jueves, 22 de mayo de 2014

Editorial : PERDRE L'IDENTIDAT

Este cap de setmana estiguerem xarrant amb un xicot d'un poble valencià, el qual acaba de deixar Compromís al entendre que esta coalició en el seu afan de mirar cap a l'esquerra havía perdut gran part del seu caire nacionalista, la seua essència. Com a exemple ens dia que a Bloc ja li han llevat en tots llocs el cognom "Nacionalista Valencià" i a Compromís " Pel País Valencià" en ares d'unes marques neutres com son sòls el nom de Bloc i Compromís.

I no és la primera vegada que ho sentim dir, en altre cas per part d'un dels històrics entre els nacionalistes locals, que ens comentava més o menys el mateix , diguent-nos que s'ha deixat a un costat el fer nació, superpossant la versant esquerrera a la nacionalista originaria del Bloc.

I ahir mateix, comentant tot açò amb un altre membre de la coalició, també dels originaris de UPV, ens reconeixía que eixe debat existix dins d'esta, i més de cara a un possible govern tripartit autonòmic amb socialistes i EU, que de segur comportarà renunciar a eixa essència nacionalista en favor d'un  pacte de progrés ( Als de sempre, tenim testics del que estem dient, no ens inventem rés ) .

Però es que este mateix debat existix també en estos mateixos moments en altre partit valencianiste, que té la possiblitat de creixer una barbaritat mitjansant pactes amb tercers, però en perjuí de la seua essència valencianista. De fet, la seua configuració a nivell local està configurada majoritàriament per independents no de caire valencianista, encara que compartixen evidénment el missatge bàssic identidari de dit partit.

I ens ve al cap allò que diu que qui perd l'oritge perd l'identidat. 

I vosaltres, estimats lectors, qué penseu, val la pena creixer perdent essència però amb el fi de després d'anar fent calar el missatge, o una vegada has creiscut les circunstàncies del dia a dia no el deixaràn ja fer-ho ? .

Ha perdut Bloc-Compromís local amb l' inicial govern tripartit i ara bipartit part de la seua essència nacionalista, penseu que no, o penseu que aixó a nivell local no té tanta repercussió ? .

Ahí ho deixem ...
    

107 comentarios:

  1. Ha perdut la seua identitat nacionalista valencianista, per una nova identitat catalanista separatista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo m'ho faria vore i hi ha bons psiquiatres. Patixes de paranoia i mania persecutòria i estàs fora de la realitat.
      Ací els únics catalanistes son els del PP que han venut els nostres bancs i caixes (CAM i Valencia) a la banca catalana (Sabadell i La Caixa) no ho oblides.

      Eliminar
  2. La Cotorra parlant de Compromis, Quaderns parlant de Compromís en compte dels seu partit, el Diari de Tavernes sempre parlant de Compromís, malament però parlant, el PP valencià atacant a Compromís... Manolo i Rus atancant a Compromís.
    Això em recorda allò de que alguna cosa té l'aigua quan la beneixen!

    A mi m'ha dit un del PP que Espanya va bien i que la crisi no existix, que això es un invent dels socialistes i dels antisistema com Compromís. La meua proposta és que demà parlem d'això. Si el comentari d'una persona és tan significatiu.

    "la seua configuració a nivell local està configurada majoritàriament per independents no de caire valencianista". Pareix ser que l'Administrador d'este blog té acces al fitxer d'els actualment 116 afiliats o ha posat microfons amagats per escoltar les reunions i saber com pensa cadascú.
    Enrique ¡t'has passao tres pobles! I damunt sense endevinar-ho. Indepents en Compromis-Bloc de Tavernes no hi ha cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llig be, no estem en eixa frase parlant precissament de Compromis ... si no d, altre partit valencianista .

      Eliminar
  3. Nomes t'ha faltat dir que eixe xicot ara s'apuntara a DV. Ho diràs en la resposta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo pretenem des de DV i no es l, unic, ja en tenim varis i pel mateix .

      Eliminar
    2. Eixe xicon és nét de Lizondo?

      Eliminar
    3. Davant la manca d'arguments i els que sí té el contrari, desqualifica que algo queda ...

      Eliminar
    4. Mes o menys com fas tu, sempre manipulant les noticies i les converses de bar o personals alçant-les a nivell de dogma de fe.

      Eliminar
    5. Bon dia, amics.
      Pareix que ens vol donar lliçons de desqualificar la persona que noticia si noticia també desqualifica a tots i nomes busca els aspectes negatius dels demes. Si ja ho se: has dit tres voltes que les conferencies que prepara Llácer estan bé.
      Una gota enmig de l'oceà.

      Eliminar
    6. Maquiaveo soc ... davant la manca d, arguments ... i es veu que tot aixo tant roin que fem agrada, a estes hores ja superem les 400 entrades... preocupant ... el Quico Rivera, la Belen Esteban .... i Quadern ... realment preocupant ....

      Eliminar
  4. Enric, bona nit, doncs sincerament pense que no és un tema del partit, sino de les persones. I no trobaràs mai persones que pensen igual. I dins d'un mateix colectiu és totalment normal que hi hagen diferents pensars i postures. Perquè una pot ser nacionalista i d'esquerres o no tant d'esquerres. I uno pot ser valencianista sense ser tant nacionalista, i del mig com tu i tot, etc. etc. Però al final es comparteix un projecte i unes idees comunes. S'evoluciona buscant punts en comú sense pedre les idees inicials, els origens. Jo no crec que s' haja deixat mai de fer País. Per a creixer cal sumar nous pensars. I no crec que siga precisament per a fer un tripartit a la generalitat. L'altre dia llegia al levante, ja veus tu el levante diguent algo de Compromis, raro raro (igual q las provincias), que no són partidaris de fer un tripartit... Les eleccions diran...

    Acas el psoe és socialista i obrer encara? No se, o acas en el pp no està l'esglesia, el opus, la dreta, el mig i la més extrema? O EU Comunista?

    ResponderEliminar
  5. Jo crec que es TOT EL CONTRARI, han perdut l'essencia d'esquerre molt mes que la de nacionalistes. Abans la UPV era d'esquerres perque tots els nacionalistes valencians ho eren. Ara, en el Bloc hi ha gent liberal,burgesa i fins i tot de centre-dreta. Sobre el silenci públic del discurs nacionaliste, nomes es una estratègia de partit, ha desaparegut UV, i d'ahi i del vot espanyolista (PP-PSOE) pensen peixcar vots. De totes maneres, el bot de qualitat a Compromis no depèn del Bloc, sino de IPV i la Oltra, que no es nacionalista pero si d'esquerres, tant com COMUNISTA (paraula que dona repelús a alguns sectors nacionalistes). Per ahi si, pero aixo ja no es Bloc.

