a nivell autonòmic, però en este àmbit fan molt altres variants. La pregunta , i ahí vos la deixe, és si a Tavernes hi ha huí per huí algú capaç de canalitzar este grapat de vots.

Seguim pel teòric centre i trobem el 5'33% de UPyD, el qual tenint en compte el 8'45% de mitjana autonòmica on sí tenen caps visibles, i no tenit-ne en La Vall on ni estan ni sel's espera, no està gens mal, pel que si alguna opció es capaç d'arreplegar eixos vots dels d'enmig, es pot converitr en una alternativa seriosa. Hi ha que tindre en compte que en les darreres nacionals ja obtingueren uns ressultats acostats als actuals en quant a número de vots, 338 llavors si mal no recordem, pel que es clar que ahí hi ha un huequet, com diguem moltes vegades.  

I el PP ? Per baix de la mitjana autonòmica, pel que ha sigut evidénment castigat a nivell local : Farà molt a qui pressenten el que es queden com estàn o baixen més si cap, putjar ho veig difícil per tot l'ocurrit esta legislatura.

I queda ERPV, amb un ressultat  que no crec es reflexe en unes locals perquè tampoc veguem a ningún cap capaç de repetir-ho. 

Ressultats de les europèes a nivell autonòmic 
Demà analitzarem, fent un bot perillós al analitzar comparant el que tal volta no és comparable, com quedaríen estos percentatges aplicats a unes locals. Mentres tant ací teniu matèria i de bò de debat, esperem les vostres opinions.  

91 comentarios:

  1. Enique, eixos reaultats son correctes? No falten vots? UPyD 400 i PODEMOS 415. No s'estara intentant tapar eixos 815 vots, veritat??

    ResponderEliminar
  2. Disculpeu, les dades eren de ahir, ja està actualitzat, la fanea que per sort ens apreta .

    I no,no hem tingut cap d'intencionalitat, de fet ha UPyD li havíem asignat més percentatge, un 6%.

    I no, no intentem tapar lo intapable, sería absurde perquè les xifres estan ahí, son gelàdament objectives .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixi es transparencia. Esperem que a la cotorra prenguen nota com tu.

      Eliminar
  3. La Cotorra ho tenia publicat, amb totes les dades, amb percentatges, gràfiques i demés a les 23:50 d'ahir diumenge com es pot comprovar en el nostre blog i aquest mati, de bon matí, hem actualitzat incloint-hi a les gràfiques com a "otros" els vots dels altres (els no significatius), nuls i blancs en les gràfiques, amb la qual cosa es tot més exacte.

    Es nota que vosté no ens llig. No ofén qui vol, sinó qui pot.

    Gràcies Sr. Administrador per la publicació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan publicareu els resultats incorrectes per primera begada, ja se sabien els correctes. Hi han comentaris per aci que ho demostren. Despres heu rectificat, pero l'hora de rectificacio no correspon a les 23'50 que es a la que cotorea va publicar les primeres dades incorrectes

      Eliminar
    2. Ahir a les 23:05 ja se sabien els resultats. No es pot entendre com un un medi com a Cotorra, que diu tenir serietat i rigor, publica a les 23:50 unes dades incorrectes que anaven circulant pel facebook.

      Eliminar
    3. Veritat con a punys. Han publicat dades incorrectes quen ja estaven les dades bones. JA ha passat altres vegades que la Cotorra manipula amb dades que no es corresponen a la realitat. Per sort tenin lectors atents que ja avisaven que les dades de la Cotorra eren incertes. I encara que no volen caure del burro, la gent no es deix enganyar.

      Eliminar
    4. Es veritat xe, els de la Cotorra van posar les dades del 2009 i resulta que havia guanyat el PP. I van els del PP i s'ho creuen, com els de Xativa amb la mar, i se n'ixen tots al carrer a celebrar amb cava i els cotxes.

      Que no va ser aixina? Que era un cementeri la seu? Mala sort.

      Eliminar
    5. Que masoques sou els peperets! Mira que reconeixer que aneu a saber les coses en la Cotorra.

      Eliminar
  4. Sabeu que teniu sempre les portes obertes per a rectificar i aclarir en ares de la veritat, és l'objectivitat que ens caracteritza en Quaderns .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquesta sí que és bona26 de mayo de 2014, 11:17

      "És l'objectivitat que ens caracteritza en Quaderns". Espera que m'he caigut de la cadira!

      Eliminar
  5. Ara Karina (Esquerra Unida) i el PSOE paguen haver votat a Jordi en la investidura. Part dels vots d'Esquerra Unida i el PSOE que han estat en clau estatal aniran al Bloc. Si Karina i les llistes anteriors no mouen fitxa el que passarà és que el PP recuperarà una part de l'abstenció i el BLoc fagocitarà a una EU que ja no li serveix de res i a aun PSOE que es va sacrificar als desitjos de vegança de determinats polítics de Gandia.

