miércoles, 7 de mayo de 2014

Editorial : NO TENIM REMEI

Blog del passat dilluns , editorial sobre el tema de el vot o no a Jordi Sebastià, 58 comentaris i 231   entrades . Article sobre Foment Local , nou comentaris i molt poques entrades, menys de 80 segur, no ho sabem exàctament perquè que el comptador no ens dona la xifra al estar per baig d'altre article amb estes entrades .    

Pleno del mes anterior, més menys el 50% del pleno dedicat a mocions més de caire polític i extramunicipals que rés, i sense ninguna repercussió en l'economía o els servicis locals .

I així podríem ficar dotzenes d'exemples, per no dir centenars .

I ens preguntem en el segón cas si es que no hi han problemes més importants a nivell local per a dedicar-li tant de temps a mocions de caire polític extramunicipal , com per exemple aprovar els pressupostos Muncipals, que a quasi mitat d'any seguixen prorrogats i aixóque el govern té la possibilitat d'aprovar-los per sí sòls .

I en el primer assenyalar que per desgràcia i quaranta anys després , els valencians seguim peleant-nos en si son "galgos o podencos" mentres la nostra economía ha anat de cap a caiguda més i més, i en quant es busca una solució de consens sempre els bans més extrems seguixen amb ganes de guerra , en algún cas i amb tota seguretat en ares d'un supossat rédit electoral : Quant ens unirem tots junts per a superar velles rencilles i treballar per traure a este Regne/País/Comunitat del forat on ens han ficat uns i altres ? .      

Menys mal que comencem a percebre altres forme de fer política , i amb molta aceptació per part d'una ciudatanía farta de politiqueigos mentres els seus problemes reals queden sense solventar .

NOTA : Les xifres que donem sobre el cicle d'economia son de anit a les dotze, huí ens trobem amb mes comentaris pero que no canvien massa el sentit d'este editorial com podeu vore pel fons dels mateixos .

9 comentarios:

  1. Quants en governa la farina7 de mayo de 2014, 15:00

    Seria molt demanar que t'aplicares tu mateix el conte que ens estàs contant i, en comptes d'iniciar tu (sí, tu) la discussió sobre el sexe dels àngels o sobre si són conillers o llebrers (comença ja a usar les nostres expressions, per favor, tant com t'ufanes de ser valencià), et preocupares d'engegar debats d'interés ciutadà? Seria molt demanar que el teu interés no fóra (o no fóra només) de politiqueig? Gràcies per l'atenció. Gràcies també per publicar el meu comentari; si és que ho fas.

    ResponderEliminar
  2. Veus com sí ? Jo no censure mes que a l, intolerancia quant mostra la seua verdadera cara , i accepte la crítica sempre que es diga amb modos i respete .
    I ara el conteste : Tú que saps en quin criteri ho publique ? I la patent de Valenciania i valencianisme qui la dona, tú ? Perque si es aixi el tindre que passar al bandol dels intolerants que no respeten que, siga pel motiu que siga, mostren la seus opinió lliure i tolerant .
    Saluts .

    ResponderEliminar
  3. Doncs, jo opine com "Quants en governa la farina" i considere que la resposta que fas sobre patents de valenciania i demés frega la intolerància envers la postura que expressa ell des del moment que no li l'acceptes el seu raonament perquè a tu et sembla que va contra teua.
    I rellig-te i voràs com majorment comences tu el debat amb les preguntes capcioses que sols fer al final de l'editorial.
    Ho sent, però encara que no sempre, també considere que massa vegades SEMBLA QUE només interessa el politiqueig i el debat i la confrontació en este blog. Ara si els administradors dels blogs cobreu pel número d'entrades, es comprén l'interés en que hi haja confrontació com a manera d'augmentar les visites.
    I discrepar no és ser intolerant. Ser intolerant és no acceptar que algú puga discrepar.
    Ara, com tu ets l'amo i el senyor del blog, faràs el que et convindrà.

    ResponderEliminar
  4. Qué a mi és al que li interessa el politiqueig ? Jejeje . Que no vas als plenos, veritat ? .

    ResponderEliminar
  5. P.D. És clar que tampoc lliges els altres tres blogs que tots sabem ...

    ResponderEliminar
  6. Independentment que si vaig o no vaig als plenos i si llisc o no els altres blogs que no té res a vore amb el que tu pugues fer i dir en el teu blog, això de "fer com fan no és pecat" que tu estás gastant ara no és cap camí ni cap justificació de res.

    ResponderEliminar
  7. Eixa de fer com fan no es pecat junt a la de i tu mes, son les preferides dels que us agrada jugar a la politica. Jo, davant l'inexistent autocritica en cap politic, us dic altra: qui no vullga pols que no vaja a l'era.

    ResponderEliminar
  8. I a mi això en que m'afecta.? A tu, que sempre fa de polític, que t'agrada jugar-hi i sempre hi estàs comentant aplica-t'ho.
    Fa uns dies que el segueixo i els teus comentaris asseveren que ets un dels que més s'ho haurien d'aplicar.

    ResponderEliminar
  9. I qui t'ha dit que t'haja d'afectar res?
    Parlar sobre política és fer de polític? Res més lluny de la realitat. Et sembla mal allò que diuen de que "qui no vol saber res de política deixa que la facen per ell?"
    Si creus que m'he d'aplicar lo de "no anar a l'era" és perque tens por de que desestabilitze alguna secta? Crec que en lo de polític es veu que si que t'afecta el tema, i prou.
    Per mí no patisques, no crec que m'embrute de pols per molt que seguisca opinant de la política, això només els passa als que juguen al partidisme en compte de treballar per fer bona política, que damunt alguns és per lo que cobren.

    ResponderEliminar