jueves, 29 de mayo de 2014

Editorial : BONS COLPS EN GUITARRA D'ALTRE

O algo així es diu quant ú s'aprofita d'altre per a pegar-li a u tercer, però sense ell donar la cara i per tant sense perill de rebre les conseqüències dels seus actes .

I això és el que està passant ací, en Quadern, amb els anònim que amollen des de la seua trinxera oculta totes les animalades que es venen al cap, incluit acussacions de delictes, i pretenen que això es publique sí o sí, perquè es evident que de tindre conseqüències les seues afirmacions o insults, no serà en la seua cara on arrivaràn les bofetades si no en la del que dona la cara pel mitjà que les ha publicat. I si no ho fas eres un censurador, un inhibidor ...

Doncs no, podeu acussar-nos de tot el que vullgau, però açò es un hobby per als que fem Quadern i ja hem rebut varies bofetades, massa, fins el punt de com sabeu plantejar-nos fa un temps la possiblitat de tancar portes, i no estem dispossats a tindre més disgustos, així que com ni som perdiodistes ni tenim la pretensió de ser-ho, qui vullga seguir amb eixa política tant bruta de soltar la pedra però amagar la mà busqueu altre mitjà, este no és el vostre, o deixeu d'amagar eixa mà com ha fet recenment un comentariste i enviu les vostres denuncies amb nom, cognoms i DNI i així si ho voreu publicat. 

I per favor, no s'apunteu de seguida a aquerrales, a matar al missatger, perquè este s'està cansant al estar deixant de ser un entreteniment esta veu lliure qué és Quadern li pesse a qui li pesse, i es quedareu, i diguem quedareu perquè per a nosaltres es fàcil seguir des del blog d'un partit concret però amb les limitacions que això comporta, sense eixe mitjà, vosaltres voreu (tal volta es el que perseguiu alguns en el fons, els intolerants, els de sempre ).

Per altre costat donar les gràcies als que ens apoieu, ho feu a diari pel carrer, però també vos preguem que ho feu per escrit, perquè si no açò pareix "los buenos y el malo", torquemada front als inocents, i això crema i de valent .

Però bé, huí per huí ací seguim, gràcies a uns i altres perquè les lloançes ens reconforten i les crítiques ens fan més forts.   

5 comentarios:

  1. Nomes he vist una persona que ha fet interpretacions pròpies, que no es mantenen en peu, d'un comentari i ha començat un folló sense trellat. I encara no ha explicat perquè li sap mal que s'haja fet un comentari inocu i quins interessos té per haver reaccionat així.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot este folló no vindrà perquè no se sap el procediment amb el qual va a contractar-se l'escola d'estiu? On està la transparència? I mentre ningú obri la boca i explica com va a fer-se.

      Eliminar
  2. Tu eres dels que estas acostumat a les adjudicacions directes, no? Cotino? Bigotes? Blasco? No, este ultim no potser, a la presso no hi ha wifi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga que amb la cantinela de sempre, passeu d'explicar res. Si senyor, transparencia!!!

      Eliminar
  3. Bé, a la Cotorra algú li ha bufat que:

    "...Ara cal que s'aproven els pressupostos que si no passa res es presentaran en el plenari de dilluns, dia 9"

    Toma ya!! I en l'ambientillo que estàn creant a Tavernes, esperaran que el pressupost s'aprove no?? La pregunta seria i l'han consensuat amb l'oposició) o han anat a la seua.
    Seria curiós saber si a nivell de govern el bloc a imposat la seua voluntat al PSOE en els pressupostos, utilitzant el tarannà de que soc l'alcade i soc el que mana ací.

    ResponderEliminar