    Resultat. Si PODEMOS no troba una candidata atractiva... BLOC 9-10 regidors, PP 6-7 PSOE 1-2. No hi ha més. Aquest últim reste pot anar amb prou faena a algun partidet xicotet. És el que hi ha...

    ResponderEliminar
  6. Amb estos resultats jo em pregunte:
    Que farà el PP de Tavernes despres de la desfeta?
    Es presentarà Podemos en les properes eleccions locals?
    Es presentarà UPyD en les properes eleccions locals?

    ResponderEliminar
  7. Gràcies, Sr. Administrador, i sap també que té les portes obertes del nostre blog.

    L'aclariment era per a la persona que ha escrit l'anònim de les 8:24.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esperem que per a l'altra no utilitze una imatge feta amb una excel i vaja a les dades reals. Si vol que la considerem com un pardal informat i amb rigor.

      Eliminar
    2. Sr. Administrador de Quadern, faça ús de la invitació i pregunte a l'administrador de la Cotorra que passa amb els comentaris de la noticia de l'escola d'estiu. es veu que tornen a intentar desprestigiar al de sempre.
      Pregunte, pregunte, que per allí ja van publicant difamacions que poden ser delictives i censurant quan intenten denunciar-ho.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. SI jo fora Jordi Juan, EM CAURIA LA CARA DE VERGONYA!! Ja se sap massa tot!

      Eliminar
  8. Una observació respecte al PP. No t'equivoques que ha tret el mateix a Tavernes que a Xàtiva i molt més que a Simat o a Benifairó. Per tant a nivell local no els ha anat mal del tot. I l'abstenció és seua... Això no treu que si ara no veus, Enric, qui és qui aspira al "copo" en Tavernes...

    ResponderEliminar
  9. Va ser un dia molt bonico per que tot va ser normal i no va n'hi haure cap de lio pero nomes em sap mal que la participació fora tan baixa si com diuen les lleis que fan allí afecten tan a les nostres.
    Vaig anar amb la meu dona a fer un passejet per les taules i em va extranyar molt vore gent molt jove fent d'interventors del Partit Popular. No tinc res en que cada u siga del partit que vullga i fassa el que vullga pero fills de treballadors que tenen que anar a donar el callo tots els dies estiguen donant ajuda al partit que esta fotent els joves, que no els dona cap oportunitat i ells mateixa quan acaben els estudis no tindran cap eixida.
    La veritat dona molt que pensar per que no es molt de joves apoiar el partit de la corrupció i dels implicats en tantes coses. I ells estaven apiant el partit de Barcenas i de tots els casos de corrumpcio de Valencia incluit el conseller Blasco.
    Va ser molt fort per a mi vore-los allí i vaig pensar que si els joves que sempre son els reivinidatius i els que critiquen mes les coses fan això, que mal deu d'estar la societat espanyola. Menos mal que els resultat de Tavernes em van donar un poc d'esperança.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah, que els joves són idealistes i la gent major corrupta. No patisquen, en quant entren dins de política ja dependran dels vells, ja.

      Eliminar
  10. Nomes hi ha una analisi bona: el mes de maig del 2015.

    Tot el demés divagar. Com hauriem divagat fa dos dies dient resultats que ni els de Compromis s'ho esperaven, encara que una patum de sempre em va dir no sé per punxar-me que s'acostarien als 2000 vots. Els han superat.

    ResponderEliminar
  11. UPyD simplemente no existe, es solo la imagen de Rosa Diez y en su momento Toni Canto, y las ganas de algo alternativo a PP i socialistas . Viajo mucho por las comarcas vecinas y excepto en Jativa donde no llegan ni para una paella, no existen como organizacion en ningún sitio, y en Tavernes desde que Enrique se largó no existe nada tampoco, por lo que no creo les veamos por aquí en este año que queda .

    ResponderEliminar
  12. El poble ha avalat amb vots la gestió de Jordi. D'ací a un any vorem que passa però el que és incostestable és que són uns excel.ents resultats per a l'Alcalde. Ha aconseguit algo inpemsable fa uns anys: ser la força més votada de Tavernes. Enhorabona.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els 3000 votants de les municipals que s'han quedat en casa, a qui avalen??

      Eliminar
    2. Que el Jordi que es presentava no era Sebastià?
      Ara resulta que era Juan?
      Encara li queda prou fins assolir la majoria absoluta d'Eugenio després d'un govern comuniste. Aleshores, quan ho aconseguisca, el felicitarem.

      Eliminar
    3. Eugenio en va treure 12 concejals. I això que no era doctor cum laude.

      Eliminar
    4. Tu per no felicitar no felicitaries a cap partit que no fora el PP encara que n'aconseguira 17 de 17.

      I Eugenio Pérez no aconsegueix la majoria absoluta després d'un govern comunista. Quanta ignorancia escampada. ¿Com aneu pel món amb eixos coneixements?

      Eliminar
    5. L'abstenció la veritat ha sigut alta.

