martes, 27 de mayo de 2014

HUMOR : Després de les eleccions ...



MÉS ARTICLES DE HUÍ EN ENTRADES ANTIGUES 

8 comentarios:

  1. Enrique quan parlem de l'escola d'estiu? Vull apuntar al xiquet i necessite saber qui son els candidats a organitzar-la. O si s'ha donat a dit, qui se l'ha quedat?

    ResponderEliminar
  2. No sabem rés del tema , ho preguntarem a vore que ens diuen.

    Si algú sap algo, per favor informeu, Quadern el fem entre tots .

    ResponderEliminar
  3. Un amable comentarista ens passa la seguent informació :

    Aci tens tota la informació http://tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/1939-este-dilluns-26-de-maig-comenca-el-termini-de-matricula-de-l-escola-d-estiu-2014 I amb una bonica foto del regidor Victor Borràs, responsable de Serveis Socials, com a responsable de l'Escola d'Estiu en Editorial : A

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, tot molt bé, però començar el plaç d'inscripció dels xiquets abans d'adjudicar la empresa no ho trobe correcte, alguns pares podrien canviar d'opinió depenent d'això i no crec que coste tant fer bé les coses.
      La regidoria de contractació del Bloc podria traure un concurs per més d'un any, conforme van a fer amb la guarderia municipal, que la licitaran amb un contracte per a deu anys.

      Eliminar
    2. No posa quina es l'empresa que es queda l'escola, ni si van a fer concurs o llogar a la gent directament. Pregunta a vore si ens pots contar algo, l'assumpte no esta clar. A vore si poses un poc de transparencia.

      Eliminar
    3. Què volen fer en l'escola d'estiu? La van a donar a dit? Algú pot donar un poc de LLUM?

      Eliminar
    4. Es amic de CC pero es veu que no te massa ma amb Victor, que es qui pot explicar el tema.

      Eliminar
  4. Transparencia, si senyor!! Que ens explique la sra Llum Sansaloni com va a adjudicar-se l'escola d'estiu. No es ella la responsable de contractacio?

    ResponderEliminar