    ResponderEliminar
  6. I tant que no es Bloc és Compromis.
    Tota la vida els sociates i comunistes han acusat de ser la UPV un partit de dretes venut a CiU. O siga que tu dius exactament el mateix que deien abans. Poc has descobert.
    L'anonim de les 1:07 crec que ho deixa clar.
    Només trobe que parleu parleu i parleu i desconeixeu del que parleu.
    De tota manera seguiu parlant i fent-nos propaganda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no parle del que desconec, parle del que sent de gent de dins del Bloc. Us sona Gekko? O no es afiliat?
      Ni dic res de CIU ni se el que deia el PSOE, no m'interesa. Si et consola que el teu amic de la 1:07 deixa clar que el Bloc no es nacionaliste com el PSOE no es socialiste o EU no es comunista, endavant continuant enganyant als votants! Tornem al i tu mes de sempre o fer com fan no es pecat. Alguns sembla que nomes volen fer la nova politica de boqueta i au.
      De res per la propaganda.

      Eliminar
    2. Qui és Gekko?
      De qué parles?

      Eliminar
    3. Jo mai he dit que el bloc no és nacionalista. Llig bé. Gekko és un bon exemple del que explique. I si tu vols pegar-li voltes... Avant. Sempre ens venen desde la dreta, i desde l'esquerra republicana. Passant pels del mig. Per alguna cosa serà. Nada nuevo bajo el sol.

      Eliminar
    4. Amen.
      Ni p.i. del que parles. Com sempre. Des de l'enveja, o el rancor.
      Quan parles des de dins et farem cas.

      Eliminar
    5. A mi em diràs tu des d'on he de parlar. Dins de que? D'una secta? Ni lo sueñes.

      Eliminar
    6. El que pareix una secta es el Bloc, tots parlen meravelles del lider i ningu el questiona. Bueno, ningu no, ja que en Valencia volen carregar-se a Jordi.

      Eliminar
    7. Xe, Gekko, apareix i digues algo, que els teus "amics" del Bloc et ningunegen diguent ara "i qui es eixe?"

      Eliminar
    8. Ni apareix Gekko ni cap dels seus amiguets del Bloc a defendre de les greus acusacions de que es presenten a un concurs a donar risa, es veu que qui calla, otorga.
      Sincerament, crec que algú manipula quan diu 17 sobre 70, en contractació deurien equivocar-se en puntuar-lo, voldrien posar-li un 71 sobre 70. I ara el presentaran per a quedarse la guarderia municipal per a deu anys. Amb un 17 o un 71?
      Pero si, s'ha acabat el amiguisme i el colocar a dit, ara es diuen càrrecs de confiança.

      Eliminar
  7. Ara es Compromis el rival a batre. La gent ja s' ha donat conter de que el bipartisme mata.

    ResponderEliminar
  8. Crec que cada vegada son més nacionalistes i menys d'esquerres.
    Eixa és la meua impressiò a nivell local però si volem nacionalistes tenim a Esquerra Republicana i si volem esquerres ja tenim a EU i per això estos van a procesons i fan bous.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja en som dos que pensem iguals. Pensava que tenia alucinacions o que ho havia somniat.

      Eliminar
  9. Uns deixen que facen bous al carrer en el poble (no toros en plaça) com es fan a Tavernes des de mitjan segle XIX i està documentat des de que el circuit es tancava amb carros, es a dir, uns mantenen les tradicions de Tavernes i amb estricte control sobre malifetes als animals, i altres d'Esquerra fan el mateix, aproven i potencien els correbous (nom que usen els germans del nord) amb llis en el parlament català. Menut cinisme. Alli sembla que nuguen els bous amb llonganisses.
    Uns altres venen aci fent campanyes a favor l'independentisme català en comptes de treballar pel País Valencia. Que li anem a fer!

    Amic això de posar en el mateix sac els bous al carrer o correbous de Tavernes i els bous en la plaça amb picadors i toreros i mort de l'animal em sembla patètic i una total falta d'arguments i de voler manipular la realitat.

    I també hi ha qui fa processons... per agenollar-se i ajupir-se davant els seus amos de Catalunya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic vivint en Catalunya per motius laboral. En les comarques de l'Ebre al sud de Tarragono.
      I ací qui més força fa, qui mes ajuda i dona suport als correbous son els d'ERC.
      No comprenc com aquí es tornen bojos defensant els correbous com a cosa tradicional de els comarques del Baix Ebre i al Pais Valencià ho censuren i critiquen.
      Que m'ho expliquen.

      Eliminar
  10. Perdre la identitat? El que s'ha perdut es el coneixement. Estan fomentant el sectarisme i la confrontacio a Tavernes. On molts vegem veins i amics, ells veuen vots. No veuen mes enlla dels vots i tot perque volen viure de i per a la politica. Es molt trist.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó. El PP sempre ha actuat igual. Durant 16 anys. Per això tenen tants imputats, mes de 100 ja, per corrupció i trafico de influencias. Es el seu dogma.

      Eliminar
    2. Ni PP ni Bloc tenen coneixement. Tantes grandeses que contaven de Jordi Juan i ha resultat ser un farsant. No esta fent res del seu programa electoral. Ens hem lliurat del PP, però qui ha entrat no està fent-ho tot lo bé que s'esperava.

      Eliminar
    3. Jordi Juan sempre será conegut com el MAQUINISTA de BORDERIA

      Eliminar
    4. Jo també crec que Jordi Juan es un farsant. Un gran farsant.
      Un fasant que ha enganyat al seu partit i en compte de dedicar-se a beneficiar el seu partit s'ha dedicat a beneficiar tot Tavernes, salvant l'Ajuntament de la ruina, i reflotant un barco que estava mes que afonat.
      Eres un farsant, Jordi Juan, per no haver-te preocupat del teu partit i preocupar-te per tot el poble.
      Pero per això el votaré, perquè necessitem molts farsant com tu, que per damunt dels interessos del partit, col·loquen els interessos de les persones i del seu poble.
      Gracies, Jordi.