      Eliminar
    6. En ningún moment esmente que Eugenio va traure 12 a la primera legislatura. Van ser 7, 12 i 9, que sumen 28. Això Jordi Juan no ho viurà.

      Eliminar
    7. Hi ha alguns que encara viuen i per a Eugenio. Pues si xe!! Eugenio el millor!!! Visca l'alta tensió!!!!

      Eliminar
    8. I visca les residencies pagades amb subvencions de la Generalitat.

      Eliminar
    9. L'anonim de les 21:59 no cataloga Eduardo de comuniste.
      1991-1995 EUPV alcalde Eduard Bononad-Joaquim Altur
      1995-1999 PP alcalde Eugeni Mifsud.
      A la legislatura 1999-2003 en trau majoria absoluta. La trau despres dels comunistes o abans?

      Eliminar
    10. Un servidor, l'anònim de les 21:59, simplement matisava que la majoria absoluta d'Eugenio Pérez ( i NO Eugeni Mifsud que no sabem qui és) no l'obté després d'un govern comunista. Ni catalogue ni deixe de catalogar ideologies. No soc per dir la ideologia de ningú.

      Jo em referia a què la majoria absoluta la trau en el 1999 no en el 1995. L'any 1995 Eugenio Pérez (ni el nom li poses bé) trau 7 regidors i no 9 que són majoria absoluta.
      La majoria absoluta la trau després d'un govern on ell es alcalde amb 7 regidors, i no després d'un govern d'EU. Quatre anys són quatre anys.

      Si s'haguera dit: Eugenio Pérez va traure majoria absoluta en el seu segon mandat, tot el món a callar. Això després l'anònim de les 23:31 - que ha comprés el que havia volgut dir- ho aclarix. Tu, el de les 2:21, no ho has entés.
      No m'estranya en una persona que no sap ni el nom correcte d'Eugenio Pérez Mifsud (per cert, si no se l'ha canviat fa poc no tenia el nom traduït al valencià, per tant d'Eugeni res).

      Eliminar
    11. Un servidor diu que mla trau després i no especificant si és immediatament després.
      vosté es veu que no es prou major perque no ha vist el Barrio Sesamo: després és després i abans és abans. Eugenio va després o abans d'Eduardo (Eduard jo tampoc sé qui és)?
      Ves a la wikipèdia i camvia tú els noms, ja que en saps tant de qui se l'ha canviat o no.
      Que avorrit estàs!
      Tot el món a callar.

      Eliminar
    12. Un servidor, anònim de les 8:22, no ha dit res, no ha esmentat en cap moment a Eduard/Eduardo. Crec que tens un problema de comprensió lectora o de "dislexia comentaril" i has confós l'autoria dels comentaris.

      No passa res, estàs disculpat. La joventut és molt impetuosa i tu pel que es veu i la manera que parles al final, manant-nos callar a tot el món, a banda de demostrar el teu tarannà dictatorial demostres que no t'afaites. Almenys no ho fas en el sentit figurat que es gasta eixe terme "ni t'afaites" en Tavernes.

      Dit això he vist Barrio Sesamo amb el meu fill i la meua filla i també "Había una vez un circo". I vaig vore "Walter y la familia corchea" en blanc i negre, un programa que segurament tu no vas vore i no saps ni que és (pots consultar la Wikipèdia), com vaig vore "Viaje al fondo del mar" i el primer partit en TV de la selecció espanyola, en blanc i negre.

      Dit això:
      1979-1983: alcaldia Eduardo/Eduard Bononad PCPV 5 regidors
      1983-1987: alcaldia Eduardo/Eduard Bononad PCPV 7 regidors
      1987-1991: alcaldia José Escrihuela PSOE 5 regidors
      1991-1995: alcaldia Eduardo/Eduard Bononad-Joaquim Altur (EU+UPV) 7 regidors
      1995-1999: alcaldia Eugenio Pérez 7 regidors NO MAJORIA ABSOLUTA
      1999-2003: alcaldia Eugenio Pérez 12 regidors MAJORIA ABSOLUTA
      1999-2007: alcaldia Eugenio Pérez 9 regidors
      2007-2011: alcaldia Manuel Vidal 9 regidors
      2011-2014: alcaldia Jordi Juan 5 regidors

      Ergo: el Sr. Eugenio Pérez obté la majoria absoluta en el seu segon mandat.
      I tampoc va en la relació d'alcalde després d'Eduard/Eduardo Bononad, sinó de Joaquim Altur (Ximo Altur per als amics, com jo) que va ocupar l'alcaldia els darrers anys per impossibilitat física del Sr. Bononad, que va patir un greu accident i va estar un temps a la mort.

      I jo per a coses de Tavernes no consulte Wikipendia. Tinc un bon ordinador personal en el meu cervell.

