jueves, 1 de mayo de 2014

El Quadern denuncia : A PAGARLA ...

Las Provincias, edició escrita de huí

Com avançavem fa uns dies, el poble a pagar i els responsables de rosetes ... Acás algú creu que al Alcalde de Cullera i Diputat Provincial de Turisme , "amiguito del alma" a més del senyor Rús, li va a passar algo ? No home no, que paga el pueblo ... 

                            DE VERGONYA SENYORES, DE VERGONYA !!!!!

31 comentarios:

  1. Son el PP, no passa res, tot esta be. Mos furten, cremen montanyes, pugen impostos, retallen en lo basic, i no passa res!

    ResponderEliminar
  2. Ja tarden en Cullera en eixir en manifestació...

    ResponderEliminar
  3. Si forem nosaltres estariem minim imputats

    ResponderEliminar
  4. Si aixo passara a tavernes, els anteriors comentaristes dirien k no passa res, k jj a reduit el deficit

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És cert. A Cullera haurien de pagar els responsables. A Tavernes, quan es va pedre el jui contra l'anterior cap de policía (per acomiadament improcedent) les despeces i la indemnització l'hauría de pagar també l'alcalde Jordi Juan. Total, es va cambiar d'un cap de policía que feia hores extra a un altre cap de policía que encara en fa més hores que l'anterior.
      Però tot funciona igual, A Tavernes i a Cullera a pagar el poble.

      Eliminar
  5. Anem a practicar una obra de misericordia i ensenyar al que no sap.

    L'anonim de les 20:02 demostra desconeixer el quu parla: l'anterior cap de policia no ha guanyat cap jui per acomiadament improcedent. Impossible perque no ha existit.
    Expliquem: el excap de policia va presentar un recurs contencións contra un expedient sancionador d'uns meseos d'empleo i sueldo promogut per l'Ajuntament segons denuncia d'alguns sindicats policials i va comencar l'expedient quan Manolo Vidal era alcalde encara que va tindre l'acabament en la present legislatura. Els sindicats el van acusar d'abus d'autoritat en enviar a uns policies i obligar-los a tornar un cotxe llogat per l'Ajuntament a Alzira que havia servit per portar a una actriu de Valencia a una representacio teatral fallera. Ens estalviem els detalls. El recurs contencios el va guanyar l'excap, pero no era ni de lluny per acomiadament improcedent. Era una sancio de dos mesos d'empleo i sueldo. I l'expedient venia d'una denuncia dels sindicats policials. No era cosa dels politics.

    L'excap de policia te pendent un altre recurs per una altra sancio imposada ara si per l'alcalde Jordi Juan per insults i despreci a superior. Menut numero que va montar enmig de l'Ajauntament i davant testimonis. I damunt li van donar l'oportunitat de disculpar-se i no ho va voler mai fer. Eixe recurs no esta encara fallat.

    L'excap de policia se'n va anar de comissio de servei de Tavernes a peticio pròpia per anar a Xeraco on governava el PP i per allí ser el cap i no un segon com ací. I els xeraqueros, tenen una gana que acabe la comissió i se'n torne a Tavernes a base de bé. I sembla ser que eixes ganes no es per com van de be les coses policials allí.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per lo ultim que digueu de Ginés a Xeraco, evidentment que hi han ara queixes, amb el canvi de govern. Fons ara, manant el PP no hi havia cap problema. Es la mateixa historia que amb el Nyau i altres clientelismes politics. A Chofre li passarà el mateix quan li aplegue el moment. Son coses de politics i els seus protegits/enemics. Es un mal endèmic i ja hem dit moltes vegades que amb el Bloc/PSOE açò no ha millorat gens.

      Eliminar
    2. No té res a vore amb el canvi de govern a Xeraco. Ja ve dels primers mesos de treball. Que no es or tot el que rellueix. I el recorde que Chofre era inspector en Gandia, no el fan aci.
      Si el planteges perquè essent amic de qui es i intim de qui es aci en Tavernes, i com ascendeix a inspector aci en Tavernes i perquè en deu o dotze anys el PP no va traure la plaça d'inspector en Tavernes potser comences a comprendre coses.
      Si que s'ha millorat a Tavernes i tant. Hi ha menys personal, no hi ha troyanos i hi ha mes servei de policia que abans. S'ha susbtituit un cap que no sabem quina titulacio tenia per ser-ho per un inspector i eixa titulació no es d'aci es de Gandia.
      I pense que així si eres llest tindràs les coses més clares, perque no vull tocar fibres personals i de valua professional que facen que Enrique no publique.
      Pense que aixi no s'ofen a ningú per ser coses massa conegudes i de domini public per tots i no descobrim res de nou.