      Eliminar
    5. mitges veritats. Jordi Juan ha beneficiat al poble, cal reconeixer-ho, i també ha beneficiat al seu partit. I als del seu partit (personalismes,càrrecs de confiança,obres a familiars regidors) i a les "seues" empreses (Festivern,botifarra). Una cosa no lleva l'altra, no ens enganyem.
      Si acaba com la única alternativa al PP, serà a falta de buenos, i això és molt trist, podent-se fer molt més i millor.

      Eliminar
    6. Que bonico t'ha quedat. Encara que oblides que la gran gestio economica ha sigut de BORRAS. Jordi sols s'ha dedicat a figurar i penjarse les medalles dels altres. Vamos el que ve a ser un farsant.

      Eliminar
    7. Mira si es preocupa de Tavernes que encara no te el pressupost per a este any. Ja portem 2 anys sense pressupostos. I casi mig any pagant el reten de policia

      Eliminar
    8. Que casualitat. Presupostos de Borras que ni els ha fet ni els farà. Ja tindra que anar Jordi a solucionar i acabar-los com ha fet els anys passats i el reten de la policia vorem si al final Borras se'l trau de les mans o ha d'anar el regidor de policia a espentar.

      Eliminar
    9. I tant bonico que m'he quedat. I ben guapo. I tindre que sentir que Borràs gestiona economia i fa els pressupostos quant no s'entera. Fins la setmana passada que va agafar el tema l'alcalde no hi hagut manera. I es van tancar dijous.
      Nomes amb una setmana, però amb l'alcalde fent numeros i quadrant-los.
      Com l'any passat.

      Eliminar
  11. El que no veig normal és que Compromís estiga tota la campanya criticant al #PPSOE i ací a Tavernes siguen socis de govern els de Compromis i els socialistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perq no es igual estatal q al poble

      Eliminar
    2. El PSOE es deixa ningunetjar pel bloc. No es pot ser tan masoca.

      Eliminar
    3. De ningunejar res. Els sociates no saben més ni tenen més capacitat. Donen llàstima.
      Nomes cal vore els fets: posen una pancarta davant la seua del Bloc, tan gran com es el poble, i tenen que anar allí.
      I hui en el Mercat van i ocupen el lloc on sempre s'ha posat el Bloc, davant de Mollaro ( si, no hi ha amo de lloc, ja ho se) i ho fan de bon matí abans que els del Bloc.
      Pobres sociates, el revolcó que van a emportar-se.

      Eliminar
    4. Vols que et recorde el que va passar a les paelles??Encara estem esperant unes disculpes. PD. L'espai public es de tots, qui,primer arriva l'ocupa

      Eliminar
    5. Ara parles en nom del psoe? Collo que plurifacetic!

      Eliminar
  12. Tu confons el rabo del nap amb el nap.
    Jo no he vist mai criticar a Compromís-Bloc el PSOE i motius en te.
    Altra cosa es que un blog ho faça, com este critica sempre que pot a Compromis mai al PSOE, o com el PSOE per baix ma posa a caldo al Bloc.
    O es que no eres de Tavernes i parles d'oida?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que el PSOE posa a caldo al Bloc? Però si estem aguantant el que no esta escrit per mantindre un govern de progres. Però vosaltres, sols feu que tensar la corda i al final la corda es trencarà. I no em faces parlar, que si contem tot el que heu fet, no trobareu lloc on amagar-vos.

      Eliminar
    2. Et posaré un "me gusta"

      Eliminar
    3. Ja venen eleccions, i tots volen ser el pollastre del corral.
      Manolo Vidal estarà rient-se llegint-vos, i es que sempre hi ha hagut molt poc seny entre les esquerres locals per llavar els draps bruts dins de casa i no fer-se la punyeta per interesos partidistes.

      Eliminar
    4. Els pijors socis de govern son els del bloc. Per a governar i cobrar un sou mensual, el PSOE es bo, pero quan venen eleccions el posen a caldo. Ai mare, el que mou els diners!!!!

      Eliminar
  13. Jo he llegit que: Jordi Sebastià, cap de llista de Compromís en la candidatura de Primavera Europea, considera que els dos grans partits del sistema, PP i PSOE, “el que han de fer hui d’una manera urgent és demanar perdó a les 49.600 famílies que desnonaren l’any passat. No oblidem que uns, quan manaven, i que li pregunten a Carme Chacón, va agilitzar els desnonaments i els altres, el PP, no han fet res per aturar els desnonaments i per posar en marxa la dació en pagament”.

    ResponderEliminar
  14. Ja estan aci els peperets?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veritats com a punys. i s'ha quedat curt a més de no dir cap mentira sobre el PPSOE.

      Eliminar
  15. Robinjut, deixa de dir destrellats, que estas millor. Sembla ser que vius en una altra galaxia.

    Primera. carrecs de confiança, o siga un secretari per a l'alcalde, n'han tingut sempre tots els alcaldes. En la passada legislatura, dos secretaries va tindre Manolo. Ara si ho dius pel cap de premsa, dir-te que altres no tenien eixa figura en plantilla a mitja jornada, però la tenien "amagada" de forma externa i es pagava com tot el món sap i es public i super sabut. I deixem el tema, perquè millor no tornar-lo a repetir.

    i quan a favoritismes, si ho dius pel tema FCC et recorde que s'ha usat el mateix métode de posar al front una persona de confiança de l'Ajuntament pel tipus de treball i les condicions de la faena. una persona que estiga a l'abast i disposada quan sorgeix una necessitat. Això jo no ho criticaré, ni a estos ni a aquelles. Estem parlant d'una empresa que factura milions a l'Ajuntament en servicis a l'Ajuntament, son temes de salubritat publica, i es normal que hi haja una entente cordiale entre els dos perque el servici siga millor. Si no ho entens es el teu problema. T'ho dire d'una altra forma: T'imagines una federacio, de pilota per exemple, que busque un seleccionador per a l'equip regional sense confiar en ell? o que un equip de futbol contracte un entrenadors sense confiar en ell?