      Eliminar
    13. Lo de callar es resposta al teu comentari de les 8:22 (tot el mon a callar). I posats a competir mes, jo tambe he vist a mes a mes de Walter els chiripitiflauticos i les primeres corregudes de bous en blanc i negre.
      Jo crec que totes les legislatures despres de la de 91-95 son despres de la de 91-95, simplement la del 95-99 es IMMEDIATAMENT despres de la de 91-95, totes les altres del PP tambe son despres.
      M'alegre que tingues cap de monitor,no et preocupes,hui en dia tot te cura.

      Eliminar
    14. Home en este món hi ha que tenen cap de monitor, a mi això no m'ofén,, com altres pareix ser - dic pareix ser- tenen una comprensió lectora pobra i pobre és el seu coneixement del llenguatge i del sentit figurat de les expressions, allò que dóna riquesa als idiomes. Massa "chipiriflauticos has vist. Es nota. Actues igual com ells. A trompellons i sense raonar.
      Segur que tu seràs d'aquells que, com no entenen massa el sentit figurat de les frases, quan li diuen: "m'ha costat un ull de la cara", es creurà que s'ha arrancat un ull per pagar, o si li diuen "em quedat com el ball de Torrent" es creurà que ha estat ballant tot el temps.

      La frase:
      "Si s'haguera dit: Eugenio Pérez va traure majoria absoluta en el seu segon mandat, tot el món a callar",
      s'ha d'interpretar com el que realment diu: que una volta matisat que era en el seu segon mandat, ja no calia seguir la discussió.

      Tu has descontextualitzat la frase, l'has retallat com si fores Rajoy, i perd el sentit.
      Eixa frase dins del context ni es clava amb ningú ni te cap sentit autoritari com tu li dones. ¿Què no la coneixes usada en eixe sentit? Doncs a Tavernes és d'ús comú, almenys entre la gent que anem ja pels cinquanta.
      Les frases s'interpreten dins del context i este estava ben clar i damunt reforçat pel condicional inicial: Si. Si des del primer moment, s'hagués dit que va ser en el seu segon mandat, no calia seguir. Aleshores calia que tot el món ja es callara, dit en el sentit figurat que no es feren més explicacions.

      I t'ho torne a repetir: després de la legislatura 91-95, ve una legislatura que governa Eugenio Pérez però no hi ha majoria absoluta. Això és en la segona legislatura, la que comença en el 2009.

      I xiquet, ja ho tens bé. Li dius al teu "profe" de llenguatge que t'ho explique si encara no ho has entés. I recorda que també hi ha en castellà sentit figurat. A mi si un independentista em diu "nos han dado hasta en el carnet de identidad" no interprete que li han estat colpejant el DNI o si el meu veí de Madrid em diu "me muero de sueño" no interpretes que s'està morint-se per culpa de la son.

      Demà més, però no pense ja contestar-te. Diàlegs de "besugos" en els còmics. I jo m'alegre que em digues això de que hui en dia tot es cura. La ignorància també. I recorda, com deia la tele de la meua època: " todo está en los libros". Així que a estudiar el sentit figurat de les expressions! Pots usar algun llibre que hi ha molts sobre "locucions, expressions i frases fetes". Pots començar pel que han publicat Joana Raspall i Joan Martí, per exemple.

      Eliminar
    15. Pero 1999-2003 va DESPRES o va ABANS de 1991-1995?
      I resumeix la resposta que el servidor de Quadern deu estar a punt de petar amb les teus rejoles.

      Eliminar
  13. ME GUSTA el comentari de les 11:02.
    ME GUSTA perquè és molt significatiu el que diu dels jovens.
    A un any de les municipals, ja tindrem temps de parlar com anem sabent-se els nous membres de la candidatura municipal, qui són els que s'afegiran al carro de recolzar anant en llistes del partit dels corruptes, dels qui han enganyat el poble espanyol i valencià.
    Serà molt interessant veure qui està al costat de la corrupció i dels retalls socials, en sanitat i educació, en retalls de pensions. Alguns, encara que joves, ja els vam veure ahir. Igual els han promés l'oro i el moro, com a altres joves que anaren en les passades en llistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Inclous amiguisme dins de la paraula corrupció?

      Eliminar
    2. Com està la cosa de l'adjudicació de l'escola d'estiu? Hi haurà amiguisme?

      Eliminar
    3. L'amiguisme és corrupció, ja que és competència deslleial. A l'amic se li passa informació privilegiada aprofitant el càrrec institucional. Per a tirar la pedra, hi ha que estar lliure de pecat. I el govern no te les mans denets per parlar de corrupció.

      Eliminar
    4. Enrique, pots informar quina regidoria s'ocupa de l'Escola d'Estiu? Es Servicis Socials?

      Eliminar
    5. L'amiguisme és corrupció, és competència deslleial. Al familiar se li passa informació privilegiada aprofitant el treball en la institució. Ningu es veu mai la biga que té a l'ull.

      Eliminar
    6. Si, Victor Borras, ma dreta de l'alcalde. Contractació amb Llum, ma esquerre de l'alcalde.

