lunes, 12 de mayo de 2014

ACEPLAT informa


4 comentarios:

  1. Mire el cartell i veig un triatló on no apareix el nom de l'Ajuntament, ni tampoc la regidoria d'esport com a col·laboradora, ni cap club del poble entre els organitzadors i en el club d'Atletisme tenim una secció de triatló. I li han manat a una empresa de fora tot el treball.
    Em parlat estos mesos sobre eixe triatló i no ens ho creiem pero el cartell confirma tots els rumors. Per algun partit del poble, el club d'Atletisme no pinta ni els representa res.

    ResponderEliminar
  2. Fixat bé, baiz a la dreta fica que organitza Regidoría de Promoció Turística Platja de Tavernes de La Valldigna , i la web `'una empresa : Qué vol dir ? No ho sé, preguntarem , sòls plasmem el que ens han enviat .

    ResponderEliminar
  3. I quí son fsesport : Doncs no ho sabem perquè en la seua escueta web sòls trobem " FS Esport nace de dos jóvenes valencianos, aficcionados al triatlon, que durante años, han estado al frente de la organización de distintas pruebas que hoy por hoy son referencia en el calendario nacional.
    Tras varios años disputando pruebas a lo largo del territorio, surge la idea de organizar triatlones por y para triatletas.
    Desde entonces, no hemos dejado de trabajar, para hacer realidad un triatlon, tal y como nosotros entendemos, en el que el triatleta se sienta como en casa, cuidando al máximo todos y cada uno de los detalles que implica este gran deporte " .

    Algú sap quí son ? Informeu, per favor .

    ResponderEliminar
  4. Fixat bé tu, Sr. Administrador de Quadern, i no és per res però en els cartells sempre s'ha posat "Ajuntament de Tavernes- Regidoria de Tal", com esta en el cartell de la cursa de la platja a l'estiu, i com diu l'anònim de les 9:29 no apareix per a res l'Ajuntament de Tavernes, ni l'escut ni cap referencia.
    Jo me lo guiso y yo me lo como. Y van... Una més de la regidora de Turisme, l'alcaldessa de la platja, que se sumaria a moltes altres fetes sense dir res ni comunicar res a ningú. I després que vagen apagant-li els focs.
    Sembla ser que l'empresa és d'Oliva. Però això que importa ara? A mi el que em dol es que el Club d'Atletisma que experiencia en curses i actes en la nostra platja en té un munto i des de fa molts d'anys i es de Tavernes, ha quedat fora i em consta que ningú li ha dit res ¿Per què? I damunt el Sr. Borràs era president d'eixe club. Bravo!

    ResponderEliminar