    Respecte a les empreses. Lamentable. Treballen les mateixes empreses del poble que treballaven abans amb la salvetat que ara sempre son del poble mentre els contractes de la passada legislatura per als plans E i Camps la meitat i les mes sucoses obres eren de fora.
    Si ho dius per l'empresa que porta el tema de reparar alguna zona de jocs infantils el recorde que la mateixa empresa treballava per l'Ajuntament la legislatura passada a més que es una empresa del poble, especialista en el tema i de les millors d'Espanya. potser a tu t'agradaria ho fera una de fora. I si vols dir que un soci es germa d'una regidora, ¿que passa? Ja ho era la passada legislatura.
    Si tots els arguments que tens per dir que benefia el seu partit son eixos... que pobresa d'arguments!
    Jo veig el benefici en les empreses que treballen per a l'Ajuntament i cobren als dos mesos, no als dos anys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La pitjor de les mentires es la veritat a mitges
      Dius que Manolo va tindre dos secretaries pero no dius que la primera,per desgracia,va caure malalta i no va tornar a poder treballar per aixo es designa un altra
      No van estar mai les dos juntes
      El cap de protocol i prensa es invent de este govern i aprofita per l'autobombo del Sr Juan que pagem entre tots
      Tires la pedra i amages la ma cuant insinues algo de algú i no dius noms ni dones dades ,per lo tant lo unic que fas es possar mal
      Respecte a Fcc,tornes a faltar a la veritat
      El anterior encarregat ja treballava en Fcc abans de vindre a la contrata del poble i lo mes inportant no li va llevar el puesto a ningú pues la plaça de encarregat no existia i eu portava el jefe de servicis de Gandia
      La manipulació politica que fa este govern de la contrata de Fcc es patent i com no siges del Bloc no treballes agranant,cosa que avans no era aixina,el mateix fill del actual encarregat va entrar a treballar i despres el van fer ficxe,seguent alcalde Manolo
      Conclusió,tot no son iguals hi han sectaris i persones

      Eliminar
    2. L'anterior de FCC no treballava en FCC. Com no havia estat mai en una faena d'eixe tipus el van enviar sis mesos a Xavia per fer pràctiques. i això no ho dic jo: ho va dir el PP a la corporació d'eixa epoca quan va dir el nom de la persona que faria de rsponsable.
      La plaça d'encarregat de fet i de funcions existia i feia d'encarregat un senyor de Gandia, que per cert encara treballa en el poble. Enterat.

      Segon, les dues secretaries no van coincidr fisicament en el despatx pero si van coincidir i molt de temps en la pagamanet d'algunes coses que no tenia l'Ajuntament cap obligació. No m'estires de la llengua, que correra el manso i la pagara qui no deu res. Pero entera't listill@. Que el delicte no està prescrit.

      El cap de protocol es va inventar en les passades legislatura amb altre nom i amb faenes que es feien des de fora. O tu qui el penses que feia les notes de premsa i tots els comunicats del PP? Si ho sap tot el mon. Fa falta que el diga com es pagava eixa faena? Ens va resultar molt pero que molt mes cara que la mitja jornada de qui ho fa ara. Xe, pero tu vius en este poble o estas de passada? I no m'esplai que no vull Enrique m'ho censure.

      El fill de Clar va passar un examen de conductor en l'empresa, ja era conductor de camions abans d'entrar en FCC i quan aci ningú anava a imaginar-se que el Bloc tindria l'alcaldia en el 2011. No el va contractar Manolo ni l'Ajuntament sino l'empresa FCC per aprovar un examen. I ben merescut seria l'aprovat, perquè segur que PP faria tot lo possible per algun seu i no del Bloc. No tens idea de que parleu.

      I això de que s'ha de ser del Bloc perque treballes en FCC la realitat de les persones que treballen ho confirmen que no es aixina ni de lluny. Això com era la vostra tactica es penseu que tots fan igual: Allò de el ladron se cree que todos son de su condicion...
      O es que tu el penses que el PP guanyava en les zones altes dels poble perque es la zona residencial de la classe benestant i poderosa? Si a un mes d'eleccions vos vareu traure de la maniga una contratació de gent com ajudants de circulació (eren 18 ó 21?), i mira per on, tots els contractats eren de la zona alta i tots podien aportar un minim de 10/12 vots familiars. Digues el que vulgues però no ens tractes de bovos. Tu sembles molt jove amb tant desconeixement de les coses o t'han llavat el cervell.

      Eliminar
    3. Tornes a mentir de forma descarada
      Ningu entra a treballar a Fcc per aprovar cap de examen
      Teu torne a dir la contrata de Tavernes la dirigia el jefe de servicis de Gandia açi no hi havia encarregat,per cert igual com ara aon donada la incapacitat del actual encarregat el jefe de servicis de Gandia te que vindre para que la merda no mos traga a passeigar
      Si tens proves de algun delicte en la contratació de les secretaries de Manolo lo que tens que fer es denunciar al jutjat,si no lo que fas es tornar a mentir i difamar amagat en el anonimat
      En Fcc entren a treballar en este govern del Bloc-Psoe la gent que diu JJ i companyia o siga clientelisme pur dur

      Eliminar
  16. Anonim de les 9:15,
    vaig a contar-te el que veig a la "meua" galàxia:
    Primera: càrrecs de "confiança", i si, ho pose entre cometes perque en realitat a la politica no es fan per confiança sino per servilisme,sectarisme i disciplina, cosa que tant agrada a dintre dels partits "democràtics". La confiança l'han de tindre tant el politic com el funcionari com l'empresa publica o contratada amb l'objectiu, que es el millor servei possible per als ciutadans (normalment es confon el servei als ciutadans amb el servei a l'Ajuntament i igualment es confon el servei a l'Ajuntament amb el servei a l'interes del govern i en concret del partit que l'ostenta).
    Em dona igual que hi haja 1,2,3 caps de premsa a mitja,3/4 o jornada sencera,jo estic en contra de cap càrrec de confiança quan eixa i TOTES les demés feines municipals les poden fer els FUNCIONARIS. No em val "els altres tambe ho feien i pitjor", jo no soc els altres ni em representen i si s'ha canviat el color del mando, entre altres coses era per canviar coses com aquestes.
    T'ho diré d'uns altra forma jo tambe, t'imagines un seleccionador que tinga molta amistat amb tu pero que no es el millor ni en capacitat ni en actitud? Per molt amic que siga, no farà be la seua feina. I t'ho diré per experiència, no hi ha cap bon empresari amb treballadors roïns, no cal confondre empresari i empresa, la empresa te uns objectius comuns a tots i l'empresari l'unic que te que preocupar-se es de que el treballador abaste els objectius, i sino, un altre. Es així de senzill, i els amics per al bar i la festa, igual que els familiars o companys de partit. Crec aixo ho tenen clar molts treballadors i empreses, pero els politics, com no, son diferents.
    Com veig, partits amb gent nova i maneres de fer antigues...no es eixe el nou tarannà que pretén vendre Compromis a nivell de Pais, pero be, estem al poble i es veu que aci aixo no compta.
    Sobre les empreses que treballen al poble, el mateix, si eres la mes barata (no hi han diners) i eres "de confiança" pots treballar, encara que no faces una feina de 10, ara si eres el millor i del poble pero no tens "la seua confiança" no rasques bola fora de concursos, i aixo ho dic de primera ma, abans venen de fora altres i pitjors, crec que no cal posar mes exemples, en este blog ja s'ha exposat i molt i sense resposta de ningú.
    I com no, acabes amb la qüestió del cobrament als dos mesos. Eixa sera la mitja, perque jo en se i t'ho demostre amb papers que l'Ajuntament deu encara a algú des de l'estiu passat. Veus com tots no som iguals?
    Que tots voleu ser galls del corrals no haveu tardat en demostrar-ho, ja tens baix altre comentariste de la vorera d'enfront que et rebat el seu amiguisme amb el teu i amb el de i tu mes. A mi em donaria vergonya que aixo m'ho pugueren tirar en cara, i la única solució es no haver-ho fet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Robinjut disme una empresa de 10 que no haja treballat per a l'Ajuntament per no ser de la corda. Tan sabut que vols ser deixat d'ironies i lliçons i posa casos concrets.