      Eliminar
    7. Les bases de l'Escola d'Estiu, totes les condicions tècniques i condicions del servici, tot ho fa la regidoria de Servicis Socials.
      Ho diu ben clar en la informació municipal: organitzada per la regidoria de Servicis Socials, i s'ha d'anar al Braç Treballador a presentar papers on només hi ha una regidoria: Servicis Socials.
      I són les condicions, exigències i demés qui determina la puntuació i a l'empresari o empresa a qui es contracta. La regidoria de Contractació nomes ha de firmar el contracte que li presenta Servicis Socials.
      Més clar aigua, no? Faena i responsabilitat de Servicis Socials.

      Eliminar
    8. Gràcies, Quadern el fem entre tots .

      Eliminar
    9. Els plecs de condicions els prepara contractació, i els papers que dius no es poden presentar al Braç treballador, es presenten per registre d'entrada i com tota solicitut van dirigits al sr. alcalde.

      Eliminar
    10. Gracies a tu també per l, informació .

      Eliminar
    11. La part de contractació es simplement com s'ha de pagar. Es una cosa mes de les moltes que es puntuaran.
      Tot el demes punt que valoren: projecte, mitjans, monitors que tenen que trindre, responsables, activitats a fer.... o siga tot el demes que puntua i que realment fa sabera a qui o no se li adjudica ho fa Serveis Socials. Es una responsabilitat del PSPV.
      I es veritat com tots els papers, les sol·lcituds es presenten per registre d'entrada i dirigit a l'alcalde, i de seguida el reparto intern ho porta on toca, a Serveis Socials, que es qui valorara i adjudicara de fet.

      Eliminar
    12. El que les ofertes vagen dirigides a l'alcalde és un pur formalisme, com bé han dit. La regidoria implicada és qui rep els papers i en aquest cas els papers aniran directament a serveis socials. Mira que diu la web de l'Ajuntament i quina foto han posat com a responsable, a no ser que Víctor Borras ara siga del Bloc.
      Tot el que passe després i a qui s'adjudica és responsabilitat de Serveis Socials. La regidora només fa que firmar el contracte que se li proposa. O siga que les reclamacions per adjudicacions, al maestro armero.

      Eliminar
    13. Les reclamacions de serveis socials al maestro armero.
      I les medalles i els olés d'hisenda per al director d'orquestra.
      Qui no es consola es perque no vol.

      Eliminar
  14. I tant, ara quan comencen els rumors sobre candidatures per a municipals vorem qui es retrata a favor del PP amb tot el que comporta hui en dia donar-los suport pels imputats i tants i tants casos de corrupció i balafiament. Molt d'interés hauran de tindre o defensar, perquè aniran en bandereta pel poble.

    ResponderEliminar
  15. Esperem que el sr. Jaume Talens no estiga enfadat. Enrique, en el comentari que has eliminat, pareixia estar enfadat. No entenc la raó per la qual es pot estar enfasat després de guanyar les europees a Tavernes. Deu ser perquè a nivell autonòmic, Compromís no ha crescut com ells esperaven, respecte a les últimes eleccions generals. I per si era poc, una altra força els ha adelantat en nombre de vots a la comunitat Valenciana i sense gens de maquinaria propagandística. Ha sigut la gran sorpresa. Podemos obri una nova perspectiva en l'esquerra a Espanya i a la Comunitat Valenciana. Serà un tros de pastís més amb el que hauran de compartir els partits d'esquerra, i en aquest cas, més gran que el de Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui no es consola es perquè no vol. I tu partiras el pastis amb UPyD, Vox, Ciutadans.
      Menut cinisme el teu.

      El Bloc trau en el 2009 un 1% i ara com a Compromís ha tret el 8%
      El PP en va traure en el 2009 el 52% i ara en el 2014 el 29%.
      NOMES ha perdut un 23%
      I tu parles del Bloc i Compromís?

      Pues si extrapoles els resultats per a Compromis, els hauras d'extrapolar per al PP. I ja ho saps: Adeu Generalitat, Adeu Valencia, Adeu Gandia, Adeu Tavernes, Adeu Oliva, Adeu Simat, Adeu Benifairo.... només per dir-te'n uns quants d'aci al voltant.

      ¿Amb quina gent tan inculta politicament parlant estem raonant que volen extrapolar resultats d'Europees a un partit i amb el mateix metode ells ho perden tot?
      Calla, que ho perds tot. Fins i tot el govern d'Espanya.

      Eliminar
    2. Jaume ha vingut a dir que ens deixarem de votar als nous partits d'esquerra com Podemos i donarem suport al Bloc. Després Enrique ha retirat el comentari de Jaume (imaginem que a petició del propi Jaume). Es així o no Enrique!
      El que no es de rebut és que Bloc Compromís mane de quin partit pot o no pot presentar-se a Tavernes. I falta que fa PODEMOS a Tavernes o n no hi ha esquerra, l'ha desfet el Bloc que és de DRETA cavallers!!

