viernes, 16 de mayo de 2014

Info-DEMÒCRATES : Nous càrrecs



Demòcrates Valencians nomena quatre nous secretaris


00
Ahir, dia 14 de maig, la Gestora de Demòcrates Valencians va reestructurar les responsabilitats del partit, en el marc de la preparació del Congrés Constituent del 28 de juny. D’esta manera, quatre persones que ja comptaven amb el suport i la confiança demòcrata han passat a desplegar càrrecs de més responsabilitat.
 Així, d’una banda, Enric Estruch passa a ser Secretari d’Acció Municipal per a poder coordinar d’una manera més eficient els col·lectius locals de Demòcrates Valencians. Esta funció la compaginarà amb la secretaria de Coordinació i la secretaria d’Organització de la Safor – Valldigna.
 De la mateixa manera que Pasqual Martí, secretari comarcal de la Ribera, passa a ocupar també la Secretaria de Coordinació, cosa que facilitarà la faena dels coordinadors generals, en ser este un càrrec adjunt a la coordinació general i d’assistència a la seua tasca.
 D’altra banda, Elisabeth Basto ha passat a ocupar la Secretaria d’Acció Electoral, càrrec des del qual prepararà el partit per a les eleccions de l’any 2015, a més de ser la secretària territorial Vinalopó, agrupació funcional del partit de les comarques de l’Alacantí, el Baix Vinalopó, la Marina Baixa i el Vinalopó Mitjà.
 Finalment, Carles Soriano ha assumit la funció de Secretari d’Acció Política, cosa que l’implicarà en el reforçament del projecte de Demòcrates Valencians a nivell programàtic, mentre continua en el càrrec de secretari d’Organització de València Ciutat.


3 comentarios:

  1. Enhorabona Enrique i ara a fer faena a nivell dels pobles que falta que fà.

    ResponderEliminar
  2. Estruch, DV Tavernes16 de mayo de 2014, 13:51

    Gracies, no men, faltará , demá al cap i casal, el dimarts a tres poblacions molt importants del sud ... son molts els que están contactant amb este projecte perque es molta la necessitat d, una força centrista i valencianista moderna i regeneradora davant la ruina que uns i altres ens han deixat .

    ResponderEliminar