      Eliminar
    2. Si vols jo te'n dic una de 10 a la que intentaren que no treballara, però al final va treballar perquè els la empresa de la "corda" va fer una gran cagada. Eixa empresa és "Juanjo Tradicions". Algú s'empenya en que una empresa de la "corda" que mai havia fet cap escola de jocs d'estiu, és quedara el concurs. Mira si ho va fer mal esta empresa, que haguera resultat d'ESCÀNDOL que Juanjo no haguera guanyat el concurs. Supose que si la cosa no haguera estat tant clara, Juanjo no haguera guanyat el concurs, a pesar de ser la millor oferta.

      Eliminar
    3. O siga que sí ha treballat. Tanta monserga, tanta història, tant de sectarismes, tantes mentides disfressades i resulta que SÍ HA TREBALLAT.

      No tires balons fora: Este govern li dona els projectes al millor no com altres. I si téns algun dubte d'això : als jutjats amic que ahí és on s'ha de posar el que s'ha de posar. El que passa és que alguns van a classe amb l'examen fet de casa. Altres no. Veus com tots no som iguals?. Que cansino eres fill meu tots els estius la mateixa monserga. Per mi que et fagen un contracte vitalici per a tots els estius i tots contents. Amb lo bona persona que m'han dit que eres i lo molt que perds quan escrius.

      Eliminar
    4. Ja t'ho ha respost algú a les 21:05, tornant a ressaltar que anomene feines FORA DE CONCURS, nomes han treballat una vegada en tota la legislatura que portem, este estiu a festes, i directament per una regidoria del PSOE. Es veu que dins l'Ajuntament el que es bo per a un soci de govern, per a altre es dolent. Vorem mes Cuarto Milenio per desxifrar-ho.

      Eliminar
    5. .....i el que voldries tu es fer totes les feines no? D'ahí ve tot el resentiment que téns no? Si t'omplin el perol de categoria però si no a fer-ho tot pols. Hi ha més món més enllà del teu melic.

      Eliminar
    6. No vullc que ningú faça totes ni cap feina, vullc que s'acabe el mamoneig,el clientelisme i el càstig per ideologia. Que les faça el millor en cada cas, simptomàtic que quan es concurs ho fa un i quan no ho fan altres, per mi tot hauria de passar per concurs. Lo del antiamiguisme es una modalitat nova que han tret els d'ara, pel que parleu d'odi i rancúnia, escorcollen a vore en quin bàndol està.
      Pero bo, si per a tu denunciar el que es creu injust (en casos personals i en generals, amb responsables d'un bàndol i d'altre, si vols un dia en contem d'altres partits en altres legislatures) es mirar-se el melic...
      Alè, seguiu repartint feina entre tots, que els dolents no es queixen, pero feia tambe a FCC o al gabinet de premsa, que ningú acapare feines ni càrrecs, com estàs Queixan-te. O es segons la cara que tinga la persona?
      Cada vegada arguments mes patetics!

      Eliminar
    7. Estic muntant un negoci. Ja tinc tots els papers. Ara sols em falta traurem el carnet d'afiliat de compromis i a treballar per a l'ajuntament.

      Eliminar
    8. Trau-te tots els carnets i no tindràs pega amb cap politic.

      Eliminar
  17. Acabe de vore a la Cotorra l'anunci de que ja mou la organització de la escola d'estiu. Per cert, este any perque no n'hi hagut curs de formació de monitors, si l'any passat en va fer un per primera vegada l'Ajuntament? Que va eixir mal que no volen repetir?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Redeu tu mirant la Cotorra. A vore si te s'apega! Fuig que eixos son del Bloc!
      L''Ajuntament te l'obligacio tots els anys de fer un curset?. No es mes normal que el face l'empresa que es quede la concessió per formar els propis treballadors, pregunte?

      Eliminar
    2. Jo no el faria. I el que ens estalviem a Càrites, que fa més falta.

      Eliminar
    3. Si a Carites li fa molta falta pero si tinguereu vergonya els del partit que heu portat a eixa situacio ni ho diries.
      Heu arruitat a mig mon i damunt doneu com a solució Caritas a la qual ni ajudeu des del govern de Rajoy.
      Els sobre de Barcenas i els sobresous de tots els diputats del PP incluint els de Cospedal a Caritas.
      Que poca vergonya tenen alguns i damunt aniran a missa tots els dumenges!

