lunes, 26 de mayo de 2014

EURO HUMOR , hui per partida doble

La Europa dels mercaders ...

 No ens agrada desqualificar per sè als polítics, no tots son iguals, però és que
es tan bona esta vinyeta que no ens hem pogut ressitir .

4 comentarios:

  1. Gran bac per al bipartidisme. A nivell autonomic, Podemos ha desbancat a Compromis aconseguin mes vots. I aixo que apenes tenen 4 mesos de vida i la seua maquinaria propagandistica a sigut insignificant. A nivell estatal tota una revolucio amb 5 eurodiputats. Ningu de l'esquerra volia anar en coalicio amb ells i a toro pasado no li paren d'eixir novietes. A nivell local, alegria per haver guanyat i tristor pel fenomen podemos. Ningu s'explica com ha pogut reunir mes de 400 vots a Tavernes sense moure un dit. Aixo es un avis a navegants i una porta oberta a candidats de l'esquerra, joves i preparats com Pablo Iglesias, que vullguen ocupar un lloc a Tavernes. Eixe lloc a l'esquerra existeix.

    ResponderEliminar
  2. Estruch, busca un comentari que ha sigut eliminat. Esta fet per Jaume Talens en resposta a un comentari que venia en la línia de que Podemos tenia cabuda a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De veritat que no trobe rés del que digueu, no m'apareix rés eliminat huí .

      Eliminar
  3. Definitívament, estic repassant totes les entrades, i he trobat rés enviat a nom de Jaume ni em sona rés de rés del que digueu.

    E que el que si que puc afirmar i reafirmar es que ni Jaume m'ha demanat que retire rés, ni ho hem fet a sabendes si es que així digueu ha segut .

    ResponderEliminar