viernes, 9 de mayo de 2014

AHIR XARRADA SOBRE L'ECONOMÍA DEL BE COMÚ

Si un conferenciant de la categoría del de ahir, Paco Alvarez , que entre altres cosses ha sigut Vicepressident de la Bolsa de Paris i Director General de la de València, damunt el fa riure , ja dona una idèa de lo que més que interessant va ser la conferència de ahir per la vesprada va oferir en La Casa de La Cultura, davant un auditori que omplí la sala de baix de gom a gom .

Enhorabona al conferenciant per la seua amena i a la vegada didàctica expossició .

El conferenciant en un moment de la xarrada, que
va fer de peu i a veu directa, molt proper al públic.
La sala es va omplir de gom a gom 

5 comentarios:

  1. Que va dir el conferenciant?
    Que es va dir en la taula redona posterior a la conferencia?
    No has dit res del que es va parlar anit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Disculpeu però és que vaig arrivar tard a cassa i cansat , i huí tinc molt poc temps també. Però bé en un parell de minuts a vore si vios faig un resum .

      Va parlar sobre l'economía del bé comú amb uns exemples molt concrets de com és possbile el que una empresa creixca i al mateix temps els seus beneficis no es dediquen sòls a fer mes ric als seus amos sino a més crear benestar social , repercutir com diu el nom de la sessió en el benefici comunitari , i d'això es tracta dita economía . Va reclacar que sòls aplicant-se el que diu la nostra constitució sería suficient .


      Per part de LLàcer es va reclacar de que anava este primer cicle d'economía i JJ va ficar un exemple concret de les paraules del ponent amb l'exemple del milió i mig d'euros que ara tenim de superàvit local i que en vers de poder invertir-los en el poble i amb això en el be dels ciudatans, ens vegem oblogats a tindrel's per llei que aplicar a rebaixar deute, quant ni el tenim execessiu endeutament ni hem deixat mai de cumplir amb els pagaments .

      A vore si més tard tinc més temps i vos explique més cosses, però per favor, si alguns dels assistents, segur que si, sou lectors d'este blog , vos pregue comenteu també el que sentireu i així entre tots donem una millor informació, gràcies i recordeu que Quadern el fem tots.

      Eliminar
    2. Lo que diu JJ de que no han deixat de pagar a ningú ho pose en dubte. M'han dit que hi han diners pendents de liquidar a algú de fa quasi un any. O lo de cobrar segueix seguent igual que feia el PP, segons qui fores?

      Eliminar
  2. milió i mig de superàvit? I entonces perque no es va baixar la contibució l'any passat si si que es podia?. Juan estava fent caixa per preparar-se les proximes eleccions municipals amb mes fotos

    ResponderEliminar
  3. En la taula falta Borràs

    ResponderEliminar