      Eliminar
    4. Al de les 18:15, la empresa que els últims anys s'ha quedat la concessió va ser qui primer va donar la idea de fer el curset, perque pensaria com tu. Pero al regidor del Bloc (de iniciativa pròpia o per mandat del partit) li va agradar la idea pero no qui la presentava. Amb la idea "prestada" s'en va eixir del poble a buscar una altra empresa per fer el curs, a major preu, pero no passava res perque pagaven els alumnes i l'Ajuntament no posava cap €. En acabar el curs, alguns monitors van fer les pràctiques amb la empresa local de l'escola d'estiu pero qui va organitzar el curs va cobrar i no s'en va saber de res mes, no es va posar en contacte amb l'escola d'estiu ni per a "colocar" els seus alumnes.
      L'Ajuntament s'excusava en que la demanda era dels propis interessats, pero este any molts han preguntat pel curs pero l'Ajuntament no ha mogut cap dit, es veu que tots els alumnes de "confiança" ja tenen el títol. A l'empresa local no li quedaran moltes ganes de tornar a fer el primo davant la regidoria de joventut despres de la passada i menyspreu.
      A l'anonim de les 18:31, no hi havia res que estalviar, cada monitor pagava 125€ i l'Ajuntament no afegia res. Bueno, si, la casa de la Cultura debades per al negoci d'una empresa privada. El del poble cobrava 100€ i disposava de local propi, els unics que estalviaven eren els alumnes del curs.

      Eliminar
    5. El que va passar amb el curset és que al Bloc els va eixir el tir per la culata. Juanjo Tradicions va tirar al resto i es va quedar amb el concurs, desmuntant la paradeta a certa "gent". I els curset no va servir per a res. Seria interessant saber de quin peu coixegen els afortunats que van rebre el curset.

      Eliminar
    6. Robinjut vas fent càtedra per ahí però no dius res de la profe que dona l'exàmen al seu fill perquè es sàpiga bé les preguntes. Això també està mal no?

      Per cert estic esperant que em digues empreses de 10 que no hagen treballat per a este Ajuntament.

      Eliminar
    7. Més amunt et contesten.

      Eliminar
    8. Mes amunt no contesten res.

      Eliminar
    9. Me n'ha dit una.......i damunt és mentida.

      Eliminar
    10. A l'anonim de les 18:15
      El títol de MTL de l'IVAJ pot servir a l'escoleta d'estiu o tambe perque els monitors vallers puguen treballar a molts mes llocs. La idea de fer el curs va ser proposada a Llacer per la empresa que s'havia quedat la feina els últims anys, encara que despres del curs podria haver estat una altra la que continuara. Pero aixo tampoc era el mes important, tindre el títol no assegura assolir cap lloc de treball i la majoria de monitors habituals de la escoleta ja fa anys que tenen eixa titulació o altra superior. Tambe recalcar que a mes de dita titulació, a petició de la empresa local que ha treballat els últims anys s'ha inclòs al contracte una formació obligatòria de 10 hores a tots els monitors contractats, aixo a banda de les programacions d'activitats. Es fa sempre l'ultim cap de setmana de juny, siga qui siga la empresa que s'ho quede.
      En resum que la necessitat del curs era relativa, ni fer el curs assegurava res a nivell laboral ni va estar una pèrdua de temps per haver-ho fet una empresa que no treballara al poble, els continguts estan marcats per l'IVAJ i son igual de aprofitables independentment de la empresa formadora.

      Eliminar
    11. Robinjut Tradicions estem esperant el llistat d'empreses. Escrius molt però dius poc. I te s'ha veu molt el plumero. O si apart de resentit vas a ser també un mentider.

      Eliminar
    12. Parle del que conec i ja he dit la empresa que li va oferir un curs a un regidor i este li la ca dur a una empresa de fora. La empresa que va oferir despres a un concurs va traure un 69 sobre 70 i la forastera ni es va presentar, com este any que tambe l'havien convidada. El regidor es Llacer de joventut, segur t'ho pot dir i no crec que el faces a ell mentider, la puntuació del concurs te la pot contar Llum, regidora de contractació. Demostrat, que quan es concurs treballa el de 10, quan es a dit busquen altres que als concursos peguen a fugir.
      No crec que calga especificar cap nom mes de persones ni empreses.
      Alguna pregunta mes?

      Eliminar
    13. Llum deu d'estar pegant patades al terra, je, je. I els cotorros insistixen en justificar-ho tot i Robinjut vos trau els colorets.
      Menuda cagada es va fer l'any 2.012. L'experiment va eixir rematadament mal. Inclós els becaris de magisteri de "la Dipu et Beca" no sabien que fer amb ells, ja que volien que foren monitors de l'empresa convidada (que pensaven que guanyaria l'escola d'estiu) i no sabien on clavar-los. Si es que vos ix tot al revés.

      Eliminar
  18. No pense perdre el temps.
    Tan llarga resposta per a no dir res. ¿Quines son eixes empreses de fora que venen ara? Dis-ne una. Busca les empreses del Plan E i Camps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Karl no se si sabrà d'empreses, pero jo si se que en animació infantil sempre ve Ruano i en teatre la de Cullera. Per cert que no lloguen a cap treballador del poble. Espere que quan duguen els inflables demanen tota la normativa municipal com estan fent aportar als del poble i que en cada castell hi haja un encarregat amb formació, no com fan fins ara.

      Eliminar
    2. Exacte Robin, que apliquen el mateix raser que a la no festa de cap d'any de la platja.

      Eliminar
    3. Home Robinjut, primer dir que es nota que estem quasi a principi d'estiu i es nota que vas posant-te nervios. Un home de la teua sapiencia hauria de saber que cultura i festes ho porta el PSOE i que contracta la regidora amb qui vol i com vol. I sempre amb les mateixes empreses.

      I encara no has dit cap empresa que no siga del poble que haja fet obres en esta legislatura. Ni ho diràs.

      Eliminar
    4. Veig que de comprensió lectora no estas massa avançat, no he escrit res sobre empreses d'obres ni qui porta els contractes. Crec que la regidoria de contractació la porta el Bloc i la de joventut tambe. La escola d'estiu la portava EU i ara el PSOE, pero sempre hi ha concurs, públic o per invitació. Per aixo que PSOEporta festes eixa empresa va treballar este setembre, pero nomes a proposta de la mesa de mobilitat, el Bloc no es va preocupar gens com a altres activitats de festes.
      Si vols que parle de casos d'empreses ja ho he fet molt en el que se, d'empreses de serveis forasteres, no crec valga la pena dir-te els noms quan ja he dit els casos.
      Lo de posar-me nerviós per vindre estiu res de res, son ja quatre anys guanyant concursos contra tot tipus d'empreses, i a fora del poble tambe, et sorprendries del % de feina en Tavernes del total que treballa eixa empresa. Si no es repetira l'adjudicacio no passaria res, pero les injustícies si que fan dir i escriure-les perque s'acaben i no es repetisquen.