      Eliminar
    3. La veirtat es que no sé de que m'esteu parlant, perquè huí hem estat tot el dia fora i hem anat publicant per mig del mòvil, i no en consta el que hem digueu de haber publicat i menys reitrat rés de Jaume .

      En tot cas puc assegurar que des de més menys -les 7 del matí i quant he publicat el seu article, no he parlat amb Jaume i mneys m'ha demanat que reitre nos e què digueu , la veritat, no sé de que esteu parlant .

      Eliminar
    4. Deu ser un cop molt dur vore com un partit que acaba d'eixir de l'ou, vos adelanta en vots a la comunitat valenciana. I mira que heu gastat diners en propaganda i heu pegat més bacs que un tonto, cotxe amunt cotxe avall, banderetes per ací i per allà,.... i PODEMOS sense moure un dit aconsegueix en 4 mesos més que Compromís. Això demostra, que la gent d'esquerra no es fia de Compromís.

      Eliminar
    5. Més P.D. Estem repassant els comentaris de huí i no hi ha rés retirat, doncs deixa constància quant algo eliminem, ara si que estem realment perpelexes amb el que digueu : Segur que ha segut ací ? No ens consta, de veritat que no .

      Eliminar
    6. El PP perd una debacle de vots i parlen de PODEMOS, quina manera de desviar L'atenció.

      Eliminar
    7. De PODEMOS parlem els que som d'esquerra de veritat, i no com el PSOE o el Bloc (per interès). Igual com que no heu recollit res de l'esquerra es lleveu la carasseta i confesseu obertament ser de centre dreta.
      Amunt PODEMOS. Pròximament a Tavernes!!

      Eliminar
    8. Centre dreta???? Jajajajajaj que risa doneu. Per al PP i UpyD som L'Esquerra radical, per al PSOE i ERC som de dreta i ara vas tu i ens dius que som de centre dreta!!!! Jajajajajaj que risa que doneu. Però tu has llegit les notes de premsa de PODEMOS? Has vist els seus videos? Has vist l'entrevista de candidats de la 6? Però si PODEMOS i Compromís diuen el mateix en un 95% dels temes. Jo sóc votant de Compromís i estic superpagat amb aquest partit, però en clau valenciana tot és diferent i per a mi els falta el matís valencià. A mi PODEMOS no em preocupa, és més m'alegra moltíssim que estiga, m'alegra més inclús que el Bicefalisme PPSOE vaja morint ja d'una. Que mal està la dreta que ara es posa a parlar de partits d'esquerra.

      Eliminar
    9. Espere que Manolo recapacite i demane als seus votants perdó per la moció de censura ilgal amb transfuga inclosa. Es el castig que ha tingut ara a les urnes.
      No ho oblideu, Compromís i el xiquet vos han guanyat! I no soles a les eleccions, en la moció, en els plenos, etc. Tot va be!

      Eliminar
    10. Anònim de les 10:55
      Seràs un dels pocs del Bloc que alaba PODEMOS. El que s'està llegint o sentint és tot el contrari, que estan llevant-los el lloc, que en autonòmiques i locals tenen tota la feina per fer i no fan por. jo ja dic que en autonòmiques només els cal fer llista, perque l'espai que omplin no és del Bloc, sino del PSOE i fins i tot del PP (mira el que baixa el PP i el que puja UPyD). Sobre lo de que la diferència està en la clau valenciana, cal dir que PODEMOS en tots llocs ha venut el dret de l'autodeterminació de cadascú, així que ni clau ni panys.
      Bueno, a partir d'ara segur que us cauen millor si és per aconseguir manar. Ahir erem de Terra Lliure, ara anem de processó i demà ens deixarem la coleta com Pablito.

      Eliminar
  16. Estruch, a vore si dones algo de Llum sobre l'escola d'estiu. Hui han començat les inscripcions però encara no s'ha explicat com va a adjudicar-se. Hi ha concurs? Es dona a dit? A vores si ens contes alguna cosa, ja que el govern de la "transparència" a posat cristalls tintats en este assumpte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo tinc interes en participar en l'adjudicació. Tinc experiència d'escoles d'estiu de Simat i Benifairó i no se on anar a informar-me. Es en servicis socials? M ho pots confirmar?

      Eliminar
    2. Aci tens tota la informació

      http://tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/1939-este-dilluns-26-de-maig-comenca-el-termini-de-matricula-de-l-escola-d-estiu-2014

      I amb una bonica foto del regidor Victor Borràs, responsable de Serveis Socials, com a responsable de l'Escola d'Estiu

      Eliminar
    3. Gràcies, Quadern el fem entre tots .

      Eliminar
    4. El que vol participar en l'adjudicació que vaja preparant papers. Per a l'any que vé.
      A l'anònim de les 9:10 que conteste al que li pregunten, has posat l'enllaç de la inscripció dels xiquets a l'escola d'estiu, ahí no diu res de contractes.

