martes, 13 de mayo de 2014

Recorda, CURS SOBRE TURISME A LA VALLDIGNA

ENCARA EL LLOC QUE S'ASSENYALA D' IMPARTIMENT DELS CURS ÉS EN GANDIA, ES FARÀ EN L'ESCOLETA DE LA PLATJA . Inscripcions fins al mateix dia d'inici del curset .


42 comentarios:

  1. Cada vegada que l'anomenen fem mes el ridícul amb "escoleta" de la platja. Al nostre poble, els politics son especialistes en fer coses que no serveixen per a res o no acaben tenint l'us que pretenien donar-li: auditori-cremaor,Parc dels vents i del Molló,Moli Vell,i ara la escoleta sense mestres ni alumnes. I menys mal que tampoc teníem diners per a les indalesies, perque ningú ha dit el que pretenien fer allí.
    Amb guitarra d'altres, bons colps!
    I perque no diguen que nomes veig lo negatiu, dir en possitiu el Parc Cantalot i la recent Plaça del Trinquet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quin problema tenen els parcs dels vents i del molló,apart de que este govern els te abandonats?

      Eliminar
    2. El problema dels dos parcs es que faces el que faces sempre estaran abandonats perque tenen un problema de construcció: muntanyes de taps de la partida perquè es buidaren terres en la partida i seguir colgant escombros. I com que son coses mal fetes, encara que li poses un llacet. Solució: arrasar-ho tot i fer les coses com toca. A la llarga, aixina serà, temps al temps.

      Passa igual que en l'escoleta, una obra tant mal feta com el carril bici i que en les circumstancies de la platja no aprofita per escola com no aprofita l'altra per a carril bici. I no parlem de les zones esportives del sector 12. Ahi tens un bon tema per a parlar Enrique. Res del que havia projectat quan a vestuaris dutxes i demes s'ha fet. Bon tema per a vore de qui es la responsabilitat. Ara com ho va fer el PP... silenci.
      L'escolar no te clients. No hi ha xiquets suficients en la platja ni es donen servicis complets per tindre eixos xiquets (horari, menjador... ) Tot això suposa moltes hores pel mati i la vesprada i mes hores son mes diners al mes dels pares. I això ho sabeu millor que jo, i menys ara que la gent no es gasta 100 o 150 euros en guarderies perque no els te. I la guarderia no valdria això. I mes encara si has d'anar des del poble. Ara si voleu seguir en la venda en l'ull, endavant.
      ¿O es que l'estudi que es va fer durant mig anys no havia de servir per a res? A que no sabies, Karl Mark, que es va fer un estudi oferta i demanda per vore si era factible una escola infantil i res de res? No ho sabies Karl Mark?. Si ho saben gats i gossos i tu no, pobre!!
      I tu nomes veus "lo" que tu consideres negatiu. I damunt no argumentes el perquè es negatiu.

      Eliminar
    3. Com no soc Deu ( ni crec en ell, com a bon marxiste) no espereu que us ho done tot fet. No cregues que parle per criticar quan nomene "lo" negatiu. Els Parcs que anomene estan semi abandonats i amb falta d'aigua,ombres,jardins i jocs per a xiquets. "Lo" de que tinguen muntanyetes o siguen d'enderrocs no es tan greu com que no done gust anar, com es manifest en la practica. De la escoleta de la platja no veig perque dius que no aprofita, almenys per fer tallers o altres activitats d'aula, no es
      "lo" ideal pero si poden traure'n algun us. Altres comptes son si te prou clientela com escoleta infantil o no. Tampoc te clientela el parking ni el Moli Vell, ni si m'apures la cas de la cultura ni la propera piscina coberta. Quasi tot "lo" públic es deficitari si no es el cas d'estar molt molt ben gestionat.
      No se on jo anomene res d'idoneitat de l'escoleta ni d'estudis ni d'on traus punta ara per tirar-m'ho en cara com si havera fet jo l'escoleta o l'estudi. Es un problema dels qui parleu nomes en clau partidista. I aixo a mi no em serveix per a res, jo soc mes pragmàtic i se que tenim una "escoleta" un parking i que tindrem una piscina, i que amb totes tindrem que fer alguna cosa, que per ara (i espere que per molt temps) no podrà gestionar el PP. I eixa cosa a fer no podrà ser com Els vents o El Molló tirant-ho tot al terra, hi haurà que ser mes ingeniosos per transformar les malifetes en obres útils.
      Au, ja t'he dit "lo" negatiu, si no et sembla be, ara tu dius "lo" possitiu.