      Eliminar
    5. Un altra temeritat és el que es fa amb la documentació que es presenta als concursos. Hi han memòries de certa empresa que concursa de les de 10, que han circulat SENSE CONTROL. I si en aquesta temeritat algú ha copiat contingut (per a guanyar pròxims concursos) seria una immoralitat de cara a la persona que ha elaborat aquesta documentació amb grans esforç.
      Seria interessant que algú agafara la documentació dels últims concursos (per eixemple de l'escola d'estiu) i compare el contingut, per poder vore si ha hi hagut "COPIAMENTA". I en cas de que així es demostre, demanar responsabilitats.

      Eliminar
    6. No crec siga cert el que diu l'ánònim de les 20:26 de les còpies per quedar millor, si un alumne còpia un examen del mes sabut de classe, al mestre li canta tant que no so creurà, i el mes important, hi han molta part déxperiència i recursos materials que una empresa té o no té, no es poden copiar per molt que s'escriga en un projecte tècnic, així que no crec que preocupe massa a la empresa més preparada, de fet la mateixa ha repetit els darrers últims quatre anys encara que lagen pogut plagiar-
      Sona més a interés polític en deixar mal a l'actual govern, i cada cosa el que siga, no crec que haja influit gens en cap dels últims contractes per concurs.

      Eliminar
    7. A vore, senyores i senyors, Robinjut ens diu que hi ha empreses que estan seguent boicotejades per motius personals o ideològics. Per supost no dona noms i en l'únic nom que dona resulta que eixa empresa ha facturat més de 100000 euros en els últims anys i va ser contractada el mes de setembre directament per l'Ajuntament.
      Robinjut, l'ultim mohicà dels valors ètics i morals d'occident, apart d'això, falta a la veritat. Com es costum en ell.

      Acuses de tràfic de projectes indiscriminats per dins de l'Ajuntament, una acusació molt greu que posa en entredit la professionalitat dels treballadors públics d'aquest Ajuntament. Quan saps que els funcionaris han de guardar total discrecionalitat sobre els procesos públics i no passar informació privilegiada a ningú. I això, com tu saps molt bé, no passa en este Ajuntament. O si?. I en el cas que de siga algun responsable polític per favor noms, cognoms, dimissions i a Sueca.

      Poses en entredit la capacitat de determinades empreses forasteres pel simple fet de ser-ho i les acuses d'amiguisme per fer determinades feines a l'Ajuntament (que suposem voldries fer tu). Tampoc aportes proves del que dius.

      Resumint: acuses, sense base alguna, t'endus la pasta i poses en entredit la professionalitat de mig món menys la teva clar. Que tu estas per damunt del bé i del mal.

      Crec sincerament que estàs dilapidant una bona gestió que has fet (el meu fill ha anat tots els anys) clavante en guerres incomprensibles que no se perquè comences, posant dades que són inexactes, fugint de qualsevol diàleg constructiu i difamant a càrrecs públics sense proves. Després quan el contesten dius que van contra tu. I tot, sempre, en estiu.

      En tot cas seguim esperant que digues noms d'empreses boicotejades per este Ajuntament.

      Eliminar
    8. No pots ser mes rastrer i manipulador en les teues deduccions, els diners facturats a l'Ajuntament no depen de la voluntat politica del govern, han estat per contractes amb concurs guanyats legalment i per golejada.
      Lo de les acusacions greus de les suposades copies ho diu un ANONIM, NO JO (non seras tu o algun amic teu?)en altrecomentari per aci Robinjut ja diu que no creu que aixo siga veritat ( comentari de les 20:26 i resposta a les 22:30 d'ahir), aixi que no t'ha eixit be la jugarreta.
      Boicot? Qui es millor als concursos no val per a cap event mes? Necessites mes proves?

      Eliminar
    9. Ens fas tontos a tots nosaltres però no cola. Seguim esperant que proves les teves acusacions. Portem tres dies esperant.

      Eliminar
    10. No crec que el tema done mes de si quan es parla per a sords o es llig per part de cecs. Ja he dit massa quina empresa local no treballa en cap activitat que depenga de regidories del Bloc fora dels contractes amb concurs. Es la empresa que ha guanyat els darrers quatre concursos de la escola d'estiu, i en eixos quatre anys s'hauran fet per l'Ajuntament mes d'una dotzena d'activitats d'animacio infantil amb contracte menor on no s'ha contat mai amb ella. Quins inflables lloga sempre l'Ajuntament? De fora. Quins inflables lloguen els particulars del poble (comunions,celebracions),el C.Basquet Tavernes,la Penya valencianista,les falles i altres associacions locals? Respon-ho tu mateix.
      I tampoc es per qüestions ideològiques, pues la empresa local ha treballat molt amb Pro21 que organitza events per al Bloc a nivell autònomic,la darrera fent jocs tradicionals al Parc de l'Oest de la ciutat de Valencia en campanya preelectoral.No cola que acusen des del Bloc local que la empresa haja treballat molt amb el PP, esta no te res contra cap signe politic.
      Si no et sembla prou prova espera a demà per tornar a demanar proves i així duràs quatre dies fent el ridícul.

      Eliminar
    11. Perdona ací el que comença acusant de boicot eres tu. Sense proves. Preferixc fer el ridícul a quedar com un mentirós i covard com tu. I t'ho jure que m'importa un pito si has treballat molt o poquet amb el PP. Primer les persones i la seva feina. Però tu et penses que eres el melic de Tavernes i sols eres uno més, com tots nosaltres. El qui acusa eres tu i això que no téns res contra cap signe polític després de les barbaritats que has dit i el que t'has mofat de determinades persones......pues bueno mentra la risa.

      Eliminar
    12. Com que sense proves?
      No has llegit qui guanya els concursos de totes les empreses d'animacio de la rodalia? Es que les que trieu per fer un curs d'animacio i despres d'estar convidada a concursar per l'escola d'estiu NI ES PRESENTA. Per contra ZERO feines de les moltes que contracta el Bloc en animació per a la empresa local. Aixo que tu dius de que soc un mes entre tots voldria que s'ho aplicaren els teus amics i contractaren el millor en cada moment, jo tambe coincidisc en tu que m'importa un potó si eixa empresa local treballa molt o poc al seu poble. NO PODEU ENTENDRE QUE NO ES TRACTA D'UN CAS DE DINERS, SINO DE PRINCIPIS. I sembla que alguns en tenen molts pocs. Ni son negocis ni es politica, la cosa va de justícia, i mentre no s'aplique, per on ens deixen continuarem dient-ho, com fèiem abans amb els altres quan passava igual o pitjor.
      Sobre el tema dels politics, per a tu, dir les veritats es mofar-se, bo, conta me'n una dita per mi que siga falsa, mentres em riuré jo esperant les teues proves, que tu sempre parles demostrant-ho tot.