      Eliminar
    3. Pues anem a vore si els que es queixeu teniu raó i voleu sempre al millor. La cosa no sembla tan clara quan l'actual cap de policia esta impugnat en la oposició en la que es presentava i no esta massa clara la cosa. I que queden fora nou d'onze aspirants en un ximple psicotècnic deixa dubte a mals pensaments en unes proves on els aspirants no es que es preparen per a agranar carrers o d'agutzils. Amb tot els respectes pels qui netegen i pels agutzils.

      Eliminar
  6. Home, el que esta clar es que a Tavernes anem a pagar entre tots les despeses que li costarà a l'Ajuntament la defensa de la legalitat de la moció de censura, perquè com va dir el jutge, era una moció il·legal i els costos que va fer l'Ajuntament els pagarem entre tots.
    També pagarem entre tots els costos de l'Ajuntament en la segons pifia de Manolo i Cia amb el plenari urgent d'agost que també va perdre l'oposició.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'informe que va llegir Carmen Canet també el pagarem tots. I era per a salvar el "pellejo" i el sou de JJ i el seu clan.
      Uns i altres, feu i desfeu i ho paga la gent!

      Eliminar
    2. Jo tenia entès que les costes dels judicis les pagava el que perd...
      Ara si es referiu als 6.000€ del bufet d'advocats de Valencia, potser que sobrara, crec que cada Ajuntament ja deu tenir un bon equip jurídic i si com deien, el cas era tan clar no se per que voler despuntar tan alt.

      Eliminar
    3. La mocio de censura soles va servir per a que uns demostraren la ansia de poder i per a fer el ridicul en tots els aspectes, legals i socials. Ah! I tambe vam pagar un informe per a la venta de fum dels famosos PAIs, que ja no sabeu ni lo que es, i que valien 120.000euros!!!! Ai que poca memoria!!!!

      Eliminar
  7. Mare meu quin comentari més rastrer! Anonim de les 14:42, no salvava el pellejo de ningú. Salvava la legalitat democràtica i l'estat de dret. I salvava la dignitat de Tavernes, sobre tot la dignitat del poble de Tavernes, trepitjada pel PP i una transfuga, com ha dit la sentencia final que és la regidora implicada.

    I comentaris així, està molt bé que Enrique li ho publique, perquè tots vegem amb quina gent tractem, siga del PP o de "l'esquerra", per exemple.

    El PP firma una llei contra el transfugisme en el Congres de Diputats, i ací a Tavernes se la passa pel forro i no hi ha altre remei que anar a un informe extern perquè el secretari - si Enrique, el sr. Secretari i tu ho saps- contra tots els criteris dels altres advocats de l'Ajuntament - si Enrique és així i tu ho saps i sense voler fer cap consulta a la superioritat- diu que: Adelante con los faroles de la moció de censura i s'ha d'anar a un informe extern per defensar la legalitat, SI SENYOR ANONIM PER DEFENSAR LA LEGALITAT que el PP volia trencar, un informe que costa els seus milers d'euros i que paga el poble, com tant altres informes que paga, ha pagat en totes les legislatures del PP i pagarà tota la vida perquè així ho diu la llei: que el govern municipal pot recorrer a informes extern per defensar-se i defensar l'Ajuntament que governa.
    Si el PP haguera seguit els principis que va firmar en la llei antitransfugisme, si no haguera conculcat els principis d'eixa llei ni haguerem tingut moció no caldria eixe gasto ni els gastos que s'han derivat després.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 18:04. Si la cosa estava TAN CLARA, sobrava amb que Carmen Canet paralitzara la votació en la mesa d'edat diguent que és il.legal. El jutge ja faria la resta. No fa falta gastar-se tants diners en un informe. Sols buscar els punts de la llei i justificar-los.

      Eliminar
  8. Això es el que es va fer donat que qui ho havia de fer no ho va fer: el sr. secretari.
    Com es va fer en Oriola. On per cert és el mateix gabinet d'advocat qui fa l'informe per el govern d'allí, que estava en circumstàncies semblants a les de Tavernes.
    Que els regidors no son juristes i determinats actes s'han de justificar amb informes i documents. No xarres lo que no sàpigues. Es nota que tens poca idea de com funciona la cosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vols dir que si un jurista justifica el mateix que jo, val més la seua argumentació que la meua?
      El que valdrá per igual serà la llei. I per tant, el jutge que va dictaminar que la moció era il.legal ho justificaria amb la llei amb la ma i no amb l'informe de 8.000 euros pagats pel poble, d'un jurista reconegut.
      El jutge va interpretar i aplicar la llei. No és dedica a vore que qui fa l'informe siga de renom o no.

      Eliminar
    2. Això si que és una veritat i ben gran. Si Carmen Canet haguera citat els punts de la llei incomplits en la moció i dona per tancada la sesió, el jutge haguera dictaminat el mateix que amb l'informe de 8.000 €. Si o no? Perquè si la resposta es no, la justicia s'ho hauria de fer vore.