      Eliminar
    4. El problema rau en que hi ha molts que parlen en clau partidista - segons tu- però com ningú es veu la gepa pròpia tu no te n'adones que tu sempre parles també en clau partidista: la teua, que encara que no siga d'un partit polític és partidista i normalment sempre "en contra de".
      Per molt que li poses exemples, eixos exemples que esmentes no deixen de ser una boutade front al context general que sempre uses.Com se sol dir "te conozco bacalao, aunque vengas disfrazado".
      I cada dia menys credibilitat. I més partidista. I no insultes la intel·ligència dels lectors autoqualificant-te de pragmàtic, perquè si el pragmatisme es basa en una regla tan simple que només és veritat allò que funciona, això en un marxista hauries de deixar de ser marxista perquè en cap estat ¿Corea del Nord? ha anat bé.

      Eliminar
    5. El problema rau en que no té sentit fer partidisme de cap partit, quan entenc el partidisme en passar per damunt de tot amb un objectiu crematístic o de poder. En cap de les dues opcions em trobareu. Pots fer molts supossats, i dir que vaig en contra dels "teus" (siguen qui siguen), o de tots, com faig quan crec que ho mereix l'ocasió, encara que açò últim no té massa sentit sino és mirant el bé comú (si, això que està ara tant de moda entre els pseudoprogres) i no cap sigla ni interés particular.
      La inteligència se la insulta ú mateix quan equipara marxisme i Corea del Nord, emprant els mateixos símils que altres nacionalistes (esta vegada castellans) quan li retrauen a l'esquerra governs com els de Veneçuela,Cuba o el que tú has dit.
      Si vols la mateixa medecina, jo també puc dir que cura amb el teu nacionalisme, no faces com diu la història han fet els alemanys o espanyols, que també defenien un poble,una llengua,un sentiment. És tan burda la teua correlació com la que jo t'acabe de dir. Jo soc el que dic boutades i tú, nacionaliste "d'esquerres" parles del marxisme com qualsevol neoliberaliste d'intereconomia. Van ara per ahí els tirs per ocupar el lloc del centre-esquerra? Creia que l'enemic era el PP i la ultradreta, encara que a la llarga veig que no hi ha cap enemic fixe, sols interesos i ànsia de poder. Mireu si ara s'agafen de la maneta PP i PSOE quan interesa, no podria passar el mateix entre Bloc-CiU? Per a mí són les mateixes comparacions.
      Bé, continuem la vostra guerra d'egos (mentres Enric ho permeta), però com diuen els castellans, hechos son amores, i més enllà de la xerrameca, en això per ara guanyes/eu per golejada, en sentit negatiu, clar és.