      Eliminar
    5. Anònim de les 9:10, no li tires la merda al PSOE. Una cosa és quina regidoria és la responsable de l'escola d'estiu i l'altra, qui contracta, que és Llum Sansaloni. Esperem que la srta Llum no adjudique res a dit i demostre transparència. Encara estem esperant a que algú explique com va a adjudicar-se l'escola d'estiu. I és vergonyós que el període d'inscripció comence i no sabem qui va a ser el que vaja a estar amb els nostres fills a l'escoleta!

      Eliminar
    6. Anonim de les 0'22 has de preguntar per Llum Sansaloni, la que porta contractacio. Pregunta-li si es fa per concurs, tirant una moneda a l'aire o ensenyant el carnet d'afiliat.

      Eliminar
    7. Es podría fer a dit pero des de serveis socials ni amb Karina ni amb Victor mai s'ha fet, sempre han convidat un minim de tres emprese i entre elles s'ha decidit la millor. De ser d'altres la regidoria a lo millor teníem els últims anys fent la escola d'estiu a una empresa que posa columpios.

      Eliminar
    8. O a una que tanca guarderies.

      Eliminar
  17. Anàlisis:

    Si es sumen els vots de l'esquerra a les passades eleccions municipals i a les europees donen xifres molt semblants. Això significa que la majoria dels votants d'esquerra han anat a votar i no s'han quedat a casa.

    La diferència de votants entre les europees i les municipals és d'uns 3.000 vots (quasi tots votants de dreta, que s'han quedat a casa com a càstig a les polítiques del PP).

    El PSOE perd molts vots, que van a parar quasi tots a mans d'una nova formació, PODEMOS

    Compromís no creix per l'esquerra com es podria pensar. La sangria del PSOE beneficia al nou partit i no al Bloc, com molts esperaven.

    EU es manté en la línia de les generals, encara que per a conservar estos vots en unes municipals necessita una Plan Renove de cap a peus.

    ResponderEliminar
  18. Deu ser un cop molt dur vore com el teu partit perd 2'5 milions de vots i 8 diputats, con en la Comunitat Valenciana en perd mes que en tota Espanya, que s'ha gastat 6 milions d'euros en propaganda i heu pegat més bacs que un tonto, miting en LLuna Park en Casa Cultura, canviant de seu, miting fora de la Plaça Bous de Valencia per no fer el ridicul i vore com ha perdut el recolzament de la gent en tota Espanya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc votant del pp i el diumenge no vaig anar a votar. No vaig votar al bloc per que crec que enganyen al poble no fan res i pinten mol.

      Eliminar
    2. I que ha fet el PP els últims 16 anys??? Estos si q han enganyat i amb molta foto. Saps quina és la diferència entre els 2? Que el PP ho feia mal i Compromís no. És super divertit vore els del PP de sempre, amb les mateixes faltes de sempre, parlant de PODEMOS, intentant desviar la por que tenen ells, no creuen que puguen perdre vots, pensen que simplement la gent no ha anat a votar!!! Que poca perspectiva politica!! El PP és una sangria de vots!!!

      Eliminar
    3. Pero ja vorem d'aci un any que passa... No tots els del pp son tan acerrims com tu... Vos se'n van de les mans xiquet, en tots els llocs!

      Eliminar
  19. NOTA : El comentari eliminat no té rés que vore amb el que digueu de Jaume, l'he eliminat per ofensiu a altre mitjà de comunicació local, al que demanem disculpes per l'estona que ha estat publicat .

    ResponderEliminar
  20. Enrique, ja pots vore el de sempre en els Peperos: mentira i manipulacio. Fins en la teua faena de moderador. Impresentable.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De mentira res i de ppro menys. Enrique ho sap de sobra. Per a manipular ja tenim a la cotorra publicant resultats falsos. Enrique qui et va passar la foto del full d'excel amb els resultats malament?? Vols que et diga jo la font?? Es va intentar tapar mil vots d'esquerra que no van votar a Compromis per ser de dretes.

      Eliminar
    2. Deu meu, Mare de Deu i Nostre Senyor a quin nivell arribem!
      Dir que La Cotorra manipula i posa resultats falsos quan tot el mon sap que eixos primers números sempre son provisionals. Com son provisionals els primers numeros que es diu nomes tancar els col·legis o els que es diu abans del recompte definitu.

      Dijous tindrem els definitus, el recompte oficial serà demà i allí s'han de resoldre al·legacions i demés. Segur que canvien.

      Vols dir que tots els diaris d'Espanya, totes les teles d'Espanya, tots els blogs d'Espanya, incloent els vostres com els resultats van a variar, manipulen i posen xifres falses? De risa.

      Qui no compren que uns primers resultats, aci en Quaderns, en la Cotorra, i on siga son provisionals, primer es que no enten res de politica i despres que l'unic que té es ganes d'enredrar. El que vos fot es que sempre la Cotorra i Quadern son mes seriosos i vos guanyen des del punt de vista informatiu a tots els nivells.

