viernes, 30 de mayo de 2014

DEMÀ ASSAMBLEA ANUAL CÀRITES INTERPARROQUIAL

Demà dissabte a les 20:30 hores es celebrarà en el menjador del col.legi Sant Josep-Patronat la assamblea anual de Càrites de Tavernes . Açí vos deixem el que hem rebut els socis de l'associació:    
Benvolgut /a :
Pareix que va ser ahir, però ja són nou les assemblees realitzades per CÀRITAS INTERPARROQUIAL.  Moltes coses són les que han canviat al llarg dels anys, però es manté amb nosaltres la il·lusió de dia a dia,  junt a tots vosaltres,  anar construint camins d’esperança.
Es tasca nostra anar fent camí amb el que més ens necessiten, construint relacions de germanor  que ens condueixen  a ser i actuar com a família cristiana que viu i es desviu per aquells membres més vulnerables; per tant un any més volem trobar-nos tots junts a l’assemblea, que escolteu com  portem  endavant  els nostres projectes,  quines són les nostres il·lusions, les nostres  necessitats  i que desprès puguem xarrar i compartir un xicotet refrigeri.
L’assemblea serà el proper dissabte 31 de maig a les 20’30 hores al menjador del col·legi Patronat – Sant Josep  i l’ordre del dia es el següent:
1.      Pregaria i benvinguda
2.      Aprovació, si escau, de l’acta anterior ( el que la vullga podrà arreplegar fotocopies)
3.      Memòria activitats Càritas Interparroquial Tavernes
4.      Presentació de la Campanya 2014
5.      Precs i preguntes
6.      Moments d’encontre ( xicotet refrigeri)

Esperem la vostra presència, i vos animem a que convideu als vostres familiars i amics.
PRESIDENT CÀRITAS INTERPARROQUIAL                        DIRECTOR CÀRITAS  INTERPARROQUIAL




JOSÉ VICENTE SELLÉNS                                                        FELIPE VERDÚ  GRAU 


No podrem estar per un compromís adquirit fa un temps , però des d'estes planes donar el nostre recolzament a esta associació, i a qualsevol que en estos tempos tant difícils estàn fent allò que ójala no fera falta i que a més no cobrix qui ho tindría que fer, que es l'administració pública . 

1 comentario:

  1. Hui estaven voluntàries (perque solen ser dones, i majors) demanant aliments no peribles als supermercats.
    Caldria que alguna gent tinguera mes cura amb les seues manifestacions, quan he sentit a una de les senyores dir-li a una altra: mira, este mati tenia previst estar en casa mirant la TV i fent-me les ungles i aci estic, com dient que feia un sacrifici. Jo pense que un sacrifici seria Haver-se deixat els xiquets a la veïna o la feina de casa per fer o perdre un jornal, pero bo, cadascú entén els sacrificis com caritat i mèrits que San Pere li tindrà en compte el dia de demà i altres s'ho agafem com amortiguar la injustícia social mentres aplega la desitjada igualtat de classes.

    ResponderEliminar