      Eliminar
    6. Ostres quin embolic! Així es comprenen moltes coses. Menuda empanadilla mental.
      Jo no he dit en cap moment ni que siga nacionaliste, ni socialiste, ni lliberal, ni d'esquerres, ni de ningú com tu el declares marxista. De risa. Un marxista faria més bones anàlisis de la realitat.
      Tampoc he dit en cap moment que pense sobre el tema. No m'he posicionat. Per tant no inventes sobre el que jo puga ser o deixar de ser. M'he limitat a expressar una opinió a partir del teu marxisme i el teu partidisme.
      Tampoc he equiparat marxisme amb Corea del Nord. He posat una questio sobre Corea del Nord. Com podria haver dit Russia i tots els ex països satel·lits. Com exemple. No es poden comparar ideologies amb nacions. Es podrà dir que el govern d'una nació es d'eixa tendència o l'altra. Espanya no era feixista perquè Franco ho fora. Però fer el que tu fas és com aquell silogisme de; tots els homes són mortals, els gossos són mortals, per tant els homes son gossos. O siga com jo discrepe de tu, ja sóc igual o el mateix que tots aquells que tu odies i malparles. Menut analista de la realitat estàs fet!
      He dit només que tu retraus que hi ha molts que parlen en clau partidista, i tu allò que retraus als altres ho fas tu amb el teu partidisme.
      I després quan el veus rodat comences a desvariar amb comparacions. No vulgues argumentar per a mi coses de les que no he dit.
      Argumenta els teus posicionaments. Cosa que no fas.

      Eliminar
    7. No és precís dir-te per on van els teus tirs i a qui pretens defendre, Però clar, ací l'únic llest que coneix als demés (te conozco bacalao aunque vengas disfrazado) eres tú, faltaria menys.
      Dir que deixe el meu marxisme per lo mal que ha anat a Corea no es equiparar res? Haurem perdut la comprensió lectora? Aleshores, que pretenies dir? No es pot comparar nacions amb ideologies, però tu ho anomenes per a no res, per parlar d'algo. Bon polític vas fent, però molt mal argumentant, no et guanyaràs la vida de conferenciant sino és a un nivell com fa l'Aznar.
      Per a ser partidiste cal tindre un partit al darrere.
      Dis-me tú quin em poses.
      Vols més arguments?
      Espereva altre nivell, però bò, tampoc es podia esperar més dels ultres partidistes (no, no cal que em digues de quin partit, això importa ben poc), el nivell eixe ja l'estem patint els ciutadans fa massa com per a esperar-ne més.
      Has estat a l'altura.
      Però dis-li que es pose algun altre a l'aparato.

      Eliminar
    8. T'ho torn a repetir: Els mateixos pobres arguments per a no dir cap argument sobre el que vas començar expressant i que es el que vinc demanant-te: Arguments, raons, motius i no paraules buides.
      No pense caure en el parany de replicar frase per frase el que acabes de dir, com fas tu. Per tant, no continues en eixa via. Això ja està massa usat.
      T'ho torne a dir i es pot llegir: No he defés ningú, no he expressat cap posició personal sobre cap partit o col·lectiu, es problema teu creure o imaginar el que jo sóc d'este o de l'altre quan jo no he dit.
      Simplement t'he dit que argumentes. T'ho repetisc? Que argumentes, que expliques tot això del partidisme quan tu eres un partidista, de tu mateix i de les teues dèries, fal·leres i manies persecutòries.
      I comprensió lectora no sé la que tindràs, ara en demostres tindre'n ben poca perquè segueixes sense argumentar i ja t'ho he dit moltes voltes.

      Eliminar
    9. Ara dis-me tú a mí en que faig jo partidisme, per a quin partit i que en trac d'aixó.
      Està bé açò de que ens demanem a l'altre argumentar les coses.
      També pots replicar-me els arguments que et faig a l'anterior missatge, es semblaran molt a la dels partits corruptes PPSOE.
      Aaaai si la Oltra s'entera...
      I possicionat ja, home, estem en democràcia i cadascú pot dir el que pensa, a quí vota, i perqué, no hi ha que tindre vergonya ni por de res.

      Eliminar
    10. Es veu que l'Administrador no es llig els comentaris, almenys els meus, perque en l'ultim faig referencia al anterior meu que no publica i que serveix per a entendre este ultim, com a resposta a l'anonim. No sabia que els noms de càrrecs publics politics locals no es podien anomenar en un blog politic. De qui parlem aleshores? De la gent del carrer, que no en deu cap? Si no vols noms posa cap de FCC,cap de policia i cap de premsa, total la gent ho identifica i ho entén igual.