      Eliminar
    3. La cosa no estaba tan clara. El que vaig a dir, Enrique Estruch ho sabrà, ja que Carmen Canet és amiga seua.
      La cosa no estaba del tot clara. L'informe es demana perquè Carmen Canet sabia que se la jugaba i volia algo "sòlid". Ací és quan "algú" (i no vaig a dir noms perquè en tinc dos o tres i podría equivocar-me) s'encarrega de buscar el despatx jurídic i un jurista de renom, per a que Carmen Canet no RECULE. I això, Enrique tu ho saps molt bé, que la cosa no estaba clara i es va PRESSIONAR a Carmen Canet per a que no RECULARA. I la cosa no estaba clara, ni Carmen Canet ho tenia clar, a pesar de tenir l'informe. Si feu memoria la reunió del secretari amb els membres de la mesa d'edat va ser interromput més de 5 vegades. Al despatx van entrar, Orengo, Borràs, Jordi Juan i algú més, perquè tenien PORETA que Carmen Canet RECULARA.
      Si haguera estat tan claret, tot este espectacle sobraría, no creus??

      Eliminar
    4. Clar que tenien Poreta. Tu saps el que significa de la nit al matí seixar d'ingressar 2.500 euros tots els mesos??

      Eliminar
    5. Clar no estaba. Recordem al propi administrador d'este blog que aconsellava a Carmen Canet acatar el que deia el secretari municipal. Per altra banda, quan s'encomana un informe de 8.000 € (que segons els comentaristes l'hem pagat tot el poble), será perquè algú voldria llegir-lo per no assumir responsabilitats amb allò de "no ho he dit jo, ho ha dit un jurista reconegut". Altres, en tal de que Carmen Canet no acatara el que va justificar el secretari, son capaços de pagar no 8.000 €, 100.000 € si fa falta, ja que hi han molts jornals en joc.
      La justicia no vol calfar-se el cap, ni vol polèmiques televisades. Si Carmen Canet no haguera paralitzat la moció, hui tindriem un govern del PP per castic. Ie el jutge ho haguera justificat per a que no es produira un antre camvi de govern 4 o 5 mesos després.

      Eliminar
  9. Per a tu tota la raó. A perdre el temps... a tirar pedres al riu.
    De tota manera i perquè quede clar als demés lectors. Ací parlem parlem que la presidenta de la mesa d'edat ha de prendre una determinació en base a un informe juridic, perquè no la puguen acusar de prevaricació (com volia fer el PP i no fa), i com el Sr. Secretari no el fa eixe informe, més bé fa el contrari, es busca fora. Es legal.
    Però per a què perdre el temps si no saps de que parles?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no se de que parle? De lo clar que ho tenia Carmen Canet. Va fer falta Avassallar-la amb un informe jurídic de 8.000 € PAGAT PEL POBLE i amb les les interrupcions de la reunió de la mesa d'edat, protagonitzades per Orengo, Borràs Jordi i més gent. Per cert, al cap de 2 mesos, el germà d'Orengo va conseguir lloc de treball. Coincidencia?
      Mira que m'alegre que no prosperara la moció, perquè no puc vore al PP ni en pintura. Però es que les vostres maneres democràtiques, son de PENA

      Eliminar
    2. No saps de que parles i no saps ni que va costat l'informe.
      Eixa quantitat es falsa. Enterat.
      I el poble content de que la legalitat surara. I el PP fent el ridicul. No ho oblides.

      Eliminar
    3. A mi que el PP es pose en evidència em trau sense cuidao. Ara que el germà d'Orengo estiga col.locat a treballar, un mes després, clama al cel!

      Eliminar
  10. Pero a vore?? Per a quan un altra moció en transfuga inclosa??? Va Manolo, animat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a quan l'estació vinga a Borderia!

      Eliminar
    2. Jo li demanaria al PP que no fera altra moció, cosa que ens toque pagar altre informe de més d'un milió de pessetes a petició del sr. Alcalde. Deixeu-ho estar, que ja ho tenim bè pagant els sous i plenaris inútils.

      Eliminar
    3. L'unic informe que ha costat més d'un milio mal gastats va ser el que va encomanar a la carta el PP per justificar unes obres de col·lectors que tenien informe en contra d'intervencio i de tresoreria. El plenari amb majoria absoluta del PP ho va aprovar en base a eixe informe a la carta, el PSOE ho va recorrer a la justicia i finalment ho va guanyar. I fa uns mesos vam saber que la decisió de Manolo Vidal era il·legal. Es va dir en ple.
      L'informe de la mocio va servir per parar la mocio de censura, era un informe per defendre la legalitat.
      Hi ha una gran diferencia entre els dos casos.
      El que es vergonyós es que despres de perdre el PP els dos casos la justicia no obligara al PP a pagar de la seua butxa els informes per perdre.
      En els dos casos els va pagar el poble. Pero hi ha molta diferencia entre els dos.

      Eliminar
    4. L'estacio m'han dit que ve a Borderia quan el PP deixe de tindre corruptes i imputats.

      Eliminar