jueves, 15 de mayo de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA , platges i nitxols

Llegim en la premsa i encara que amb retard doncs la noticia es va coneixer ahir però no tiunguerem temps de donar-li resò  , no volem deixar de destacar-la i comentar-la per la seua importància per a la ciutat de Tavernes , la bona nova de la recuperació de la bandera blava per a la platja de La Goleta, del qual volem felicitar a la Regidora de Turisme Carmen Canet i als técnics i operaris implicats en esta consecució .  

Per altre costat llegim que l'Ajuntament va a invertir  en nous nitoxls :  78.320 euros per a 90 dobles i 4 unipersonals . Podrem descansar en pau una temporada tenint coberta la demanda a curt i mig plaç. 

4 comentarios:

  1. Hi ha algun pla a llarc plaç per al cementeri?

    ResponderEliminar
  2. És molt raro que rncara no haja aparegut esta noticia en la web de l'ajuntament. Serà perquè Carmen i Jordi estàn discutint a vore qui es posa la medalla de esta gran noticia.
    De moment els socialistes ja han deixat clar de qui son els merits:
    http://www.socialistestavernes.org/tavernes-recupera-la-bandera-blava/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar! Jordi vol totes les medalles. Per què no parlen a vore qui es penja la medalla de carbó per la no festa de cap d'any? Com sol justificar JJ, ell és el responsable subsidiari de la no festa, però va deixar que carregara CC amb el mort!

      Eliminar