      Eliminar
    11. A mi l'Oltra ni fu ni fa.
      I jo em posicione quan vote i assumisc el que vote. I no em demanes que faça el que tu no fas: dir on estas "partitament" ja que tant partidista parles, i amb una diferència: tu t'has clavat en algun partit concret, sense argumentar. Jo no.

      Eliminar
    12. Dis-me doncs, en quin partit concret m'he clavat (amb o sense argumentar, tant em fa), còpia la frase on critique cap partit. Jo només veig crítica partidista (i amb motius) quan dic "partits corruptes PPSOE", d'altres en sentit local critique fets i accions, no partits. i els arguments els tens a l'última frase del meu darrer comentari, sim no et semblen prou clars i greus, tú mateix. Más madera!!

      Eliminar
  2. En l'escoleta de la platja faran de tots menys escola.
    Ja tenen la llum legal o encara està enganxada a la farola?

    ResponderEliminar
  3. Respuestas
    1. I per què no es va fer bé a abans de fer cap acte? Es veu que no hi ha previsió. Tot va a salto de mata. La llum arriva amb més d'un any de retràs, però toca, ja la tenim.

      Eliminar
  4. Aci en este poble només hi ha una cosa ilegal, el Vergeret que ens va deixar el PP.
    Ai quant de rabos de pansa tenen que minjar alguns!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta raó mous!

      Eliminar
    2. I això qui ho organitza? Perquè no apareix per a res el nom de Tavernes ni de l'Ajuntament i hi ha regidor que no sap res del tema.
      Tu saps alguna cosa Enrique? O estem davant de situacions com la revetlla de Cap d'Any o el Triatlon anunciat en la platja i sempre amb els mateixos protagonistes?

      Eliminar
    3. Tot aixó es fruit del magnífic director d'orquestra i la forta cohesió entre grups polítics del govern.

      Eliminar
  5. Qui ho organitza es el centre de dessenvolupament turístic, un ens public depenent de la Generalitat Valenciana que el nom ja indica qual es la seua finalitat .

    ResponderEliminar
  6. I no pinta res l'Ajuntament? Ja hi ha gent significativa del PP apuntada. Primer ho diuen als d'ells?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Farà ara el PP com el Bloc a l'hora d'apuntar gent als cursets?
      I encara teniu barra de vindre ací i preguntar/afirmar?
      Em reserve escriure el que pense de tots vosaltres.

      Eliminar
  7. No busques on no hi ha, ningú li diu res a ningú, l, informació ve directa del cdt i també hi ha algu molt significatiu de Democrates Valencians apuntat, i altre gens sospitos de pepero perque es significatiu dels republicans nacionalistes .Es a dir, hem som de tots els colors i el que dis significatiuus del PP siguen els primers apuntats tal volta deuries pensar en que un d, ells es expert en turisme : o no ? .

    ResponderEliminar
  8. Pense que algú tindra que haver donat el permís o a algú de l'Ajuntament es tindran que haver dirigit per poder fer-ho en l'escoleta de la platja. A no ser que l'Ajuntament resulta que no pinte res en un lloc de la seua propietat.
    Continue dient que el nom de l'Ajuntament de Tavernes no apareix per a res i això algú serà culpable o responsable polític. No es normal que es faça un curs en l'escoleta i que l'Ajuntament no estiga entre els organitzadors o col·laboradors. Això no es normal que passe entre Administracions. Jo no ho he vist mai.
    I que una gran part del govern no sapiga res segons em va dir ahir un regidor. I no es la primera volta, ni la segon ni la tercera, ni la.... i sempre en actes on te que vore la mateixa persona.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs la lleveu, com a Karina. Ah, no, que ens va salvar en la moció i amb esta dona no podem...
      No hay w...
      Pues apreta i engul!