      Eliminar
    3. Estas molt flipat tio, fes-t'ho mirar per un psiquiatra

      Eliminar
  21. El varem copiar del facebook de certes autoritats, donant per descomptat que seríen certs per ser qui eren els que el publicaren , erro nostre , no ens tornarem a fiar.

    ResponderEliminar
  22. Error teu Enrique no, si de cas error d'interpretació del que estaveu mirant.

    Jo vaig vore una imatge d'un full excel on nomes hi havia els resultats d'uns quants partits, els més grans i mes votats en el poble. Es veia que faltava molta cosa i que això era una cosa ràpida i provisional. Això es veia de seguida.

    I si es aixo el que tenieu, el més normal era pensar que faltaven coses perquè no estaven els vots blancs, nuls i molts altres partits fins als 37 que es presentaven.

    Per tant, l'unic error que veig es no haver dit que eren resultats provisionals i podien canviar.
    I no ho feu vosaltres soles, en la Cotorra fan el mateix error i a principi posen només eixos partits grans i l'endema de bon matí ho modifiquen i els posen tots.

    Però això es normal sempre en totes les eleccions, primers son resultats provisionals, i despres els definitius. Per cert, també vos podran criticar el dijous perquè els d'ara tampoc son definitus. El recompte oficial es demà dimecres, amb la qual cosa segur que els numeros definitius de dijous no son els mateixos que teniu.

    Però ací hi ha una altra qüestio i es vore com hi ha gent, presumptament del PP, que comença a voler desviar la questio d'allò que es fonamental: entre el 2009 i el 2014 hi ha una diferència de 110 votants i el PP BAIXA 2466 VOTS, es a dir BAIXA MES DE LA MEITAT DE VOTS QUE TENIA i això, que en qualsevol lloc seria el tema de conversa i d'analisis, al costat de la pujada de Compromís, es queda tapat per si a la Cotorra o en Quaderns van posar uns numeros o uns altres, quants tots amb els errors normals del moment, si que vau encertar i vau deixar ben pales allò fonamental: EL PP SE N'ANAVA AL POU EN TAVERNES I COMPROMÍS HAVIA GUANYAT.

    Això es el que li pica al PP i als seus "amiguitos del alma" i per això han desviat a altres temes. Per cert, es diu que ahir a les 10 del mati als supermercats de Tavernes s'havia acabat el paper higiènic.

    ResponderEliminar
  23. Així és,erro i gran meu fruit de les presses i de la feina que gràcies a deu no en manca , disculpes mils als lectors i gràcies per la vostra comprensió .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Enrique me'l crec. Als cotorros els pose en dubte. Ja ho han fet amb xifres de l'atur d'anys anteriors. I damunt quan aci es va dir que les dades eren incorrectes. I es curios que a la excel faltaven quasi 150 vots de Podemos (33%) i altres tants d'UPYD. Als altres partits tambe els faltaven vots, pero no tants.
      I darrere d'eixa manipulacio s'amaga el fet de que a Tavernes se li ha vist la gola al llop que es Compromis, que de esquerra te poc. La dreta s'ha endut un bon bac. Per tant, els dos han de reflexionar dels resultats.

      Eliminar
    2. Em sembla una completa tonteria que digues que es volien amagar resultats quan estan en tots els blogs, en totes les teles, en tots els diaris. Per a què han de voler amagar algo que es public i notori? Jo crec que tenen un poc més de trellat que el que tu dius.

      Que les dades primeres eren incorrectes? És veritat, per això les van actualitzar i les van canviar. Com les van anar canviant al llarg de la nit els periòdics digitals que cada cert temps actualitzaven i els percentatges canviaven. I no passa res.
      Lo criticable hauria estat que hui encara estigueren les mateixes xifres, però a les 8 del matí quan jo vaig entrar ja estava actualitzat.

      I sobre les reflexions, sigues serio i no faces el crio: tot el món sap els dos partits que han de reflexionar. Un ja ha començat i ha anunciat Congres Extraordinari, l'altre encara ni s'ha adonat que ha perdut 8 diputats i 2 milions de vots. Igual està esperant els sobres de Barcenas pensant-se que son vots.

      Eliminar
  24. DOS DIES DESPRES Las Provincias publica hui les següents xifrs que no son les d'altres llocs.

    Compromís gana en la Vall con 2.162 votos. Un total de 284 papeletas más que la segunda fuerza, el Partido Popular, que con 1.878 ha perdido 2.469 votos respecto a las europeas de 2009. El PSOE ha sumado 1.116 papeletas, y pierde 1.313 votos en relación a los comicios de hace cinco años.

    Junto con Compromís, EU es otra de las formaciones que ha experimentado un aumento exponencial. EU ha sumado 763 votos, triplicando los resultados de las últimas elecciones europeas. Podemos y UPyD han obtenido 279 y 369 votos.

    I ningú critica ni censura Las Provincias? Es de la CORDA i s'ha de perdonar? No vull pensar els peperets que dirien si això li passa a Quaderns i no vull ni pensar si es La Cotorra

    ResponderEliminar