      Eliminar

  19. Estic mirant en este blog i en el pardal que vola a la cassola totes les obres fetes en esta legislatura i nomes me n'apareix una que no es del poble i es dona com a raó que es una obra on l'empresa es especialista: els ninxols, cosa prou lògica entenc per ser elements prefabricars i eixa empresa es dedica a això. A mes guanyaren el concurs a la baixa.
    Totes les demes que han treballat per a l'Ajuntament son gent del poble cosa que també he vist les empreses del Plan E i de Camps de la passada legislatura i aci sembla que hi havia muchos amiguitos del alma de fora. Perque per a fer voreres el PP va buscar una empresa de fora... que vols que el diga!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A banda d'obres, tambe existeixen els contractes per servei. Busca per ahi i t'enduràs sorpreses.

      Eliminar
    2. La sorpresa es que contracten a persones que nomes fan qeu posar a caldo a la ma que els dona menjar.

      Eliminar
    3. No confongues feina amb politica. Cosa usual al pensament dels politics...
      En eixa empresa local de que parleu treballen gent de tots els colors i per aixo no s'ha vetat mai ningú, pregunta, pregunta. Pero tots son excedents treballadors, el merit es d'ells i de qui els lloga per lo que els lloga, i no hi ha cap problema de cal dos ni mans amb les coses clares.
      L'Ajuntament no pot deixar de contractar ningú que guanye un concurs, seria ilegal i escandalós. Pero si deixa de fer-ho quan pot evitar-ho, el que si que es escandalós i si que pot semblar a altres una sorpresa.
      L'ultima errada teua es pensar que ningú done de menjar a ningú, qui treballa no deu res a qui el lloga si fa be la seua feina, ara si es lloguen a amiguets que no compleixen ahi si ja entra lo de "la confiança". Crec que es facil d'entendre i molt trist.

      Eliminar
    4. A mi no em sembla cap sorpresa que l'Ajuntament contracte a qui guanye un concurs i que li done un altra feina determinada a un altra empresa. Perquè ha de contractar sempre a la teva?. Téns dubtes sobre la professionalitat d'eixes societats? Si les téns fes-nos partíceps d'elles.

      I lo d'empreses "amigues" i de "confiança" m'en podries dir alguna?

      Eliminar
    5. - La que va organitzar 2 cavalcades.
      - Els greixers, que van repartir menjar preparat sense cap registre sanitari i sense cap carnet de manipulador d'aliments. Competència deslleial als hostelers de Tavernes que si que se'ls exigeix les dos coses.
      - Botifarres PEPE. Eixe també va vindre 3 o 4 vegades a Tavernes.
      - L'empresa dels nínxols. Que va presentar una oferta que va fregar la baixa temerària. El que va presentar l'oferta va tindre un bon ull, ja m'enteneu.

      Vols més??

      Eliminar
    6. Com tens el morro de dir perque han de contractar sempre eixa empresa si no l'han contractada MAI fora de concurs? Et sembla normal que la millor a un concurs propose un curs mes barat i busquen una altra sense tindre referencies i mes cara?
      Jo no he dit que dubte de la professionalitat de ningu,aixo ho dius tu.
      Empreses de confiança? Que tal la que van presentar a l'escoleta del concurs de fa dos anys amb un projecte de 19 sobre 70 per pensar-se que no es presentaria ningu mes? La mateixa que volien per a la guarderia municipal i van impugnar la avaluacio del tecnic de educacio en altre concurs que tambe van perdre per baix la empresa que s'ho ha quedat els ultims anys. A vore quin concurs munten ara que la concessio va per a deu anys, eh Gekko? (Tan bona empresa amiga presenten que fa eixos projectes i en lo privat ha tingut que tancar).
      Alguna pregunta mes?

      Eliminar
    7. L'empresa dels 19 punts sobre 70, és la que volia fer competencia deslleial al aprofitar-se de certs becaris de la “Dipu et Beca”?

      Eliminar
    8. Erres el tir però això és normal en tu. Seguim esperant nom i cognoms d'empreses 10 que hagen sigut boicotejades per este Ajuntament. Portem tres dies esperant que proves les teves denuncies.

      Eliminar
    9. Ja t'han contestat. S'ha dit que han intentat fer boicot, encara que era massa descarat que les empreses convidades per Lum s'endugueren el concurs. Encara que este govern, a cada dia que pasa te menos vergonya. Encara estem esperant que el govern diga si hi ha concurs o no per adjudicar l'escola d'estiu. No s'ha dit qui organitza l'escola.

      Eliminar
    10. No m'ha contestat. Ara bé, anem avançant. Aban l'Ajuntament boicotejava i ara "intenten bpoicotejar".

      Sigo esperando.

      Eliminar
    11. Ja estas contestat baix de l'anonim de les 18:47, que deus ser tu mateix.
      Continua preguntant i no llegint la resposta que cada vegada et cobreixes mes de glòria.

      Eliminar
    12. T'ho has llegit?
      Ja no preguntes res mes?
      Es que tinc moltes respostes, pero de segur que no us agraden.
      Feu be, val mes no preguntar ni rascar mes la ferida.

      Eliminar
  20. Si, hi ha gent que damunt mossega la mà que l'alimenta. Amb mi hauries de pegar.
    I damunt sap que es conegut i no canvia. Sempre que s'acosta el temps d'Escoles d'Estiu a donar la murga.
    ¿per què serà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb clients com tú haurien de pegar les empreses serioses haurien de pegar, anonim de les 12:04, per dir-te que lo de "el client sempre té la raó" no és del tot ni sempre cert. Hi han uns mínims d'educació, de respecte i d'integritat que tant el client com la empresa s'ha de respectar, joc que massa vegades es trenca quan parlem de polítics.
      Si no t'agrada la murga no la escoltes o no la llisgues, no serà perque indigna més eixa injustícia que jugar interesadament a ser amiguet de polítics a canvi de contractes?
      Per descomptat que no canvia, a alguns els sap mal topar amb gent que no té preu.
      Amb mí hauries de pegar tú, esperem que cap polític agafe el teu model de procedir amb les empreses.

      Eliminar