      Eliminar
    2. Com apretem i engulim, com el PP despres de la moció de censura i amb el cul a l'aire?
      Els w.... els gastem per tirar-vos fora de l'alcaldia, arreglar totes les coses mal fetes que heu fet, com els gastarem per tirar-vos fora de la comunitat i vore si podem salvar encara alguna cosa.
      Per això volem els w...

      Eliminar
    3. Si, si, tireu al PP de l'alcaldia, però després menys queixar-se i tireu fora a la que fa mal la feina, és el mateix motiu pel que fereu fora a Karina, si no no s'enten ara la permisivitat amb el mateix cas.
      O millor dit, no, no la vàreu tirar per no treballar, que duieu aguantant-ho així dos anys sense dir ni mú, la tiràreu perque no us aprovava el pressupost, cosa que tampoc es va solucionar tirant-la. Ara sí perque han canviat la llei...
      Todo por la pasta. O pel poder en este cas, que llàstima que pasta ja no en queda.

      Eliminar
    4. No es diu: engulim-despres-comunitat
      Cal dir: engolim-després-País

      Eliminar
  9. Evidenment algu sap del tema i es qui té que saber que es la regidora de turisme, i es qui no sóls ha autoritzat si no que ha impulsat per a que es faça asi , perque estos cursets del cdt es fan normalment en el centre físic d, este en Gandia .

    ResponderEliminar
  10. No crec que siga només la regidora de Turisme qui ha de saber, ni menys quan ha de tindre en compter altres regidories per infraestructura, neteja, vigilancia i seguretat, etc i etc. O siga que això que qui te que saber es la regidora de turisme, jo crec que no es aixi.
    I tu saps que les coses, per molta amistat, no són així.

    ResponderEliminar
  11. Doncs jo si, amb amistats o sense amistats : És el/la regidor/a del tema a qui correspón saber i organitzar i si fa falta demanar la col.laboració dels altres regidors segons les seues competències, per a portar endavant cualquier cossa relacionada amb el seu àmbit de delegació, i com be tu saps Tursime li correspón a Canet .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que recrema la falta de protagonisme del gran HACEDOR.

      Eliminar
    2. Tot això de demanar col·laboració està molt bé. Però si les normes que s'han autoimposat tots els regidors del govern es comunicar com a mínim amb 15 d'antel·lació tots els actes que cadascú fa a la seua regidora per coordinació quan calen altres coses, com es este el cas, ho tindria que fer.

      Eliminar
  12. Esperem que si algun dia governa DV el seus regidors no vagen cadascú a la seua.

    ResponderEliminar
  13. Una regidora que fa algo a la platja i la critiquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que si no és d'ells i no són protagonistes s'enfaden com xiquets menuts. És el summum del partidisme i això que són els socis. Massa han estat aguantant en el PSOE des del primer dia. Però bueno, sarna con gusto no pica.

      Eliminar
  14. Quantes xiquillaes del Partit Podrit! Sempre clavant-se on ningu els crida i de manera sempre ofensiva i sense coneixement ni educació. Per això despres venen els sobres, els imputats i totes les mangalatxes del podrimer de partit que teniu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah, pues es veu que sarna con gusto SÍ pica.

      Eliminar
    2. Qui t'ha dit que soc dels PPodrits?
      Partidisme
      Socis.
      Aguantant.
      Sarna con gusto no pica.

      Dis-me on veus la ofensa, la xiquillada,la falta de coneiximent o d'educació.
      Parlar de política local és clavar-se on ningú ens crida? Que ens has de cridar tú per donar-nos permís a opinar?

      Eliminar
    3. Els fets. El llenguatge. I si no, ho dissimules molt malament.

      Eliminar
    4. Carmern és bona quan nosaltres diguem que és bona.
      Carme és dolenta quan nosaltres diguem que és dolenta.
      Nosaltres diguem qui són bons,roins,educats,ofensius,repartim els carnets de tots els partits encara que no ens els demanen i no som Deu perque encara som novells en açò de les processons.Però estamos en ello.

      Eliminar